PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - HOW TO: Υλικά / Διαδικασία Βαψίματος Πλαστικών
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 14:34:35    Θέμα δημοσίευσης: 206 - HOW TO: Υλικά / Διαδικασία Βαψίματος Πλαστικών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λόγια είναι περιττά πλέον...ευχαριστούμε Γιάννη! Wink

ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Εδώ πιο πολύ έχουμε να κάνουμε περισσότερο με το πόσο πιάνει το χέρι του κάθε ενός και με την εμπειρία που έχει όσο αναφορά βάψιμο με σπρέι, και όχι με την υπομονή και τις σωστές κινήσεις των υπόλοιπων HOW TO που είχαν να κάνουν με αλλαγή χρώματος των οθονών.
Τα υλικά που χρειάζεστε είναι τα εξής
1. Αυτό είναι ένα υγρό το οποίο χρησιμοποιείται για να καθαρίζει το πλαστικό.

2. Αυτό εδώ είναι το ακριβό της παρέας και ένα από τα δύσκολα στο πέρασμα είναι για να δίνει πίσω από το χρώμα τα αστράκια, που είναι σαν να γυαλίζουν

3. Αυτό είναι ένα από τα ποιο απολαυστικά σπρέι. Είναι το κυρίως υλικό που ενώνει το πλαστικό με το χρώμα. Και επίσης δίνει και τη λεία μορφή και εμφάνιση και αυτό επίσης χρειάζεται αρκετή δουλεία.

4. Γυαλόχαρτο όπως αυτό ποιο χρησιμοποιούν οι ελαιοχρωματιστές P320 η ακόμα καλύτερα P300 λιγότερο τραχύ και ποιο εύκολο να κάνετε το τρίψιμο.

5. 3-Μ είναι και αυτό σαν γυαλόχαρτο μόνο που είναι πιο σκληρό και αυτό μου προτάθηκε καλύτερα από τον πωλητή.

6&7. Και τέλος το σπρέι χρώμα της αρέσκειας σας και το βερνίκι εδώ βλέπετε ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετά υλικά αλλά θα δείτε επίσης και ότι η δουλεία που έγινε στο αυτοκίνητο δεν ήταν λίγη Very happy Very happy Very happy

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βήμα 1. Πρώτα πιάνουμε το πλαστικό που θέλουμε να βάψουμε πχ.

το καπάκι του ταμπλό

το τρίβουμε καλά με το 3M το σφουγγαράκι (βλέπετε υλικό Νο5) έτσι ώστε να δημιουργηθούν επάνω του μικρές μικρές γρατσουνιές, (αυτό το κάνουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τέτοια επιφάνεια για να μπορέσει το επόμενο υλικό να κάτσει επάνω και να μην είναι λείο και να φύγει.

Η διαφορά ανάμεσα τριμμένου με Μ3 και κανονικού θα είναι κάπως έτσι.

Βήμα 2. Μετά καθαρίζουμε την επιφάνεια του πλαστικού με ένα χαρτί η με ένα πανί η με κάποιο απαλό βουρτσάκι.
Βήμα 3. Μετά παίρνουμε το Standoflex thinner 11 100 το οποίο η μυρωδιά του μοιάζει πάρα πολύ σε διαλυτικό και καθαρίζουμε το πλαστικό καλά… αυτό το κάνουμε μέχρι και 4 φορές με διαστήματα των 5 με 10 λεπτών για να προλάβει να στεγνώσει. Αυτό το κάνουμε για να καθαρίσει καλά η επιφάνεια του πλαστικού που θέλουμε να βάψουμε.
Βήμα 4. Αφού στεγνώσει και το τελευταίο χέρι μετά από 10 λεπτά περνάμε στο Body Primer (βλέπετε υλικό Νο3) εδώ είναι το ποιο απολαυστικό μέρος. Περνάμε από 1 έως και 3 χέρια μέχρι να καλύψουμε όλο το πλαστικό και όλα τα σημεία του. Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι.

βλέπετε ότι κάνει αγριάδες.

Όπως είπα και στην αρχή. Η επιτυχία εδώ έχει να κάνει με το μεράκι και την δεξιοτεχνία του κάθε ενός.

Διάφορα κόλπα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως και κατασκευές για την διευκόλυνση του βαψίματος.

Βήμα 5.Αφου περάσουμε τα κατάλληλα χέρια αφήνουμε να στεγνώσει καλά χρησιμοποιούμε το λεπτό γυαλόχαρτο (βλέπετε υλικό Νο4) και τρίβουμε το πλαστικό.. πρέπει να τρίψουμε καλά και να μην αφήσουμε σημεία με αγριάδες η λακκούβες, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε κι άλλο χέρι Body Primer εάν δείτε ότι σε κάποια σημεία έχει πέσει λίγο. Εδώ είναι στην δικιά σας κρίση το ποτέ θα είναι έτοιμο για βάψιμο ένα πλαστικό. Το λογικό είναι ότι θα είναι έτοιμο όταν θα είναι λείο σε όλη του την επιφάνεια. Καθαρίζουμε πολύ πολύ πολύ καλά το πλαστικό μας και είμαστε έτοιμοι για το βάψιμο
Βήμα 6. Ήρθε η ώρα που θα νοιώσετε την μεγαλύτερη περηφάνια για την δουλεία σας. Παίρνουμε το σπρέι χρώματος που έχουμε επιλέξει και από μια απόσταση 20 με 25 εκατοστών (ανάλογος πόσο διάσπαρτα η συμπυκνωμένα το πετάει το σπρέι βάφουμε με κινήσεις προς μια κατεύθυνση πρώτα και μετά προς την άλλη κάθετα και οριζόντια για παράδειγμα. Και το αποτέλεσμα έχει ως εξής.

μπλε

Γκρι

Ανοικτό Γρι
Και Φτάσαμε στο τελευταίο βήμα. Αφού έχουν περάσει μια με δυο ώρες περνάμε το βερνίκι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περάσαμε και το χρώμα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΑΞΕΙ!!!!!!

Και το αποτέλεσμα είναι απόλαυση

Κεντρική κονσόλα και clyma

Αεραγωγοί και καλύμματα tweeter Χερούλια

Χερούλι ντουλαπιού

Καπάκι από τασάκι

Διάφορα πλαστικά Για ομορφιά.

Πίσω πόρτα (εδώ φαίνεται το μεράκι) μπλε χερούλια ασημένιο το υπόλοιπο.

Καπάκι του κοντέρ.

Πίσω χερούλια οροφής.

Πίσω κολόνα.

Διάφορα πλαστικά

Έγινε δουλεία και στα πλαστικά του κινητήρα.

Μπαταρία και ασφάλειες. Δείτε και τις λεπτομέρειες (σταυρός, σήμα από ασφάλεια, καμπύλη γραμμή είναι διαφορετικό χρώμα)

Ένα από τα ποιο όμορφα βαψίματα !!!!

Μικρή πλαστική σήτα.

Μια ολοκληρωμένοι Φωτογραφία με όλο τον κινητήρα.

πλαϊνά πλαστικά

πίσω προφυλακτήρας (το μαύρο μέρος)

μπροστά προφυλακτήρας

Κάπως έτσι καταντήσαμε το αυτοκίνητο μας.
Μετά από περίπου 10 μέρες δουλείας (όχι όλη μέρα) περίπου στις 40 με 50 ώρες (μαζί με την αναμονή για στέγνωμα πλαστικών)
Και ΜΟΛΙΣ 150 ευρό στα υλικά τελειώσαμε.
Μην βιαστεί κανείς να πει ότι είναι πολλά τα λεφτά. Μετά από πολύ ψάξιμο οι φτηνότερες τιμές που βρήκα είναι:
Εξωτερικά 6 πλαστικά (πόρτες προφυλακτήρες) 200 ευρό
Εσωτερικά και μηχανής πλαστικά (χωρίς τις λεπτομέρειες και τις “ζωγραφιές”) (κρατηθείτε) για να βγάλει αυτός τα πλαστικά όλα από αεραγωγούς, προφυλακτήρες, μηχανή, χερούλια, ταμπλό κλπ κλπ) μου ζήτησε 400 ευρό και μου πέταξε και το θεϊκό “και βλέπουμε” και αν του τα πήγαινα εγώ να μου τα βάψει ήθελε κάπου στα 250 ευρό…(όχι στάνταρ τιμή) με λίγα λόγια φτάνουμε στον απολογισμό :
Με χάσιμο 10 μισών ημερών και 150 ευρό κάναμε ότι κάναμε και γλιτώσαμε 450 ΕΥΡΟ !!!!!! το λιγότερο.

Αν βρείτε ποιο φτηνά από όσο σας είπα και να σας κοιτάξει και το αυτοκίνητο σας με τόση προσοχή όσο θα το κάνετε εσείς (χλομό) ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΟΣ !!!

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 15:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

¶ψογος για μια ακόμα φορά.
Για να βάψει η αντιπροσωπεία μόνο την κεντρική κονσόλα και τους αεραγωγούς,ζητούσε κάπου στα 600Ε προ 3ετίας...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 17:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταστικό How-To παιδιά.Μπράβο σας Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 18:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ κλασικά θέλω να ευχαριστήσω τον Kovac που έκατσε και ανέβασε ολες τις φωτογραφίες... οι οποίες πέρασαν καθε αλλο HOW-TO που εχω φτιάξει... και ευτυχως ηταν το τελευταίο του Smile .Με λίγη βοήθεια έμαθα να ανεβάζω εικόνες και τωρα θα φτιάχνω alone τα HOW-TO...
THANKS AGAIN KOVAC Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 18:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
THANKS AGAIN KOVAC Smile

Razz Razz Razz Razz Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 00:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολύ καλή δουλεια και απο τους δυο....Απλά αν μας δίνατε λεπτομέρειες πως ξεκουμπώνατε το κάθε κομμάτι...θα ηταν τέλειοοοοοοοοοοοοοο Wink Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 08:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη δεν παίζεσαι!!! ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!! Έχεις αφήσει κάποιο πλαστικό άβαφο εκτός απο τα χερούλια στις πόρτες? ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 09:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Πάρα πολύ καλή δουλεια και απο τους δυο....Απλά αν μας δίνατε λεπτομέρειες πως ξεκουμπώνατε το κάθε κομμάτι...θα ηταν τέλειοοοοοοοοοοοοοο Wink Silly

Ρε Ζαχαρία, αφού έχεις την "POWER OYOYΣT" δίπλα σου. Έρχεσαι και το κάνουμε φύλλο και φτερό. Είμαστε πια και επίσημα γείτονες.....

Μπράβο στα παιδιά. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 11:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μια ακόμα φορά ένα How to άψογο Wink

Υ.Γ εγώ τέτοια υπομονή και σχέδια αποκλείεται να έκανα με τις μπογιές .

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 23:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδια... οσο αναφορα την προταση σας για το πως βγαινουν τα πλαστικα δεν ευγαλα φωτογραφιες γιατι φανταστηκα οτι το να φτιαξω ηος το το πως βγαινουν διαφορα πλαστικα θα ηταν ασχρηστο... αλλα απο οτι βλεπω ολα δεκτα !
thanks που κανετε stiky τα HOW_TO(αν και σας ξεφυγε το clyma) Razz
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 10:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σέβη μου!!!
Κάθε φορά και καλυτερα!!!
Να δω την επομενη φορα τι εχει σειρα?????
Κορυφή!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: ¶ρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 12:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συχαρητήρια στον Γιάννη!
Είσαι φοβερός, πολύ καλή δουλειά!
Τί χρώμα είναι αυτό (το μπλε)? Πού το βρήκες? Είναι στο χρώμα του αυτοκινήτου σου?

-Τα υλικά από πού τα πήρες?

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 18:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το μπλε ειναι το χρωμα του αυτοκινητου... τουλαχιστον αν εχει γινει σωστα η μιξη χρωματων για να βγει η αποχρωση απο τον πωλητη...
πηγα του εδωσα τον κωδικο του μπλε (KMF) και του ειπα οτι θελω τοσα τοσα και τοσα σπρει για να βαψω ορισμενες επιφανειες... μετα απο μια μικρι συζητηση που ειχαμε με το τι πρεπει να κανω εγινεαν ολα αυτα που βλεπεις... οσο αναφορα για το που τα βρηκα εψαξα παρα πολυ... και να φανταστεις οτι εψαχνα για πλαστικοποιητη και οχι για ολα τα υπολοιπα υλικα και τελικα κατεληξα σε αυτον... πουλαει αποκληστικα χρωματα για αυτοκινητα μονο και ετσι η δουλεια εγινε λιγο πιο ευκολα απο το να εκανα εντελος μονος μου την δουλεια...
απαντησα σε ολα ? ναι οκ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: ¶λφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 22:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Γιάννη έχω κάτσει και χαζεύω το pug σου και έχω μείνει τουλάχιστον μαλ**ας!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
Δεν λεω τίποτα άλλο γιατί τα λόγια δεν αρκούν γι' αυτά που έκανες! Very happy Wink

υ.γ:Μάστορα δεν έρχεσαι Αθήνα να κάνεις χρυσές δουλειές;;;; Μια ιδέα πέταξα... Rolling eyes Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2004, 08:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λες ε ? δεν το ειχα αναφερει αλλα οταν ειμουν μια βραδια σε ενα φαναρι ηρθε ενα μηχανακι διπλα μου και ψιλοκοιταζε απεξω... και οταν ηρθε κοντα στο φαναρι κοιταζε και μεσα και μου λεει "φιλε και γα** τις δουλεις σου εκαναναν, ποσο σου πηγε αν μπορεις σταματα εδω διπλα να μου αφησεις ενα τηλεφωνο να παω και εγω γιατι θελω να βαψω τα πλαστικα μου, και βλεπω οτι σου εχει κανει καλη δουλεια και αξιζουν τα λευτα" και του πεταω το θεικο Razz "150 ευρο εκαναν ολα (εκει γουρλοσε τα ματια) και ο μηχανικος ειναι μπροστα σου" και μου λεει αληθεια εισαι τοσο φτηνος ? που ειναι το μαγαζι του να σου φερω το αυτοκινητο μου ? ε και μετα τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα του ειπα οτι δεν ειμαι μαστορας οτι ειναι δικο μου αυτοκινητο και εκανα μονος μου την δουλεια και απλα μου ειπε οτι χανω που δεν το εχω κανει δουελεια....
λες τελικα να πιανει το χερι μου ? η μηπως φταιει οτι ειναι δικο μου το PUG και του εδωσα πολυ ενδιαφερον ?
παντος ευχαριστω για τα καλα λογια !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2004, 03:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:

λες τελικα να πιανει το χερι μου ? η μηπως φταιει οτι ειναι δικο μου το PUG και του εδωσα πολυ ενδιαφερον ?
παντος ευχαριστω για τα καλα λογια !!!!!!

Το βασικότερο δεν είναι ούτε το να πιάνει το χέρι σου,ούτε το κόστος των υλικών.Το κυριότερο είναι να έχεις μεράκι και υπομονή.Και εσύ απ'ότι φαίνεται διαθέτεις πάρα πολύ.
Συνέχισε την καλή δουλειά... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2004, 13:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks τεο ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 10:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ρε Ζαχαρία, αφού έχεις την "POWER OYOYΣT" δίπλα σου. Έρχεσαι και το κάνουμε φύλλο και φτερό. Είμαστε πια και επίσημα γείτονες.....

Μπράβο στα παιδιά. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.....αυτα ειναι ...λοιπον:

1ο καλως ορισες στην γειτονια μας

2ο συντομα θα το κανονισουμε..... Wink Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 20:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right The best άνευ συζήτησης... Συγχαρητήρια.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων... Very happy

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 00:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις πηρα το τουτου μου απο τον φαναρτζη... οσο αναφορα τα βαψιματα στα ασημενια εξωτερικα πλαστικα... η μονη διαφορα απο το δικο μου βαψιμο ειναι οτι ειναι πιο λειο... απο εκει και περα χρωμα ομορφια κτλπ κτλπ ειναι ακρυβος τα ιδια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης