PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή μπαταρίας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 07:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
NAI ομως στα παραπανω Amper Idea

Oχι όμως και πολύ παραπάνω.... Wink
Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το δυναμό αν αυξήσεις πολύ τα Αμπερώρια της μπαταρίας....
Προσοχή λοιπόν....
Προτείνω μπαταρία...ανάλογα με τις καταναλώσεις, μέχρι 80Ah...

KATANAΛΩΣΕΙΣ = HIFI, ALARM, EXTRA ΦΩΤΑ, EXTRA Ηλεκτρονικά κυκλώματα και καταναλωτές ρεύματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 02:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Alexandros έγραψε:
NAI ομως στα παραπανω Amper Idea

Oχι όμως και πολύ παραπάνω.... Wink
Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το δυναμό αν αυξήσεις πολύ τα Αμπερώρια της μπαταρίας....
Προσοχή λοιπόν....
Προτείνω μπαταρία...ανάλογα με τις καταναλώσεις, μέχρι 80Ah...

KATANAΛΩΣΕΙΣ = HIFI, ALARM, EXTRA ΦΩΤΑ, EXTRA Ηλεκτρονικά κυκλώματα και καταναλωτές ρεύματος.

Εαν δηλαδη Νικο καποιος εχει ολες τις παραπανω καταναλωσεις που αναφερεις (οπως εγω ) τα 80 αμπερ ειναι καλα???

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 07:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:

Εαν δηλαδη Νικο καποιος εχει ολες τις παραπανω καταναλωσεις που αναφερεις (οπως εγω ) τα 80 αμπερ ειναι καλα???

Ανάλογα την εργοστασιακή μπαταρία....
Αν π.χ. έχεις εργοστασιακή 50Ah τότε μία 70άρα είναι μία χαρά αφού έχεις και τον ενισχυτή και το hifi και τα υπόλοιπα φωτιστικά.... Wink
αν όμως η εργοστασιακή είναι 60Αh (χλωμό) τότε μπορείς να βάλεις μία 80άρα...

Ενας εύκολος τρόπος για να δεις τι μπαταρία θέλεις είναι να κάνεις έναν πρόχειρο υπολογισμό...
Δηλαδή.... π.χ.
(Ah μπαταρίας)+(Αh ενισχυτή)+(Αh hifi)+(Ah εξτρά)= (νέα Αh)
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 01:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Νικ

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Vasosh (Vasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.9 Van diesel

Ένταξη: 29 Απρ 2003
Τόπος: nicosia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 11:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

re pedia egw exw oloklirw ixwsistima mesa fisika to car prin 3 mines to agorasa alla tha valw twra ena turbotimer APEX to opio tha me idopia posa volt exi mpataria mou mesa.........fisaka exw ke to CAPACITOR(simpignwtis) mou apo pisw pou pale me enimerwni gia tin mpataria........................... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 23:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μήνας της ατυχίας συνεχίζεται....
Σήμερα την πάτησα με την μπαταρία.....
Όταν πήγα να βάλω το πρωϊ μπροστα, η μπαταρία τα είχε φτύσει και αναγκάστηκα να βάλω μπροστά με καλώδια......
Το αυτοκίνητο είχε μείνει για μια εβδομάδα ακίνητο λόγω διακόπων και ο μαλ***ς είχα αφήσει και τον συναγερμό, έχοντας εμπιστοσύνη στη μπαταρία....
Και όμως.....
Η αλλαγή έγινε με μια 55άρα με υγρά και δυο χρόνια εγγύηση (είχα μια 60άρα και από οτι είπε ο ηλεκτρολόγος, η 55άρα φτάνει για ενισχυτές, ηχοσύστημα κλπ...)
Τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς η μπαταρία είχε φτάσει στην ημερομηνία λήξης....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 08:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ο μήνας της ατυχίας συνεχίζεται....
Σήμερα την πάτησα με την μπαταρία.....
Όταν πήγα να βάλω το πρωϊ μπροστα, η μπαταρία τα είχε φτύσει και αναγκάστηκα να βάλω μπροστά με καλώδια......
Το αυτοκίνητο είχε μείνει για μια εβδομάδα ακίνητο λόγω διακόπων και ο μαλ***ς είχα αφήσει και τον συναγερμό, έχοντας εμπιστοσύνη στη μπαταρία....
Και όμως.....
Η αλλαγή έγινε με μια 55άρα με υγρά και δυο χρόνια εγγύηση (είχα μια 60άρα και από οτι είπε ο ηλεκτρολόγος, η 55άρα φτάνει για ενισχυτές, ηχοσύστημα κλπ...)
Τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς η μπαταρία είχε φτάσει στην ημερομηνία λήξης....

και σιγα μη φτανει .... το ρευμα ποτε δεν ειναι αρκετο!!!!

και η δικια μου δεν "ακουγεται" καλα τωρα τελευταια.
ολο και πιο πολυ ζοριζεται να παρει μπρος!!
λες ;;

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 14:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως δεν την έχω αλλάξει ακόμα (3 χρόνια).
Και το μεγαλύτερο διάστημα που έχω αφήσει τον συναγερμό ενεργοποιημένο και το αμάξι σβηστό ήταν 13 μέρες, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα μετά.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 23:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Και το μεγαλύτερο διάστημα που έχω αφήσει τον συναγερμό ενεργοποιημένο και το αμάξι σβηστό ήταν 13 μέρες, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα μετά.

Μάστορά μου, να είχες και εσύ επάνω αυτά που έχω και εγώ και θα σου λεγα εγώ τώρα........

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2003, 11:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
chatasos έγραψε:

Μάστορά μου, να είχες και εσύ επάνω αυτά που έχω και εγώ και θα σου λεγα εγώ τώρα........

Εμ, κάτι ξέρω εγώ που δεν κάνω το 206 μου Cavo Paradiso Twisted evil Twisted evil
Μετά θα χρειάζεται να κουβαλάω φορητή γεννήτρια σε τρέιλερ Shocked Shocked

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2003, 07:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
chatasos έγραψε:

Εμ, κάτι ξέρω εγώ που δεν κάνω το 206 μου Cavo Paradiso Twisted evil Twisted evil
Μετά θα χρειάζεται να κουβαλάω φορητή γεννήτρια σε τρέιλερ Shocked Shocked

να υποθεσω οτι κουβαλας walkman το οποιο το συνδεεις σε εξωτερικα ηχεια για pc των 3 watt ;;;;;
χεχεχε
πλακα κανω ετσι ;;;

ζητω το I.C.E και ας μας καιει και τις μπαταριες. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Αύγ 2003, 20:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

ζητω το I.C.E και ας μας καιει και τις μπαταριες. Laughing

Tι να κάνουμε, έχουν και απαιτήσεις τα άτιμα.......
Χαλάλι τους όμως.....

Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 13:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωρίζει κανείς η μανίσια μπαταρία του 1.6 16V πόσα Ah (αμπερώρια) είναι ?

Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 15:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωριζει κανεις ποσο περιπου εχουν αυτες οι μπαταριες κλειστου τυπου που ειναι κατα πολυ μικροτερες σε μεγεθος απο τις κοινες?
αυτες παρολο που ειναι μικροτερες εχουν την ιδια αποδοση αλλα νομιζω πως εχουν μεγαλυτερο κοστος... Rolling eyes

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης