Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 14:44:13 Θέμα δημοσίευσης: Η Renault μήνυσε οδηγό γιατί ... του κόλλησε το γκάζι |
|
|
Φανταστείτε την εξής ιστορία: Οδηγείτε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στην εθνική οδό που διαθέτει και Cruise Control. Γκαζώνετε λίγο ως πολύ παραπάνω και το γκάζι κολλάει στα 190 χλμ/ώρα. Τα χάνετε και προσπαθείτε να σωθείτε ενώ ο συνοδηγός σας ενημερώνει την Τροχαία για αυτό που σας έχει συμβεί. Το σήμα της τελευταίας "κλέβουν" ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν την είδηση ώστε οι υπόλοιποι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο να σας αποφύγουν αν σας συναντήσουν. Προσπαθήτε να πατήσετε φρένο αλλά δεν μπορείτε. Προσπαθείτε να σβήσετε το αυτοκίνητο αλλά το αυτοκίνητό σας έχει μαγνητική κάρτα αντί για κλειδί και δεν μπορείτε να την βγάλετε. Τελικά μετά από μία ώρα τα φρένα σας αρχίζουν να πιάνουν, καταφέρνετε τελικά να βγάλετε την μαγνητική κάρτα και σταματάτε χωρίς να έχετε σκοτώσει κανέναν. Νομίζετε ότι γλυτώσατε; Λάθος. Έρχεται η εταιρεία και σας τραβάει μία μήνυση για δυσφήμισή της.
Αρρωστημένη φαντασία; Όχι. Πρόκειται για την τρελλή και απίστευτη πραγματικότητα. Από την παραπάνω ιστορία λείπουν μόνο ονόματα. Ο οδηγός ονομάζεται Hicham Dequiedt που οδηγούσε στην κεντρική Γαλλία το νέο του Renault Vel Satis. Η Renault εξέτασε - όπως υποστηρίζει - επισταμένως το αυτοκίνητο μετά το συμβάν και δεν εντόπισε καμμία βλάβη. Επιπλέον δεν βρήκε σημάδια φρεναρίσματος, με τέτοια ταχύτητα, στα φρένα που οπωσδήποτε - σύμφωνα με ανακοίνωσή της - θα έπρεπε να είχαν καταπονηθεί.
Για αυτό τον λόγο ξεκίνησε δικαστικές ενέργειες εναντίον του 29χρονου οδηγού που "συκοφαντικά και εσκεμμένα" έβλαψε την εταιρική της φήμη. Απίστευτο και όμως αληθινό ...
Πηγή : autopress.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 18:42:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πεζώ και πάλι Πεζώ
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:12:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ουτε στις σαπουνοπερες του Φωσκολου δεν συμβαινουν αυτα.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 08:19:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά, και δε σκέφτηκε να κάνει ένα restart μπας και ξεκολλήσει;
Πλάκα πλάκα τέτοια περιστατικά θα γίνονται ολοένα και πιο συχνά, καθώς ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου περνάνε από τον έλεγχο του οδηγού στον έλεγχο των ηλεκτρονικών...
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 08:29:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να σας πω την αληθεια εγω τον βρισκω να εχει πει ψεματακια...
βλεπω την δουλεια να το ελιωνε στην εθνικη και μολις του την επεσαν οι αστυνομικοι εκανε τον "αλεκο" οτι δεν μπορει να σταματησει και τα σχετικα...
οπως πολυ λογικα λεει η Ρενω γιατι τα φρενα του δεν ηταν καθολου καταπονημενα οπου αν ειχε δοκιμασει να φρεναρει οι δισκοι θα κοκκινιζαν αφηνοντας καποια χαρακτηριστικα σημαδια....
οπως επισης αν κολησαν τα ηλεκτρικα του αυτοκινητου γιατι πηγαινε με 180-190χλμ και δεν πηγαινε προς τις τελικες του που ειναι ανω των 230χλμ...???????????
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 08:49:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ 190!!!!
Καλα ειμαστε σοβαροι? Ειναι σαν να λεμε κοιμηθηκα καμια ωρα!! Κατι τετοιο!!!
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 09:42:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | να σας πω την αληθεια εγω τον βρισκω να εχει πει ψεματακια...
βλεπω την δουλεια να το ελιωνε στην εθνικη και μολις του την επεσαν οι αστυνομικοι εκανε τον "αλεκο" οτι δεν μπορει να σταματησει και τα σχετικα...
οπως πολυ λογικα λεει η Ρενω γιατι τα φρενα του δεν ηταν καθολου καταπονημενα οπου αν ειχε δοκιμασει να φρεναρει οι δισκοι θα κοκκινιζαν αφηνοντας καποια χαρακτηριστικα σημαδια....
οπως επισης αν κολησαν τα ηλεκτρικα του αυτοκινητου γιατι πηγαινε με 180-190χλμ και δεν πηγαινε προς τις τελικες του που ειναι ανω των 230χλμ...??????????? |
Αυτο που λες ειναι σωστο.....οπως το βλεπουμε εμεις αλλα
η Ρενω ομως θα ελεγε και θα εκανε τα παντα να αποφυγει τις συκοφαντιες,μπορει να του αλλαζαν και ολο το συστημα πεδησης για να μη φανει τιποτα....
Εγω παλι δεν μπορω να σχηματισω αποψη,γιατι ειναι δυσκολο να κατανοησεις τι παιζεται πισω απολα αυτα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|