PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 15:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE στην Κηφισίας (απέναντι από το Υγεία)?
και κάτι ακόμα: Η PEUGEOT SPORT που βρίσκεται? είναι η CONDORE ή κάπου αλλού? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 15:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Υπάρχουν απόψεις σχετικά με το συνεργείο της CONDORE στην Κηφισίας (απέναντι από το Υγεία)?
και κάτι ακόμα: Η PEUGEOT SPORT που βρίσκεται? είναι η CONDORE ή κάπου αλλού? Question

νομιζω πως ειναι απο τα συνεργεια για τα οποια δεν εχουν ακουστει και τρομερα πραγματα... προσωπικα αν πηγαινα σε peugeot εκει θα το πηγαινα...τωρα ας μιλησουν και αλλοι που εχουν εμπειρια. Όσο για peugeot sport Ναι στην condor θα βρεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Jinx 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 10:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CONDOR εε;
Λοιπον εγω απο κει πηρα το 206 cc μου, το εχω παει για service 10000 χιλ, για καποια τριξιματα στην αρχη, και τωρα πριν απο 4 μερες το πηρα υστερα απο τρακαρισμα (λεπτομερειες στο θεμα "το τσακισα".
Οι ανθωποι ειναι ευγενικοι, αν και για την παραμικρη δουλεια ζητανε να κλεισεις ραντεβου, το οποιο ειναι συνηθως μετα απο 10 μερες τουλαχιστον!
Γενικα δεν θα ελεγα οτι εχω καποιο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 07:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mexri stigmis kala ta logia pou akougontai.
Etoimazomai gia service kai epeidi egw apaganaktisi apo Mini Moke skeftomai na metakomisw gia ola ta sxetika stin CONDORE.....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 07:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Mexri stigmis kala ta logia pou akougontai.
Etoimazomai gia service kai epeidi egw apaganaktisi apo Mini Moke skeftomai na metakomisw gia ola ta sxetika stin CONDORE.....

καλά απο τημ Mini Moke οπου και να πας καλυτερα θα ειναι... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 09:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πίστεψε εάν ήξερα τι εστί Mini Moke όχι απλά δεν θα έκανα service εκεί αλλά ούτε καν θα το αγόραζα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

............. episis...eixate dikio ......... ekleisa rantebou gia service meta apo..............1,5 ebdomada.... Mou eipane: "se emas prepei na to xerete oti otan thelete kati ..... na programmatizetai mia ebdomada toulaxiston!!!". Any comments? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
............. episis...eixate dikio ......... ekleisa rantebou gia service meta apo..............1,5 ebdomada.... Mou eipane: "se emas prepei na to xerete oti otan thelete kati ..... na programmatizetai mia ebdomada toulaxiston!!!". Any comments? Shocked

καλη δουλεια να σου κανουν κι ολα τα αλλα...
ίσως να εχει πεσει πολυ πελατεία εκει...τι να πω?
(γραφε αν θελεις με ελληνικους χαρακτηρες) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 12:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω ότι ισχύει αυτό που ελέχθη και νωρίτερα: οπουδήποτε θα είναι καλύτερα από τη mini moke... Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένο. Από την επόμενη φορά Power Boost για το οποίο έχω ακούσει καλά σχόλια. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 19:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
νομίζω ότι ισχύει αυτό που ελέχθη και νωρίτερα: οπουδήποτε θα είναι καλύτερα από τη mini moke... Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επισκέπτομαι εξουσιοδοτημένο. Από την επόμενη φορά Power Boost για το οποίο έχω ακούσει καλά σχόλια. Cool

Ωραίος αλλά εκεί προσπάθησε να κλείσεις 2 εβδομάδες πιο πριν... Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 07:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ακούσει για 2 μέρες πρίν.... Shocked
Εάν είναι για εβδομάδες .... τι να πω.... χειρουργείο έχει ο άνθρωπος? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 08:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως πρεπει καποιος του club να ανοιξει εξουσιοδοτημενο peugeot ?

Θα βρουμε ολοι την υγεια μας Very happy Very happy

Μιλαμε για τρελλες δουλειες

και ραντεβου μετα απο 1 μηνα Evil
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 09:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και δεν έχω σχέση με το "άθλημα" (του συνεργείου) το έχω σκεφτεί και εγώ μετά από όλα αυτά που έχω διαβάσει τουλάχιστον για τα συνεργεία της Peugeot στην Αθήνα και ειδικά μετά από προσωπική εμπειρία (Lion Hellas και φυσικά τους απερίγραπτους της Mini Moke...)
Δεν είναι κακή επιχειρηματική ιδέα. Πίστεψε με...
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 14:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν service 40 000 χλμ. πραγματοποιήθηκε χθές στην CONDOR...
Κόστος: 407 Euro (συμπεριλαμβάνει και αλαγή δίσκων στα φρένα).
Από εξυπηρέτηση θα έλεγα πολύ καλά και τυπικά.
Σίγουρα καμία σχέση με Mini Moke...
Επιστροφή στην κορυφή
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 15:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ και έχω αγοράσει το 206 μου απο εκεί και τα service του τα κανω εκεί.
Το βασικό του μειονέκτημα είναι η απίστευτη καθυστέρηση στο να σου κλεισουν ραντεβού, όπως επίσης και για να πετύχεις να μην μιλάει το τηλέφωνο!!! Πάντως σε γενικές γραμμές είναι καλοί και στη δουλειά τους και στη συμπεριφορά τους. Μάλιστα 2 φορές και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εκτός εγγύησης μου άλλαξαν κάποια πράγματα βάζοντάς τα στην εγγύηση.
Πιο συγκεκριμένα να πώ ότι το παλικάρι που είναι υπεύθυνος του service είναι άψογος , αντίθετα το παλικάρι στο ισόγειο που σηκώνει τα τηλέφωνα και κλείνει τα ραντεβού είναι λίγο .... Twisted evil Evil Question Idea Question Question Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 15:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Λοιπόν service 40 000 χλμ. πραγματοποιήθηκε χθές στην CONDOR...
Κόστος: 407 Euro (συμπεριλαμβάνει και αλαγή δίσκων στα φρένα).
Από εξυπηρέτηση θα έλεγα πολύ καλά και τυπικά.
Σίγουρα καμία σχέση με Mini Moke...

Επειδή το ποσό μου φαίνετε σχετικά μεγάλο,μπορείς να μας πείς τι άλλαξαν??
Οι δισκόπλακες δεν πρέπει να έχουν παραπάνω απο 70-80 ευρώ,αν θυμάμε καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 07:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τυπικό service 40000 χλμ. Δηλ.
Λάδια
Φίλτρο λαδιού, αέρος, A/C
Υγρά μπαταρίας, νερό ψυγείου, υγρό για υαλοκαθαριστήρες
Τακάκια
Δίσκοι όντως 86 Euro

... και φυσικά εργατικά service 40000 χλμ. = 100 Euro + ΦΠΑ και εργατικά για αλλαγή δίσκων 38 Euro + ΦΠΑ.

Αυτό που μου Question έκανε εντύπωση είναι ότι ΔΕΝ αλλάχτηκαν οι βαλβολίνες και μάλιστα όταν ρώτησα τον κύριο της υποδοχής του service, μου είπε ότι δεν τις αγκίζουν εάν δεν αλλαχτεί κιβώτιο ταχυτήτων ή σύστημα δίσκου-συμπλκέκτη. Ισχύει αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 18:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Τυπικό service 40000 χλμ. Δηλ.
Λάδια
Φίλτρο λαδιού, αέρος, A/C
Υγρά μπαταρίας, νερό ψυγείου, υγρό για υαλοκαθαριστήρες
Τακάκια
Δίσκοι όντως 86 Euro

... και φυσικά εργατικά service 40000 χλμ. = 100 Euro + ΦΠΑ και εργατικά για αλλαγή δίσκων 38 Euro + ΦΠΑ.

Αυτό που μου Question έκανε εντύπωση είναι ότι ΔΕΝ αλλάχτηκαν οι βαλβολίνες και μάλιστα όταν ρώτησα τον κύριο της υποδοχής του service, μου είπε ότι δεν τις αγκίζουν εάν δεν αλλαχτεί κιβώτιο ταχυτήτων ή σύστημα δίσκου-συμπλκέκτη. Ισχύει αυτό?

Πρέπει να κουράστηκαν αρκετά για να σου πάρουν 150Ε εργατικά... Rolling eyes Evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 01:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dbokos έγραψε:
Μηπως πρεπει καποιος του club να ανοιξει εξουσιοδοτημενο peugeot ?
Θα βρουμε ολοι την υγεια μας Very happy Very happy

Μιλαμε για τρελλες δουλειες

και ραντεβου μετα απο 1 μηνα Evil

καλη ιδεα αλλα ποιος.... Question

ειχα στειλει mail στην lion για μαγαζι με ανταλακτικα και αξεσουαρ και ουτε που μου απαντησαν..... Crying or Very sad

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 09:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω εάν κουράστηκαν πάντως είναι αδύνατο να τους ελέγξει κανείς τι στιγμή που απλά πηγαίνεις - το αφήνεις και τρέχεις το μεσημέρι να το πάρεις... οπότε συνήθως πληρώνουμε τα 150 Euro το παίρνουμε και λέμε και ευχαριστώ χαμογελώντας.
Πάντως ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση το κατάστημα με MINI MOKE. Επιμένω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης