PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

European Rally ΕΛΠΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 14:26:11    Θέμα δημοσίευσης: European Rally ΕΛΠΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το Σ/Κ (25-26/9) το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα rally επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα στις 25 στην Αχαϊα και στις 26 την ορεινή Ναυπακτία. Όλα αυτά σε κλειστές ασφάλτινες διαδρομές. Οι συμμετοχές -85 τον αριθμό - συμπεριλαμβάνουν 7 ξένα πληρώματα και την ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος.(συνολικά 10 S1600!!!)

Όσοι σκέφτονται οτι τους πέφτει μακριά, καλό θα ήταν να δουν τις συμμετοχές.
http://www.elparally.gr/2004/el/participants.php

Ειδικές :

Σάββατο

ΕΔ 1 / 6 Διακοφτό
ΕΔ 2 / 7 Καλάβρυτα
ΕΔ 3 / 8 Κλειτορία
ΕΔ 4/ 9 Πετσάκοι
ΕΔ 5 / 10 Φτέρη

Κυριακή

ΕΔ 11 / 16 Ναύπακτος
ΕΔ 12 / 17 Ποκίστα
ΕΔ 13 / 18 Αχλαδόκαστρο
ΕΔ 14 / 19 Πετροχώρι
ΕΔ 15 / 20 Εύηνος

Αναλυτιικό ωράριο : http://www.elparally.gr/2004/el/pdf/ITINERARY.pdf
(αρχείο .pdf)

Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 18:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πρωτη πανελλαδικη εμφανιση το peugeot 206 S1600!
Στα μπακετ το επισημο πληρωμα της Lion, οι Παραδεισης -Τακου!
Καλη τους επιτυχια, οπως και στα υπολοιπα πληρωματα!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 18:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτοιμο και το ελληνικό Peugeot 206 S1600

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=6513

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 18:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε τι πάθανε και τα βάφουν όλα κόκκινα ? νομίζουν οτι με το χρώμα πάει το αμάξι ? χεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kouk (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα..κατα καιρούς Κύμη Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 11:54:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
ρε τι πάθανε και τα βάφουν όλα κόκκινα ? νομίζουν οτι με το χρώμα πάει το αμάξι ? χεχεχε

Ε τώρα κι εσυ?!!!....Τι ήθελες να τα βάφανε?!!...Μπορντώ?!!! Very happy Laughing
Γειά σου Νίκο!!!! Very happy

Ωραία ήταν πάντως στο ΕΛΠΑ,το Σάββατο που πήγαμε!Αν και έβρεχε κάπου κάπου...γενικά τα περάσματα αλλά και η παρέα ηταν χάρμα!!

Και του χρόνου...αλλά σε άλλο μέρος!Πάτρα τέλος!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 13:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kouk έγραψε:
Ε τώρα κι εσυ?!!!....Τι ήθελες να τα βάφανε?!!...Μπορντώ?!!! Very happy Laughing
Γειά σου Νίκο!!!! Very happy

ave koukous ! χεχεχεχεχεχ

το χούμορ μου θέλει να πει οτι ήδη απο πέρυσι που η Peugeot το γύρισε σε κοκκινάκι το χρώμα των αγωνιστικών της, με... αντιγράφει αφου τότε είχα βάλει ήδη το κλουβι και ήταν έτοιμο για αγώνες. Η αντιγραφή συνεχίστηκε στο περυσινό Ακρόπολις που κατέβηκαν με A/C !!!
και τώρα έρχεται και η Lion Hellas και το βάφουν και αυτοί κόκκινο !!
Είναι να μην αρχίσω μια μόδα....

χεχεχεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
kouk (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα..κατα καιρούς Κύμη Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2004, 10:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing
Ναι...ναι!!Είναι να μην αρχίσει...άμα αρχίσει καήκαμε!!! Very happy
Ave και σε σένα!!

Μπορεί να τα πούμε στην Αμφίκλεια?!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 17:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kouk έγραψε:

Θα είμαι πολύ κοντά μιας και θα κατέβω να γράψω το Ράλι Λαμίας, αλλά δε θα έχω χρόνο για τίποτα άλλο. Σε μια μέρα πρέπει να γράψω καλά και σωστά για να μην έχουμε παρατράγουδα στον αγώνα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2004, 21:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
kouk έγραψε:

Θα είμαι πολύ κοντά μιας και θα κατέβω να γράψω το Ράλι Λαμίας, αλλά δε θα έχω χρόνο για τίποτα άλλο. Σε μια μέρα πρέπει να γράψω καλά και σωστά για να μην έχουμε παρατράγουδα στον αγώνα Smile

Λοιπον......ελα παμε παμε......Γραφετε εσεις και εγω οργανωνω να βγουνε αυτοκολητα για το 7αρι του Γιωργου και κανονιζω τα οικογενειακα τωρα που θα λυψουμε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2004, 11:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε σεις, άσχετο, bodykit από S1600 υπάρχει στην αγορά?

Να πάρω τηλ. τον Λεγάκη ή θα με κλάσει? Embarassed

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2004, 13:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Υπάρχει, πολυεστερικό, από Γαλλία. Τους θόλους όμως πως θα τους γεμίσεις που το αμάξι φαρδαίνει 8 πόντους Shocked από κάθε πλευρά;

Το "με αποστάτες" δεν θεωρείται απάντηση... Smile

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2004, 16:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Steve έγραψε:

Υπάρχει, πολυεστερικό, από Γαλλία. Τους θόλους όμως πως θα τους γεμίσεις που το αμάξι φαρδαίνει 8 πόντους Shocked από κάθε πλευρά;

Με άλλα ψαλίδια-ημιαξόνια λογικά θα έρχετε στην ευθεία με το θόλο...

Σταύρο,μπές και ρίξε μια ματιά στο site της ps,να δεις ποσο έχει το κάθε κομμάτι του body-kit του S1600.Μετά (αν ζείς ακόμα),τα ξαναλέμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Οκτ 2004, 20:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
BTS έγραψε:
Steve έγραψε:

Με άλλα ψαλίδια-ημιαξόνια λογικά θα έρχετε στην ευθεία με το θόλο...

Σταύρο,μπές και ρίξε μια ματιά στο site της ps,να δεις ποσο έχει το κάθε κομμάτι του body-kit του S1600.Μετά (αν ζείς ακόμα),τα ξαναλέμε...

Σου απάντησε ο Πάνος... Όσο για τιμές του bodykit, δεν μασάω μία. Το WRC από την Dimma μου το περνάνε με 3200 βαμμένο τοποθετημένο κλπ. κλπ. στο συνεργείο της αντιπροσωπείας Peugeot Λάρισας Cool

Σίγουρα το S16 θα είναι πιο φθηνό... Rolling eyes Θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία αύριο και θα στείλω και mail στην Peugeot Sport Ελλάδας Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης