Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 COLOR LINE 1.1
Ένταξη: 10 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1 Τόπος: ΦΩΚΙΔΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:18:37 Θέμα δημοσίευσης: Δίσκος Πλατώ |
|
|
ΕΧΩ ΕΝΑ COLOR LINE 1.1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:26:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΩ |
|
|
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε: | ΕΧΩ ΕΝΑ COLOR LINE 1.1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ? |
Πρωτα απ' ολα καλως ορισες στην παρεα μας! Πολλες και απροβληματιστες βολτες με το pug σου! Οσο για τον συμπλεκτη ο δικος μου (1,4 ΧΤ) "πιανει" απο ψιλα απο την πρωτη μερα που το εχω! Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. Εχεις πολλα χιλιομετρα?
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 01:34:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν καλωσήρθες στο Club.
Αδερφέ δεν έχει τίποτα ο συμπλέκτης σου. Όλα τα Peugeot αποσυμπλέκουν ψηλά (αν και ο Μίλτος κάτι είπε για χαμηλότερη διαδρομή συμπλέκτη στο GT του PDuke). Αυτό παρατήρησα κι εγώ όταν το πήρα, και πήρα τηλέφωνο το service να μάθω, αν ήταν για να πάω να τον κατεβάσω. Μου είπαν οτι όλα τα Peugeot αποσυμπλέκουν ψηλά, και ο συμπλέκτης τους είναι αυτορυθμιζόμενος, του τέστιν δεν κατεβαίνει. Άμα ανοίξεις το καπό σου και πεις σε κάποιον να σου πατάει τον συμπλέκτη, ψάξε να βρεις ένα σίδερο-οδηγό, όπως κοιτάς το μοτέρ στα δεξιά σου, στην ευθεία πίσω και κάτω από το φιλτροκούτι, ψιλοδιαγώνια κάτω από την πεταλούδα (κατα προσέγγιση σου λεω- είναι ψιλοδύσκολο να τον εντοπίσεις), θα δεις οτι αυτός ο οδηγός, αν και το πετάλι του συμπλέκτη κάνει μεγάλη διαδρομή, αυτό αντίστροφως ανάλογα κάνει πολύ μικρή. Είναι οκ. Και τώρα καταλαβαίνεις πόσο στριμόκωλα είναι τα πράγματα για συμπλέκτη-κιβώτιο. Απλά είναι θέλει να τον μάθεις, και το αριστερό σου πόδι να είναι γρήγορο. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:30:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω παντως τον συμπλεχτη του 206 τον βρισκω σε σχεση με αλλα αμαξια που εχω οδηγησει αρκετα σκληρο
Να φανταστειτε οτι το αφησα για 3 ημερες για επισκευη (στο φτερο)και επειδη στο ενδιαμεσο οδηγησα το Laguna ενος φιλου οταν πηγα να το παρω στην αρχη μου εσβησε 3 φορες απανωτα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 14:36:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandros έγραψε: | Εγω παντως τον συμπλεχτη του 206 τον βρισκω σε σχεση με αλλα αμαξια που εχω οδηγησει αρκετα σκληρο
Να φανταστειτε οτι το αφησα για 3 ημερες για επισκευη (στο φτερο)και επειδη στο ενδιαμεσο οδηγησα το Laguna ενος φιλου οταν πηγα να το παρω στην αρχη μου εσβησε 3 φορες απανωτα  |
Τι να πω και εγω...Εχεις οδηγησει skoda favorit? (το παλιο κάρο μου) Μπροστα του ο συμπλεκτης απο το 206 ειναι πουπουλο!!
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 00:37:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο συμπλεχτης μου τριχ\ζει μερικεσ φορεσ.το αισθανομαι στο ποδι.ενα λαδωματακι ισωσ το θελει ε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:50:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | ο συμπλεχτης μου τριχ\ζει μερικεσ φορεσ.το αισθανομαι στο ποδι.ενα λαδωματακι ισωσ το θελει ε? |
Κι εμένα μου γαργαλάει το αυτί ο δικός μου!
Επ' ώμου τα λαδωτήρια.........αρμμμμμμμ!!!
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:39:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λάδωμα θέλει, αλλά κάθε μήνα θα έχεις το ίδιο "τρίξιμο"! Απλά θα το συνηθίσεις!!!
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:42:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | Λάδωμα θέλει, αλλά κάθε μήνα θα έχεις το ίδιο "τρίξιμο"! Απλά θα το συνηθίσεις!!! |
Μήπως τελικά χρειάζεται γρασάρισμα; 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:03:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | ΕΧΩ ΕΝΑ COLOR LINE 1.1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ?
|
Εκτως απο εσενα το οδηγα και κανεις αλλος?
Καλο ειναι το αμαξι να εχει ενα ποδι στην αρχη.
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 09:24:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε για λάδωμα και γρήγορα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 17:08:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον συμπλέκτη τον λαδώνεται μόνοι σας ή το πηγαίνεται στο συνεργείο για να σας το λαδώσουν....
Ο δικός μου πάντως πιάνει πολύ ψηλά... αυτο που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση είναι οτι με σβηστο κινητήρα το πεντάλ του συμπλέκτη έχει κάποι πέκσιμο (τζόγο) πριν αρχίσει να πιάνει. Για μερικά εκατοστά όταν το πατάω το αισθάνομαι κενό. Είναι πρόβλημα αυτό. Δοκιμάστε και στα δικά σας να κουνίσετε το πεντάλ με το χερί να δούμε τί παίζει.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 18:47:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου που εχει σχεση με τον τιτλο του topic τουλαχιστον
εδω και καμποσα χιλιομετρα οταν παω να ξεκινησω απο σταση και τη στιγμη της αποσυμπλεξης συμβαινουν 2 πραγματα:
1)το αμαξι αργει να πεταχτει μπροστα(σαν ελαφρυ πατιναρισμα μου δειχνει)
2)ακουγεται ενας θορυβος λες και οδηγαω σκαραβαιο!! ολοι θα εχετε ακουσει σκαραβαιο και τον ιδιομορφο και ξεχωριστο ηχο που κανει .
επισης υστερα απο 4-5 γρηγορες εκκινησεις με βιαιη αποσυμπλεξη το πενταλ γινεται μαλακο και απο κεινο το σημειο και μετα σε καθε αλλαγη ταχυτητας αργει να 'ακουσει' και καθυστερει το φορτωμα της ταχυτητας!!
ολες οι ενδειξεις μου δειχνουν οτι ειναι ο δισκος!! καποια γνωμη??
αν χρειαστει να αλλαξω σκεφτομαι να βαλω καποιο αγωνιστικο πολυφτερο δισκο οι οποιοι οπως ξερω αντεχουν σε πολλα κιλα ροπη και δεν καταπονουνται με τιποτα!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 20:27:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε συ danielo αν πεις να βαλεις αγωνιστικο συμπλεκτη σε καθημερινο αυτοκινητο βολτας σε μερικες μερες χρησης του θα εχεις παθει μηνισκο!!!!!!!!!!!!
Εγω το Integrale(που ηταν τιγκα...) ενος κολλητου οδηγησα και εκτος του οτι με πονεσαν τα γονατα(πολυ σκληρα πεταλια..),μετα μπηκα στο 206 και νομιζα οτι εχουν κοπει οι ντιζες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Josef (Ιωσήφ) Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc
Ένταξη: 10 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: ΒΟΛΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 23:20:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διαθέτω και Lada NIVA '92 για προπόνηση σε όποιον θέλει.Γυμνάζεις και τα δύο πόδια (συμπλέκτης-φρένο), έχει και ένα τιμόνι.....ότι πρέπει για χέρια και κοιλιακούς! Ασκήσεις για την πλάτη δεν μπορώ να βρω. Υπάρχει καμία ιδέα; (Κρατήσου σε φόοορμα, κρατήσου σε φόοορμα με ΝΙVA!)
Βάζω ζώνη, πατάω μίζα κι έφυγα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 13:31:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο μαρκες και τιμες ξερει κανεις τι παιζει?
θα ειναι πολυ βαρυς ο συμπλεκτης μετα σε σημειο που να με κουραζει??
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 22:41:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | StAkIS έγραψε: | Λάδωμα θέλει, αλλά κάθε μήνα θα έχεις το ίδιο "τρίξιμο"! Απλά θα το συνηθίσεις!!! |
Μήπως τελικά χρειάζεται γρασάρισμα;  |
Ωπα εδω ειμαστε! Λοιπον παιδια! Ο δικος μου μετα απο 15 μηνες αρχισε να τριζει! Το πρωι δεν μπορω να το ξεκινησω! Τριζει τοσο πολυ που τον χανω και μου σβυνει! Το πλακωσα στο γρασοσπρει τιποτα! Δεν εστρωσε καθολου! Το πρωι παλι τα ιδια! Σημερα πηγα στην Peugeot και μολις το ειδε ο μηχανικος μου λεει μην αγχωνεσαι λιγο αντισκωριακο θελει! Πρεπει να αδειασε ολο το σπρει αλλα τιποτα! Και το αποκορυφωμα? Αρχισαν τις ιστοριες περι διχαλου στο σασμαν η μπορει να φταιει και το ιδιο το πενταλ η στην τελικη δισκος-πλατω?!?!? Το αυτοκινητο εχει 25000 χλμ δεν πατιναρει καθολου και ομως ο υπευθυνος του σερβις επιμενει να κατεβασω σασμαν και δισκο-πλατω για να δει τι γινεται! Και το επισης κορυφαιο ΔΕΝ το καλυπτει η εγγυηση!!! Μου ειπαν οτι η εγγυηση του δισκου ισχυει μονο για τα πρωτα 10000 χλμ η τους πρωτους 6 μηνες! Κοστος περιπου 450€ αν ειναι ο δισκος! Τι λετε?
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 08:53:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|