PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δίσκος Πλατώ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 COLOR LINE 1.1

Ένταξη: 10 Δεκ 2002
Τόπος: ΦΩΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Δίσκος Πλατώ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΩ ΕΝΑ COLOR LINE 1.1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Δεκ 2002, 13:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
ΕΧΩ ΕΝΑ COLOR LINE 1.1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΗΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ?

Πρωτα απ' ολα καλως ορισες στην παρεα μας! Πολλες και απροβληματιστες βολτες με το pug σου! Οσο για τον συμπλεκτη ο δικος μου (1,4 ΧΤ) "πιανει" απο ψιλα απο την πρωτη μερα που το εχω! Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. Εχεις πολλα χιλιομετρα?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Δεκ 2002, 01:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν καλωσήρθες στο Club.
Αδερφέ δεν έχει τίποτα ο συμπλέκτης σου. Όλα τα Peugeot αποσυμπλέκουν ψηλά (αν και ο Μίλτος κάτι είπε για χαμηλότερη διαδρομή συμπλέκτη στο GT του PDuke). Αυτό παρατήρησα κι εγώ όταν το πήρα, και πήρα τηλέφωνο το service να μάθω, αν ήταν για να πάω να τον κατεβάσω. Μου είπαν οτι όλα τα Peugeot αποσυμπλέκουν ψηλά, και ο συμπλέκτης τους είναι αυτορυθμιζόμενος, του τέστιν δεν κατεβαίνει. Άμα ανοίξεις το καπό σου και πεις σε κάποιον να σου πατάει τον συμπλέκτη, ψάξε να βρεις ένα σίδερο-οδηγό, όπως κοιτάς το μοτέρ στα δεξιά σου, στην ευθεία πίσω και κάτω από το φιλτροκούτι, ψιλοδιαγώνια κάτω από την πεταλούδα (κατα προσέγγιση σου λεω- είναι ψιλοδύσκολο να τον εντοπίσεις), θα δεις οτι αυτός ο οδηγός, αν και το πετάλι του συμπλέκτη κάνει μεγάλη διαδρομή, αυτό αντίστροφως ανάλογα κάνει πολύ μικρή. Είναι οκ. Και τώρα καταλαβαίνεις πόσο στριμόκωλα είναι τα πράγματα για συμπλέκτη-κιβώτιο. Απλά είναι θέλει να τον μάθεις, και το αριστερό σου πόδι να είναι γρήγορο. Smile

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 04:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 2λιτρα αποσυμπλέκουν χαμηλά. Όπως αρμόζει σε ένα GTi που σέβεται το όνομά του. Οι 16άρηδες ας μην το συζητήσουμε καλύτερα...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως τον συμπλεχτη του 206 τον βρισκω σε σχεση με αλλα αμαξια που εχω οδηγησει αρκετα σκληρο
Να φανταστειτε οτι το αφησα για 3 ημερες για επισκευη (στο φτερο)και επειδη στο ενδιαμεσο οδηγησα το Laguna ενος φιλου οταν πηγα να το παρω στην αρχη μου εσβησε 3 Shocked Shocked φορες απανωτα Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 14:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Εγω παντως τον συμπλεχτη του 206 τον βρισκω σε σχεση με αλλα αμαξια που εχω οδηγησει αρκετα σκληρο
Να φανταστειτε οτι το αφησα για 3 ημερες για επισκευη (στο φτερο)και επειδη στο ενδιαμεσο οδηγησα το Laguna ενος φιλου οταν πηγα να το παρω στην αρχη μου εσβησε 3 Shocked Shocked φορες απανωτα Exclamation

Τι να πω και εγω...Εχεις οδηγησει skoda favorit? (το παλιο κάρο μου) Μπροστα του ο συμπλεκτης απο το 206 ειναι πουπουλο!!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 00:37:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο συμπλεχτης μου τριχ\ζει μερικεσ φορεσ.το αισθανομαι στο ποδι.ενα λαδωματακι ισωσ το θελει ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
ο συμπλεχτης μου τριχ\ζει μερικεσ φορεσ.το αισθανομαι στο ποδι.ενα λαδωματακι ισωσ το θελει ε?

Κι εμένα μου γαργαλάει το αυτί ο δικός μου! Shocked

Επ' ώμου τα λαδωτήρια.........αρμμμμμμμ!!!

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 02:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Ναί, καιρός για λίγο λάδωμα...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 04:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάδωμα θέλει, αλλά κάθε μήνα θα έχεις το ίδιο "τρίξιμο"! Απλά θα το συνηθίσεις!!!

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Λάδωμα θέλει, αλλά κάθε μήνα θα έχεις το ίδιο "τρίξιμο"! Απλά θα το συνηθίσεις!!!

Μήπως τελικά χρειάζεται γρασάρισμα; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Εκτως απο εσενα το οδηγα και κανεις αλλος?
Καλο ειναι το αμαξι να εχει ενα ποδι στην αρχη.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Δεκ 2002, 09:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε για λάδωμα και γρήγορα!
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 17:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον συμπλέκτη τον λαδώνεται μόνοι σας ή το πηγαίνεται στο συνεργείο για να σας το λαδώσουν.... Question
Ο δικός μου πάντως πιάνει πολύ ψηλά... αυτο που παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση είναι οτι με σβηστο κινητήρα το πεντάλ του συμπλέκτη έχει κάποι πέκσιμο (τζόγο) πριν αρχίσει να πιάνει. Για μερικά εκατοστά όταν το πατάω το αισθάνομαι κενό. Είναι πρόβλημα αυτό. Δοκιμάστε και στα δικά σας να κουνίσετε το πεντάλ με το χερί να δούμε τί παίζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 18:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου που εχει σχεση με τον τιτλο του topic τουλαχιστον Question
εδω και καμποσα χιλιομετρα οταν παω να ξεκινησω απο σταση και τη στιγμη της αποσυμπλεξης συμβαινουν 2 πραγματα:
1)το αμαξι αργει να πεταχτει μπροστα(σαν ελαφρυ πατιναρισμα μου δειχνει)
2)ακουγεται ενας θορυβος λες και οδηγαω σκαραβαιο!! ολοι θα εχετε ακουσει σκαραβαιο και τον ιδιομορφο και ξεχωριστο ηχο που κανει .
επισης υστερα απο 4-5 γρηγορες εκκινησεις με βιαιη αποσυμπλεξη το πενταλ γινεται μαλακο και απο κεινο το σημειο και μετα σε καθε αλλαγη ταχυτητας αργει να 'ακουσει' και καθυστερει το φορτωμα της ταχυτητας!!
ολες οι ενδειξεις μου δειχνουν οτι ειναι ο δισκος!! καποια γνωμη??
αν χρειαστει να αλλαξω σκεφτομαι να βαλω καποιο αγωνιστικο πολυφτερο δισκο οι οποιοι οπως ξερω αντεχουν σε πολλα κιλα ροπη και δεν καταπονουνται με τιποτα!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 20:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ danielo αν πεις να βαλεις αγωνιστικο συμπλεκτη σε καθημερινο αυτοκινητο βολτας σε μερικες μερες χρησης του θα εχεις παθει μηνισκο!!!!!!!!!!!!

Εγω το Integrale(που ηταν τιγκα...) ενος κολλητου οδηγησα και εκτος του οτι με πονεσαν τα γονατα(πολυ σκληρα πεταλια..),μετα μπηκα στο 206 και νομιζα οτι εχουν κοπει οι ντιζες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

Ένταξη: 10 Φεβ 2003
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2003, 23:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαθέτω και Lada NIVA '92 για προπόνηση σε όποιον θέλει.Γυμνάζεις και τα δύο πόδια (συμπλέκτης-φρένο), έχει και ένα τιμόνι.....ότι πρέπει για χέρια και κοιλιακούς! Ασκήσεις για την πλάτη δεν μπορώ να βρω. Υπάρχει καμία ιδέα; (Κρατήσου σε φόοορμα, κρατήσου σε φόοορμα με ΝΙVA!)

Βάζω ζώνη, πατάω μίζα κι έφυγα...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2003, 13:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο μαρκες και τιμες ξερει κανεις τι παιζει?
θα ειναι πολυ βαρυς ο συμπλεκτης μετα σε σημειο που να με κουραζει??

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 22:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Μήπως τελικά χρειάζεται γρασάρισμα; Question

Ωπα εδω ειμαστε! Λοιπον παιδια! Ο δικος μου μετα απο 15 μηνες αρχισε να τριζει! Το πρωι δεν μπορω να το ξεκινησω! Τριζει τοσο πολυ που τον χανω και μου σβυνει! Το πλακωσα στο γρασοσπρει τιποτα! Δεν εστρωσε καθολου! Το πρωι παλι τα ιδια! Σημερα πηγα στην Peugeot και μολις το ειδε ο μηχανικος μου λεει μην αγχωνεσαι λιγο αντισκωριακο θελει! Πρεπει να αδειασε ολο το σπρει αλλα τιποτα! Και το αποκορυφωμα? Αρχισαν τις ιστοριες περι διχαλου στο σασμαν η μπορει να φταιει και το ιδιο το πενταλ η στην τελικη δισκος-πλατω?!?!? Το αυτοκινητο εχει 25000 χλμ δεν πατιναρει καθολου και ομως ο υπευθυνος του σερβις επιμενει να κατεβασω σασμαν και δισκο-πλατω για να δει τι γινεται! Και το επισης κορυφαιο ΔΕΝ το καλυπτει η εγγυηση!!! Μου ειπαν οτι η εγγυηση του δισκου ισχυει μονο για τα πρωτα 10000 χλμ η τους πρωτους 6 μηνες! Κοστος περιπου 450€ αν ειναι ο δισκος! Τι λετε?

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Οκτ 2004, 08:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμάσατε να αλλάξετε νότιζα ???????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης