Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 11:24:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MDVQ1 έγραψε: | Recifees έγραψε: |
Για πλήρες φορτίο δίνει 3,0 bar οπότε μα 2,7 δεν βγαίνω εκτός προδιαγραφών .
Κατα τα άλλα οι πιέσεις είναι στα κανονικά επίπεδα.. |
Φιλε Γιαννη οι πιεσεις αυτες εινα οπως και συ λες για πληρες φορτιο με αποτελεσμα το λαστιχο, οταν ειναι γεματο το αυτοκινητο, να "καθεται" και να ερχεται στα συγκαλα του
Αν δοκιμασεις 3,0 με αδειο αυτοκινητο θα δεις(το εχω κανει και εγω ) οτι δεν μπορει να πατησει στο δρομο και ειδικα με τον αξονα που εχουμε πισω πηδαει σαν κατσικι.Και υποτιθεται οτι με πληρες φορτιο δεν μπορουμε να κανουμε "αθλοπαιδιες" οποτε δεν τα ζοριζουμε κιολας ωστε να ζεσταθοπυν και να ανεβασουν υπερβολικες πιεσεις.
Αν ομως βεβαια σε βολευει εσενα αυτος ο τροπος τον ακολουθεις και αστους αλλους(δηλ. εμενα ) να λενε οτι θελουν.
Παντως δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις και το παραδοσιακο τροπο που σου προτεινω.Μπορει να σε βολεψει καλυτερα και το 307 να ειναι και πιο προοδευτικο στις αντιδρασεις του.
Αν το δοκιμασεις πες μας σε παρακαλω τις παρατηρησεις σου.
Φιλικα
Μιχαλης. |
Δεν είπα ότι δεν θα δοκιμάσω τις μειωμένες πιέσεις πίσω ,άλλωστε εγώ με την περιέργεια έχουμε πολύ καλές σχέσεις ,δεν θα μπορέσει να γίνει σύντομα γιατί κάποιος αποφάσισε να πέσει πάνω του σε φανάρι -ο αδελφός οδηγούσε ευτυχώς κανένα πρόβλημα - με αποτέλεσμα ένα πίσω προφυλακτήρα off -ο άλλος πάει για μετώπη ..
μη λές κατσίκι θα κουβαληθεί εδώ αυτός που βλέπει απο τα παράθυρα τον δρόμο και είναι ο "κακός δαίμονας " των οδηγών του 307 κατα 4τ μεριά  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 11:42:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Recifees έγραψε: | 1) κάποιος αποφάσισε να πέσει πάνω του σε φανάρι -ο αδελφός οδηγούσε ευτυχώς κανένα πρόβλημα - με αποτέλεσμα ένα πίσω προφυλακτήρα off -ο άλλος πάει για μετώπη ..
2)μη λές κατσίκι θα κουβαληθεί εδώ αυτός που βλέπει απο τα παράθυρα τον δρόμο και είναι ο "κακός δαίμονας " των οδηγών του 307 κατα 4τ μεριά  |
1)Ωχ ...κριμα ρε παιδι μου. ...Αντεξε ομως το πραγμα!!!!Ποσο κοστισε η ιστορια φιλε Γιαννη???
2)Αν εννοεις αυτον που εννοω και γω μην φοβασαι...Στη λεξη προβατινα του ξυπνανε τα αγρια ενστικτα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2004, 12:15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MDVQ1 έγραψε: | Recifees έγραψε: | 1) κάποιος αποφάσισε να πέσει πάνω του σε φανάρι -ο αδελφός οδηγούσε ευτυχώς κανένα πρόβλημα - με αποτέλεσμα ένα πίσω προφυλακτήρα off -ο άλλος πάει για μετώπη ..
2)μη λές κατσίκι θα κουβαληθεί εδώ αυτός που βλέπει απο τα παράθυρα τον δρόμο και είναι ο "κακός δαίμονας " των οδηγών του 307 κατα 4τ μεριά  |
1)Ωχ ...κριμα ρε παιδι μου. ...Αντεξε ομως το πραγμα!!!!Ποσο κοστισε η ιστορια φιλε Γιαννη???
2)Αν εννοεις αυτον που εννοω και γω μην φοβασαι...Στη λεξη προβατινα του ξυπνανε τα αγρια ενστικτα...  |
Δεν έχει βγεί το κονδύλι ακόμα αλλά δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 ..είδομεν
Αυτόν ακριβώς εννοώ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2004, 09:36:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελπίζω τώρα που λεγόμαστε ps club να διευρυνθεί ο κύκλος...
ετοιμάζομαι για θεσσαλονικη το ΣΚ κι έχω περιέργεια να δω τι παίζει από μπλόκα... στο bloka.com φυσικα!!!
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2004, 11:10:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γύρισα. η θεσσαλονίκη είναι ο παράδεισσος των πεζώ. Κυκλοφορούν απίστευτα πολλά.
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2004, 11:55:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα τοοοοσοι λιγοι ειμαστε ρε παιδι μου!!!!!!!!!!
Η μηπως δεν μπαινω σε σωστο σημειο???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|