PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή μάκτρων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 16:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή μάκτρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....κοινως υαλοκαθαριστηρες.
Οι διαστασεις για το 206 ειναι
1 εμπρος οδηγου..650mm/26"
2 εμπρος συνοδηγου...400mm/16"
3 πισω...ανταλλακτικο Peugeot(για λεπτομερειες την Δευτερα που θα το αγορασω)
Ο κωδικος σε BOSCH ειναι 653S(s=spoiler,υπαρχει και χωρις ο 653)και τιμη λιανικης 28 Ευρωπουλα(τιμη αντιπροσωπου)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 20:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω εντονο προβλημα με τα λαστιχα μαλλον παρα με το σιδερενιο τμημα του υαλοκαθαριστηρα, και αν και αλλαξα λαστιχα τωρα ειναι χειροτερα.
Συγκεκριμενα αφηνει κενα - περιοχες που δεν καθαριζονται.
Μηπως τωρα το καλοκαιρι ειδικα , καιγονται πολυ ευκολα και χαλανε?
αυτα που εχω τωρα δεν τα εχω πανω απο 3 μηνες. μηπως χαλανε τοσο ευκολα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 21:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα τωρα το καλοκαιρι τα λαστιχα ξεραινονται απο τον ηλιο και υποφερουν
Μηπως τα λαστιχα που εβαλες ειναι μαρκα μ'εκαψες?Γιατι τα μαμισια ειναι και αυτα Bosch(η οποια δεν πουλαει σκετα λαστιχα αλλα μονο μαζι με βραχιονες)
Εισαι σιγουρος οτι τα μεταλλικα μερη ειναι ισια και ο καθαριστηρας παταει ομοιομορφα??

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 01:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου, oι βραχιωνες φαινονται ισιοι και το ολο συστημα φαινεται να εφαπτεται.
Φυσικα καπου (σιγουρα) δεν ακουμπαει καλα ή ειναι το μακτρο στραβωμενο γιατι περνωντας αφηνει κενα.
τα λαστιχα πιθανα να ειναι μαρκα με εκαψες αλλα ειναι μαλλον σχετικα καλα αφου εχουν 3 στρωματα (γλωσσες να τα πω ? πως να τα περιγραψω?) απο τα μαμισια που ηταν με 1 !!!!
Παντως τι να πω? το φαινομενο παρατηρειται εντονοτατα αν πεσει κουτσουλια στο παρμπριζ και ξεραθει η ακομα χειροτερα αν πεσει εκει που "παρκαρουν" οι υαλοκαθαριστηρες με αποτελεσμα να στραβωσει το μακτρο.
Τελος εχω να πω πως δεν συμφερει σε καμια περιπτωση να παιρνουμε ολο το βραχιωνα (βλεπε BOSCH) και να το πληρωνουμε 30-40 Ε, (καθε 6μηνο ή χρονο) ενω μπορουμε να αλλαζουμε μον το λαστιχο (μακτρο).
Νομιζω...
Τι λες ?

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 16:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγορα αυτοκινητου 3/00
1η αλλαγη καθαριστηρων 6/02
εσυ τι λες τωρα?συμφερουν τα 30 Ε?( υποψιν ποτε δεν τους δουλεψα χωρις νερο στο δοχειο)

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 17:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Koινή διαπίστωση...τα εργοστασιακά λάστιχα είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από οποιαδήποτε ΕΜΠΟΡΙΟΥ.....θα το δείτε και στην πράξη....

Καλή λύση και φθηνή?

CARRERFOUR με 1000δρχ. παίρνετε 3 λάστιχα του 80cm περίπου....τα κόβετε στο μήκος που θέλετε και τα βάζετε στην θέση των εργοστασιακών..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 18:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω τι γινεται . δοκιμασα τα λαστιχα και δεν εμεινα ευχαριστημενος .
θα δω και τα BOSCHE και θα τα ξαναπουμε.
Μακαρι να βγουν καλα !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2002, 20:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηρα και τον πισω καθαριστηρα απο peugeot.Για τιμες δειτε στο αντιστοιχο topic
Διαστασεις 350mm/14" Πωλειται σετ με τον βραχιονα αν και το λαστιχακι με λιγο ζορι βγαινει και αν βρεις το ιδιο και μπορεσεις να το βαλεις σου ερχεται φθηνοτερα.Ειναι ομως τοσο φθηνος που δεν αξιζει τον κοπο και το ψαξιμο

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 18:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγορασα χθες τους εμπρος υαλοκαθαριστηρες bοsche, απο το Praktiker gia 27E
θα τους βαλω σε 5-6 μερες οταν θα πλυνω το αμαξι.
Μου εκανε εντυπωση οτι ενω ηταν κλειστο το κουτι τους μεσα τα λαστιχα ηταν σαν ξεθωριασμενα και οχι μαυρα-μαυρα σαν καινουρια και τα σιδερα λιγο γρατσουνισμενα .
δεν εδειχναν ολοκαινουρια.
μηπως τα ειχαν στα ραφια 2-3 χρονια?

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 16:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι και τα δικα μου το χρωμα του γραφιτη ειχαν και οχι μαυρα .Μαλλον προκειται για καποια επιστρωση.Γρατζουνιες δεν εχουν
Επισης αν τα παρατηρησεις θα δεις οτι η ακμη τους εχει 3 γραμμουλες.Μαλλον οταν αυτες εξαφανιστουν χρειαζεται αλλαγη γιατι οι παλιοι μου δεν τις ειχαν

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 21:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το κοιταξω γιατις γραμμουλες

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 16:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχθές όταν γύρναγα, στην Eθνική πέρα από τη βροχή και τα σπρέι των προπορευόμενων, είχα και το εξής πρόβλημα με τους υαλοκαθαριστήρες.

Στην πρώτη κίνηση (από κάτω προς τα πάνω) το τζάμι δεν καθαριζόταν σχεδόν καθόλου σε σημείο να μην βλέπω τίποτα (120 με βροχή και για κάποια δεύτερα να μην βλέπεις τίποτα. Mαγεία!!!!) και στην επιστροφή τους καθάριζαν.

Eίναι φυσιολογικό αυτό τώρα ή θέλουν αλλαγή τα λάστιχα;

Aν θέλουν αλλαγή σε πέντε μηνών αυτοκίνητο, να βρω αυτόν που είπε για την αξιοπιστία των εργοστασιακών λάστιχων.

Aν είναι φυσιολογικό, υπάρχει τρόπος να αλλάξει; Nα καθαρίζουν και από τις δυο κατευθύνσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 18:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Eχθές όταν γύρναγα, στην Eθνική πέρα από τη βροχή και τα σπρέι των προπορευόμενων, είχα και το εξής πρόβλημα με τους υαλοκαθαριστήρες.

Στην πρώτη κίνηση (από κάτω προς τα πάνω) το τζάμι δεν καθαριζόταν σχεδόν καθόλου σε σημείο να μην βλέπω τίποτα (120 με βροχή και για κάποια δεύτερα να μην βλέπεις τίποτα. Mαγεία!!!!) και στην επιστροφή τους καθάριζαν.

Aν θέλουν αλλαγή σε πέντε μηνών αυτοκίνητο, να βρω αυτόν που είπε για την αξιοπιστία των εργοστασιακών λάστιχων.

Aν είναι φυσιολογικό, υπάρχει τρόπος να αλλάξει; Nα καθαρίζουν και από τις δυο κατευθύνσεις.

Αχ chris! Αχ!
Βιάζεσαι!!!!! Βιάζεσαι πολύ!!!!
Ασε βρε να μαλακώσουν λίγο....τα λαστιχάκια....
Οποτε βρέχει βάλτα να παίξουν και σιγά-σιγά θα δεις.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 21:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Αχ chris! Αχ!
Βιάζεσαι!!!!! Βιάζεσαι πολύ!!!!
Ασε βρε να μαλακώσουν λίγο....τα λαστιχάκια....
Οποτε βρέχει βάλτα να παίξουν και σιγά-σιγά θα δεις.... Wink Wink Wink

Vini δεν μπορείς να φανταστείς τι τρομάρα πήρα, που δεν έβλεπα. Δεν θέλει και πολύ σ' αυτές τις καταστάσεις να γίνει το ατύχημα.

Και ήταν η πρώτη φορά που τους χρειάστηκα ουσιαστικά, γιατί τις προηγούμενες φορές ήταν μέσα στην πόλη με πρώτη-δευτέρα

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Σεπ 2002, 12:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Κάποιος, κάπου, κάποτε, σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ μου είχε πει πως υπάρχουν υαλοκαθαριστήρες που καθαρίζουν μόνο προς τη μία κατεύθυνση.

Chris, δεν πιστεύω να σου έχουν κάνει καμιά ματσακουλιά και να σου έχουν βάλει τέτοιους υαλοκαθαριστήρες Question
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Σεπ 2002, 19:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Κάποιος, κάπου, κάποτε, σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ μου είχε πει πως υπάρχουν υαλοκαθαριστήρες που καθαρίζουν μόνο προς τη μία κατεύθυνση.

Chris, δεν πιστεύω να σου έχουν κάνει καμιά ματσακουλιά και να σου έχουν βάλει τέτοιους υαλοκαθαριστήρες Question

σοβαρα υπαρχουν τετοιοι υαλοκαθαριστηρες; δεν εχω ακουσει κατι τετοιο

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 19:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο και να έψαξα (praktiker, continent, βενδινάδικα) δεν κατάφερα να βρω εμπρός υαλοκαθαριστήρες για το 206. Σε αντίθεση με τους πίσω που βρήκα αρκετούς.
Αλλά ούτε και τα λάστιχα για τους μπροστινούς δεν βρήκα αφού οι έτοιμες διαστάσεις που έβρισκα ήταν μικρότερες από αυτές που έπρεπε να βάλω.
Ούτε χύμα λάστιχο (με το μέτρο) κατάφερα να βρω.

Και έτσι κατέληξα να αγοράσω καινούργιους από την Peugeot αφού οι βροχές έχουν έρθει για τα καλά και δεν λέει να το ρισκάρουμε.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 20:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Όσο και να έψαξα (praktiker, continent, βενδινάδικα) δεν κατάφερα να βρω εμπρός υαλοκαθαριστήρες για το 206. Σε αντίθεση με τους πίσω που βρήκα αρκετούς
Και έτσι κατέληξα να αγοράσω καινούργιους από την Peugeot αφού οι βροχές έχουν έρθει για τα καλά και δεν λέει να το ρισκάρουμε.

Και γιατι Τασομ' δεν πηγες κατα BOSCH μερια?

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 20:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
chatasos έγραψε:
Όσο και να έψαξα (praktiker, continent, βενδινάδικα) δεν κατάφερα να βρω εμπρός υαλοκαθαριστήρες για το 206. Σε αντίθεση με τους πίσω που βρήκα αρκετούς

Και γιατι Τασομ' δεν πηγες κατα BOSCH μερια?

Bosch βρήκα μόνο τον πίσω.
Τι να πω...πρέπει να έχει αυξηθεί πολύ η ζήτηση!!!!

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Νοέ 2002, 21:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν αξίζει επώνυμη "επένδυση" σε υαλοκαθαριστήρες.Όταν είχα ρωτήσει για το προηγούμενο αυτοκίνητο (πάλι με έναν μεγάλο μπροστά),οι bosch είχαν σε γνωστό μαγαζί με είδη αυτοκινήτου περί τις 8000 ενώ από βενζινάδικο τον πήρα 1500!Που σημαίνει ότι είχα την δυνατότητα να αλλάζω και από έναν καινούριο "φθηνό" για 5 χρόνια με την ίδια αξία... Κανένας επώνυμος δεν διαρκεί τόσο πολύ...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης