PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα πήρε το κακόμοιρο......!!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 20:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Τα πήρε το κακόμοιρο......!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχτεσ το πρωι που πηγα να βαλω μπροσ το τουτου μου πηρε με την τριτη φορα! Shocked Δεν ξερω ισωσ να μην πατησα καλα την μιζα λογο νυστασ αλλα οτεν πια πηρε και πατησα λιγο γκαζακι να δω τι συμβαινει πηγεναι να σβησει! Twisted evil Μου το εκανε παλι μετα απο καμια ωρα που πηγα να το ξαναπαρω! Τι λετε να φταιει; Μηπωσ φταιει η βανζινη (αν και 100σταρα); Μηπωσ ηταν μπουκωμενο γιατι τισ ταιλευταιε μερεσ το εχω πεθανει; Σημερα δεν το πηρα καθολου γιατι ειμαι ταβλα στο κρεβατι! Λετε να μου αρρωστησα;;;;;;; Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PRWZSS (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XT 2001

Ένταξη: 19 Σεπ 2004
Τόπος: AΘHNA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 00:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα πηρε το κακομοιρο......!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξε τα μπεκ σου...
Υ.Γ. Τις μπλε τις λαμπες τι τις ηθελες?????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 01:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμ μηπος μυρησε καθολου βενζινη ? κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω μονο που εμενα μου πηρε μπροστα αλλα μυριζε βενζηνη. τελικα εχανε βενζινη απο ενα σωλινακι που οδηγουσε στον πολαπλασιαστη. μου τον αποσυνδεσε και μου εβαλε καινουριο μιας και υπηρχε πρβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 12:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το "παθαινω" κεγω καμια φορα, οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο!!! Παιρνει μπρος με την πρωτη βεβαια, αλλα οταν παταω γκαζι δειχνει σαν να μπουκωνει και ψιλορεταρει σαν να παει να σβησει!!! Οταν περασουν 5 λεπτα δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!! Ισως φταινε τα μπεκ (καθαρισμα), ισως τα μπουζι, ισως και το συστημα μιζας-αναφλεξης!!! Πιο παλια, το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπρος για καποιο διαστημα με τη μια (ηθελε και 3 και 4 και 5 καμια φορα προσπαθειες) και υπηρχε περιπτωση να σβησει και στα καλα καθουμενα, περιμενοντας στο φαναρι ας πουμε!!! Ο εγκεφαλος εδειξε αναφλεξη και αλλαχθηκε και η μιζα και ουδεν προβλημα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 16:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην μπερδεύεις το δικό σου με το μοτέρ του 206 γιατί έχει άλλο σύστημα ψεκασμού!
Εξάλλου σχεδόν όλα τα monopoint από τα 205,309 μέχρι και τα πρώτα 106 είχαν αυτό το πρόβλημα όταν ήταν κρύα!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 22:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια που ηταν χαμενη αυτη η δημοσιευση; Λοιπον τωρα εχουμε Σεμπτεβρη και ενα παρομοιο προβλημα συνεχιζεται! Μολις παω να ξεκινησω κανονικα με πρωτη (παλι οταν ειναι κρυο) κλωτσαει σαν να πηγενει να σβησει! Μετα απο αλλαγη μπουζι και αισθητηρα λ που τον εδειχνε καμμενο το καλοκαιρι δεν το εκανε παλι μεχρι αυτες τις τρεις μερες και μετα απο μια επισκεψη στην αντιπροσωποια βγηκε νεο πορισμα! Αισθητηρας υποπιεσης λαδιου!!!! Αυτος που ειναι πανω στην εισαγωγη. Καθαριστικε και εγινε παραγγελεια για νεο καθως ειμαι ακομα στην εγγυηση! Α!!! Οσο για τις λαμπες εισαι ο μονος που μου το εχει πει μεχρι τωρα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 16:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θες να πεις υποπιεση εισαγωγής ????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 19:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι υποπιεσης εισαγωγης! Ηθελα να γραψω οτι μπορει να συνεβει απο το λαδι που ριχνω στη φιλτροχοανη (το οποιο μεχρι το παραποτιζα) και μπερδευτηκα! Αυριο παω να τον αλλαξω και θα δουμε!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης