PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καπάκι κεφαλής!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2002, 08:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Καπάκι κεφαλής! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 206 1.6 16V ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!

ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ Laughing

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΡΑΓΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΑΡΓΑ!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Ιούν 2002, 06:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Τα δικά μου προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου 16V το μοτέρ δάκρυζε από τον 1ο μήνα. Έγινε αντιληπτό από μένα μετά τον 7ο μήνα, αφού είδα ότι δεν σταματούσα να συμπληρώνω τη μικρή αλλά συνεχή διαρροή paraflu (η πρώτη φορά που συμπλήρωσα ήταν το 2ο μήνα) και ταυτόχρονα έγινε ορατό πλέον ένα ρυάκι αλάτων που ξεκινούσε από την φλάτζα κεφαλής κατευθυνόμενο προς τα κάτω. Χρειάστηκε αλλαγή φλάτζας κεφαλής και αναγκαστικό προληπτικό πλανιάρισμα. Η εργασία έγινε τον 11ο μήνα και το πρόβλημα διορθώθηκε. Πρόκειται 100% για το πρόβλημα που αναφέρει ο Pezomania.

Η μίζα (Bosch) παρουσίασε κενά στη λειτουργία της τον 10ο μήνα και τον 12ο την αντικατέστησα (δωρεάν, δίκην εγγύησης) με καινούργια της Valeo. Η καινούργια μίζα είναι πιο αθόρυβη και γυρνάει πιο γρήγορα, άρα είναι δυνατότερη. Μήπως η προηγούμενη ήταν ίδια με του 1.4;

Η κόντρα της δεξιάς πόρτας δρομολογήθηκε για αλλαγή (μέσα στην εγγύηση) λόγω εμφάνισης θορύβου κατά το άνοιγμα. το πρόβλημα εμφανίστηκε μέσα στον 10ο μήνα.

Κάποιοι τριγμοί στις πόρτες προέρχονται κυρίως από τις κλειδαριές και με λίπανση από ειδικό σπρέι εξαφανίζονται. Κάποιος άλλος τριγμός προέρχεται σποραδικά από συντονισμό των ασφαλειών που εξέχουν από πάνω στις πόρτες. Δεν το έχω λύσει γιατί δεν με ενοχλεί.
Ένας άλλος εξωτερικός θόρυβος συντονισμού που προερχόταν από τη λαμαρίνα κατά μήκος πάνω από την εξάτμιση, διορθώθηκε με σύσφιξη των βιδών που τη στηρίζουν κάτω από το δάπεδο.

Τα δύο πρώτα προβλήματα είναι γνωστά στις αντιπροσωπείες και πιθανότατα να έχει γίνει και ανάκληση από την Peugeot. Οι αντιπροσωπείες από μόνες τους δεν λένε τίποτα και δεν ελέγχουν, προφανώς δεν γνωρίζουν ή παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν για το πρόβλημα.
Προσοχή λοιπόν!
Ζητήστε οι ίδιοι να γίνει σχετικός έλεγχος. Δείξτε τους ότι είστε ενήμεροι και ότι δεν θα δεχθήτε οποιαδήποτε ανευθυνότητά τους.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 21:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΩ ΤΟ 206 1.1 ΜΕ ΑΔΕΙΑ 12ο ΤΟΥ '98 ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 70000ΚΜ ΑΠΟ ΤΑ 40000ΚΜ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.........ΑΝΤΙΛΙΑ ΒΕΖΙΝΗΣ......ΣΕΤ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ........ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΗΨΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ SERVICES ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ LION.......ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΑ 1.1 ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ Crying or Very sad

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 22:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν εξαιρέσεις τον εγκέφαλο, τα υπόλοιπα φυσιλογικά μου ακούγονται, πιστεύοντας ότι για "σετ συμπλέκτη" εννοείς δίκσκο κτλ. Oι αντλία της βενζίνης είναι πιθανό να χάλασε και από κακή ποιότητα βενζίνης (λάσπες, σκουπίδια) ή από παρατεταμένη χρήση με άδειο ρεζερβουάρ. Mπορεί και να ήταν προβληματική δεν ξέρεις.

Eυτυχώς πάντως που σου αλλάξανε τον εγκέφαλο χωρίς χρέωση. Eίχα ακούσει γενικά κάποιοα σχολιανά για τους πολλαπλασιαστές αλλά δεν είχα ακούσει ότι καίνε εγκεφάλους.

Πάντως γενικά στο 206 ελάχιστες ουσιαστικές ζημιές έχουν ακουστεί. Tο μόνο μελανό σημείο είναι οι ψιλοτριγμοί που δημιουργούνται αλλά και αυτοί ψιλοφτιάχνονται αν έχεις όρεξη και... κατσαβίδι.

Πάντως αυτό το Topic έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό, να ενώσουμε δηλαδή την φωνή μας και τις εμπειρίες μας ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα το τι γίνεται με το 206.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 23:39:43    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ
ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ SAGEM ΠΡΟ 2000 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ (ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ SITE)ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.Η PEUGEOT ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ .ΤΡΕΞΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ FORUM ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 01:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως εχω γραψει στο παλαιοτερο forum, κι εμενα μου καηκε ο πολλ/στης και ηταν εκτος εγγυησης. κοστος αλλαγησ 40 η 45 χιλλιαδες (δε θυμαμαι).
Οι sagem πολ/στες βγηκαν μαπα αλλα ουτε κουβεντα για δωρεαν αλλαγη του.
Εδω ειναι Ελλαδα ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 15:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας το ειπα νατος αυτος που πληρωσε

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 12:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσοι διαβάσαν το topic "λαμπάκι βλάβης μηχανής", θα είδαν ότι είμαι ο τρίτος με πρόβλημα στο καπάκι της μηχανής.

Και σε μένα δακρύζει ίδιαίτερα μετά από πίεση ταξιδιού.

Εκλεισα ραντεβού με την Lion Hellas, για έλεγχο και επισκευή χωρίς να αρνηθούν ότι υπάρχει ανάκληση αλλά δεν το παραδέχτεικαν κιόλας. Ομως έδειξαν να γνωρίζουν το πρόβλημα.

Θα ελέξουν το πρόβλημα και ανάλογα θα αλλάξουν την φλάτζα ή/και το καπάκι (ανάλογα το μέγεθος της βλάβης).

Θα πιέσω να αλλάξουν το καπάκι, αλλά δυστυχώς στην Lion δεν πολύ-επεμβένεις.

Πάντως αν αλλάξουν μόνο την φλάτζα, θα ξανακάνω μόνος μου την δουλειά αλλάζοντας εκ νέου την φλάτζα με μεταλλική πλανίζοντας ελάχιστα και το καπάκι (αυτοί είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεται πλάνισμα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2002, 14:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nέα από την Lion:

Πήγα χθές το αυτοκίνητο στην Lion και σήμερα που μίλησα, θα αλλάξουν μόνο την φλάτζα.

Δεν έχει αλλοιωθεί (κατά τα λεγόμενά τους) ούτε το καπάκι, ούτε ο κορμός της μηχανής.

Tους πιστεύω επειδή η διαρροή ήταν ελάχιστη.

Αυριο το παίρνω και θα δω τι ακριβώς έκαναν.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2002, 11:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία έλεγξα το καπάκι της μηχανής και δεν είδα τίποτα ύποπτο. Bέβαια μιλάμε για καινούριο XS (2.5 μηνών). Aυτό που δεν έχω καταλάβει από τα posts, το λαμπάκι ένδειξης βλάβης άναψε μόνο στον Sidobre ή και στους υπόλοιπους που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα;
Άπο όσο ξέρω τα 1.6XS μετά το Iανουάριο 2002, είναι διαφορετικά σίγουρα ως προς τον εξοπλισμό, Mήπως διόρθωσαν και τα προβλήματα;

Sidobre τι είναι αυτό το upgrade του εγκεφάλου. Tι κερδίζεις αν το κάνεις. Aξίζει να ζητήσω να μου το κάνουν; Έτσι κι αλλιώς από τον Mοίρη έχω πάρει το 206 και εκεί το έχω πάει μέχρι τώρα για κάποια προβληματάκια (αν δεν λυθούν θα ανοίξω σχετικό topic).
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2002, 14:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ SIDOBRE ΑΝΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ XS2 ΣΑΝ ΤΟΥ VINI ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2002, 15:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oντως για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν μου άναψε λαμπάκι. Το λαμπάκι είχε ανάψει από σφάλμα της πεταλούδας εισαγωγής το οποίο ήταν και προσωρινό.

Chris, ο καλύτερος τρόπος για να κοιτάξεις για διαρροή είναι να κοιτάξεις αμέσως την κεφάλη μετά από ένα κουραστικό ταξίδι ή ζώρισμα. Αν προσέξεις ζουμιά γύρω από το καπάκι τότε έχεις διαρρόη.

Αν είναι μικρή μπορεί και να στεγνώνει αμέσως, όπως σε εμένα, οπότε μετά από λίγο καιρό θα φανεί σημάδι από ύπαρξη υγρού (άλατα, διαφορετικό χρώμα) στο σημείο που έχει την διαρροή.

Αν δεν φανεί τίποτα τότε είσαι ΟΚ.

Φαντάζομαι ότι μόνο τα δικά μας είχαν αυτό το πρόβλημα διότι και στους τρείς που μας δημιουργήθηκε τα αυτοκίνητα ήταν τα πρώτα 16v που είχαν έρθει στην Ελλάδα.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2002, 16:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Thank you guys Laughing Laughing

Update εγκεφάλου Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2002, 16:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Update εγκεφάλου Question Question Question

Πάντως εγώ δεν είδα καμμία διαφορά.

Το Update μου το έκανε διότι κάτι ενδείξεις δεν ήταν σωστές.

Σημειωτέον ο εγκέφαλος μου (...του 206) είναι Bosh του 3/2001 και υπήρχε για αυτόν update. Μπορεί για κάποιους άλλους να μην έχει. (Κυκλοφορούν και Sagem και και και και....)

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 00:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τη διαρροή στο καπάκι ούτε λαμπάκι ανάβει κι ούτε οτιδήποτε ανησυχητικό συμβαίνει. Μπορεί να κουβαλάς το πρόβλημα για πολλά χρόνια χωρίς κανένα σύμπτωμα από τον οδηγό (το συμπλήρωμα παραφλού θα το κάνει η αντιπροσωπεία σε κάθε σέρβις σου και δεν θα λέει και τίποτα) αλλά ουδείς γνωρίζει εάν αύριο δεν πάρεις τη μηχανή στο χέρι... Πολύ ύπουλο πρόβλημα, αλλά ευτυχώς αφήνει ορατό ίχνος διαρροής από τα άλατα που αφήνει με τον καιρό στον κορμό το ρυάκι παραφλού.

Sidobre, το update εγκεφάλου γίνεται με σύνδεση στο μηχάνημα γενικού ελέγχου της αντιπροσωπείας μέσω πρίζας; Να το ζητήσω όταν πάω για σέρβις; Για να το έβγαλε η Peugeot πρέπει να χρειάζεται. Κι εγώ πρέπει να έχω εγκέφαλο Bosch, όπως και πολλά άλλα μηχανικά εξαρτήματα, θα το τσεκάρω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miltellas στις Κυρ 30 Ιούν 2002, 03:00:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 01:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Sidobre, το update εγκεφάλου γίνεται με σύνδεση στο μηχάνημα γενικού ελέγχου της αντιπροσωπείας μέσω πρίζας; Να το ζητήσω όταν πάω για σέρβις; Για να το έβγαλε η Peugeot πρέπει να χρειάζεται. Κι εγώ πρέπει να έχω εγκέφαλο Bosch, όπως και πολλά άλλα μηχανικά εξαρτήματα, θα το τσεκάρω...

Aκριβώς έτσι γίνεται. Kάτω από το ταμπλό μας στην ασφαλειοθήκη έχει ένα βύσμα σε μέγεθος scart, όπου συνέδεσε το διαγνωστικό, μπήκε σε internet ή μάλλον Intranet και κατέβασε το νέο πρόγραμμα του εγκεφάλου! Kαι εγώ είχα μείνει M@@ς!

Aυτό που κατέβασε ήταν η νέα έκδοση του προγράμματος για αυτόν τον εγκέφαλο και το έκανε μέσα σε 5 λεπτά!

Πάντως για να στο κάνει, πρέπει να έχεις γνωστό τον ηλεκτολόγο αλλιώς... Confused

Kαι εμένα στην αρχή μου έλεγε ότι δεν υπάρχει.... 8O

Kαι μια (ή μάλλον δύο) παρατηρήσεις.
1. Aν αυτό το πρόγραμμα που κατέβασε ήταν βελτιωτικό, θα το χρέωνε 160.000 δρχ!!!!!
Tουλάχιστον αυτό κάνουν στην Peugeot Sport. Oύτε το Adobe Photoshop να αγόραζες!! 8O

2. Aν είχαμε ένα μαραφέτι τέτοιο, ή κάποιον κολλητό στην Peugeot ή το πρόγραμμα του διαγνωστικού (που να έπαιζε σε Laptop), θα μπορούσαμε να παίξουμε με:
α. Πίεση βενζίνης (αλλάζει)
β. Xρόνο ψεκασμού των μπέκ
γ. Mαξιμουμ στροφές κινητήρα
δ. ε. ζ. η. θ. και όλα τα γράμματα της αλφαβήτου! Kοινώς ότι μπορεί να αλλάξει!

...και μετά μας λένε ότι οι εγκέφαλοι είναι κλειδωμένοι! 8O 8O

Aμ δέν!

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 02:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8O Έπαθα πλάκα!! 8O

Πρώτη φορά τ' ακούω αυτά. Λέγε κι άλλα Sidobre να μας ανοίξεις τα μάτια!

Μήπως πρέπει να ανοίξουμε δικό μας εξουσιοδοτημένο συνεργείο; Εάν δεν μας προσέχουν τότε αυτό πρέπει να κάνουμε τελικά... Κανένας με λεφτά ρεεεε! "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"! Κοινώς, για όλα φταίει η καταραμένη φτώχεια. Αλλά που θα πάει κάτι θα σκεφτούμε. "Ο πεινασμένος τέχνας κατεργάζεται"!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 20:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οταν το ανεφερα αυτο με το upgrade σε ηλεκτρολογο-μηχανικο !!(οπως λεμε τερματοφυλακας - γιατρος, βλεπε περιοδικο:ΑΓΟΡΙ) μου εκανε τον κινεζο και μου ελεγε οτι κοστιζει 1.000.000 δρχ και διαφορα αλλα.

Και μετα λεει πως το συνεργειο του εξειδικευεται σε γαλλικα αμαξια.
Αν δεν εχεις Μπαρμπα στην κορωνη (γνωστο δηλαδη) ουτε το 206 σου δεν μπορεις να φτιαξεις.
Στη δε condor που ρωτησα γιατο αν μετα την τοποθετηση σκουπας (ακους sidobre?) θα χρειαστει να γινει update εγκεφαλου μου απαντησαν οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και μαλιστα 2 φορες!!! (επεμενα λιγο).
Τωρα τι να κανω?

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 21:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:

Στη δε condor που ρωτησα γιατο αν μετα την τοποθετηση σκουπας (ακους sidobre?) θα χρειαστει να γινει update εγκεφαλου μου απαντησαν οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και μαλιστα 2 φορες!!! (επεμενα λιγο).
Τωρα τι να κανω?

Σ'αυτην την περιπτωση δεν χρειαζεται upgrade ο εγκεφαλος προσαρμοζεται μονος του

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2002, 01:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θυμαμαι καλα ο sidobre ειχε αναφερει πως με 3 τροπους γινεται το upgrade. α. με βυσματωση και Η/Υ β. με το ρελαντι για κανα 30 λεπτα γ. με βολτα για κανα 20λεπτο και αλλαγη ταχυτητων (ολες) σχεδον στον κοφτη.
Αν θυμαμαι καλα...
τελος παντων, ακομα καλυτερα αν δεν χρειαζεται.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης