PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τελική στην Ευθεία της Τριπόλεως.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 18:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Τελική στην Ευθεία της Τριπόλεως. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλό χειμώνα.
Έχω μία απορία.
Έχω το 206 XS 1600 16V 110hp με multiplexing μοντέλο Μαίου 2003 με 10800χλμ έως τώρα εντελώς μαμά.
Προχθές που γύριζα από επαρχία στην ευθεία της Τριπόλεως προς Αθήνα αποφάσισα να το τελικιάσω.
Έπιασα 200χλμ/ώρα και όταν βρήκε μία ελαφριά ανηφορική κλίση έκοψε στα 195χλμ/ώρα.
Η απορία μου είναι γιατί δεν ανέβαζε και άλλο αφού από άλλα μέλη βλέπω να έχουν πιάσει και 210 και παραπάνω( δεν ξέρω βέβαια αν ήταν σε μεγάλη κατωφέρεια αυτές οι περιπτώσεις).
Σας δίνω διάφορες πληροφορίες για το ταξίδι:
Βάρος: Μόνος μου και με 2 βαλίτσες και κάτι σακούλες.
Βενζίνη: Στα 3/4 του ρεζερβουάρ με απλή V-Power.
Θερμοκρασία Αέρα: 28-29 βαθμοί Κελσίου.
Όταν ήμουν με τέρμα γκάζι και 5η η θερμοκρασία λαδιών ήταν περίπου 127 βαθμούς Κελσίου και θα ανέβαινε και άλλο.

Ποια η γνώμη σας;Δεν θα έπρεπε να πιάσει 210 στο συγκεκριμένο ισιάδι;
Άλλοι που έχουν περάσει από το ίδιο σημείο πόσο τελικιάζουν στην ευθεία της Τριπόλεως προς Αθήνα;
Επηρέασε μήπως η ζέστη, το καύσιμο ή τα 10800χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα(σχετικά ακόμα κλειστό το μοτέρ) ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 19:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10800 απο μαιο 2003?????? μαλλον 2004 θες να πεις...
1.αλλαξε λαδια το λενε ολοι το ειδα και εγω στα 11000αλαξα σε τοταλ παλι αλλα 10-40racing και οχι 5-30 και ειδα οτι εθνικη η θερμοκρασια λαδιου δεν ανεβαινει τοσο πολυ.ανεβαινει ομως........
2. αερα ειχε? εκει πιανει πολυ....

για το μερος -τριπολη- δεν ξερω αλλα θελω να καταθεσω και εγω κατι για τελικες και περιμενω και εγω απαντηση απο καποιον στο ιδιο σημειο.
εθνικη αθηνα-λαμια απο γεφυρα βαρυμποπης ως αγιο στεφανο κυνηγιομουν με μαζντα 6 το καινυργιο.πετυχαινουμε 106gti ασχετο στα 150 ο τυπος απλα κατεβασε 4η μας εσκασε κατι μπαμπουπα και εξαφανιστηκε........
συνεχιζω φτασαμε ως 180 εγω εκει κωλοσα ασχημα ουτε καν 185 και το μαζντα πολυ πολυ σιγα με περασε.............
και ερωτω και εγω ποσα πιανετε εκει ρε παιδια ????
ξερω ειναι ψιλοανηφορα αλλα και 180???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 23:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

210 (ή και λίγο παραπάνω) θα δεις μόνο σε ένα κατηφορικό σημείο της ευθείας της Τρίπολης.Ειδικά στο ρεύμα προς Αθήνα,έχει ανηφορικό τμήμα που λες και λογικά σε ρίχνει στα 195.Σε αυτό το κομμάτι παίζει 195,max 200 υπό προϋποθέσεις (πλευρικοί άνεμοι που λέει και ο Παναγιώτης).
Για να πιάσεις κάτι παραπάνω από 200,θα πρέπει να το "πιέσεις" αρκετή ώρα σε ευθεία (ούτε ανηφόρα-ούτε κατηφόρα).Θα σου δείξει μέχρι 205 (τόσο έχει δείξει σε μένα) αλλά τα λάδια θα "χτυπήσουν" κόκκινα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 23:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο την μυγα ξυγκι...
λες κι εχει καμμια διαφορα αμα θα πιασετε 200 ή 203 ή 210...
κι εγώ είχα πιασει 200 με το 1.4 μια φορα στην αττικη οδο.
αν δεν κανω λαθος το 1.6 δινει τελικη 193 χιλ. άρα τα 200 μια χαρά ειναι. τώρα αν καποιοι υπο διαφορες συνθηκες εχουν πιασει παραπανω... συμβαινουν αυτα. Επισης αν δεν εχεις αλλαξει λαδια αλλαξε τα. Και φιλτρο επισης. Και σημαντικο ρολο παιζουν ο αερας (πχ αν ειχε κοντρα) καθως και ο αερας στα ελαστικα σου.
Όπως και να εχει νομιζω οτι μια τετοια συζητηση ειναι ανουσια.... χωρις παρεξηγηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 08:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 1.6 έχει 198χλμ τελικής.

Στην ευθεία της Τρίπολης στο ρεύμα προς Αθήνα έχω δει 205+

Σε ελαφριά κατηφόρα (ανυπέσθητη με το μάτι) έχω δεί και 210, για να πιάσεις παραπάνω θές κατηφόρα τύπου Σείριος, που έχω τελεικιάσει 220!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 18:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
απο την μυγα ξυγκι...
λες κι εχει καμμια διαφορα αμα θα πιασετε 200 ή 203 ή 210...
κι εγώ είχα πιασει 200 με το 1.4 μια φορα στην αττικη οδο.
αν δεν κανω λαθος το 1.6 δινει τελικη 193 χιλ. άρα τα 200 μια χαρά ειναι. τώρα αν καποιοι υπο διαφορες συνθηκες εχουν πιασει παραπανω... συμβαινουν αυτα. Επισης αν δεν εχεις αλλαξει λαδια αλλαξε τα. Και φιλτρο επισης. Και σημαντικο ρολο παιζουν ο αερας (πχ αν ειχε κοντρα) καθως και ο αερας στα ελαστικα σου.
Όπως και να εχει νομιζω οτι μια τετοια συζητηση ειναι ανουσια.... χωρις παρεξηγηση...

Eπ! Σε πιανω αδιαβαστο! Laughing 198 τελικιαζει...! Cool Very happy
Αν και (μεταξυ μας) ψιλοανουσια τη βρισκω κ εγω τη συζητηση...! Idea

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 18:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδιαβαστοι ειστε εσεις...το παιδι εχει CC 1.6 και το site της peugeot δινει 193... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 18:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Αδιαβαστοι ειστε εσεις...το παιδι εχει CC 1.6 και το site της peugeot δινει 193... Evil

Embarassed Embarassed
Aνθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε...! Confused

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Σεπ 2004, 23:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Από πότε το CC βγαίνει και σε έκδοση XS?? Laughing

p206xs2 έγραψε:

Έχω το 206 XS 1600 16V 110hp ...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 01:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι??? ετσι θυμομουν... τελοσπαντων,αυτο ειχα εγω στο μυαλο μου...
ανθρωποι ειμαστε...λαθη κανουμε.... Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 08:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
όχι??? ετσι θυμομουν... τελοσπαντων,αυτο ειχα εγω στο μυαλο μου...
ανθρωποι ειμαστε...λαθη κανουμε.... Embarassed Embarassed Embarassed

Αντε καλα...Σχωρεμενος! Smile Cool
Αρα 198 βγαζει τελικη!!! Cool (παλι εχω δικιο! Idea )

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 08:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τελικη ακομη και στα εργοστασιακα ειναι τελειως υποκειμενικη. Παιζουν παρα πολλοι παραγοντες ρολο, ιδιως και στην ευθεια της τριπολης μιας και μπορει να εχει τοσο αερα οπου να σε τρελανει τοσο θετικα οσο και αρνητικα...

Σημειωσις Νο.1: μετα την αλλαγη του σασμαν και με οχι ετοιμο προγραμμα καταφερνουμε να βαζουμε 5η κοφτη... Laughing Laughing Laughing
Σημειωσις Νο.2: ο κοφτης ειναι στις 8200σαλ
Σημειωσις Νο.3: αυτο σημαινει ποοοοολλα χλμ... Twisted evil Twisted evil

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 20:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
η τελικη ακομη και στα εργοστασιακα ειναι τελειως υποκειμενικη. Παιζουν παρα πολλοι παραγοντες ρολο, ιδιως και στην ευθεια της τριπολης μιας και μπορει να εχει τοσο αερα οπου να σε τρελανει τοσο θετικα οσο και αρνητικα...

Σημειωσις Νο.1: μετα την αλλαγη του σασμαν και με οχι ετοιμο προγραμμα καταφερνουμε να βαζουμε 5η κοφτη... Laughing Laughing Laughing
Σημειωσις Νο.2: ο κοφτης ειναι στις 8200σαλ
Σημειωσις Νο.3: αυτο σημαινει ποοοοολλα χλμ... Twisted evil Twisted evil

Εσύ να σταματήσεις να ταίζεις το μικρό σαλιγκαρια... Twisted evil Laughing

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης