Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 01:20:44 Θέμα δημοσίευσης: 206 CC Χαμύλωμα/ανάρτηση/τριγμοί/στρεπτική ακαμψία |
|
|
καλησπεριζω ολουσ τουσ peugeotακηδες.ειμαι κατοχοσ 206xs 1.6.σε 15 μερες θα εχω+εγω το νεο μου αμαξι.συγκεκριμενα 206cc roland garros.πρωτα απο ολα εχω μαθει οτι ακουγοντα κατι ψιλοτριγμοι στην οροφη.λοιπον οι ερωτησεισ μου.ειναι πολυ ενοχλητικοι οι τριγμοι αυτοι?σε περιπτωση που το χαμηλωσω 3,5cm με το που το παρω αυξανονται οι τριγμοι?περιμενω τισ απαντησεισ σας....+επισης χαιρομαι που μπηκα επιτελουσ στην παρεα σας..shiba |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 08:04:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς ήρθες στην παρέα.Υποθέτω ότι θέλεις να το χαμηλώσεις για να "μπαίνεις". Καλύτερα μην το πειράξεις ακόμα.Δες το πως πάει και μετά από κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα πράξε.Αν παίζει ρόλο στους τριγμούς δεν ξέρω...
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 08:22:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το χαμηλωμα με αμορτισερ και ελατηρια σιγουρα παιζει ρολο στους τριγμους αφου το αυτοκινητο σκληραινει άρα και κοπαναει πιο πολύ στις ανωμαλίες του δρόμου. τώρα αν απλα το χαμηλώσεις με μαμα αμορτισερ δε νομιζω να επηρρεαστουν οι τριγμοί και πολύ αλλά η λύση χαμηλωμα με μαμα αμορτισερ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Τριγμοί απο την οροφή έχουν αναφερθεί από πολλά παιδιά αλλα σπάνια ήταν κάτι το πολύ ενοχλητικό.
Με γεια το rolland garros σου και καλως ήρθες στην μεγαλή παρέα μας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 09:15:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου δυστυχως τα cc δεν εχουν και απο τα καλυτερα πλαισια στην αγορα... οι τριγμοι ειναι καθημερινο φαινομενο ειτε το χαμηλωσεις ειτε οχι... αυτο που μπορεις να κανεις που θα βοηθησει παρα πολυ το αμαξωμα ειναι μια μπαρα θολων εμπρος ωστε να δεσει περισσοτερο.
η ακαμψια του αμαξωματος δυστυχως ειναι πολυ χαλια και αυτο θα το καταλαβεις με το εξης πειραμα... με κλειστη οροφη οταν περνας γραμμες τρενου ή καμια ανωμαλια του δρομου βαλε το δαχτυλο σου στο σημειο ενωσης του παρμπριζ και της οροφης... θα καταλαβεις τι εννοω. Επειτα βαλε τη θολομπαρα εμπρος και ξαναπερνα απο το ιδιο σημειο... θα δεις πως θα εχει βελτιωθει σημαντικα...
παντως να ξερεις πως με αναρτηση το αμαξι θα υποφερει αρκετα, μιας και ο συνδυασμος ελληνικοι δρομοι και σκληρη αναρτηση δεν ειναι και ο καλυτερος... ειναι καθαρα θεμα επιλογων και προτεραιοτητων...(προσωπικα οι τριγμοι δεν με απασχολουν...εκτος αν ειχα κανα mercedes που θα το ειχα πληρωσει καμια 60αρα χιλιαρικα, αρα θα περιμενα κατι παραπανω....
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kazanovas (giannis) Νέος χρήστης

206 1.6 Gti
Ένταξη: 30 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 10:15:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη αυτή η μπάρα που αναφέρεις βελτιώνει υποθέτω την ακαμμψία και στα δικά μασ pug.Αν ναι που μπορώ να τη βρώ?Από τιμούλα τι παίζει?Υπάρχει καμιά foto να δω περίπου πωσ είναι?ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 10:45:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βελτιωνει την ακαμψια σε ολα τα αυτοκινητα...
τιμη αν θυμαμαι καλα πρεπει να πεζει συν πλην 100 ευρωπουλα
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 12:56:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To 206cc δεν είναι κατασκευασμένο για χωσίματα-ταρζανιές κλπ.
Αν ρίξεις λεφτά (βλέπε koyzman) μπορείς να το μεταμορφώσεις όμως θα έχεις και παρενέργειες (τριγμοί, μειωμένη άνεση, νερό που στάζει απο την οροφή).
Βασικά - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - όσοι ''πολύ γρήγοροι'' πήραν 206cc μετά απο λίγο το πούλησαν.
Το 206cc είναι ενα όμορφο αυτοκίνητο με σχετικά καλό value for money (κουπέ-κάμπριο-εμφάνιση-design-ψιλογρήγορο-οικονομικό) όμως δεν είναι τοπ απο πλευράς ποιότητας κατασκευής κλπ.
Ρώτα τον κουζμαν να στο συγκρίνει με το ακριβότερο (βέβαια) megane cabrio...
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά να σου δώσω να καταλάβεις για το τι περίπου να περιμένεις απο το αυτοκίνητο σου.
Ετσι ο φίλος μου ο Ηλίας που δεν τρέχει και είναι cool και ήρεμος τύπος είναι πολυ ευχαριστημένος απο το cc του ενώ ο φίλος μου ο Βαγγέλης που είναι ''γρήγορος'' το πούλησε μέσα σε λιγότερο απο χρόνο καθώς τον εκνευριζε το ηλεκτρονικό γκαζι, τα νερα που έσταζαν, που δεν ειχε πολύ καλό ηχο κλπ. 
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kazanovas (giannis) Νέος χρήστης

206 1.6 Gti
Ένταξη: 30 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 13:58:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TONY PAP έγραψε: | To 206cc δεν είναι κατασκευασμένο για χωσίματα-ταρζανιές κλπ.
Αν ρίξεις λεφτά (βλέπε koyzman) μπορείς να το μεταμορφώσεις όμως θα έχεις και παρενέργειες (τριγμοί, μειωμένη άνεση, νερό που στάζει απο την οροφή).
Βασικά - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - όσοι ''πολύ γρήγοροι'' πήραν 206cc μετά απο λίγο το πούλησαν.
Το 206cc είναι ενα όμορφο αυτοκίνητο με σχετικά καλό value for money (κουπέ-κάμπριο-εμφάνιση-design-ψιλογρήγορο-οικονομικό) όμως δεν είναι τοπ απο πλευράς ποιότητας κατασκευής κλπ.
Ρώτα τον κουζμαν να στο συγκρίνει με το ακριβότερο (βέβαια) megane cabrio...
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά να σου δώσω να καταλάβεις για το τι περίπου να περιμένεις απο το αυτοκίνητο σου.
Ετσι ο φίλος μου ο Ηλίας που δεν τρέχει και είναι cool και ήρεμος τύπος είναι πολυ ευχαριστημένος απο το cc του ενώ ο φίλος μου ο Βαγγέλης που είναι ''γρήγορος'' το πούλησε μέσα σε λιγότερο απο χρόνο καθώς τον εκνευριζε το ηλεκτρονικό γκαζι, τα νερα που έσταζαν, που δεν ειχε πολύ καλό ηχο κλπ.  |
όπα μισό λεπτό δεν έχω cc!Όπως γράφω και στην υπογραφή μου το 1.6 gti έχω και μεχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.Απλώς ρωτάω για την μπαρα γιατι ο Kouzman ανέφερε ότι μειώνει τουσ τριγμούς και κανει το αμάξι πιο άκαμπτο (άρα πιο ασφαλές σωστά? )Το τουτού μου το έχω ένα εξάμηνο και άρχισε να ψιλοτρίζει (σαν κατι ταξι ένα πραγμα!).Οπότε βάζοντας την μπάρα βέλτιώνω την κατάσταση ή μια από τα ίδια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 14:37:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη εγω απάντησα στον Shiba για το 206cc.
Σχετικά με την μπάρα θόλων να μας εξηγήσει κάποιος που έχει βάλει σε κανονικό 206 (οχι σε cc) πόσο κερδίζει σε ακαμψία, εαν έχει περισσότερους τριγμούς απο πριν κλπ.
Κοίτα τριγμοί και 206 πάνε παρέα !!! Μαθαίνεις να ζεις με αυτούς
Υπάρχουν λύσεις βέβαια ... ψάξε σε άλλα topic.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 18:52:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="TONY PAP"]Ρώτα τον κουζμαν να στο συγκρίνει με το ακριβότερο (βέβαια) megane cabrio...
quote]
Άσχετο αλλά δεν νομίζω να το συγκρίνεται με το νέο Megane γιατί δεν έχουν καμία σχέση στην κατηγορία που είναι το καθένα !!
Απλά το ρωτάω και το αναφέρω αυτό γιατί έχω δει και άλλες φορές να γίνεται αυτή η σύγκριση! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 13:21:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον, εγω θελω να πω .οσον αφορα το θεμα τριγμων σε cc, οτι
εμφανιζονται τριγμοι στον θαλαμο των επιβατων που οφειλονται κατα κυριο λογο στην εφαρμογη της οροφης και λιγοτερο στη στιβαροτητα του ταμπλο!
Αυτο ειναι ενα στοιχειο που απλα επηρεαζει την ατμοσφαιρα σε ενα μακρυ ταξιδι.
Και εγω ειμαι ''ψειρας'' αλλα αυτο συνηθιζεται.....
Οσο για την θολομπαρα σε cc το εχω ακουσει........πρεπει να κανει δουλεια!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Demis (Demis) Μέλος

206cc
Ένταξη: 14 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: Peiraias
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Σεπ 2004, 08:37:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω πιστευω παντως πως καπια λύση πρεπει να υπαρχει στην καταπολεμηση των τριγμων στα cc μας..Στην ουσια δεν ειναι τοσο πολυ το θεμα οροφης που τριζει οσο τα παραθυρα...
Run bAbe Run...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 15:22:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ CC ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΟΡΟΦΗ-ΖΟΥAΝ-...ΚΛΠ ΚΛΠ ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕ 23 000 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ CLK ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ HUNDAI |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 10:10:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NT1969 έγραψε: | ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ CC ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΟΡΟΦΗ-ΖΟΥAΝ-...ΚΛΠ ΚΛΠ ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕ 23 000 ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ CLK ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ HUNDAI |
Ειπαμε ρε Νικ! οχι και.................Hundai!!!!!!
Εμενα παλι δεν μου τριζει σχεδον καθολου....ακομα! Ελαχιστα ανοιχτο να ειναι το ραδιο-cd.Δεν ακουγεται τιποτα!
Ισως αργοτερα να αρχισει , αλλα δεν πιστευω!
Θα δουμε...................  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 38 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 17:53:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστιχως αληθεια απο ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης τα 206 πασχουν λογω του κοστους προφανως εεεεε δεν αγορασαμε και Γερμανο....
giorgio |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 18:32:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατί ρε παιδία τι το κακό έχει από υλικά και συναρμολογήσει για πείτε μου και μένα !!
Επειδή είναι σκληρά τα πλαστικά ? Ε κι εμένα δεν μου αρέσουν σε αφή και όψη αλλά όχι και ότι είναι χάλια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 19:39:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα σε σχεση με το Yaris που ειχα πριν αλλα και με το Polo κολλητου μου φαινεται κλασσεις ανωτερο ποιοτικα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 21:43:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παίδες το cc προήλθε απο το κλειστό 206 το οποίο ήταν και το αρχικό σχέδιο του πλαισίου γενικότερα .Ολα μα όλα τα ανοικτά που ακολούθησαν την οδό αυτή χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :
1.τριζάτα (π.χ 206-σύμφωνα με τα λεγομενά σας εγώ δεν έχω μπεί)
2.μη τριζάτα -Ποιος δίνει 70000-80000 ευρο να δώσει και σε μένα τα ρέστα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Σεπ 2004, 22:12:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
George έγραψε: | Δυστιχως αληθεια απο ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης τα 206 πασχουν λογω του κοστους προφανως εεεεε δεν αγορασαμε και Γερμανο.... |
Α για αυτό μας κυνηγάνε όλοι ....για να αλλαξοπιστίσουμε και να πάρουμε Γερμανό  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 23:41:38 Θέμα δημοσίευσης: τριγμοι σε 206 cc |
|
|
λοιπόν φίλοι μου σας λύνω τις αποροίες σας μία μία.
όταν το πήρα νορμάλ έτρυζε λίγο, στην ένωση παρμπριζ - οροφής.
το χαμήλωσα 3 πόντους μόνο με ελατήρια και μαμα αμορτισέρ και έτρυζε περισότερο. σκλήρυνε όμως αρκετά περισσοτερο από το μαμά και οι τριγμοί δεν αυξήθηκαν αναλόγως της σκληρότητας.
έβαλα μπάρα θόλων της momo (100 ευρώ οτομοτο), χωρίς να χρειάζεται κόψιμο το κάλυμα για να μπαίνει ο αέρας πάνω, από τον θόλο , και το αμάξι βελτιώθηκε δραματικά.
και ένα κόλπο για τους τρυγμούς. Βάλτε ταλκ στα λάστιχα της οροφής. έτσι μαλακώνουν και δεν ακούγονται οι τριγμοί σχεδόν καθόλου.
Όχι σπρεϊ σιλικόνης και άλλα τέτοια λιπαντικά διότι όταν στεγνώσουν κανουν πολύ χειρότερα τα πράγματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|