PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί εγγύησης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 14:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Περί εγγύησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 3 χρονια εγγυησης που δινει η peugeot αφορα δωρεαν αλλαγη ανταλλακτικων ή μονο δωρεαν service (δηλαδη πληρωνω τα ανταλλακτικα αλλα δεν πληρωνω τα τεχνικα) ;
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 18:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπενθυμίζεται ότι για όλα τα νέα αυτοκίνητα ο χρόνος της Συμβατικής Εγγύησης είναι δύο χρόνια χωρίς κανέναν περιορισμό χιλιομέτρων, ενώ καλύπτονται δωρεάν και για 3 (τρία) χρόνια από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους, από την οδική βοήθεια PEUGEOT ASSISTANCE.

apo peugeot.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Σεπ 2004, 00:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περι εγγυησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Τα 3 χρονια εγγυησης που δινει η peugeot αφορα δωρεαν αλλαγη ανταλλακτικων ή μονο δωρεαν service (δηλαδη πληρωνω τα ανταλλακτικα αλλα δεν πληρωνω τα τεχνικα) ;
Ευχαριστω

Αφορά τα ανταλλακτικά στα οποία προκληθεί βλάβη μη προερχόμενη από κακή χρήση του οχήματος.Στην εγγύηση (2 χρόνια) δεν περιλαμβάνονται τα αναλώσιμα (πχ λάδια) και τα υλικά που αντικαταθιστούνται από φυσιολογική φθορά στα προγραμματισμένα service (πχ ιμάντας,τακάκια κτλ).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Σεπ 2004, 13:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα θελα να κανω μια παρενθεση και να σας πω πως η PEUGEOT ASSISTANCE δεν καλυπτει οδικη βοηθεια σε σκασμενα ελαστικα παρα μονο σε μηχανηκες βλαβες.

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Σεπ 2004, 15:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paιδες η εγγυηση για μηχανικα μερη ειναι 2χρονια και για αμαξωμα μονο 3 δεν καταλαβαινω τι λετε Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 10:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lucifer έγραψε:
θα θελα να κανω μια παρενθεση και να σας πω πως η PEUGEOT ASSISTANCE δεν καλυπτει οδικη βοηθεια σε σκασμενα ελαστικα παρα μονο σε μηχανηκες βλαβες.

Shocked Shocked Shocked Τιιιιι??
Και αν πάθω λάστιχο στο δρόμο δηλαδή εγώ ποιόν θα καλέσω?
Θα κάνω οτοστόπ και θα βγάλω μπούτι?
Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 10:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Lucifer έγραψε:

Evil Evil Evil

αμα βγαλεις μπουτι στο αλλαζω εγω το λαστιχο! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 15:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Evil Evil Evil

κοιτα ειναι και αυτο μια λυση Laughing
η δευτερη λυση που ακολουθησα και εγω ηταν να σκασω 150 ευρο στην Express Service ωστε να ερθει να μαζεψει τα χαλια μου.
φυσικα ειχε ακολουθησει μια συζητηση με την Peugeot Asistance η οποια με μεγαλη της χαρα με ενημερωσε πως η οδικη της βοηθεια καλυπτει μονο μηχανικες βλαβες.
η τριτη και καλητερη λυση ειναι να γινεις πελατης με την Express Service η οποιαδηποτε αλλη εταιρια με ενα ποσο γυρο στα 50 ευρο το χρονο.
ειμαι σιγουρος πως πανω απ' ολα θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο εκτος και εαν εχεις το τηλεφωνο του Baphomet Laughing

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 16:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lucifer έγραψε:
... φυσικα ειχε ακολουθησει μια συζητηση με την Peugeot Asistance η οποια με μεγαλη της χαρα με ενημερωσε πως η οδικη της βοηθεια καλυπτει μονο μηχανικες βλαβες.

Και επίσης σε καλύπτει σε περίπτωση που ακινητεί το αυτοκίνητο λόγω ατυχήματος... Και η μεταφορά γίνεται πάντα με έναν όρο: να πάει το αυτοκίνητο σε κάποια αντιπροσωπεία Peugeot...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 16:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Και επίσης σε καλύπτει σε περίπτωση που ακινητεί το αυτοκίνητο λόγω ατυχήματος... Και η μεταφορά γίνεται πάντα με έναν όρο: να πάει το αυτοκίνητο σε κάποια αντιπροσωπεία Peugeot...

και γω ατυχημα ειχα zzzleepy αλλα εφοσον ηταν τα λαστιχα το προβλημα δεν συγκινηθηκαν.
πατησα μια κοτρονα σκιστηκαν τα 2 λαστιχα και στραβωσε η μια ζαντα.
οσο και να προσπαθουσα να τους αλλαξω γνωμη ηταν κατηγορηματικοι.
προφανος εχουν φερει στα μετρα τους την ενοια της λεξης "ΑΤΥΧΗΜΑ"

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 16:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδική βοήθεια PEUGEOT ASSISTANCE: και τζάμπα να σας τη δίνουν μην την πάρετε!!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 17:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Οδική βοήθεια PEUGEOT ASSISTANCE: και τζάμπα να σας τη δίνουν μην την πάρετε!!! Laughing Laughing

συμφωνω και επαυξανω.
εγω θα προτεινα να αλλαζαν τον τιτλο σε "PEUGEOT ACCIDANCE" η μεγαλητερη οδικη απαθεια στον κοσμο Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 17:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδακια, μηπως εξαρταται απο τον dealer ή την αντιπροσωπεια που περνετε το αμαξι η διαρκεια της δωρεαν υπηρεσιας Peugeot Assistance...
Question Εγω ειχα μονο για ενα χρονο τετοια καλυψη... Idea

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 17:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Val έγραψε:
Ρε παιδακια, μηπως εξαρταται απο τον dealer ή την αντιπροσωπεια που περνετε το αμαξι η διαρκεια της δωρεαν υπηρεσιας Peugeot Assistance...

ισως αυτο να αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο ή καθε χρονο να παρατηνουν την καλυψη για λογους marketing.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 18:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
chrisa έγραψε:
Lucifer έγραψε:

Evil Evil Evil

αμα βγαλεις μπουτι στο αλλαζω εγω το λαστιχο! Wink

Εξαρτάται βέβαια και από το μπούτι... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Σεπ 2004, 22:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lucifer έγραψε:
Val έγραψε:

ισως αυτο να αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο ή καθε χρονο να παρατηνουν την καλυψη για λογους marketing.

Η peugeot assistance (μακρια απο μας) ειναι για 3 χρονια στα νεα μοντελα.
Το γραφει και στο site.
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 01:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dbokos έγραψε:
Lucifer έγραψε:
Val έγραψε:

Το γραφει και στο site.

Ρε παιδια,εμενα παλι εχει 2 χρονια εγγυηση μηχανικα μερη,εργασια κ ανταλλακτικα.......3 χρονια χρωμα και..........12 χρονια σκουρια!!!!
Εχω prospectus μπροστα μου και μαλιστα μου το ανεφεραν και στην peugeot!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 07:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cc-q-silver έγραψε:
dbokos έγραψε:
Lucifer έγραψε:
Val έγραψε:

Το γραφει και στο site.

Ρε παιδια,εμενα παλι εχει 2 χρονια εγγυηση μηχανικα μερη,εργασια κ ανταλλακτικα.......3 χρονια χρωμα και..........12 χρονια σκουρια!!!!
Εχω prospectus μπροστα μου και μαλιστα μου το ανεφεραν και στην peugeot!!

Όλα τόσο έχουν... αλλά εμείς πιο πάνω μιλούσαμε για την οδική βοήθεια που προσφέρει η Peugeot με κάθε νέο αυτοκίνητο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης