PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι να κάνω?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 03:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Τι να κάνω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλισπερα σε ολουσ.λοιπον.....προκειται εντοσ λιγων ημερων να παραγγειλω και εγω το δικο μου cc(ερωτασ).roland garros(δε ξερω αν εχει σημασια)..διαβασα ολα αυτα στισ βλαβεσ και η αληθεια ειναι οτι προβληματιστικα.τελικα αξιζει να δωσω 20000 ευρωπουλα να το παρω?με τοσα που διαβαζω?σασ παρακαλω παρα πολυ βγαλτε με απο το αδιεξοδο....ευχαριστω πολυ+χαρηκα επισησ που επικοινωνησα μαζι σασ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 05:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκινητο μου εχει κανει γυρω στα 12000χλμ και το μονο που εχω αλλαξει ειναι λαδια, φιλτρο λαδιου , φιλτρο γυρης που ηταν απαραιτητα .Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα (φτου φτου φτου).
Τωρα αν θα αρχισουν τα προβληματα μακροπροθεσμα δεν εχω ιδεα. Ειναι και λιγο θεμα τυχης .

Παντως δεν μπορει εν ετη 2004 να βγαινουν απο οποιαδηποτε εταιρια προβληματικα αυτοκινητα επιρρεπη στις βλαβες εκτος βεβαια απο σπανιες περιπτωσεις οπου σηκωνεις τα χερια ψηλα .
Παραγγειλε τη κουκλα σου κι αφου το γουσταρεις πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση να σε απογοητευσει.
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 08:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παρόλο ότι είμαι παθών από πλευράς αναξιοπιστίας της ποιοότητας του αυτοκινήτου και παρόλο οτι έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα...

σου λέω οτι πληρώνεις 20000 ευρώ.... αν βγάλει και κανα πρόβλημα θα στο φτιάξουν (κάποια στιγμή... Confused ) από κεί και πέρα, αν βρείς άλλο CC αμάξι με δερμάτινα, 16αρες ζάντες, ΑΒS EBD, 4 Α/Β, αναδιπλούμενους καθρέφτες, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων και υαλοκαθαριστήρων, cd, trip control και καθόλου αργό... πες μας να πουλήσουμε το δικό μας 206CC roland garros και να το πάρουμε.

Γενικά καταλήγω στο οτι το αυτοκίνητο είναι best value for money...

Επίσης βάζεις και ένα( με δυσκολία δύο) άτομα πίσω για μικρές μετακινήσεις... σε κανένα άλλο cabrio της κατηγορίας, δεν θα βρείς τόσα πολλά και τόσο καλή τιμή.

στο tigra πχ δεν μπορείς...

Επίσης αν βγάλει κανένα πρόβλημα θεωρώ ότι όλοι εδώ θα σε βοηθήσουμε

ΤΡΕΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 15:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως, μη ξεχνας οτι υπαρχει και η εγγυηση 2 χρονων
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 16:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To 206CC το αγοραζεις για την υπεροχη αισθηση που σου δινει (coupe & cabrio) εκτος του πολυ καλου εξοπλισμου.

Οπως ειπες ειναι και ερωτας !

Μην αργοπορεις καθολου, παραγγειλε το ΤΩΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης