PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργείο για...υγρά φρένων, τακάκια, αλλαγή μπαταρίας!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 09:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργείο για...υγρά φρένων, τακάκια, αλλαγή μπαταρίας! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδια , πήγα στο συνεργείο και ... τους ρωτησα αν μου ειχαν αλλάξει τα υγρα φρένων στο service στα 2 χρονια (οπως λεει και το manual). Περι Razz Razz Razz Razz ργως μου ειπαν πως δεν τα είχαν αλλάξει. εκανα service (to megalo) τα Χριστουγεννα στα 2 χρονια.
Παραξενο ε?
Τέλος πάντων μολις τους ειπα ετσι , μου ειπαν αμεσως να τα αλλαξουν (χωρις κουβεντα η συζητηση του ποτε τα αλλαζουν η αν χρειαζεται να αλλαχθουν τωρα η γιατι δεν αλλαχτηκαν) ομως το "μαλλι" παει 15.000 δρχ!!! εργασια για την αλλαγη + το κοστος των υγρων.
Οταν ρωτησα γιατι τοσο ακριβα μου ειπαν πως ειναι και η εξαέρωση.
Ερωτηματα :
1. Καλα πότε +γιατι αλλαζουν αυτα τα υγρα ? ειναι αλλαγη κατα βούληση ?
"κινδυνευεις" αν δεν τα αλλαξεις στα 2 χρονια?
2. 15000 δρχ γαι εργασια? πολλά δεν είναι ρε παιδί μου...????

επισης τους ειπα για το σφυριγμα στα τακακια (γρουσουζη vini με κολησες "σφυροτακακιτιδα") και μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο μια που τα τακακια ειναι οικολογικα χωρις αμιαντο. λες και δεν το ηξερα τι το εχουμε κοτζάμ forum εδω !!!χιχιχιχιχιχι....
Τα διαφορα spray ουτε να τα ακουσουν ετσι? τι τους λεω κι εγω...
Ερωτηση: αν δεν βαλω οικολογικα τακακια τι επιπτωσεις θα εχω? θα ειμαι "νομιμος"? μηπως ειναι ολα οικολογικα και δεν υπαρχουν απο τα αλλα? για πειτε να ξερω γιατι μαλλον θα αλλαξω τακακια.

Confused 8O 8O 8O 8O

αυτο το topic το ανοιξα για να γραφουμε τις εμπειριες μας απο τα συνεργεια και να ενημερωνουμε για το τι μας λενε ωστε να Checkarουμε αυτα που μας προτεινουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργείο..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15.000 για υγρά φρένων? Τι λες τώρα?? Καλύτερα να έπαιρνες από το praktiker με 2000 τα καλύτερα υγρά και να τα άλλαζες μόνος ή το πολύ πολύ να πρόσθετες....!!!

Οσο για τα τακάκια και εγώ δεν έχω βγάλει άκρη....μάλλον θα πάρω ένα καθαριστικό για δίσκους/τακάκια φτηνό και όλα καλά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 13:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούστε τώρακαι το ΚΟΥΦΟ! Νομίζετε ότι η PEUGEOT σας παίρνει τα φράγκα ε?

ΛΑΘΟΣ!!!!!
Η PEUGEOT μας δίνει και φράγκα....
Σας τρώει η περιέργια?
Ε! Λοιπόν! Πριν από λίγο με πηρε ο ΝΤΑΣΙΟΣ και μου είπε ότι επειγόντως αγοράζει το εργοστασιακό radiocd της ΒLAUPUNKT που έχω αποσύρει από την 1η στιγμή γιατί ένας πελάτης το θέλει να το βάλει στο δικό του 206! Και η PEUGEOT (ναι καλά θα ακούσετε) δεν το διαθέτει σαν προιόν επειδή είναι εξ'Γαλλίας στάνταρντ !!! Και φυσικά μου ζήτησε να του το πουλήσω.....

Κουφαθήκατε λίγο?

Αύριο το πρωί θα τα πάρω από την PEUGEOT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 16:37:13    Θέμα δημοσίευσης: ΔΩΡΩ!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ VINI ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΩ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ :D :D

ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΤΕ ........ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ! ΟΧΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!! .................................................................

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ 0X

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 17:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια συγνώμη που παρεμβαινω αλλα με το προβλημα μου τι θα γινει?
Ξερει κανεις να μου απαντησει περι υγρων φρένων?
οχι τιποταλλο αλλα τη δευτερα θα παω για κατι αλλα ψιλοπραγματα και ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (!!??) και αν ειναι θα πρεπει να ξερω αν θα τα αλλαξω η θα του πω ΑΝΤΕ ΓΕΙΙΑΑΑΑ!!!!
πολλα δεν ειναι 15 χηνοπουλα για εργασια?

Question Question Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιούν 2002, 17:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip νομίζω ότι σου απάντησα....15000 για αλλαγή υγρών φρένων είναι κλοπή....
Καλύτερα να τα αλλάξεις μόνος ή να προσθέσεις όσο χρειάζεσαι αν τυχόν έχεις χάσει υγρα....
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 11:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ο κατασκευαστής προβλέπει αλλαγη των υγρων τοτε πρέπει να γίνει.Αφου δεν είσαι στην εγγύηση τοτε πήγαινε αλλου να τα αλλαξεις.Υγρα πρεπει να παρεις ιδιων προδιαγραφων πχ DOT4 με αυτα που αναφερει ο κατασκευαστεις στο manual.Αυτο ειναι πολυ σημαντικο γιατι σε διαφορετική περίπτωση θα εχεις προβληματα με την τρομπα φρενων και τα σωληνακια.Τα DOT5 ας πουμε εχουν σαν βαση την σιλικονη και αν η τρομπα δεν ειναι σχεδιασμενη να λειτουργει με τετοια υγρα συντομα θα εχεις προβλήματα.Παντως με τον χρονο και ιδιως με σκληρη χρηση τα υγρα βραζουν και χανουν τις ιδιοτητες τους οποτε ορθα προβλεπει ο κατασκευαστής

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 18:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks, αυτο ηταν ολο

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 19:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ (ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ). :D
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΖΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ....ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΩ ΣΤΗΝ LION HELLAS ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ......ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ)?????

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 20:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BYRON206 έγραψε:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ (ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ). :D
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΖΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ....ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΩ ΣΤΗΝ LION HELLAS ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ......ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ)?????

Καλώς ήρθες Byron206!

Oταν λές πρόβλημα, τι ενοείς; Δεν κλείνει, τρίζει, τι;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 20:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.
ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΝΤΙΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ......ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ LION HELLAS ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ.

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 21:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....Aλλο και τούτο πάλι!

Kαλέ τι είναι η πόρτα για να έχει ντίζες; Iστίο για να σηκώνει πανιά ή μήπως έχει μέσα κανένα βίντσι!

...πρώτη φορά το ακούω!

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 21:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΝΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ή ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ.....ΣΤΗΝ LION ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΛΕΙΔΑΡΓΙΑ" ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Laughing Laughing Laughing Laughing

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 22:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΙΣ ΤΟ TOPIC ΜΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΠΑΚΙ ΚΕΦΑΛΗΣ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ...... :mad:

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 22:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BYRON206 έγραψε:
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΝΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ή ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ.....ΣΤΗΝ LION ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΛΕΙΔΑΡΓΙΑ" ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Laughing Laughing Laughing Laughing

Mου κάνει εντύπωση διότι αν ήταν η κλειδαριά του οδηγού με κομμένη την ντίζα, πολύ απλά δεν θα άνοιγε η πόρτα από το εσωτερικό χερούλι. Kαι πάλι έχω την αίσθηση (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι δεν έχει ούτε εκεί ντίζα (συρματόσχοινο) αλλά μεταλλική βέργα που ανοίγει την κλειδαριά.

Tέλος πάντων, ίσως αυτοί γνωρίζουν καλύτερα

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 23:27:56    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙ ΦΡΕΝΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 ΕΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ MANUAL.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ
2 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ
3 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΌΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ WURTH)KAI ETSI DENOYN KALYTERA ME TON DISKO KAI DEN TRIZOYN-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΤΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ)ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούν 2002, 16:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙ ΦΡΕΝΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
3. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΌΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ WURTH)KAI ETSI DENOYN KALYTERA ME TON DISKO KAI DEN TRIZOYN-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΤΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ)ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ

Αλέξανδρε εσύ μπορείς να κουράστηκες να το γράφεις εγώ όμως κουράστηκα να το ψάχνω....σε καταστήματα και συνεργεία....

Πουθενά δεν το έχω βρει και όπου τους λέω για τέτοιο προιόν όλοι με κοιτούν σαν τους ροφούς!

Οσο για την WURTH δεν το έχει γιατί έχω όλο το κατάλογο της και πουθενα δεν είδα τέτοιο προιόν...

Θα κάνω όμως και μια βόλτα στο ΝΕΤ http://www.wurth.gr μπας και βγάλω άκρη...

Είδωμεν....
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιούν 2002, 16:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandre.....

Ζητώ συγνώμη.... Crying or Very sad τελικά μετά από μια ποιο προσεχτική ματιά στο κατάλογο της WURTH βρήκα στην ΕΝΟΤΗΤΑ των ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ τα προιόντα:

AL1100 ... Λιπαντικό σπρέυ αλουμινίου υψηλής αντοχής ....
σε σπρέυ, σωληνάριο και κουτί

και ΠΑΣΤΑ φρένων αλουμινίου σε φακελλάκια....

Εψαξα λίγο στα πεταχτά...και έμαθα ότι θα τα βρω σε ορισμένα βενζινάδικα και όχι σε καταστήματα....

Την Τρίτη που θα πάω για τα ΕΙΒΑCH θα απευθυνθώ και στο συνεργείο...

Sorry Alex...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 01:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini, στειλε mail και ζητα τους τους καταλογους με τα προιοντα τους.
Που ξερεις , μπορει να σου στειλουν καμια κουτα με κανα σπρευ μεσα... ε?
σωστοοοοςςςςς?

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιούν 2002, 08:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
vini, στειλε mail και ζητα τους τους καταλογους με τα προιοντα τους.
Που ξερεις , μπορει να σου στειλουν καμια κουτα με κανα σπρευ μεσα... ε?
σωστοοοοςςςςς?

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Σωστός!!!!! ο dimip!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης