PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόβλημα με Superchips σε 206 1,6 16ν.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:33:34    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόβλημα με Superchips σε 206 1,6 16ν. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ανοίγω αυτό το Topic για να ψαχτούμε λίγο σε σχέση με τα προβλήματα των προγραμμάτων...

Ως ευχαριστημένος πελάτης της superchips απο άλλο αυτοκίνητο προχώρησα πέρσυ τον Μάιο σε σειριακό προγραμματισμό του 206 μου στην
Superchips (dealer στην Αργυρούπολη). Με 98αρες βενζίνες πήγαινε πάρα πολύ καλά ως τον κόφτη στις 7200 στρ και με εξαίρεση ελάχιστα πειράκια με 2α στις χαμηλές στροφές δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η κατανάλωση δεν είχε ιδιαίτερα αυξηθεί (σε νορμαλ ταξίδι μπορεί και να είχε μειωθεί) η κάρτα καυσαερίων ΟΚ μόνο που το καλοκαίρι μετά απο κάθε γερό πάτημα βρώμαγε ο καταλύτης...
Αργότερα δοκιμάζοντας τις νεες 100αρες βενζίνες το αμάξι ήταν πολύ καλό
αλλά και λίγο ασύμφορο να κάνω 40-50 χλμ την ημέρα με 100αρα...ενω με 95αρα και ζεστό καιρό υπαρχουν πειράκια.

Και αρχίζουν τα προβλήματα ...
Ξαφνικά ένα βράδυ του Ιουλίου σε ταξίδι χάλασε o map sensor με αποτέλεσμα κομπιάσματα και διακοπές.
Το αφηνω στην DAKAR οπου μου αλλάζουν το map και μου λενε να αλλαχτεί και ο 1ος λ καθώς το διαγνωστικό έδειξε βλάβη Evil
Καθώς δεν υπήρχε το ανταλλακτικό πήρα το αμάξι και το πήγα μετά απο λίγες μέρες στον Μαργέτη Service (ασχολείται αποκλειστικά με πεζω αγωνιστικά κλπ) όπου στο διαγνωστικό διαβάσαμε ότι υπήρχαν εδώ και μήνες Exclamation σποραδικές βλάβες του λ καθώς και το πορτοκαλί λαμπάκι του check engine έλειπε Evil
Εκεί θυμήθηκα ότι σε παλαιότερο απλό service στην dakar το αμαξι μου παραδώθηκε με αναμένο check engine και μετά απο κραξιμο μου το πήραν κάτω στο υπόγειο και διόρθωσαν την βλάβη πως ? Οι Μ@Λ@Κ@Σ έβγαλαν το λαμπάκι τελείως Evil
Εγω δεν το πήρα χαμπάρι ότι δεν άναβε το λαμπάκι γιατί απλούστατα λαμπάκι απο την αρχή που πήρα το αμάξι (μεταχ\σμενο) δεν άναβε και εγώ νόμιζα ότι ανάβει μόνο όταν έχεις πρόβλημα όπως συνέβαινε σε άλλο αμάξι που είχα πριν. Confused Μέσα σε ενάμιση χρόνο ότι δεν άναβε το λαμπάκι
δεν το είδε ούτε η MAXI SERVICE (καματερό) ούτε ο Καλλιαντάσης (Δάφνη) αλλά το είδε η dakar και το έφτιαξε χωρίς να μου πουν τίποτα !!!αλλά επειδή δεν έσβηνε τι ποιό απλό μου το ξανααφαίρεσαν Evil

ΑΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ Λ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!

Ακολούθως:
1ον Αλλάχτηκε ο λ (ο προηγούμενος ήταν και στραβά διδωμένος!)
2ον Σβήστηκαν οι βλάβες και τσεκάραμε πως λειτουργεί με τo διαγνωστικό 3ον Μπουζί (ένα μαυρισμένο) και καθάρισμα μπεκ.
4ον Ομως έχουμε πειράκια με 1η 2α και λίγο με 3η και σκασίματα με λίγα χλμ στα κατεβάσματα.
Ο Μαργέτης είπε ότι επειδή το αμαξι δουλευει με πλούσια μίγματα χρειάζεται μείωση περίπου 2μοίρες το αβάνς. (Φυσικά η superchips για να κάνει αναβάθμιση του προγράμματος θέλει 200ευρώ ή κάτι τέτοιο Confused )
''Καλή αλλά δαπανηρή λύση το πρόγραμμα πάνω στο δυναμόμετρο στον Πειραιά στον Γ.Δ.''

Σε ταξίδι το επόμενο ΣΚ μετά απο μια ωρα αναψε το check engine και έσβησε την άλλη μέρα !!!
Ξανά Μαργέτης - διαγνωστικό --> σποραδικά σφάλματα --> σβήσιμο σφαλμάτων !
Μετά απο προσευχή και νηστεία απο αρχές Αυγούστου ΔΕΝ ξανάναψε το λαμπάκι και στο διαγνωστικό που το τσεκάραμε δεν υπάρχουν σφάλματα !!!

Ομως ακόμα και με 100αρα τα πειράκια είναι εδώ. Evil

Ο dealer της Superchips φυσικά είπε ότι ΔΕΝ φταίει το πρόγραμμα αλλά συνήθως φταίει η βενζίνη, το map sensor, ο λ, ο αισθητήρας θερμοκρασίας νερού κλπ κλπ !!!

Ομως φυσικά μπορώ να φορτώσω στον dealer της Superchips ξανά το μαμά πρόγραμμα και βλέπουμε .................

Πάντως όταν καλμάρουν τα μποφώρ θα παω στην ΤΗΝΟ να ανάψω ΄μια λαμπάδα. Cool

ΥΓ sorry για το μέγεθος του κειμένου.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με Superchips ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:

Ομως φυσικά μπορώ να φορτώσω στον dealer της Superchips ξανά το μαμά πρόγραμμα και βλέπουμε .................

Αυτό είναι το καλύτερο να κάνεις. Φορτώνεις το νορμάλ πρόγραμμα, κάνεις τις διαγνώσεις σου και επισκευές όπου χρειάζεται και όταν όλα είναι εντάξει ξαναβάζεις το καλό πρόγραμμα.. Διαφορετικά θα σε παίζουν μπαλάκι ο ένας στον άλλο… Wink
Πάντως και το ότι έχεις γυρίσει τόσα πολλά συνεργεία της Peugeot και δεν έχεις ένα σταθερό και καλό μηχανικό είναι εντελώς λάθος πρακτική. Προσπάθησε να «σταθεροποιηθείς»… σε συμφέρει!!!

Φιλικά

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 17:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορυ αλλα απο αυτα τα λιγα που ξερω εχω την αισθηση οτι και να φορτωσεις το μαμα το τουτου σου δδδδεεεενννν θα επανελεθει σε μαμα λειτουργια εντελως και καποια δεδομενα θα παραμεινουν πειραγμενα.ποια δε θυμαμαι.
Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 23:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σορυ αλλα απο αυτα τα λιγα που ξερω εχω την αισθηση οτι και να φορτωσεις το μαμα το τουτου σου δδδδεεεενννν θα επανελεθει σε μαμα λειτουργια εντελως και καποια δεδομενα θα παραμεινουν πειραγμενα.ποια δε θυμαμαι.

Αυτό γίνεται μόνο αν ο «βελτιωτής» έχει γράψει σε άλλο επίπεδο (layer) της μνήμης από αυτό το οποίο χρησιμοποιεί το νορμάλ πρόγραμμα.
Αν αυτός που θα κάνει την επαναφορά του νορμάλ προγράμματος ξέρει τι του γίνεται τότε μπορεί να διαγράψει τα «υπολείμματα» και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό όμως μην περιμένετε να το κάνουν σε συνεργείο της Peugeot που οι άνθρωποι φυσικό είναι να μην ξέρουν παραπάνω από το να επαναφέρουν το νορμάλ πρόγραμμα φλασάροντας την ECU βάσει οδηγιών του Service Manual.
Δεν είναι δική τους δουλειά αυτό αλλά του «βελτιωτή»…

Υπάρχει βέβαια και η κλασσική και σίγουρη οδός. Ξεκόλλημα του chip από την ECU, σβήσιμο της στον programmer, επαναπρογραμματισμός και τοποθέτηση πίσω στην ECU. Αλλά και αυτό δεν είναι δουλειά των συνεργείων της Peugeot αλλά του «βελτιωτή»…
Δεν προσπαθώ να σε απογοητεύσω αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Φιλικά

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Σεπ 2004, 16:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω που νομιζα πως τετοιες πατεντες με το λαμπακι του Check Engine τις κανουν μονο απαραδεκτοι "βελτιωτες"

Εμενα τελιωσε η εγγυηση και "ορκιστηκα" να μην μου ξαναφανε τοσα λεφτα για απλουστατα service

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Σεπ 2004, 21:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρεια! Εδω και παρα πολυ καιρο η μονη βενζινη που μπαινει στο αμαξι μου ειναι η κατοσταρα της bp. Το καλοκαιρι και καθωσ επλενα το αμαξι σε ενα βενζιναδικο της shell ρωταω το παλικαρι μεσα αν ειχε κατι προσθετο που να καθαριζει τα μπεκ (μεγα λαθος) και αυτος μου λεει γιατι δεν βαζεις καλυτερα την V-power racingπου κια δινει και θα σου καθαρισει τα μπεκ! Κια αρχιζω και βαζω αυτην με αποτελεσμα μετα απο δυο βδομαδες καταναλωσεις (αρκετα γεμισματα λογο στυλ οδηγησης) το τουτου μου αρρωστησε! Αρχισε να σβηνει, να κομπιαζει κια επισκεπτομαι την αντιπροσωποια! Ρε Ηλια (ο μηχανικος μου στην αντιπροσωποια) το αμαξι κανει αυτο μηπως ειναι σκουπιδακια; Να καθαρισουμε την τρομπα; Δουλεψε το λιγο ακομα και θα δουμε! Μετα απο μια βδομαδα το αμαξι μπαινει στον εγκεφαλο και το πορισμα βγηκε: Κατεστραμενος λ, σε οριακη κατασταση μπουζι κια το αμαξι ξερυθμιστο! Ολα αλλαχτηκαν και οπωσ καταλαβενεται ολα τα εκανε η βανζινη! Ηθελα να πω απλως οτι αλλαξε την βενζινη να δεις τι γινεται! |Και οσο για την αφαιρεση του check engine εγω θα τους εκανα μυνηση γιατι μπορει αυτην τη στιγμη να μην ειχες αμαξι!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 11:44:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν φορτώθηκε πάλι το μαμά πρόγραμμα και φυσικά σταμάτησαν τα πιράκια Smile
Ομως η διαφορά στην απόκριση και στις ρεπρίζ είναι παραπάνω απο εμφανής Sad

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Νοέ 2004, 07:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντωνη τι εγινε τελικα με το superchips?
Εχεις ακομα το νορμαλ προγραμμα επανω?
Τα λεφτα σου δεν θα τα διεκδικησεις πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 00:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω αυτην την απορια ειχα?
Πανω που ελεγα οτι τα μονα εγγυημενα προγραμματα ερχονται απο την Superchips για μας.... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 09:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ήμουν ευχαριστημένος πελάτης σε προηγούμενα αυτοκίνητα μου.
Στο 206 μου το πρόγραμμα δούλευε πολύ καλά για περίπου 1χρόνο (με εξαίρεση λίγα πιράκια χαμηλά στην 2α και μυρωδιά καταλύτη όταν το παράκανα). Για κάποιους λόγους ...... δημιούργησε προβλήμα οπότε ξαναφόρτωσα το μαμά και το αμάξι δουλεύει κανονικά.
Επειδή πολλά λέγονται για τα προγράμματα πιστεύω τελικά ότι για τον
τρύφυσο bosch υπάρχουν λύσεις αλλά μετά σίγουρα μειώνεται και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου και μέρα με την μέρα αρχίζουν διάφορα προβλήματα. Και τελικά αυξάνεται το κόστος χρήσης του εν λόγω αυτοκινήτου.
Για κάποιον που έχει χρόνο, χρήμα και όρεξη να ασχολείται με το αυτοκίνητο του μπορεί μέσα απο αρκετή προσπάθεια και τύχη να βελτιώσει το 206 του.

Υ.Γ. Eντύπωση μου κάνει που τα μέλη του renault club βάζουν πρόγραμμα στο vamag στο Ν.Κόσμο με 350ευρώ σαν club. Εμείς ?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 16:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Αντωνη τι εγινε τελικα με το superchips?
Εχεις ακομα το νορμαλ προγραμμα επανω?
Τα λεφτα σου δεν θα τα διεκδικησεις πισω?

αντώνη τίποτα για λεφτά σου συζήτησαν ?

θα σου δώσουν πίσω χρήματα η superchips ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 16:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο dealer Γιάννης Δημόπουλος στην Αργυρουπόλεως 35 μου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων αφού το πρόγραμμα δούλευε για αρκετό καιρό καλά και άρα έφταιγε κάτι άλλο στο αμάξι μου !!!
Επειδή δεν θέλω να πάω φυλακή κάνοντας άσκημα πράγματα στον εν λόγω ''κύριο'' το θέμα έμεινε εκεί. Το κουφό είναι ότι σε cc φίλου που φόρτωσε το ίδιο(?) superchips πρόγραμμα δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει κλεισει ακόμα 8 μήνες...
Α το βασικό ο εν λόγω τύπος δεν είναι πια dealer της superchips αλλά βάζει δικά του ''τσιπάκια'' και κάνει το αμάξι πύραυλο όπως λέει με 300-400 ευρώ (τιμή ανάλογα πως σε κόβει) Laughing
Επειδή κυκλοφορει με ποδήλατο !!! αν τον πετύχω πουθενά θα του το κάνω εγώ πύραυλο. Evil

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Ο dealer Γιάννης Δημόπουλος στην Αργυρουπόλεως 35 μου ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής χρημάτων αφού το πρόγραμμα δούλευε για αρκετό καιρό καλά και άρα έφταιγε κάτι άλλο στο αμάξι μου !!!
Επειδή δεν θέλω να πάω φυλακή κάνοντας άσκημα πράγματα στον εν λόγω ''κύριο'' το θέμα έμεινε εκεί. Το κουφό είναι ότι σε cc φίλου που φόρτωσε το ίδιο(?) superchips πρόγραμμα δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει κλεισει ακόμα 8 μήνες...
Α το βασικό ο εν λόγω τύπος δεν είναι πια dealer της superchips αλλά βάζει δικά του ''τσιπάκια'' και κάνει το αμάξι πύραυλο όπως λέει με 300-400 ευρώ (τιμή ανάλογα πως σε κόβει) Laughing
Επειδή κυκλοφορει με ποδήλατο !!! αν τον πετύχω πουθενά θα του το κάνω εγώ πύραυλο. Evil

το ποδήλατο το έχει τσιπώσει ????

και τώρα ποιός αντιπροσωπεύει την superchip στην ελλάδα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:30:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
.........................το ποδήλατο το έχει τσιπώσει ????........

Οχι, του εχει βαλει αγραφο και τον εχει προγραμματισει!! (στο δυναμομετρο παντα, οχι κονσερβες, κονσερβοκουτια και αλλες τετοιες βλακεις... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
και τώρα ποιός αντιπροσωπεύει την superchip στην ελλάδα ?

Στην Αγ.Παρασκευή είναι ο Ν.Σπέης που ήταν και ο πρώτος που έφερε superchips στην Ελλάδα.

Για την κονσέρβα μου τόπε και ο Γ.Δημόπουλος εκ των υστέρων ''να τα superchips είναι κονσέρβα...
Σιγα μην είναι και RIO MARE Laughing

Πάντως χωρίς το πρόγραμμα η απόκριση είναι μάπα. Επίσης η μεγάλη διαφορά ήταν στις μεσαίες στροφές όπου άνοιγε εντυπωσιακά καλύτερα.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 17:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειχα τετοιο τσιπακι στο 106 και απο την πρωτη στιγμη που το ειχα βαλει μου ειχανε πει οτι το CHECK ENGINE θα αναβει λιγη ωρα μετα που θα βαλεις μπροστα και θα σβηνει καθε φορα που σβηνεις το αμαξι οποτε θα ξανααναβει λιγη ωρα μετα που θα βαζεις μπροστα.Αυτο γινοτανε οντως.Μου ειπανε ακομα οτι καλο θα ειναι να μην βαζεις το αμαξι στο διαγνωστικο της PEUGEOT γιατι πολυ απλα δεν μπορει να διαβασει και απο την αλλη υπαρχει και μια μεγαλη πιθανοτητα να κλειδωσει το τσιπακι ή ο εγκεφαλος.Οντως ποτε δεν το εβαλα σε διαγνωστικο και το λαμπακι αναβε και συμπεριφεροτανε οπως ακριβως μου το ειχαν πει οταν το αγορασα.Ετσι πολυ απλα δεν εδινα σημασια μιας και το ΄΄πραγμα΄΄ δουλευε οπως ακριβως μου ειχαν πει οποτε δεν υπηρχε προβλημα.Απο την αλλη ενας φιλος μου ειχε βαλει το ιδιο τσιπακι σε 106 και σε κατι επεμβασεις του τυπου βαλε-βγαλε εγκεφαλο μαζι με τον glf ο εγκεφαλος με το τσιπακι κλειδωσε και ακομα ψαχνουν να τον ξεκλειδωσουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Δεκ 2004, 09:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το superchips το διαγνωστικό διάβαζε κανονικά τα πάντα όμως δεν έπρεπε να γίνει τηλεφόρτωση γιατί φυσικά θα σβηνόταν το πρόγραμμα.
Σε τέτοια περίπτωση το κλείδωμα του εγκεφάλου θα ήταν πιθανό.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Δεκ 2006, 20:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου δεν ξέρω αν το έχεις λύσει το πρόβλημα πάντως επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα θα σου πω τα εξής: Πρώτον, εφαρμοστής της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η RS Motorsports στην Αγ.Παρασκευή και απ' όσο ξέρω μόνο στην επαρχία επιτρέπει άλλους να βάζουν αντί για αυτόν. Όταν έβαλε σε μένα το πρόγραμμα σύνδεσε σε Η/Υ το αυτοκίνητο και έστειλε το εργοστασιακό μου πρόγραμμα στην Αγγλία και περιμέναμε να πάρουμε απάντηση από τους Άγγλους. Δεν ήταν κονσέρβα δηλαδή. Επίσης μου έδωσε γραπτή εγγύηση, το παλιό και το καινούργιο πρόγραμμα σε φλασάκι, και με πληροφόρησε οτί μπορώ να το πηγαίνω κάθε 6 μήνες για τυχόν αναβαθμίσεις που μπορεί να βγάλει η αγγλλική εταιρία. Επίσης μου είπε ότι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορώ να πάω να ελέγξει το αμάξι και ότι αν χρειαστεί να κάνουν ρεσέτ από το συνεργείο απλά πάω σ'αυτόν με το φλασάκι και το ξαναπερνάει πάνω δωρεάν. Επιπλέον, μου είπε ότι αν βάλω κάτι που επηρεάζει το κινητήρα λχ εκεντροφόρους,τετραπετάλουδο,εξάτμιση,σκούπα να πάω να ρυθμίσει το πρόγραμμα να δουλεύει με αυτά τα δεδομένα. Εγώ σε δύο μήνες δεν έχω δει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2007, 09:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα πλέων που έχουν περάσει περισσότεροι από 2 μήνες, πως πάει, τι εντυπώσεις έχεις, προβλήματα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2007, 22:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης