PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2004, 10:32:01    Θέμα δημοσίευσης: Δεξί παράθυρο, αυτόματο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

μετά από τον πρώτο μήνα απροβλημάτιστης λειτουργίας του αυτοκινήτου μου, (μου φαίνεται απίστευτο) αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αυτόματο το δεξί παράθυρο ή ακόμη και τα πίσω (206cc) Rolling eyes

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
NT1969 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC

Ένταξη: 20 Ιούν 2003
Τόπος: ΘΗΒΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2004, 13:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2004, 14:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεξί παράθυρο, αυτόματο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

μετά από τον πρώτο μήνα απροβλημάτιστης λειτουργίας του αυτοκινήτου μου, (μου φαίνεται απίστευτο) αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει αυτόματο το δεξί παράθυρο ή ακόμη και τα πίσω (206cc) Rolling eyes

ειναι θέμα μηχανισμών ,οι οποίοι είναι και πιο ακριβοί σε σχέση με τους απλούς .

Αντε να συνεχίσει έτσι απροβλημάτιστο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Σεπ 2004, 19:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HI!!PAIDES!!!
APO OTI GNWRIZW MALLON YPARXEI AYTH H PITHANOTHTA NA LEITOYRGISEI AYTOMATA KAI TO DEKSI PARATHIRO ALLA MONO AN TOPOTHETITHEI DIAKOPTHS APO RC!!GIATI??GIATI EINAI TO MONO 206 POY EXEI AYTOMATH LEITOYRGIA KAI GIA TA 2 PARATHIRA,TWRA AYTO POU EGRAPSES (RECIFFES) NOMIZW OTI DEN ISXYEI AFOY APO OTI MOU EXOUN PEI STHN PEUGEOT TO ZHTHMA EINAI OI DIAKOPTES ME THN ENSOMATWMENH PLAKETA,THA DEIKSEI GIATI STO PRWTO SERVICE PERIMENW NA MOU VGALOUN TON DIAKOPTH EGGYEISH GIA NA TOPOTHETHSOUME APO RC,OTAN GINEI KAI AN PETYXEI THA ENHMERWSW.
ALLH MIA FORA SORRY GIA TA GREEKLISH Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 18:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά θα πρέπει να γίνεται εύκολα και χωρίς την πλακέτα του RC. Νομίζω (χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι) ότι και ένας καλός ηλεκτρολόγος θα μπορεί να το κάνει.

Απλά το ένα κουμπί (που ενεργοποιεί το παράθυρο του οδηγού) είναι ψηφιακό, αφού δίνει παλμό ρεύματος (όπως στα Hi - Fi, στα keyboard κ.α.), δηλαδή η έξοδός του από 0 γίνεται 1.
Το κοινό κουμπί απλά κλείνει το ηλεκτρικό κύκλωμα του παραθύρου, δηλαδή είναι ένας απλός On-Off διακόπτης.

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:46:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι (μιας και δε γνωρίζω)?

Σίγουρα είναι θέμα πλακέτας κι όχι "βάσης"? Δηλαδή στο αυτόματο παράθυρο του οδηγού το κουμπί του κάνει ένα "κλακ" και κουμπώνει πιο βαθιά απ' ό,τι το άλλο. Έτσι ενεργοποιείται το αυτόματο παραθύρι και όταν ανέβει "ξεσκαλώνει". Στο άλλο που δεν είναι αυτόματο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν το κάνεις θα το σπάσεις.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι: μήπως το θέμα είναι αν μπορεί να "κουμπώσει" το κουμπί (ε κουμπί είναι, θα κουμπώσει Laughing Laughing Laughing ) κι όχι θέμα πλακέτας?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 18:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι (μιας και δε γνωρίζω)?

Σίγουρα είναι θέμα πλακέτας κι όχι "βάσης"? Δηλαδή στο αυτόματο παράθυρο του οδηγού το κουμπί του κάνει ένα "κλακ" και κουμπώνει πιο βαθιά απ' ό,τι το άλλο. Έτσι ενεργοποιείται το αυτόματο παραθύρι και όταν ανέβει "ξεσκαλώνει". Στο άλλο που δεν είναι αυτόματο, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν το κάνεις θα το σπάσεις.
Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι: μήπως το θέμα είναι αν μπορεί να "κουμπώσει" το κουμπί (ε κουμπί είναι, θα κουμπώσει Laughing Laughing Laughing ) κι όχι θέμα πλακέτας?

Όχι. Μάλλον με την πλακέτα θα αλλάξει και το κουμπί, μιας και το τελευταίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πλακέτας.

Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθεί και κάποιος άλλος μηχανισμός εκτός της πλακέτας. Μάλλον όμως δεν πρέπει να χρειάζεται.

Όσο για το σκάλωμα, πρόκειται απλά για διπλή λειτουργία του κουμπιού. Στην αρχή (προ σκαλώματος) λειτουργεί σαν απλός on-off διακόπτης, ενώ στην συνέχεια (μετά σκλώματος) λειτουργεί σαν ψηφιακός διακόπτης, όπως και τα κουμπιά του radio - cd ή τα κουμπιά του πληκτρολογίου ή όπως τα κουμπιά ενός ποντικιού κ.τ.λ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Όχι. Μάλλον με την πλακέτα θα αλλάξει και το κουμπί, μιας και το τελευταίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πλακέτας.

Γι' αυτό είσαι 100% σίγουρος? Scratch Γιατί το όλο μαραφέτι για τα παραθύρια μπορεί να γίνει τελείως κομμάτια.

Δημήτριος έγραψε:
Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθεί και κάποιος άλλος μηχανισμός εκτός της πλακέτας. Μάλλον όμως δεν πρέπει να χρειάζεται.

Όσο για το σκάλωμα, πρόκειται απλά για διπλή λειτουργία του κουμπιού. Στην αρχή (προ σκαλώματος) λειτουργεί σαν απλός on-off διακόπτης, ενώ στην συνέχεια (μετά σκλώματος) λειτουργεί σαν ψηφιακός διακόπτης, όπως και τα κουμπιά του radio - cd ή τα κουμπιά του πληκτρολογίου ή όπως τα κουμπιά ενός ποντικιού κ.τ.λ...

Δηλαδή αν παίρναμε από ένα χαλασμένο διακόπτη παραθύρων το αυτόματο κουμπί του παραθύρου και το βάζαμε στο δικό μας στου συνοδηγού δε θα γινότανε δουλειά λόγω της πλακέτας (τσιπάκι), ε?

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 10:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Γι' αυτό είσαι 100% σίγουρος? Scratch Γιατί το όλο μαραφέτι για τα παραθύρια μπορεί να γίνει τελείως κομμάτια.

Δημήτριος έγραψε:

Δηλαδή αν παίρναμε από ένα χαλασμένο διακόπτη παραθύρων το αυτόματο κουμπί του παραθύρου και το βάζαμε στο δικό μας στου συνοδηγού δε θα γινότανε δουλειά λόγω της πλακέτας (τσιπάκι), ε?

Ε, ναι! Το κουμπί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κομμάτι πλαστικού. Την δουλειά την κάνει η πλακέτα...

Τώρα τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω. Μπορεί να να θέλει και άλλα πράγματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 17:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει πλακέτα ο διακόπτης τα κάνη όλα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 18:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Σοβαρά!!! ;;;;; Shocked Shocked Shocked

Τότε ξεχάστε ότι είχα πριν για τους ψηφιακούς διακόπτες... Rolling eyes Rolling eyes
Ας πούμε ότι δεν το ανέφερα πουθενά... :uhoh: :uhoh: Silent Silent
. . . . . . .

Όντως!! Είναι πολύ πιο απλό έτσι... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 20:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεξί παράθυρο, αυτόματο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Αγαπητοί συναγωνιστές!!!

ναι γινεται και πολυ απλα μαλιστα!χωρις πλακετες και προσθετες βλακειες.
το πηγα στην αντιπροσωπεια ρωτησα και μου ειπαν οτι το μονο που θελει ειναι να συνδεσουν το διαγνωστικο με τον εγκεφαλο του 206 ωστε να γινει η απαραιτητη αλλαγη.
προσωπικα εχω ενεργοποιησει μονο το ανεβασμα του συνοδηγου αλλα μπορεις να κανεις αυτοματα και τα πισω.
και εγω ειχα ακουσει για extra πλακετες και χιλια δυο μπιχλιμπιδια αλλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
και κατι αλλο, τουλαχιστον σε εμενα και πιστευω σε ολους ακομα και ο διακοπτης για το παραθυρο του συνοδηγου εχει δυο σκαλες απλα ειναι μικροτερη η διαδρομη.
γι αυτο την επομενη που θα το πας για service ζητησε να στο αλλαξουν.
τωρα εαν σου πουν πως δεν γινεται τοτε η ο τυπος βαριεται η ειναι εντελος ασχετος.
αυτα τα λιγα!

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

multimpexing ένα πράγμα δηλαδή ???

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
multimpexing ένα πράγμα δηλαδή ???

σε μουλτιμπουρδες γινεται σιγουρα Laughing Laughing
τωρα για τα προηγουμενα μοντελα δεν εχω ιδεα.

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 21:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμία σχέση με πολυπλεξία !!
Τα 206 δεν έχουν πολυπλεξικα παράθυρα απλά είναι εσωτερική λειτουργία του διακόπτη αυτή το μόνο που θέλει είναι λίγο ψάξιμο με τα καλώδια γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι λίπη.
Α και κάτι άλλο ακόμα και όσα δεν εχουν αυτόματο παράθυρο οδηγού γίνεται !
Στα CC είναι τελείως διαφορετικά , εκεί τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος τις κουκούλας
Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 07:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή το μόνο που πρέπει να γίνει είναι μόνο μια σύνδεση?Και πόσο πάει το μαλί?

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 12:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τα 206 δεν έχουν πολυπλεξικα παράθυρα απλά είναι εσωτερική λειτουργία του διακόπτη αυτή το μόνο που θέλει είναι λίγο ψάξιμο με τα καλώδια γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι λίπη.
Στα CC είναι τελείως διαφορετικά , εκεί τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος τις κουκούλας
Exclamation

αυτο δεν το γνωριζα.τελος παντον οσοι εχουν cc μπορουν με μια επισκεψη στην αντιπροσωπεια να αλλαξουν τις λειτουργειες σε οποιο παραθυρο θελησουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 21:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lucifer έγραψε:
Touristas έγραψε:
Exclamation

αυτο δεν το γνωριζα.τελος παντον οσοι εχουν cc μπορουν με μια επισκεψη στην αντιπροσωπεια να αλλαξουν τις λειτουργειες σε οποιο παραθυρο θελησουν.
Μην είσαι σίγουρος ……….!!! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2004, 08:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν γινονται αυτα τα θαυματα. Μονο με προγραμματισμο δεν αλλαζει το παραθυρο (αν ξερω καλα)

Αν καποιος το εχει κανει σε CC, ας μας πει που και πως.
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Σεπ 2004, 00:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dbokos έγραψε:
Δεν γινονται αυτα τα θαυματα. Μονο με προγραμματισμο δεν αλλαζει το παραθυρο (αν ξερω καλα)

Αν καποιος το εχει κανει σε CC, ας μας πει που και πως.

μα καλα τοση ωρα τι σας λεω???? Shocked
το εχω κανει στο CC μου.
ειναι απλα τα πραγματα, ειδα και η αλλαγη πως γινεται.
σαν να λειτουργεις menu απο κινητο, τοσο απλα.
και αν δε με πιστευετε γιατι αυτο καταλαβα ρωτηστε και τον MAG206 που ηρθε Ροδο και το ειδε.
η λυση ειναι στον εγκεφαλο του αυτοκινητου και οχι σε πλακετες

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης