PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το χάλασα...(Σασμάν)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Το χάλασα...(Σασμάν) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθές εκεί που πήγαινα, όπως πάντα κάπως άτακτα, τραβάω ένα χειροφρενάκι τρελό και δώσ'του τα ανάποδα κλπ κλπ κλπ ε και μετα όταν το φέρνω στην ευθεία ακούω ένα κρα-κρα-κρα-κρα (κράξιμο) ακριβώς κάτω από το κιβώτιο... Ωχ, λέω... Το πάω αμέσως σε έναν μηχανικό εδώ κοντά... Σασμάν-διαφορικό μου λέει... 500 ευρώ για επισκευή, μου ξαναλέει. Μα καλά, είναι δυνατόν να διαλύσω το σασμάν σε μόλις 54.000χλμ;;;; ΟΚ, η χρήση που του έκανα ήταν πολύ ζόρικη, αλλά περίμενα να αντέξει τουλάχιστον μέχρι τα 80000. Αύριο θα το πάω στην αντιπροσωπεία, μπας και καλύπτει τπτ η εγγύηση...

Κάτι να προτείνετε;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πετας ενα πιο κοντο σασμαν ( απο ραλλακι) μεταχειρα με 300 ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Drive slow and safe! Very happy

Περαστικά Ζήση... Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Δεν πετας ενα πιο κοντο σασμαν ( απο ραλλακι) μεταχειρα με 300 ?

Το σκέφτομαι... Αλλά φοβάμαι πως η μεταχείρα θα μου μείνει στην χείρα με τις ταρζανιές που κάνω Razz

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου κανεις ταρζανιες λογικα θα σου μενει κ το καινουργιο αλλα του ραλλι ειναι ενισχυμενο σε σχεση με το δικο μας το μαμα ΑΡΑ....εγω παντως θα πηγαινα για ραλλοσασμαν !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το χάλασα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Προχθές εκεί που πήγαινα, όπως πάντα κάπως άτακτα, τραβάω ένα χειροφρενάκι τρελό και δώσ'του τα ανάποδα κλπ κλπ κλπ ε και μετα όταν το φέρνω στην ευθεία ακούω ένα κρα-κρα-κρα-κρα (κράξιμο) ακριβώς κάτω από το κιβώτιο... Ωχ, λέω... Το πάω αμέσως σε έναν μηχανικό εδώ κοντά... Σασμάν-διαφορικό μου λέει... 500 ευρώ για επισκευή, μου ξαναλέει. Μα καλά, είναι δυνατόν να διαλύσω το σασμάν σε μόλις 54.000χλμ;;;; ΟΚ, η χρήση που του έκανα ήταν πολύ ζόρικη, αλλά περίμενα να αντέξει τουλάχιστον μέχρι τα 80000. Αύριο θα το πάω στην αντιπροσωπεία, μπας και καλύπτει τπτ η εγγύηση...

Κάτι να προτείνετε;

Ασε ζήση υπάρχουν και άλλοι που τα κατάφεραν απο τα 40.000!!

Τουλάχιστον το κοντίναμε σε 14/60 απο 16/65 και τουλάχιστον έχουμε έναν λογο να χαιρόμαστε...

Γενικά ταρζανιές - χειρόφρενα και στροφιλίκια πρέπει να καταπονούν δομικά πολύ τα κιβώτια.

Αντε και εις ανώτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 18:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα κι εγώ ήταν το 14/60... Αλλά πόσο θα αντέξει ένα σασμάν που έχει σταματήσει η παραγωγή του από το 98; Και πόσα χλμ θα είναι φορτωμένο; Μετά είναι και το 13/59, αλλά θα παρακοντύνει... Όπως μου είπε και ο μηχανικός "θα ξεκινάω με 2α" Razz

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 21:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το χάλασα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Κάτι να προτείνετε;

Ζήση περαστικά και εις άλλα με υγεια!!!

®
Επιστροφή στην κορυφή
Χάρης-Ηρακλειο (xarhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xt premium

Ένταξη: 16 Ιούν 2004
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 21:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηση αυτα που λες δεν ειναι τιποτα. Εγω εχω κανει 40.000 χιλ. και εχω αλλαξει 2 φορες σασμαν και μαλιστα με πολυ καλη χρηση (ουτε χειροφρενα ουτε καρφωτες) Το πρωτο το αλλαξα στα 12.000 και το δευτερο στα 30.000 . Γενικα παντος η Peugeot δεν φημηζεται γα τα σασμαν της.
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά στον μικρό και να είναι κοντό και το χέρι που θα μπεί στην τσέπη σου .

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 17:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγα σήμερα το πρωί σε εξουσιοδοτημένο να δω τι θα μου πουν... Πριν λίγο με πήραν τηλ... 1.300 ευρώ!!

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω!! Θα πάω αύριο το πρωί από εκεί να τα πούμε από κοντά... Να μου πουν τι ακριβώς έχει χαλάσει και τι θα σκόπευαν να κάνουν με τα 1300 ευρώ μου. Λογικά θα ψάξω για μεταχειρισμένο (και πιο κοντό) σασμάν.

Ερωτήσεις!

1. Μεταχειρισμένο σε "έξω" συνεργείο, για πόσα λεφτά μιλάμε; τα γνωστά 300;

2. Τι μπορώ να κάνω για να είναι ανθεκτικό το σασμάν μου και να μην θέλω αλλαγή πάλι σε κανα χρόνο. Απαντήσεις του στυλ "άλλαξε τρόπο οδήγησης" δεν θα γίνουν αποδεκτές!

Ε ρε μπελάς που με βρήκε... ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HONDA!

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 17:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πήγα τσίμπησα ένα σασμάν από λιοσίων το πρωί... Αύριο το απόγευμα θα το έχω... Την βγάλαμε με 500 ευρώ... Από αύριο, τέρμα τα χειρόφρενα, τέρμα τα σπινιαρίσματα, τέρμα οι καρφωτές ταχύτητες... Easy rider και έτσι Razz

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Σεπ 2004, 17:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Τελικά πήγα τσίμπησα ένα σασμάν από λιοσίων το πρωί... Αύριο το απόγευμα θα το έχω... Την βγάλαμε με 500 ευρώ... Από αύριο, τέρμα τα χειρόφρενα, τέρμα τα σπινιαρίσματα, τέρμα οι καρφωτές ταχύτητες... Easy rider και έτσι Razz

Καλά μας έπεισες...
Σε καμιά βδομάδα θα το έχεις ξεχάσει και θα τρομοκρατείς πάλι ανυποψίαστους περαστικους Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
PRWZSS (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XT 2001

Ένταξη: 19 Σεπ 2004
Τόπος: AΘHNA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Σεπ 2004, 23:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣΜΑΝ ΣΤΙΣ 12.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ.ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ (ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ,ΤΡΑΛΑΛΙ-ΤΡΑΛΑΛΟ)ΟΤΑΝ ΜΕ 2Α ΚΑΙ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΟΔΙΚΗ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ.......ΚΡΕΒΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ...ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 12:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε παιδες, πολυ ευαισθητα τα σασμαν των 206!!! Το 205 μου εχει 123.000km και το σασμαν δε νιωθει!!! Τι κιαν του καρφωνω τις ταχυτητες που και που, τι κιαν χανω καμια γρηγορη αλλαγη καμια φορα και ακους το χαρακτηριστικο γκρρρρρρρρρ, τι που ωρες ωρες με πιανει το ραλλιαρικο μου και αλλαζω χωρις συμπλεκτη (αλλες φορες πετυχαινει κιαλλες οχι), τι που τοχω πεθανει στα κατεβασματα...Αυτο εκει!!! Εχει χαλαρωσει καπως ο επιλογεας βεβαια,αλλα αυτο το θεωρω λογικο μετα απο 120.000Km!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 16:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να φανταστής ότι είναι τα ίδια !! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 11:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειπες τωρα Αργυρη??? Ειναι τα ιδια σασμαν??? Καλα τι εγινε με τους Γαλλους, ο,τι stock εχουν το "πετανε" στην παραγωγη?!?!?!? Shocked Ακου να χρησιμοποιουν τα ιδια σασμαν εδω και 10+ χρονια...Τστστς...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 15:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχχ αυτά τα MA σασμάν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 16:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι στοκ τα σαζμαν αλλά αυτά κατασκευάζουν ακόμα και σήμερα !
Αν τα βάλεις δίπλα διπλα μαλων δεν θα βρεις και πολλές διαφορές!!
Από εκεί και πέρα αλλάζουν η σχέσεις του καθενός και λογικά είναι πιο εξελιγμένα (λέμε τώρα ) !
Πάντως για το πρόβλημα ιδικά στο κούμπωμα τις 1ης υπάρχει από το εργοστάσιο μια λύση αλλά θα πρέπει να κατέβει το σαζμαν, οπότε αυτό το κάνεις όταν αλλάξεις δίσκο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2004, 19:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφορα και εμας η ... λυση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης