Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 23:06:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδες απλα μπεστε σε ενα κορσα με μπακετ και θα καταλαβετε τι λεω....
το μπακετ για να κρατα πρεπει να εχει σιδερο μεσα στα πλαινα......
για την οδικη συμπεριφορα το ειπα και εγω τα χλμ ειναι απιστευτα που στριβει το θεμα ειναι οτι δεν εχεις την αμεσοτητα και την επαφη ενος ραλλυ.ειναι απιστευτα προοδευτικο σε σημειο που νομιζω οτι και η μανα μου μπορει να το γυρισει.
συμφωνει με παραπανω χλμ θα γυρισει αλλα κατσε με ποσα ποια να μπεις για να το χαρεις.ειπαμε να διασκεδασουμε οχι να χαροπαλεψουμε.
για μενα δε μετρα ο χρονος που θα κανω αλλα η ευχαριστηση και η επαφη....ισως με 21χιλ πισω αντριστρεπτικη να συμμορφωσω τη μουρη αρα και να ξυπνησω το κωλο.....
τα κοντινενταλ ειναι για μενα η τελεια πρωτη επιλογη ζεσταινονται αμεσως σε σωζουν στο βρεγμενο και σε βοηθουν να εχεις ευχαριστες πρωτες εμπειριες....μετα οταν ανεβαινουν οι απαιτησεις λογικα κοιτας και για κατι ανωτερο...
το σαζμαν σε εμενα τωρα που εβαλα repsol 75-90 (ναι ναι 90 μετα απο διαταγη του μηχανικου που μου διαβεβαιωσε οτι η συγκεκριμενη 90αρα δεν του εχει βγαλει προβλημα...) εσρωσε 1η οπισθεν κρυο....και ζεστο μικρες διαφορες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RS-206 (NIKOLAOS) Μόλις έγραψα

206 1.6 GTI
Ένταξη: 28 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 04:18:09 Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΟΠΛΟ |
|
|
ΑΓΑΠΗΤΟΙ 206ΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟ 1.6 ΣΠΕΡΝΕΙ.ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ RALLYE ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΛΑ PEUGEOT SPORT ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ 5 ΜΕ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ MIVEC/V-TEC.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ.
ΛΕΩΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΛΕΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ 206 ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|