PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί 206???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Χάρης-Ηρακλειο (xarhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xt premium

Ένταξη: 16 Ιούν 2004
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 15:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί 206??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδες. Οπως εχετε προσεξει υπαρχει ενα topic που γραφουμε τι ειναι αυτο που μας εκνευρίζει στο τουτου μας. Οι απαντησεις....απειρες. Γιατι ομως να μην ασχολειθουμε λιγο για ποιο λόγο αγορασαμε 206? Τι ηταν αυτο που μας τράβηξε σε μια τετοια κίνηση?

Εμενα προσωπικα αυτο που με εκανε να κανω μια τετοια αγορα ηταν η εμφανιση του αυτοκινητου και μονο.Το θεωρω το ποιο ομορφο και ελκυστικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του. ΕΣΕΙΣ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 16:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρη μπραβο! Μου αρεσει πολυ αυτο το topic!
Λοιπον, εγω το '99 μωλις πρωτοειδα 206 στο δρομο εμεινα με ανοιχτο στομα...Ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος μπορω να πω... Love Και πηρα το πρωτο μου 206 (1.4 ΧΤ)το 2000, χωρις να ξερω τοτε για επιδωσεις κλπ. Το αγορασα μονο για το look του.
Το δευτερο ομως το πηρα και για εμφανιση και για γκαζια... Twisted evil Twisted evil Wink Cool
Κραταει χρονια αυτη η κολωνια... Exclamation Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 16:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206 μου άρεσε εμφανισιακά από την αρχή, αλλά ποτέ δεν το ξεχώρισα στις προτιμήσεις μου. Κάτι τα σκληρά πλαστικά, κάτι οι αδύναμοι κινητήρες. Με την αλλαγή των κινητήρων, και με την αλλαγή πολλών ανταγωνιστικών μοντέλων που τώρα μου είναι πιο αδιάφορα (κυρίως στο εσωτερικό), καταλήγω ότι το 206 έχει κάτι το ξεχωριστό.
Πέρα από αυτά όμως, τρεις ήταν οι βασικοί λόγοι που εκτόπισαν τους ανταγωνιστές του όταν έψαξα για τουτού μέχρι 15.000Ε.
1) Ροπή 15kg.m σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος
2) Πίσω ανάρτηση
3) Όργανο θερμοκρασίας λαδιού Laughing ώ ναι!

Ε και όταν κολλήσεις με κάτι, μετά δύσκολα ξεκολλάς! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 17:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι στριβει , στριβει στριβει παει τεζα κ ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 17:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Γιατι στριβει , στριβει στριβει παει τεζα κ ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !

Αρχηγε, ειδικα για το ΤΟΥΜΠΑΝΟ, εχεις τα σεβη μου! Προσκυνω!!! Wink Very happy

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 20:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή όταν πήρα το 206 δεν ήξερα τον Χριστό μου από αυτοκίνητα, τι σημαίνουν τα άλογα, οι ροπές, αν στρίβουν και δεν στρίβουν τα γαλλικά και τα ρέστα το κριτήριο επιλογής μου ήταν ΜΟΝΟ η εξωτερική εμφάνιση. Άσχετα αν μετά είδα ότι στρίβει κιόλας Razz

Τώρα που μαζεύω χρήματα για νέο αυτοκίνητο στοχεύω προς 1.6 XS. Η εμφάνιση που πάντα ήθελα και τα γκάζια που πλέον χρειάζομαι!

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 07:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Εμφάνιση
2.Κόστος χρήσης (αρκετά μικρό συγκριτικά με άλλα)
3.Συνδυασμός κινητήρα -βάρους
καιαιαιαιαιαια

4.για όσα ανω....λα που μπορείς να κάνεις πίσω απο το τιμόνι του. Twisted evil Twisted evil

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 07:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ όταν ήταν να πάρω αυτοκίνητο, είχα κάνει μια λίστα με όλα τα μικρά της αγοράς (Polo, Punto κλπ) και είχα ξεχάσει εντελώς το 206! Πήρα λοιπόν σβάρνα τις αντιπροσωπείες για να δω και να συγκρίνω. Αφού είδα κι απόειδα, έφτασα και σε κάποια Peugeot (τελευταίο είχα δει το Saxo - Saxo sucks) και λέω δεν μπαίνω κι εδώ να δω; Ε, μπήκα λοιπόν σε ένα Quiksilver και δεν ήθελα να βγω! ΈΡΩΤΑΣ!!! Δυστυχώς δεν μπορούσα να πάρω 1.6 τότε αλλά και το 1.4 δεν είναι και τόσο χάλια... Κόλλημα λέμε!!!

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Χάρης-Ηρακλειο (xarhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xt premium

Ένταξη: 16 Ιούν 2004
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 08:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ρε παιδια οι 9 στους 10 που αγορασαμε 206 το σημαντικοτερο κριτηριο ηταν η εμφανιση. Παρατηρουμε πως τα προβληματα που εχουν οι πεζουλες ειναι απειρα κι ομως εμεις παραμενουμε κολλημενοι εκει. Αμαξι να αλλαξουμε , παλι πεζο θα παρουμε. Κι εγω που 5 χρονια τωρα εχω βαρεθει να πηγαινω στα συνεργια....ψαχνα να το πουλησω και να παρω παλι πεζο. και φτανω στο συμπερασμα πως το αμαξι ειναι σα τη γκομενα. Αν μας αρεσει εμφανισιακα....ολα τελεια τα βρισκουμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Χάρης-Ηρακλειο στις Τρι 31 Αύγ 2004, 14:40:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 08:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεκέμβριος 1999. Αυτοκίνητα που είδα ήταν saxo, ibiza, polo, clio, corsa, astra, megane και τελευταίο 206. Όλα στα 1.4 γιατί λόγω τεκμηρίου δεν με έπαιρνε για παραπάνω.

Saxo: ήταν πολύ μικρό για μένα. Δεν χώραγα στη θέση του οδηγού.
Ibiza: η αίσθηση των καθισμάτων, του τιμονιού, του εσωτερικού χώρου γενικά, η εξωτερική εμφάνιση και η εξυπηρέτηση του πωλητή με άφησε αδιάφορο.
Polo: άλλαζε μοντέλο σε 3 μήνες. Το είχαν προσφορά αλλά η ποιότητα, η εμφάνιση και οι χώροι πίσω δεν μου άρεσαν καθόλου.
Clio: οι πίσω θέσεις ήταν απαράδεκτες. Καθόσουν σχεδόν κάθετα χωρίς κάποια κλίση. Tα υπόλοιπα όλα καλά. Ήταν στα υπόψιν καθότι με νέο 16v κινητήρα.
Corsa: έχασα την ώρα μου. Χάλια χώροι εμπρός-πίσω, εμφάνιση και εσωτερικό.
Astra: μία κατηγορία πάνω. Θετική η πρώτη εντύπωση. Νέος 16v κινητήρας. Η αξία του, άσε καλύτερα.
Megane: τα ίδια με το astra, συν ότι δεν είχε καλή χρηματοδότηση.

206: εξωτερική εμφάνιση το 1ο κλικ. Χώροι εμπρός-πίσω καθισμάτων καθώς και η αίσθησή τους το 2ο κλικ. Θέση του οδηγού, όργανα, ταμπλό το 3ο κλικ. Εξυπηρέτηση, χρηματοδότηση το 4ο κλικ. Όνομα peugeot το 5ο κλικ.

Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται με τα νέα μοντέλα, αλλά όταν το πήρα εγώ ήταν μια θέση πάνω απ’ όλα τα άλλα.
Μου αρέσει πολύ που έχει την ροπή χαμηλά και έχει καλά ανοίγματα παρότι έχει 75 αλογάκια, αλλά δεν μου αρέσει που γεράζει και κάποια στιγμή θα το αποχωριστώ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 10:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπως έτσι και εγώ είχα κάνει μία λίστα με όλα τα μικρά της κατηγορίας.Αφού το έψαξα λίγο είχα καταλήξει στο polo αν και παντα μου αρεσε το 206, από την πρωτη φορά που το είδα στο δρόμο (έρωτασ με την πρώτη ματιά Love )Το μόνο προβλημα ήταν ότι μου είχαν πει ότι όπου ναναι θα αλλάξει μοντέλο και δεν αξίζει. Mad Τεσπα είχα κλίσει με την αντιπροσωπεία για το polo το 16ν.Μία μέρα μετά επισκευτηκα την έκθεση αυτοκινήτου στο ελληνικό και μπήκα μέσα στο gti!Αυτό ήταν!την επόμενη ακριβώσ ακύρωσα την παραγγελία στην vw!!!Καμια φορα σκεφτομαι οτι ευτυχως που επισκεφτηκα την έκθεση γιατι αν δεν το χα κανει θα φερνα βολτεσ με ενα ξενερωτο polακι αλλα και από την αλλη σκεφτομαι οτι μαλλον ηταν γραφτό να καταλήξουμε μαζί!! Love Love Cheers
Επιστροφή στην κορυφή
Κ. 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT

Ένταξη: 03 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 10:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή είναι η 1η μου δημοσίευση , στέλνω την καλημέρα μου σε όλους/ολες .

Eίμαι νέος οδηγός (Δεκέμβριος 2003) και το 206ΧΤ είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο . Πριν το πάρω , είχα δει αναλυτικά σαν υποψήφια μοντέλα το νέο Punto , τη Skoda Fabia , και το Ibiza . Εψαχνα κάτι στα 1400 ,75 ίππους(ή και άνω) , 5-θυρο, "οχι πολυ μεγάλο" , και πολύ άνετο μέσα (δηλ. κλιματισμό , σαλόνι, cd κτλ.) .Ολα ευρωπαϊκά μοντέλα (τα απωανατολίτικα είτε τα βρίσκω πολύ ασχημα σ'αυτή την κατηγορία-πχ Yaris, είτε δεν τα πιστεύω -πχ Daewoo , για αμερικανικα δεν το συζητούσα καν) .

Καταρχήν ένα 5θυρο μπλε Σαντοριν 206 ΧΤ , είναι για μένα ένα εξαιρετικά όμορφο αυτοκίνητο . Οχι ομως πως τα άλλα υποψήφια όμως ήταν άσχημα . Να η τελική τους κρίση :

Punto : Ωραίο, άνετο , πιο γρήγορο από το δικό μου και με πιο μεγάλη εγγύηση . Αλλά με τα χαρακτηριστικά που ήθελα , παράδοξα πιο ακριβό τότε (κάπου 1500) .

Ιbiza : Eξωτερικά ωραίο, καλός κινητήρας, καλό οικονομικά . Ομως δεν μου άρεσε εσωτερικά . Φθηνό πλαστικό και η πολύ ενοχλητική για τον νέοπα οδηγό αίσθηση του ογκώδους οχήματος.

Fabia : Kατά την γνώμη μου το μόνο συγκρίσιμο σε εμφάνιση με το 206 (προσωπική γνώμη) αν και τελειως διαφορετικού στυλ . Καλός κινητήρας (πολύ φοβάμαι καλύτερος από το ΧΤ...) , καλή αίσθηση μέσα , καλό οικονομικό πρόγραμμα . Τελικά ήταν το αυτοκίνητο που θα μπορούσα να είχα πάρει . Γιατί δεν το πήρα ; Ε , οταν έχεις οικογένεια δεν αποφασίζεις μόνος σου για κάτι τέτοια ζητήματα , όσο κι αν ακούγεται άσχημα αυτό . Για πολύ κόσμο ακόμα και τώρα η Peugeot είναι πιο φίρμα από τη Skoda .

Μεχρι τώρα έχω κάνει 11000 χλμ , τα περισσότερα εκτός Αθηνών . Καλά τσουλάει το όχημα , βέβαια κι εγώ δεν το πολυζορίζω δεν είμαι πολύ της ταχύτητας όσο της άνεσης . Σ'αυτό δεν έχω παράπονο , για ένα κάπως αργό ταξιδάκι (πχ Αθήνα-Ρίο σε 3 ώρες +- ενα τέταρτο) , είναι πολύ καλό το όχημα .

Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν ένα άλλο όχημα θα ήταν πιο ανθεκτικό και πιο γρήγορο ... Ομως ποτέ δεν έχω αναρωτηθεί για δύο πράγματα : Για την εμφάνιση του και το πόσο εύκολο είναι να το οδηγήσει ένας νέοπας σαν και μένα .

Μακάρι να μην χρειαστεί να εμβαθύνω περισσότερο στα 2 πρώτα ερωτήματα ...
Επιστροφή στην κορυφή
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 11:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι μεχρι να πεθανω θα παιρνω μονο γαλλικα αυτοκινητα και κυριως Πεζω. Γιατι ετσι μου αρεσει και πανω απο ολα γιατι τα πεζω στριβουν σαν τρενα. Ασε που ειναι και πανεμορφα.

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 13:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Γιατι ακομα χαμογελαω καθε φορα που ειναι αδειος ο δρομος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Χαμηλο Βαρος
2. Αρκετα Αλογακια
3. Φρενααααααααα
4. Κραταει καλα (Εκτος αν κανεις μαλ***α οπως χθες που παρολιγο να το εκανα σαν την διαφημιση του 206 με τον Ινδο)
5. Ειναι ομορφο
6. Εχει οτι ζηταω απο εξοπλισμο
7. Ειναι παρα πολυ βελτιωσιμο
8. Με προκαλει να το παω ενα Πηλιο!!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 13:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλο (σχεδόν) το σόι έχει πεζό.106-306-309-205(όχι πια)-405(τώρα 406).
Ήταν το μόνο που ,ε αυτά τα λεφτά έδινε αυτή τη μηχανή σε αυτή την κατηγορία

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 17:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβαζα περιοδικα αυτοκινητων απο τοτε που ημουν στην κοιλια της μανας μου!!!
Τα τελευταια χρονια του λυκειου ηταν μια εναγωνιωδης προσπαθεια να αποφασισω πιο αμαξι θα επαιρνα κ τι θα το εκανα!!!
Οταν εφτασε η στιγμη να αποφασισω και μετα απο ατελειωτες καταρες που το 106 δεν εβγαινε πια τα αμαξια που μπορουσαν να μου δωσουν αυτο που ηθελα ηταν λιγα.....
1. 206 1.6 gti
2.Suzuki ignis sport
3.Opel corsa gsi 1800
4.Punto hgt

Οι οροι που απαιτουσα να μου εξασφαλισουν αυτα τα αμαξια αν γινομουν ιδιοκτητης τους ηταν οσο πιο πολυ γκαζι και χλιδα γιατι τοσα χρονια ο κωλαρακος μου εχει καθισει σε πολλα διαφορετικα μοντελα της mercedes.
Ειχα διαβασει τα παντα για αυτα κ λογω κινητηρα και διαφορων αλλων λογων ειχα καταληξει αναμεσα στο 206 κ το ignis!
Πηγα στην suzuki μπηκα στο ignis τρελαθηκα με τα μπακετ κ το εκπληκτικο επιλογεα (το αμαξι εχει shortshift απο την μανα του)...κ σχεδον το ειχα κλεισει λεγοντας οτι το γυναικειο 206 (μην βαρατε) δεν θα μπορουσε να με τραβηξει.
Αλλα....με το που το ειδα μαυρο γυαλιστερο με τα ματακια του να με κοιταν πολλα υποσχομενα κατι με τραβηξε....με το που καθησα μεσα του ομως ολα τελειωσαν...τι και αν το αλλο ειχε μπακετ...με το που βουλιξα στα ημιδερματινα καθισματα κ επιασα το τιμονι κατι ξυπνησε μεσα μου....ειδα τον αλουμινενιο λεβιε...δοκιμασα τις διαδρομες κ συνεχιζα να τις δοκιμαζω γιατι περιμενα κατι καλυτερο αλλα ηθελα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν εχει τιποτα αρνητικο...ειδα τον ηλεκτρονικο κλιματισμο κ το χειρηστηρι στο τιμονι...βγηκα εξω το κοιταξα γυρω γυρω, σκεφτηκα αυτα που θα του κανω, αεροτομη, αναρτηση, bodykit, αλογα πολλα και αλλα πολλα κ τοτε ειπα οτι αυτο το αμαξι ειναι για μενα!Απο τοτε η μαυρη Γαλλιδα μου προσφερει απλοχερα οτι της ζητησω και εγω προσπαθω να την περιποιουμε κ να την κανω οσο πιο μοναδικη γινεται αναμεσα σε τοσα αλλα αυτοκινητα...το εχω ξαναπει κ παλιοτερα...ειμαι ερωτευμενος με αυτο το αυτοκινητο...κ δεν θα σβησει ευκολα Wink Wink