PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συμπλήρωση λαδιού η αλλαγή;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 00:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Συμπλήρωση λαδιού η αλλαγή; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα το απογευμα που ασχοληθηκα λιγο με το αμαξι, ελεγξα 2-3 πραγματακια και ξαφνικα ανακαλυψα πως η σταθμη του λαδιου ειναι αρκετα χαμηλα.
συγκεκριμενα ειναι μισο ποντο πανω απο το min στη βεργα που κοιταμε τη σταθμη του λαδιου.
δεδομενου οτι το αμαξι δεν εκλεισε χρονο απο την τελευταια αλλαγη αλλα ουτε εχει κλεισει και 10χιλιαρο στα χιλιομετρα (το χω βαλει σαν οριο αλλαγης) προβληματιζομαι αν πρεπει να αλλαξω λαδια ή απλα να συμπληρωσω.
μου΄χει μεινει 1/2 λιτρο απο τα motul 300v αλλα τωρα φοραει αλλα λαδια.

λεω να συμπληρωσω και να μην αλλαξω μεχρι το χειμωνα περιπου που θα γινει το service.

απο την αλλη πoτε μεχρι τωρα 4,5 χρονια δεν ειδα τη σταθμη του λαδιου τοσο χαμηλα. τι εγινε ; καιει λαδια ετσι ξαφνικα ;; Question Question Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 01:21:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ευλογη η απορια σου και καλο θα ηταν να το κοιταξεις. Παντως εγω θα το εβαζα το Motul μεσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 07:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΤΕ 2 διαφορετικα λαδια μεσα !
Αν εχεις το ιδιο λαδι συμπληρωσε το κ φυσικα ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ , ψαχτο λιγο το θεμα γιατι καηκε τοσο λαδι η γιατι εφυγε τοσο λαδι !
( εγω θα εκανα αλλαγη λαδιου κ φιλτρακι )

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 09:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χλμ έχει το αμάξι, Δημήτρη;

Μη φοβάσαι την πρόσμιξη των λιπαντικών. Η Motul αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 12:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Μη φοβάσαι την πρόσμιξη των λιπαντικών. Η Motul αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Wink

Βασικα και εγω το ιδιο ξερω. Οτι ολα τα λιπαντικα προδιαγραφων μπορουν να αλληλοσυμπληρωθουν. Και απ'οσο εχω διαβασει σχεδον ολες (μην πω ολες) οι μαρκες λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα προσμιξης. Απλα οι επιδοσεις θα περιοριζονται παντα στις επιδοσεις του χειροτερου λιπαντικου (μετριαζοντας καπως τις επιδοσεις ενος top λιπαντικου που προσμιχτηκε με το αλλο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 11:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα το ενα ειναι 10/40 το αλλο 10/50 και προβληματιζομαι λιγο αν και συμφωνα με τα πειραματα του Αλεξ εβαζε διαφορετικα λαδια και ολα καλα!
αν ειναι αυτο που φοβαμαι για το πως χαθηκε το λαδι... καηκαμε Crying or Very sad
τεσπα.
θα το κοιταξω απλα αυτη την εποχη δεν θελω να δωσω ουτε δεκαρα για λαδι οποτε το 1/2 λιτρο του motul θα με βολευε αφανταστα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 12:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια... εμένα γιατι στα 13500χλμ δεν μου έχουν αλλάξει ποτέ λάδια παρόλο το service που εχει γίνει στα 10000? μου λένε στα 15000!! και μάλιστα επέμενα και μου την είπαν και απο πάνω!

Ο νασερί όπως παντα

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 23:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To βιβλίο συντήρησης το έχετε κοιτάξει καθόλου ? άν και εφ'οσον τα λάδι καλύπτουν τις προδιαγραφές που λέει η εταιρία κάθε πότε λέει αλλαγή λαδιών ?

παρακαλώ οσοι απαντήσουν πρίν πουν ότι τους ευλογήσει ο Υψιστος εκείνη την στιγμή να ανούξουν πρώτα το βιβλίο συντήρησης και εγγύησης του αυτοκινήτου τους..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 23:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
To βιβλίο συντήρησης το έχετε κοιτάξει καθόλου ? άν και εφ'οσον τα λάδι καλύπτουν τις προδιαγραφές που λέει η εταιρία κάθε πότε λέει αλλαγή λαδιών ?

παρακαλώ οσοι απαντήσουν πρίν πουν ότι τους ευλογήσει ο Υψιστος εκείνη την στιγμή να ανούξουν πρώτα το βιβλίο συντήρησης και εγγύησης του αυτοκινήτου τους..

φιλε μου, αν αναφερεσαι στο γεγονος πολλοι να αλλαζουν νωριτερα τα λαδια τους , ε δεν κανει κακο αυτο στο 206 παρα μονο λιγο στην τσεπη.
οσο για τις προδιαγραφες εχεις δικιο αν και εκει ακομα καμια φορα κανεις δοκιμαζει κατι διαφορετικο. Wink

οσον αφορα την περιπτωση μου , κιεπειδη ανεφερες το βιβλιο, συμφωνα με αυτο ειμαι οκ αφου το λαδι ειναι αναμεσα στο min και το max! ομως εμενα με ανησυχησε το οτι ειναι τοσο κοντα στο min. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2004, 20:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Αλήθεια... εμένα γιατι στα 13500χλμ δεν μου έχουν αλλάξει ποτέ λάδια παρόλο το service που εχει γίνει στα 10000? μου λένε στα 15000!! και μάλιστα επέμενα και μου την είπαν και απο πάνω!

Ο νασερί όπως παντα

Καλά, δεν έχεις αλλάξει λάδια ακόμα;;;;;!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Γρήγορα για αλλαγή λαδιών!!!
Και όπως είπαμε ε; 5w-40 full - συνθετικό...

Όσο για το συμπλήρωμα, δεν θεωρώ ότι είναι κακό, εφόσον όμως υιοθετείται σαν λύση ανάγκης και μόνο σαν λύση ανάγκης!
10.000 χιλ. πολλούτσικα δεν είναι;
Καλά ο Πολίτης είναι λογικό να μην τα αλλάζει και πολύ συχνά τα λάδια του, μιας και του κοστίζουν πάρα πολύ.

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2004, 15:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν γνώση μου βάζω ακριβά λάδια αλλα και οι απαιτησεις μου απο τον κινητήρα είναι θα έλεγα αρκετά αυξημένες. Θεμα κόστους δεν τίθεται απλα δεν συντρεχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να αλλάζω λάδια συχνότερα

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
razor (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 QUIKSILVER (10ος /2003)

Ένταξη: 16 Αύγ 2004
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Αύγ 2004, 21:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λαδια να βαζω. αυτοι στο σερβις εβαλαν shell helix 15-50. ειναι καλα, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2004, 02:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

15-50 ?

Castrol ΤΧΤ 10W-40 πιστεύω οτι είναι το ιδανικό.

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2004, 13:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
15-50 ?

Castrol ΤΧΤ 10W-40 πιστεύω οτι είναι το ιδανικό.

Κοίτα ή 5w-40 ή 10w-40 (καλύτερα το πρώτο) είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις για τον κινητήρα σου. Τα 15w-50 είναι μέσα στις προδιαγραφές, αλλά καλό είναι να μην τα προτιμάς, αφού υπάρχουν άλλα λιπαντικά με τα οποία ο κινητήρας δουλεύει καλύτερα.
Από μάρκα, εντάξει, μπορείς να προτιμήσεις οποιαδήποτε μάρκα από τις καθιερωμένες (Castrol, Total, Elf, Shell, Ελίν κ.τ.λ.).

Καλό είναι να προτιμάς τα full - συνθετικά λιπαντικά, τα οποία διατίθενται συνήθως στην σειρά 5w-40 (και "κάτω"). Βέβαια αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να προτιμήσεις τα 5w-40. Το λάδι αυτής της σειράς είναι αρκετά λεπτόρευστο και βοηθά πολύ τον κινητήρα, μεταξύ άλλων, και στις κρύες εκκινήσεις.
Από 10w-40 και "πάνω" τα λιπαντικά είναι συνήθως ημισυνθετικά.

Τα συνθετικά υπερέχουν σε σχέση με τα ημισυνθετικά σε ό,τι αφορά την διάρκεια ζωής τους, την αντοχή τους σε υψηλες θερμοκρασίες, την αντοχή τους σε χημική προσβολή (από τα κατάλοιπα καύσης), στην οριακή λίπανση κ.τ.λ.
Μπορεί, ας πούμε, να υπάρχουν δύο λιπαντικά, ένα ημισυνθετικό και ένα full - συνθετικο της ίδιας σειράς όμως, π.χ. της 10w-40. Το full - συνθετικό σε αυτήν την περίπτωση θα είναι καλύτερο, σε ό,τι αφορά τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.

Οι δείκτες 10w-40,5w-40 κ.τ.λ. υποδεικνύουν την ρευστότητα του λιπαντικού (λεπτόρευστο - παχύρευστο), κάτι που σχετίζεται με τις σχεδιαστικές προδιαγραφές του κινητήρα (τις λειτουργικές ανοχές του και άλλα πολλά).

Σε αυτούς τους δείκτες πρέπει να δίνει κανείς προτεραιτότητα, προκειμένου να είναι συμβατοί με τον κινητήρα του. Δεν πρέπει, στην προσπάθειά του να βάλει σώνει και καλά full-συνθετικό, να βγεί εκτός προδιαγραφών του κινητήρα. Δηλαδή άμα ο κινητήρας μας δεν "υποστηρίζει" 5w-40, δεν θα πρέπει να το βάλουμε και ας είναι full - συνθετικό. Θα περιοριστούμε στο 15w-50 ή στο 20w-50 (για παλιούς κινητήρες).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2004, 17:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υστερα απο τη δοκιμη των shell 5-40 και motul 300V 10-40 , οπου η σταθμη καυεβαινε στα 7-8.000 χλμ, δοκιμασα και τα castrol RS 10-60,τα οποια δεν τα εκαψε καθολου σχεδον και στα 10.000 ηταν σαν καινουρια(τροπος του λεγειν)

Ετσι ξαναεβαλα castrol και το σκιζω πλεον αφοβα χωρις να ασχολουμαι με καταναλωση λαδιου και αλλες φθορες.
Το λαδι ειναι κορυφαιο και το καλοκαιρι δεν επιασε ποτε τους 115 βαθμους,μεχρι 112-113 πηγε σε αντιθεση με τα shell που εφτανε τους 120
+.

Αυτες οι εντυπωσεις μου απο τα castrol,δεν ειναι διαφημιση αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Εχουν ιδια τιμη με τα shell και ειναι και προδιαγραφων SL.
Aληθεια τα μοτουλ τι προδιαγραφες εχουν?
Στις νεες συσκευασιες δε γραφουν,υποπτο αυτο! Scatter

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2004, 18:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως όμως το 10w-60 λάδι δεν κάνει για τον κινητήρα μας, μιας και δεν υπάρχει μέσα στο βιβλίο του κατασκευαστή;

Βέβαια για να δουλελυει καλά ο κινητήρας, όπως είπες, μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Πάντως και τα Total Quartz 9000 5w-40 που βάζω έχουν δείκτη SL.

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2004, 18:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=242&start=560

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 14:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια , το νοημα το topic (οπως και ο τιτλος ) είναι αλλο.
ας μην συζηταμε γενικα περι λαδιων.

εγω μια ερωτηση εκανα για το πρεπει να συμπληρωνουμε η καλυτερα να αλλαζουμε εντελώς λαδι ;;

τελικα συμπληρωσα, πηγα , γυρισα , ολα καλα και μαλλον ετσι θα παει μεχρι το σερβις - ...αν γινει σερβις. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
razor (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 QUIKSILVER (10ος /2003)

Ένταξη: 16 Αύγ 2004
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2004, 14:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok 5w40 της castrol θα βαλω την επομενη φορα.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 00:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη το μοτερ είναι καθαρό; Μηπως πετάγονται λάδια από τη φλάτζα λαδιού; Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης