PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Corolla T-sport 2004
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2004, 15:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
α!! και καποιον που ξεχασα. φιλε mick απο οτι διαβαζω κατω απο το ονομα σου μαλλον εχεις ξεφυγει στα αληθεια.

Μεγάλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Δεν περίμενα να το ακούσω από εσένα το νέο μιας και εδώ και αρκετά χρόνια πραγματικά ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ! Twisted evil Evil

aris ioannina έγραψε:
προσωπικα πιστευω οτι εχω επιχειρηματα και θα στο αποδειξω ευθεις αμεσως με ενα απλο παραδειγμα.
εσυ προσωπικα δεν νομιζω να περνας οχι corolla αλλα ουτε seicento. και δινω και επιχειρημα... εισαι πολυ κατω σε κυβισμο.

Shocked Shocked ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ;;;; Και να φανταστείς φίλε μου αυτή ήταν η απορία μου εδώ και 3 χρόνια!!! Μα γιατί να με περνάνε όλα τα αμάξια ρε γμτ! Crying or Very sad Crying or Very sad Ακόμα και το Seicento! Σε ευχαριστώ!!!
Τελικά κάτι μαθαίνουμε κάθε μέρα! Κι ας το μαθαίνουμε μετά απο 3 χρόνια! Laughing

aris ioannina έγραψε:
ελπιζω να καταλαβαμε ολοι οτι δεν εχει νοημα να την λεμε ο ενας στον αλλο γιατι και εγω οπως και ολοι εχουμε και νευρα και ανοχες και αν ειναι να το κανουμε παμε στο icq

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τώρα εγώ τι να πω; Άκου εκεί μπινελίκι στο ICQ... Σιγά μην κάνουμε και cyber sex... Laughing Laughing Laughing Laughing
Μάλλον πρέπει να έχεις διχασμένη προσωπικότητα...

υ.γ:Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει...

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2004, 07:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
κατ αρχην εκτιμω το γεγονος οτι ασχοληθηκατε με τον προβληματισμο μου αν και καποιοι μαλλον κακοπροαιρετα απαντησαν για να μου την πουν Exclamation
και για να εξηγουμε ,οχι οτι θελω να απολογηθω αλλα επειδη με προκαλουν καποια παιδια εχουμε και λεμε. το 206 για μενα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκηνητο. ΚΟΥΒΑ θεωρω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ οπως λεω. αν δεν μπορειτε να διαβαζετε μερικοι δεν ειναι δικο μου προβλημα (φιλε ζηση- παναγιωτη).
επισης το αμαξακι μου το στριβω μια χαρα παναθεμα με . φιλε ζηση νομιζω οτι μπορεις να μην ασχολησε με καποιους σαν και μενα, απο το να γραφεις ασυναρτησιες. (και το θεμα μαζι σου το κλεινω εδω γιατι δεν με ξερεις )
οπως ξερουν καποια παιδια λογω προβληματων με το αμαξι μου πηρα την αποφαση να το αλλαξω και να ανεβω κατηγορια. ε!! και φυσικα το ψαχνω και ειπα να το μοιραστω με σας γιατι εμπιστευομαι την γνωμη πολλων εδω μεσα. και επειδη καταλαβα και μονος μου τι εστι corolla t-sport(δεν ειναι πολυ δυσκολο αμα ψαξεις λιγο και παρεις και δυο τρεις γνωμες, καλη ωρα) το παρατησα και τωρα κοιταω το leon T4, και γενικα μεχρι να βρω κατι που να μου ταιριαζει.
την εμπαθεια μερικων την καταλαβαινω μεν ( πολλα ζορια η ζωουλα μας)
αλλα δεν την ανεχομαι. και για να τελειωνω δεν ειμαι ειρωνικος σε καμια περιπτωσει και το χωρο αυτον που με φιλοξενει τον σεβομαι.-λιγο πλακα δεν βλαπτει ομως-. εκτιμω τισ απαντησεις σας παιδια

Δε νομιζω οτι κανεις απο εδω ηθελε να στην πει οπως λες. Αλλα οταν βλεπουμε ειρωνικα σχολια για ενα αμαξι που λατρευουμε εννοειται οτι αυτο θα σχολιαστει. Και ασε αυτα για εμπαθειες και τα ρεστα. Εμπαθεια για μενα ειναι να σχολιαζεις πώς παει το 1,100 και ποιον περναει και ποιον οχι. Ο καλος και ο κακος οδηγος δεν οριζεται με τα κυβικα. Και καλο θα ηταν να μαθεις καλυτερα τον ορισμο της πλακας και ποτε σε περνει να την κανεις.

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2004, 14:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ παιδια οτι πειτε......

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης