PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τελικό Group N ή όχι....?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exactly steve...110 euro για αντικατασταση του μεσαιου..

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dim_v_ έγραψε:
Exactly steve...110 euro για αντικατασταση του μεσαιου..

Ανοξειδωτο υποθετω.ε ?
Κ τι διατομη θα βαλεις?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG Ανοξειδωτο ειναι standard,τρα οσο αφορα την διατομη νομιζω πως για τα Group N δεν εχεις περιθωρια επιλογησ αλλα θα το κοιταξω στο επιτοπου οταν θα παω στο συνεργειο..
Ανυπομονω να (ακουσω) το αποτελεσμα..

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Επειδή δεν ξέρω γύφτικα, πες μου τί είναι οι "πατητές"... εκτός κι αν μιλάς ξένες γλώσσες Cool

Μωρέ θα τις φας και θα τις μάθεις εκείνη την ώρα... Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 08:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dim_v_ έγραψε:

Ανυπομονω να (ακουσω) το αποτελεσμα..

Σιγουρα καλο θα ειναι Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Χάρης-Ηρακλειο (xarhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xt premium

Ένταξη: 16 Ιούν 2004
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 23:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ GROUP N ΣΕ ΕΝΑ CLIO 1.4 16v . ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ.... ΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ. ΣΤΟ 206 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΟΠΟΤΕ.... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.... ΤΟ GR N ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2004, 09:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον,εγω γενικα ειμαι κατα των ψευτο"τυπου" grN καζανακιων που εχουν κατακλεισει την αγορα και εχουν πλουτισει οι εξατμισαδες(οι εξυπνοι της υποθεσης)

GrN oπως αναφερεται, ειναι για αγωνιστικη χρηση μονο.
Αυτο γραφει και sto σιτε της η supersprint.
Αυτο συνεπαγεται αυξημενο θορυβο.
Απο αποδοση ουδεις γνωριζει αν ειναι καλυτερο απο μια καστομ εξατμιση.
Θελω να ποω δλαδη οτι τυπικα ειναι παρανομο για χρηση δρομου.

Τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...για μενα μπορει να ειναι κουραστικος ο θορυβος για χρηση δρομου, για αλλους μπορει να ακουγεται σαν μελωδια.

Ειναι επιλογη του καθενος...

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2004, 00:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι GpN εξατμίσεις είναι για αγωνιστική χρήση στην κατηγορία Ν.
Για να είναι γνήσια πρέπει να αναφέρεται στην Ομολογκασιον του αυτοκινήτου με συγκεκριμένο αριθμό αναγνώρισης καθώς και ο κατασκευαστής της.
Συνήθως υπάρχουν ένας ή δύο κατασκευαστές σε κάθε τύπο ομολογκαρισμένου ανταλλακτικού. Όλες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και το τι κάνουν από πλευράς απόδοσης δεν είναι γνωστό μέχρι να την δοκιμάσεις…
Πάντως και οι πραγματικές GpN έχουν εξελιχθεί για τις συγκεκριμένες βελτιώσεις που επιτρέπονται μέσα στους κανονισμούς του GpN και όχι για κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι με τις καθόλου ή τις όποιες βελτιώσεις κάνει ο καθένας στον δρόμο οι εξατμίσεις αυτές μπορεί να «παίξουν» αλλά μπορεί και να μην «παίξουν» όπου και εδώ το αποτέλεσμα δεν είναι γνωστό μέχρι να την δοκιμάσεις…
Εγώ θα πήγαινα για μια επώνυμη aftermarket για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από πλευράς θορύβου, (τα πρόστιμα για θόρυβο ακρίβυναν νομίζω), από πλευράς αξιοπιστίας κατασκευής και άμα βγάλει και κανένα αλογάκι παραπάνω καλό θα είναι. Αν όχι μένω με την εμφάνιση και τον γλυκό θόρυβο.
Αλλά αυτά είναι μόνο η προσωπική μου άποψη γιατί πρέπει να ζήσουν και οι εξατμισάδες… Wink

Φιλικά

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2004, 08:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε εγω ειμαι φαν των Gr.N, αλλα ρε παιδια ενα απλο τελικο με διαφορετικο ηχο ειναι!!! Το ποσο δυνατος ειναι ο θορυβος εξαρταται καθε φορα, ετσι ειναι και στα συνηθισμενα τελικα με τις μπουκες!!! Αλλα ειναι σχεδον αθορυβα (εως και τελειως) και αλλα σηκωνουν τον κοσμο!!! Απο τη στιγμη που ενα τελικο απο μονο του δεν δινει κατι το ουσιαστικο μενει να διαλεξουμε εμφανιση και ηχο!!! Σε αλλους αρεσει ο ξερος ηχος και σε αλλους το μπασο...Περι ορεξεως... (Ασε που ειναι και πιο φθηνα τα Gr.N)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2004, 13:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
.......τα πρόστιμα για θόρυβο ακρίβυναν νομίζω.......
Δυστυχως σου αφαιρουν τις πινακιδες μεχρι να περασεις απο ελεγχο (με ντεσιμπελομετρο) και να παρεις το ΟΚ! Mad Mad (το χρηματικο προστιμο ειναι 78 ευρα αν θυμαμαι καλα...)
Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2004, 15:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει κανεις καμια foto απο τις groupN να τις δούμε και πώς είναι, ποιά εταιρία τις βγάζει, universal είναι η custom fit; πίσω η μπούκα βγαίνει λοξά ή ίσια...... Πείτε και τίποτα χρήσιμο να μαθαίνουμε και εμεις οι "άσχετοι" Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2004, 23:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά, είναι ένα καζανάκι σταθερής διαμέτρου, με 2 σωλήνες στις άκρες με ίδια διάμετρο (π.χ. Φ48). Από εκεί και πέρα, τα χρώματα παίζουν σε χρώμιο, μεταλλικό, και μαυρίλα Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Έχει κανεις καμια foto απο τις groupN να τις δούμε και πώς είναι, ποιά εταιρία τις βγάζει, universal είναι η custom fit; πίσω η μπούκα βγαίνει λοξά ή ίσια...... Πείτε και τίποτα χρήσιμο να μαθαίνουμε και εμεις οι "άσχετοι" Scratch

Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία.
Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτο… Embarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
Mimis έγραψε:

Αν σε ενδιαφέρει η πραγματική GpN εξάτμιση τότε πρέπει να δεις την FIA ομολογκασιόν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί αναφέρεται ο εγκεκριμένος κατασκευαστής, το νούμερο ανταλλακτικού και υπάρχει και φωτογραφία.
Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτοEmbarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά

Ξέχασες και το συμπαθητικό ζωάκι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2004, 00:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Mimis έγραψε:

Ολες οι άλλες είναι «τύπου» GpN και έρχονται με bonus το ωραιότερο Αφρικανικό φρούτοEmbarassed Laughing Laughing Laughing

Φιλικά

Ξέχασες και το συμπαθητικό ζωάκι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σωστά... δεν θα το ξανακάνω Laughing Laughing Laughing

Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2004, 22:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:

Εγώ για το δικό μου κάρο πώς μπορώ να μάθω Κατασκευαστή/Μοντέλο/Τιμή? Rolling eyes

Και κάτι άλλο, επειδή η απόφαση πάρθηκε, Cool την Πέμπτη περνάω και εγώ τελικό Group N καζανάκι. Το λιγότερο που θα πρέπει να προσέξω είναι η αρχική διάμετρος να είναι ίση με την τελική? Π.χ. Φ48? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 19:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια στα Ν η επιλογη εξατμισης ειναι ελευθερη.Τι ειναι αυτα που λετε Question Απλα μερικες εταιριες που ασχολουντε με το αθλημα βγαζουν εξατμισεις που κανουν καλυτερη δουλεια σημφωνα με τον καασκευαστη.Ουτε θα εχεις ποτε πιστευω προβλημα με τους μπατσους.Εγω ειχα OMP GROUP A στο 106 και μιλαμε εκανε τον θορυβο οταν το παταγες αλλα ποτε δεν με γραψανε.Ποσο μαλλον οι κλασσικες GROUPN που φορανε τα περισοτερα αν οχι ολα SAXORALA.Mια καλη εταιρια ειναι η SUPERSPRINT η οποια βγαζει καλα συστηματα εξαγωγης (και τετοια θα μπει κατα 99% στο 106 του glf).Εγω βεβαια θα ρωταγα για PEUGEOTSPORT τιμη ολοκληρου συστηματος εξαγωγης Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2004, 22:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε παιδια στα Ν η επιλογη εξατμισης ειναι ελευθερη.Τι ειναι αυτα που λετε Question Απλα μερικες εταιριες που ασχολουντε με το αθλημα βγαζουν εξατμισεις που κανουν καλυτερη δουλεια σημφωνα με τον καασκευαστη.Ουτε θα εχεις ποτε πιστευω προβλημα με τους μπατσους.Εγω ειχα OMP GROUP A στο 106 και μιλαμε εκανε τον θορυβο οταν το παταγες αλλα ποτε δεν με γραψανε.Ποσο μαλλον οι κλασσικες GROUPN που φορανε τα περισοτερα αν οχι ολα SAXORALA.Mια καλη εταιρια ειναι η SUPERSPRINT η οποια βγαζει καλα συστηματα εξαγωγης (και τετοια θα μπει κατα 99% στο 106 του glf).Εγω βεβαια θα ρωταγα για PEUGEOTSPORT τιμη ολοκληρου συστηματος εξαγωγης Wink

Στο GpN τα πάντα έχουν ομολογκασιόν, επειδή είμαι σε διακοπές εκτός Αθηνών δεν έχω μαζί μου το Year Book για να βεβαιωθώ αλλά το τελικό από μόνο του μπορεί να είναι ελεύθερης επιλογής ως προς τον κατασκευαστή αλλά όχι ως προς τον θόρυβο ο οποίος είναι συγκεκριμένα dB για το κάθε Group προκαθορισμένα από την FIA.
Πάντως και η περίπτωση της SUPERSPRINT και της PEUGEOT SPORT είναι σωστές προσεγγίσεις κυρίως για ολόκληρα συστήματα.

Φιλικά

Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Αύγ 2004, 06:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε αντε παρτε μια χειροποιητη Groyp N και θα σας πω εγω αποδοση και θορυβο Exclamation Cool

οσο για τους μπατσους,συμφωνω με τον Νικο.Μονο απο το club εχω δει καμια δεκαρια μελη τα οποια τα ....σιφωνια τους κανουν περισσοτερο θορυβο απο μενα (αλλα οχι καλυτερο Wink Wink ) Exclamation
τωρα αν περνας μπροστα απο το περιπολικο με κοφτη 1ης, εεεε ενταξει τα θελει ο Κ _ _ _ ς σου . . .

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Αύγ 2004, 08:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω σχολώντας από την δουλειά να προλάβω ανοικτό τον εξατμισά! Very happy Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης