Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2004, 02:09:13 Θέμα δημοσίευσης: Βγάλσιμο πλαστικών πόρτας συνοδηγού |
|
|
Εδώ και καιρό έχω ένα βαθουλωματάκι στην πόρτα του συνοδηγού μετά απο στενή επαφή με προφυλακτήρα σε ξεπαρκάρισμα..
Είμαι πεπεισμένος πως σπρώχνοντας λιγάκι απο μέσα θα έρθει στα ίσα του χωρίς να πετάξει χρώμα (αλλά και να πετάξει τώρα είμαι έτοιμος να δώσω και λεφτά στον φανοποιό αν χρειαστεί) οπότε θέλω να πειραματιστώ... το βγάλσιμο είναι απλα οι περιμετρικές βίδες; Έχει κάτι άλλο να προσέξω... Απο καλώδια κτλ; Πρέπει να βγάλω το ηχείο πρώτα ή είναι άσχετο; Γενικά άν ξέρετε πάνω κάτω την διαδικασία και τι πρέπει να προσέξω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2004, 07:44:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξεκουμπώνεις το τριγωνικό καπάκι που είναι για τα tweeters. Εκεί μέσα έχει μια βίδα. Αν έχεις tweeter ξεκουμπώνεις το βύσμα του.
Η χειρολαβή έχει και αυτή μια βίδα μέσα.
Ξεκουμπώνεις και βγάζεις το κάλυμα του μοχλού που ανοίγεις την πόρτα. Το μοχλό δεν τον πειράζεις.
Βγάζεις όλες τις περιμετρικές βίδες του καλύματος.
Κατεβάζεις το παράθυρο τέρμα κάτω και ξεκουμπώνεις το κάλυμα (με προσοχή, έχει 4-5 κλιπς περιμετρικά και σπάνε εύκολα).
Πριν βάλεις το κάλυμα στη θέση του, ανέβασε το παράθυρο.
Όλες οι βίδες είναι torx.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ady στις Πεμ 02 Σεπ 2004, 14:44:13, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2004, 12:33:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 20:57:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
¶ν και αργά σήμερα το προσπάθησα... Έκανα λοιπόν τα πάντα.. βγήκε το πλαστικό... και βρέθηκα μπροστά σε δυο στρώσεις "μονωτικού" υλικού...; Ένα γκρί και ένα άσπρο κάλυμμα γύρω απ΄το ηχείο της πόρτας... Κολλημένα με μια άσπρη κολλα σαν τσίχλα... Το γκρί ήταν κολλημένο πάνω στο λευκό με απλή κόλλα απ'ότι κατάλαβα...
Η ερώτηση: Για να δώ τζάμι τι πρέπει να κάνω; Να ξεκολλήσω αυτό το άσπρο; Αν ναί πώς το ξανακολλάω; Θα το βάλω πάλι πάνω στην ίδια κόλλα όπως μου είπε κάποιος; Πολλά τα ερωτηματικά!
Υγ: Το γέλιο της υπόθεσης ήταν μια κολλημένη τιμή στο πίσω μέρος του πλαστικόυ που έλεγε 424ευρώ... Τι να πείς... Λές να έχει και κάτω απο τα καθίσματα; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP ¶ντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 00:28:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
klain έγραψε: | ¶ν και αργά σήμερα το προσπάθησα... Έκανα λοιπόν τα πάντα.. βγήκε το πλαστικό... και βρέθηκα μπροστά σε δυο στρώσεις "μονωτικού" υλικού...; Ένα γκρί και ένα άσπρο κάλυμμα γύρω απ΄το ηχείο της πόρτας... Κολλημένα με μια άσπρη κολλα σαν τσίχλα... Το γκρί ήταν κολλημένο πάνω στο λευκό με απλή κόλλα απ'ότι κατάλαβα...
Η ερώτηση: Για να δώ τζάμι τι πρέπει να κάνω; Να ξεκολλήσω αυτό το άσπρο; Αν ναί πώς το ξανακολλάω; Θα το βάλω πάλι πάνω στην ίδια κόλλα όπως μου είπε κάποιος; Πολλά τα ερωτηματικά!
Υγ: Το γέλιο της υπόθεσης ήταν μια κολλημένη τιμή στο πίσω μέρος του πλαστικόυ που έλεγε 424ευρώ... Τι να πείς... Λές να έχει και κάτω απο τα καθίσματα;  |
αυτο το ασπρο να μην το πεταξεις!
να προσπαθησεις σιγα σιγα να το ξεκολησεις και μαλιστα χωρις να το σκισεις. - οσο κιαν σου φαινεται παραξενο ειναι αρκετα ακριβο -
να το ξαναβαλεις στην θεση του αφου κανεις οτι κανεις.
η κολλα σαν τσιχλα ειναι μονο περιμετρικα και οχι σε ολη την επιφανεια. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 01:56:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δέν θα έχω προβλήματα στην επανατοποθέτηση; Μπαίνει κανονικά αυτή η χαζόκολλα; Θέλει τίποτα ζέσταμα; (λέω εγώ τώρα)...
Θα κάνω την ταρζανιά μάλλον αύριο... και god help us...
¶ά¶ά΄! Κι άλλη ερώτηση... Κλιψάκια σε περίπτωση που κάποιο απο αυτά μου σπάσει που μπορώ να βρώ; Φαντάζομαι πως θα έχει σε praktiker κτλ.. απλα ρωτάω για ποιο σίγουρα...
Ευχαριστώ πολύ DimiP...
Τσίου...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|