PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με air-condition...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 00:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με air-condition... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν απο αρκετους μηνες που ειχα αλλαξει κινητηρα δεν ειχα κανενα προβλημα και ευτυχως ουτε εχω μεχρι σημερα.
το μονο προβλημα ηταν οτι δεν δουλευε το a/c επειδη υποτιθεται θα εφταιγε κατι ηλεκτρικο (καποια καλωδιωση ή κατι τετοιο).
επειδη ομως δεν ηθελα να ασχοληθει με το προβλημα αυτος που εβαλα τον κινητηρα,το καθυστερησα αρκετα το θεμα και το πηγα προσφατα σε εναν μαστορα που ασχολειται αποκλειστικα με air condition αυτοκινητου και κλιματισμους.μετα απο 1 μερα μεσα στο συνεργειο μου ειπε ο τυπος πως δεν βρηκε κατι τελικα και οτι το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο.... Rolling eyes
ετσι λοιπον μιλαω με τον Λιολιο (αφου αυτος προγραμματισε τον εγκεφαλο) και μου λεει οτι το a/c δεν εχει σχεση με τον εγκεφαλο Shocked Rolling eyes

τωρα εγω τι κανω Question τι ισχυει τελικα και τι πρεπει να κανω Question
thanks

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 14:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να εχουν δικιο και οι δυο... αν δεν κανω λαθος το 206 εχει παραπανω απο εναν εγεφαλους. Εσυ πρεπει να επαναπρογραμματισες αυτον που ασχολειται με το μοτερ (ECU) ενω η "αρκουδα" πρεπει να ελεγχεται απο την BSI που εποπτευει την λειτουργια των υπολοιπων ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων βοηθηματων... Wink
Τσεκαρισε το μπορει να παιζει κατι τετοιο Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 21:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αυτη την περιπτωση παω στην peugeot και μου το φτιαχνει?
αν δεν ξερουν ουτε εκει Question Question Question (πραγμα πολυ πιθανο.... Exclamation )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 23:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το δω κι εγώ και να σου πω???? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 18:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
σε αυτη την περιπτωση παω στην peugeot και μου το φτιαχνει?

Το διαγνωστικο στην Πεζω θα ειναι σιγουρα σε θεση να δει αν κατι παει στραβα, ελπιζω σε τετοια περιπτωση να το φτιαξουν κιολας ετσι κι αλλιως το Diag2000 τα κανει ολα...
Ειρησθω εν παροδω, αν κανεις τετοια φασαρια, μπορεις επισης να επαναπρογραμματισεις το δεξι παραθυρο ωστε να ανεβαινει με ενα μονο πατημα οπως του οδηγου Wink
Τεσπα, δες τι θα σου πει και ο Τουριστας ως πιο εμπειρος, και μετα βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2004, 18:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα κ εγω εγκεφαλο Γιαννη κ εβαλα Marelli κ για να λειτουργει το A/C εγινε πατεντα( νεα γραμμη ) απο BSI !
O εγκεφαλος δεν εχει σχεση με το Α/C !
Για παραπανω πληροφοριες κανε τα κοννε με τον ενα κ μοναδικο TOΥΡΙΣΤΑ ( Αργυρη ) ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exclamation Shocked Φίλιππε «πάει»καλύτερα με τον Marelli ? Το πρόγραμμα το άλλαξες?? Τελικά βλέπω ότι όλα γίνονται στα αμαξάκια μας , τι body computer και sagem αρκεί να έχεις το ψάξεις…
μπράβο στον tourista Cool
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2004, 08:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Exclamation Shocked Φίλιππε «πάει»καλύτερα με τον Marelli ? Το πρόγραμμα το άλλαξες?? Τελικά βλέπω ότι όλα γίνονται στα αμαξάκια μας , τι body computer και sagem αρκεί να έχεις το ψάξεις…
μπράβο στον tourista Cool

Με το προγραμμα παει αρκετα καλυτερα !
Μεζουρες ανα χειρας ολα τα 1.4 λεμε !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης