PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η υπέρβαση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 19:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Η υπέρβαση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(μόλις γύρισα από βόλο)

Σάββατο μεσημέρι...

Μόνος μου στο αυτοκίνητο, πήγαινα προς Βόλο, περιοχή μετά τους Αγ. Θεοδώρους, A/C στο 1. Εγώ να κυνηγάω μανιωδώς μία άλφα ρομέο στις ανηφορικές στροφές. Ξαφνικά κοιτάω το κοντέρ, έδειχνε κάτι παραπάνω από 170km/h. Κάλη φάση, λέω, αν σκεφτείς ότι είναι αρκετά ανηφορικό κομμάτι και είναι και γεμάτο στροφές (όριο 80-90). Μετά είχε μία καλή ευθεία, ελαφρώς κατηφορική. 180... 185... 190... 195... (παναγιά μου, να ουρλιάζω!) 200... 200 και κάτι ψιλά ήταν η τελική που έπιασα!!! Άνεμο δεν ένοιωθα άρα λογικά ήταν ευνοϊκός. Μετά είχε ανηφορικό κομμάτι πέφτει απότομα στα 170κάτι και μετά πάλι σε κατηφορίτσα κόλησε ο δείκτης στο 175!?!? Δεν πήγαινε παραπάνω. Θερμοκρασία σταθερά στους 90 βαθμούς, A/C στο 1, ένα άτομο μέσα, αποσκευές μηδέν, λάστιχα 185/60/14 και το μοναδικό πράγμα που έχω αλλάξει είναι φίλτρο K&N.

Τι έγινε ρε παιδιά και έπιασα τέτια τρομακτική ταχύτητα για τα 75 άλογα; Φύσαγαν 8 μποφόρ από πίσω μου; Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 20:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η υπέρβαση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
(μόλις γύρισα από βόλο)

Σάββατο μεσημέρι...

Μόνος μου στο αυτοκίνητο, πήγαινα προς Βόλο, περιοχή μετά τους Αγ. Θεοδώρους, A/C στο 1. Εγώ να κυνηγάω μανιωδώς μία άλφα ρομέο στις ανηφορικές στροφές. Ξαφνικά κοιτάω το κοντέρ, έδειχνε κάτι παραπάνω από 170km/h. Κάλη φάση, λέω, αν σκεφτείς ότι είναι αρκετά ανηφορικό κομμάτι και είναι και γεμάτο στροφές (όριο 80-90). Μετά είχε μία καλή ευθεία, ελαφρώς κατηφορική. 180... 185... 190... 195... (παναγιά μου, να ουρλιάζω!) 200... 200 και κάτι ψιλά ήταν η τελική που έπιασα!!! Άνεμο δεν ένοιωθα άρα λογικά ήταν ευνοϊκός. Μετά είχε ανηφορικό κομμάτι πέφτει απότομα στα 170κάτι και μετά πάλι σε κατηφορίτσα κόλησε ο δείκτης στο 175!?!? Δεν πήγαινε παραπάνω. Θερμοκρασία σταθερά στους 90 βαθμούς, A/C στο 1, ένα άτομο μέσα, αποσκευές μηδέν, λάστιχα 185/60/14 και το μοναδικό πράγμα που έχω αλλάξει είναι φίλτρο K&N.

Τι έγινε ρε παιδιά και έπιασα τέτια τρομακτική ταχύτητα για τα 75 άλογα; Φύσαγαν 8 μποφόρ από πίσω μου; Very happy

εχεις ακουσει το τραγουδακι τις Μαρινελλας " αγερα εισαι....." Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 07:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως εγινε αυτο?? Question Εμενα το παλιο μου το ΧΤακι 75 αλογα με 180km στην ευθεια πριν τα πρωτα διοδια προς Λαμια και ετρεμε ολοκληρο, ασε που ανεβαζε και θερμοκρασια... Και ειχα και χωανη... Καλα εκανα και το πουλησα τελικα... Wink Idea

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 08:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον!
Με σωστο σερβις σωστα λαδακια κ μπουζι βλεπεις τα χιλιομετρα που λεει ο Ζησης!
Ειναι κλασικη η κατηφορα μετα τους Αγιους , εκει ειχα δει 190+με 4 ατομα μεσα οταν ημουν εντελως μαμα !
Τωρα Μαρια το τρεμουλο εχει αμεση σχεση με το οδοστρωμα κ οσο για την Θερμοκρασια E OXI !
Οταν περασεις τα 140 πεφτει απο το αερακι που τρωει στα μουτρα το ψυγειο κ οσο για τα 175+ δεν μπορεις να πας για πολυ ωρα με τοσα ωστε να σου ανεβασει ( νερου στο XT ) !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 09:07:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Λοιπον!
Με σωστο σερβις σωστα λαδακια κ μπουζι βλεπεις τα χιλιομετρα που λεει ο Ζησης!
Ειναι κλασικη η κατηφορα μετα τους Αγιους , εκει ειχα δει 190+με 4 ατομα μεσα οταν ημουν εντελως μαμα !
Τωρα Μαρια το τρεμουλο εχει αμεση σχεση με το οδοστρωμα κ οσο για την Θερμοκρασια E OXI !
Οταν περασεις τα 140 πεφτει απο το αερακι που τρωει στα μουτρα το ψυγειο κ οσο για τα 175+ δεν μπορεις να πας για πολυ ωρα με τοσα ωστε να σου ανεβασει ( νερου στο XT ) !

Bρε Φιλ αληθεια σου λεω. Με 180 ετρεχα για κανα 2λεπτο και αμεσως αρχιζε να ανεβαζει κοντα 100 βαθμους. Ενω συνηθως ειχα θερμοκρασια γυρω στους 85. Τεσπα, ισως αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο. Τι να πω... Confused

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 10:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μου λετε τωρα?Εγω με το 1100 και στην συγκεκριμενη κατηφορα επιασα 175km/h και ανεβαζε ακομα αν δεν με εκοβε ενας αργος μπροστα μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 15:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η υπέρβαση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
(μόλις γύρισα από βόλο)

Σάββατο μεσημέρι...

Και αν δεν υπήρχε καθόλου άνεμος ???
σε άπνοια 185 με 206 1,4 -3 άτομα ( ο πίσω κοιμόταν του καλού καιρού)- ελαφρά κατηφορικό προς Θήβα
Και γιατί το δικό σου με λίγο πιο ελεύθερο φίλτρο να μην έδωσε πιο πολλά χλμ έτσι τσαμπουκά Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης