PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφάλιστρα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 11:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ θα κάνω μια απλή ερώτηση....

Αν είχατε σήμερα 5,000,000 δρχ. που θα τα καταθέτατε;

1. Σε μια τράπεζα όπου αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από ένα πρακτορείο και σε περίπτωση που επιθυμείτε πίσω τα χρήματά σας θααααα σας τα δώσει με επιταγή;

2. Σε μια NoName τράπεζα αμφιβόλου προέλευσης και λοιπών στοιχείων

3. Σε μια μεγάλη τράπεζα με κύρος, πολλά υποκαταστήματα και υπαλλήλους να σας κάνουν μέχρι και αέρα;

Κακά τα ψέματα παιδιά! Είναι περιουσίες και εφ'όσον είναι περιουσίες πρέπει να βρίσκονται σε καλά χέρια.

Νίκο (Vini) αυτό που λές
Νίκος έγραψε:
"Αν τον τρακάρω και φταίω θα πάει να πληρωθεί από την δική μου ... αφού σα καλό παιδί θα κάνω Θετική δήλωση... Αν η δική μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έδωσε άδεια στην ασφαλιστική μου για να λειτουργεί ... Εγώ Αλμπανό Κινέζο πλέον ...."
πραγματικά με εξοργίζει! Με αυτό τον τρόπο κυκλοφορούν 30% ανασφάλιστα αυτοκίνητα στην χώρα μας!

Λοιπόν ας κόψουμε πια αυτή την απαίσια νοοτροπία γιατί αρκετά μας έχει στοιχήσει!

Στο κάτω κάτω θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 15:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια να ρωτησω κατι...Αν εχουμε μια ασφαλεια και γινει μια τρακα και φταις εσυ, η ασφαλεια σου τι σου πληρωνει? Αν ειναι μικτη καταλαβα οτι σου πληρωνει και τα δικα σου και του αλλουνου... Αν δεν ειναι μικτη και ειναι απο τις αλλες, τοτε τι σου πληρωνει?

Και το βασικοτερο που θελω να ρωτησω..Αν κανεις τρακαρισμα, μετα πληρωνεις περισσοτερα ασφαλιστρα? Γιατι θυμαμαι τον πατερα μου παλιοτερα οταν ο αδερφος μου χτυπησε καποιον απο πισω, δεν μπλεξανε μεσα την ασφαλεια και τα πληρωσαμε μονοι μας..Και θυμαμαι ηταν αρκετα χρηματα..Και δεν ειχα καταλαβει γιατι το κανανε...

Υ.Γ. :Τασο, αν καταλαβα καλα, ο Νικος εννοει οτι μιας και ο ιδιος πληρωνει την ασφαλιστικη του κανονικα, αυτα τα λεφτα που δινει θελει να πιανουν τοπο, οποτε αυτος θα κανει το κομματι του σαν πελατης σε περιπτωση τρακαρισματος αλλα απο εκει και περα δεν θελει να ασχοληθει αλλο και θα τα αναλαβουν ολα οι νομικοι συμβουλοι κτλ της ασφαλιστικης του.. Ενταξει ειπαμε θελουμε να ειμαστε καλοι ανθρωποι, αλλα δεν νομιζω να τρεχεις εσυ πισω απο τον αλλον να του δωσεις λεφτα που "εσυ νομιζεις" οτι τα δικαιουται ο αλλος.. Αλλωστε που ξερεις, μπορει να εφταιγε και εκεινος και να μην στο λεει! Τεσπα πολλα μπορουν να συμβουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 17:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Eγώ θα κάνω μια απλή ερώτηση....

Αν είχατε σήμερα 5,000,000 δρχ. που θα τα καταθέτατε;

1. Σε μια τράπεζα όπου αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από ένα πρακτορείο και σε περίπτωση που επιθυμείτε πίσω τα χρήματά σας θααααα σας τα δώσει με επιταγή;

2. Σε μια NoName τράπεζα αμφιβόλου προέλευσης και λοιπών στοιχείων

3. Σε μια μεγάλη τράπεζα με κύρος, πολλά υποκαταστήματα και υπαλλήλους να σας κάνουν μέχρι και αέρα;

Κακά τα ψέματα παιδιά! Είναι περιουσίες και εφ'όσον είναι περιουσίες πρέπει να βρίσκονται σε καλά χέρια.

Νίκο (Vini) αυτό που λές
Νίκος έγραψε:
"Αν τον τρακάρω και φταίω θα πάει να πληρωθεί από την δική μου ... αφού σα καλό παιδί θα κάνω Θετική δήλωση... Αν η δική μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που έδωσε άδεια στην ασφαλιστική μου για να λειτουργεί ... Εγώ Αλμπανό Κινέζο πλέον ...."
πραγματικά με εξοργίζει! Με αυτό τον τρόπο κυκλοφορούν 30% ανασφάλιστα αυτοκίνητα στην χώρα μας!

Λοιπόν ας κόψουμε πια αυτή την απαίσια νοοτροπία γιατί αρκετά μας έχει στοιχήσει!

Στο κάτω κάτω θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

αχ! Τάσο!
αχ! Τάσο!
Μαζί θα φτιάξουμε το κόσμο όλο ... από αυτό εδώ το φόρουμ!

Καταρχήν αν είχα 5.000.000 σήμερα ... δεν θα τα έδινα σε καμιά τράπεζα ... Το πολύ-πολύ να τα κράταγα σε ένα συρτάρι ή να τα έκανα ομόλογα ... για την προίκα μου ... ή θα την έκανα σε μία επαρχιακή πόλη π.χ Καλαμάτα ... και θα έφτιαχνα την ρημάδα την ζωή μου ... Rolling eyes Rolling eyes
Αλλά με 5.000.000 τι ζωή μπορείς να φτιάξεις ? ? ?
Αντε μερικά ενοίκια για το πρώτο διάστημα ...

Μπορεί το σύστημα να σε εξοργίζει ... ή το σύστημα μπορεί να αφήνει 30% ανασφάλιστα αυτοκίνητα ελεύθερα να κυκλοφορούν ή το σύστημα να αφήνει εταιρίες του κ@λου να λειτουργούν ... αλλά εγώ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ? ? ? ?
Εγώ το έχω ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και είμαι και ΥΠΕΡνόμιμος σύμφωνα με το σύστημα ... οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ... Wink Wink Wink

Εκτός αν θέλεις να πάμε όλοι στο ΦΟΙΝΙΚΑ και στην ΕΘΝΙΚΗ και στην ΑΣΠΙΣ και στην ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ να τα σκάμε ... ποια άραγε? Δεν υπάρχει φράγκο ....
Εγώ πάντως έδωσα-έδωσα ... δεν έχω άλλα ... με ρουφήξανε πια ... σε λίγο θα μου πάρουν και τα σώβρακα ... Προτιμώ να μαζεύω τα λεφτά μπας και μαζέψω τα 5.000.000 που λέγαμε, να την κάνω για την Καλαμάτα .... για να ζω και εγώ σε ρυθμούς JACK DANIELS και όχι σε ρυθμούς Αθηναϊκούς Κεντέρη ... ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Σεπ 2003, 22:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:

Καταρχήν αν είχα 5.000.000 σήμερα ... δεν θα τα έδινα σε καμιά τράπεζα ... Το πολύ-πολύ να τα κράταγα σε ένα συρτάρι ή να τα έκανα ομόλογα ... για την προίκα μου ... ή θα την έκανα σε μία επαρχιακή πόλη π.χ Καλαμάτα ... και θα έφτιαχνα την ρημάδα την ζωή μου ... Rolling eyes Rolling eyes

Άσχετο με το θέμα,αλλά μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί πρόσφατα για τιμές κατοικιών και ενοικίων σε επαρχιακές πόλεις τύπου Καλαμάτας... Ρώτα και εμάς... Rolling eyes

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 07:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

Άσχετο με το θέμα,αλλά μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί πρόσφατα για τιμές κατοικιών και ενοικίων σε επαρχιακές πόλεις τύπου Καλαμάτας... Ρώτα και εμάς... Rolling eyes

Eνοίκιο ? ? χι!χι! Rolling eyes Rolling eyes μα δεν θα νοικιάσω (για την Καλαμάτα εννοώ ...) ... αφού υπάρχει κονέ ... Rolling eyes Rolling eyes
Αλλά και να πούμε ότι νοικιάζω κάτι ... με 5.000.000 νομίζω ότι κάτι θα βρω ...
Βασικά το μόνο πρόβλημα είναι το επαγγελματικό ... δυστυχώς οι ευκαιρίες εργασίας είναι μηδαμινές στην επαρχία ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 08:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Βασικά το μόνο πρόβλημα είναι το επαγγελματικό ... δυστυχώς οι ευκαιρίες εργασίας είναι μηδαμινές στην επαρχία ...

Aαααα.... Εδώ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100000000% μαζί σου! Δεν γίνεται και να διαφωνούμε και σε όλα Wink Wink

Το έχω πει παμπολες φορές... Ας βρώ δουλειά στην επαρχία και την επόμενη μέρα θα ρίξω μια κοτρώωωωωωνα ΝΑΑ μαύρη πίσω μου!

Αλλά που? Τι θα κάνω; να φιάχνω ταμπελάκια για ντομάτες; η card Visit για αιγοπρόβατα; Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 10:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα ...
Μίλησα προλίγου με τη Sinco και ρώτησα για τη μερική κλοπή αν συμπεριλαμβάνεται και η κλοπή ραδιοcd και μου είπαν πως όχι Shocked
Το κατήργησαν Wink
Επίσης δεν μπορείς να κάνεις ασφάλιση θραύσης κρυστάλλων παρα μόνο αν κάνεις μεικτή ασφάλιση Shocked
Τώρα είμαι σε δίλημμα Confused Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2003, 18:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Aαααα.... Εδώ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100000000% μαζί σου! Δεν γίνεται και να διαφωνούμε και σε όλα Wink Wink

Για αυτό μας γουστάρω Τάσο μου ... γιατί μέσα από τέτοιους διαλόγους παίρνει ζωή αυτός ο χώρος και ανακαλύπτουμε κρυμμένες πτυχές της ζωής μας ... και της ιδιοσυγκρασίας μας ...

Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 06:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Παιδια να ρωτησω κατι...Αν εχουμε μια ασφαλεια και γινει μια τρακα και φταις εσυ, η ασφαλεια σου τι σου πληρωνει? Αν ειναι μικτη καταλαβα οτι σου πληρωνει και τα δικα σου και του αλλουνου... Αν δεν ειναι μικτη και ειναι απο τις αλλες, τοτε τι σου πληρωνει?

Αν φταις η ασφάλειά σου πληρώνει την ζημιά του άλλου και όχι τη δική σου. Αν έχεις μικτή ασφάλιση πληρώνεστε αμφότεροι. Ζήτω η μικτή! Aξίζει τα λεφτά της (αν μπορείς να τα πληρώνεις μην τα τσιγγουνεύεσαι), σας το λέω από πρώτο χέρι πρόσφατη εμπειρία, το ίδιο θα σας πει κι ο Τάσος (Sidobre).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 09:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ζήτω η μικτή! Aξίζει τα λεφτά της (αν μπορείς να τα πληρώνεις μην τα τσιγγουνεύεσαι), σας το λέω από πρώτο χέρι πρόσφατη εμπειρία, το ίδιο θα σας πει κι ο Τάσος (Sidobre).

Οσο γι'αυτό δεν το συζητάω καν!

Δεν δύναται κάποιος ο οποίος "σκίζει" πραγματικά το αυτοκίνητό του ρισκάροντας πολλά (την ασφάλειά του, κακά τα ψέμματα, αλλά και την περιουσία του) να τσιγκουνεύεται τα χρήματα για την μικτή. Αν τα τσιγκουνεύεται ή δεν τα έχει, τότε καλύτερα να μην το σκίζει...

Η στραβή ούτως ή άλλως δεν αργεί να γίνει. Μας το έχει αποδείξει στο παρελθόν και ελπίζω να ΜΗΝ μας επισκεφτεί στο μέλλον.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 11:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς ποιο είναι το χαμηλότερο Bonus Malus?
Είμαι στο 3 εδώ 1,5 χρόνο και τώρα που ανανέωσα την ασφάλεια πάλι στο 3 είναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 16:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 το χαμηλοτερο αλλα υπαρχουν και καποιες που ζουν ακομα στο 3.... και βεβαια αλλες ακομα πιο ....ανωνυμες που ειναι στο 5.....
αυτο που εχει σημασια ειναι η διαφορα π.χ 2-3 ποσο %εκπτωση ειναι ?
συνηθως καθε κατηγορια ειναι πλεον 4%εκπτωση... τριχες καλαμπρεζικες
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 22:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
Ξέρει κανείς ποιο είναι το χαμηλότερο Bonus Malus?
Είμαι στο 3 εδώ 1,5 χρόνο και τώρα που ανανέωσα την ασφάλεια πάλι στο 3 είναι.

2 αλλα δυστυχως αναλογα την εταιρια ειναι και το χαμηλοτερο οριο.
πολλες δεν πανε κατω απο 4 με τιποτα! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 10:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησα στην ασφαλιστική μου και όντως το χαμηλότερο Bonus Malus που έχουν είναι το 3.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 23:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νατη χαιρεσαι.....
εχω την υποψια οτι πρεπει να σκοτωνει.....
ονοματακι επιτρεπεται????????
Επιστροφή στην κορυφή
gr_nrg (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XS 1.6 3d

Ένταξη: 20 Ιούλ 2004
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 11:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες εγω μωλις χτες πληρωσα την ασφαλεια (6μηνη) η οποια ειναι φωτια και λαυρα! 378Ε (Εθνικη Ασφαλιστικη). Βεβαια το αμαξι ειναι με δοσεις και η ασφαλιση των extra ηταν υποχρεωτικη.

Εχει τα εξης ασφαλιζομενα ποσα:
σωματικες βλαβες 500.000Ε
υλικες ζημιες 100.000Ε
σωματικες βλαβες πυρος 500.000Ε
υλικες ζημιες πυρος 100.000Ε
σωματικες βλαβες κατα τη μεταφορα 500.000Ε
υλικες ζημιες κατα την μεταφορα 100.000Ε
πυρκαγια οχηματος 17.190Ε
τρομοκρατικες οχηματος ΙΣΧΥΕΙ
μερικη κλοπη ΙΣΧΥΕΙ
ολικη κλοπη 17.190Ε
κρυσταλλα 3.000Ε
οδηγος 15.000Ε
νομικη προστασια 15.000Ε

Δεν ξερω αν παιζουν ρολο οι φορ.ιπποι ή το μεγεθος (206 - 307) στις ασφαλειες?!
Παντως το bonus malus με γα**ει μιας και παρολα τα 8 χρονια που οδηγαω και χωρις να εχω τρακαρει μωλις αλλαξα απο 10 στο 9!!!
Πως γινεται αυτο? Απλα τοσα χρονια που χρησιμοποιουσα το αμαξι του πατερα μου δεν το ειχαμε δηλωσει και τωρα που περυσι που πηρα δικο μου φτου κι απο την αρχη! Μαλλον οπως ειπατε μερικοι ο πρακτορας μας "δεν αγχωθηκε κι ολας"! χαλαρα!!!
Σκεφτομαι να το κανω 12μηνη συνδρομη γιατι πεφτει η τιμη 3-4%.
4% μου ειπαν οτι πεφτει και με καθε βαθμο bonus-malus αλλα εγω ειδα ΑΥΞΗΣΗ 4 ευρω. Λογω γενικοτερων αυξησεων μαλλον.
Επισης οπως προειπατε θα παω να αλλαξω την αξια ολικης κλοπης μιας και η αντικειμενικη του αξια θα εχει πεσει μετα απο ενα χρονο απο την αγορα (οπως το υπολογισα προχειρα κανα 15-20 ευρω το χρονο θα γλυτωσω μονο)
Αν και συμφωνω με τους προλαλησαντες πως τα αυτοκινητα μας ειναι μια περιουσια εκτεθημενη στο δρομο εντουτης μας εχουν λιωσει οι ασφαλιστικες Bluegrab
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 12:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
νατη χαιρεσαι.....
εχω την υποψια οτι πρεπει να σκοτωνει.....
ονοματακι επιτρεπεται????????

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή. Όσο για το όνομα ας μου πει ο διαχειριστής αν μπορώ να το αναφέρω.

Παραθέτω αναλυτικά τις καλύψεις:
1. Σωματικές βλάβες 500000 ευρώ.
2. Υλικές ζημιές 100000 ευρώ.
3. Κάλυψη οδηγού 15000 ευρώ.
4. Πυρκαγιά 8800 ευρώ (καλύψεις πυρός και συνέπεια τρομ.ενέργειας, εμπρησμού από τρίτους και αστική ευθύνη έναντι τρίτων συνέπεια πυρκαιας).
5. Ολική και μερική κλοπή 8800 ευρώ.
6. Κρύσταλλα 1000 ευρώ.

Bonus malus 3, Ιπποι 10, σύνολο εξαμήνου 209,19 ευρώ.

Να συμπληρώσω ότι στο προηγούμενο εξάμηνο με bonus πάλι 3, πλήρωσα 195,08 ευρώ, οδική βοήθεια ενός έτους 41 ευρώ επιπλέον και νομική προστασία δεν παρέχει.

Επιστροφή στην κορυφή
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 21:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαγκες και δοξα τω θεο να λετε... ακουστε τι πληρωνουμε στο εξωτερικο...
Εγω για το CC δινω... κρατηθειτε... 900 ευρωπουλα ετησιως (Bonus Malus 6)!!!!
Βεβαια το οριο για σωματικες βλαβες κλπ ειναι 1,5 εκατ ευρω και εχω ολες τις καλυψεις εκτος μικτης (σεισμοι, λιμοι, καταποντισμοι, κλοπη ολικη/μερικη/αποπειρα, βανδαλοι, κρυσταλλα κλπ.) αλλα και παλι μου ρουφανε το αιμα με το καλαμακι και δεν εχω ουτε καν μια απο τις πιο ακριβες (οταν ειχα ρωτησει ειχα ακουσει μεχρι και για 1200-1300 ετησιως!!!)...
Ητοι, μπορει τα τουτουνια να ειναι πιο φτηνα, αλλα στα παιρνουνε απο αλλου Confused
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 10:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει κανείς υπόψη του πόσο περίπου κοστίζει η μικτή ασφάλεια για 11 φορολογήσιμους και κάλυψη 9000ευρώ ?
Ή έστω γενικά μια μικτή σε σχέση με μια κανονική?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2004, 10:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Εχει κανείς υπόψη του πόσο περίπου κοστίζει η μικτή ασφάλεια για 11 φορολογήσιμους και κάλυψη 9000ευρώ ?
Ή έστω γενικά μια μικτή σε σχέση με μια κανονική?

Bonus Malus 5 με 10.000 κεφάλαιο και όλες τις καλύψεις, 870 ευρώ το χρόνο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης