PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aισθητήρας λαδιού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 16:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως σωστό μου φαίνεται.

Τα παρατράγουδα που αναβοσβήνει ο αισθητήρας και δεν δείχνει σωστά το λάδι μου θυμίζει ότι βάζουν παραπάνω λάδι απ'όσο πρέπει με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός λειτουργίας και να αναβοσβήνει. Το είχα παρατηρήσει και εγώ μια φορά με τον αναλογικό αισθητήρα και όχι αυτόν στον χιλιομετρητη.

Πάντως το ξαναλέω, ο καλύτερος σύμβουλος αν έχετε απορία είναι αυτός του δείκτη λαδιού στην μηχανή.

Οποιος βαριέται να ζυμώσει 40 μέρες κοσκινίζει λένε στο χωριό μου

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 17:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Αντε και βάλανε λιγότερο λάδι ,πόσο λιγότερο πρέπει ???
2.Να αφήσω κάποιο απο τα **τζιμάνια ** να παίξει με την περιουσία μου ??
3.Τους πήρανε χαμπάρι ότι βάζουν παραπάνω λάδι και κάνουν το μοτέρ χωριάτικη για να πάρουν κανα ευρώ παραπάνω και αποφάσισαν να τους το κόψουν ???
4. Η οδηγία αφορά το παραπάνω λάδι των **τζιμανιών** ή το προβλεπόμενο εκ κατασκευής
5.Γιατί όταν το πήγα σε μηχανικό της προκοπής για να αλλάξει τα πρώτα του λάδια Love και 'εβαλε όσο λάδι χρειαζόταν ο δείκτης εξακολουθούσε το "τρομπάρισμα "??

Απορίες ενός ανθρώπου που "φεσώθηκε " 15χιλ για να πάρει ένα αυτοκίνητο το οποίο αποδεικνύεται μέρα τη μέρα καλύτερο των προσδοκιών του , του χαρίζει αρκετό χαμόγελο ακόμα σε άχαρες διαδρομές .
Που έχει αρχίσει να τα παίρνει κρανίο με την ανευθυνότητα των ανθρώπων που υποτίθεται ότι πληρώνονται για να συντηρούν σωστά αυτό το αυτοκίνητο .΄

Η βέργα είναι /ήταν και θα είναι η μόνη αξιόπιστη λύση ..

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 17:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:

Το λές και μόνος σου. Εγώ αν έχω απορία αυτήν κοιτάω!

Τώρα για το πόσο, ή αν αυτή η οδηγία είναι από την Γαλλία, εγώ δεν το έχω ακούσει.

Θεωρώ όμως ότι είναι λογικό αν έχει παραπάνω λάδι μέσα να βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Οταν με το καλό μάθω τι παίζει θα μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 18:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Recifees έγραψε:

Το λές και μόνος σου. Εγώ αν έχω απορία αυτήν κοιτάω!

Τώρα για το πόσο, ή αν αυτή η οδηγία είναι από την Γαλλία, εγώ δεν το έχω ακούσει.

Θεωρώ όμως ότι είναι λογικό αν έχει παραπάνω λάδι μέσα να βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Οταν με το καλό μάθω τι παίζει θα μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

Είναι το πρώτο πράγμα που κοίταξα και το μοναδικό που εμπιστεύομαι .
Απλά κρανιώνομαι άσχημα όταν ακούω "διαλέξεις " απο τα τζιμάνια .
Φταίει το γεγονός ότι τους έφαγα στην μάπα και με άλλο πρόβλημα ΄.....

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 19:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να καταλάβω την ένδειξη της βέργας που έχει το πλαστικό κάτω κάτω για δείκτη... Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιττό να σας πω πως έχω και γω το ίδιο πρόβλημα με τον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού......(έχω γράψει σχετικά σε topic)
όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί....
Η απάντηση από το συνεργείο ήταν ότι έχει πρόβλημα και καλό είναι να ελέγχω τα λάδια πάντα με τη βέργα (ενοείται).Αλλά γιατί να αφήσω το πρόβλημα να υπάρχει έστω κι αν είναι ακίνδυνο?Δεν πρέπει να ζητήσω να μου το διορθώσουνε με όποιο τρόπο?

Για κάποιον που ρώτησε παραπάνω : εμένα η σταθερη θερμοκρασία λαδιού είναι 90 (σε κανονικές συνθήκες)

Και κάτι ακόμα : επείδη διάβασα τη συζήτησή σας, αν σας πω ότι το δικό μου δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας νερού???
Splat Splat Splat Splat
μη βαράτε όλοι μαζι, αλήθεια λέω.....έχει δείκτη θερμοκρασίας λαδιού τερμα δεξιά, αλλά στο στροφόμετρο δεν έχει κανένα δείκτη Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:

Και κάτι ακόμα : επείδη διάβασα τη συζήτησή σας, αν σας πω ότι το δικό μου δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας νερού???

Πολύ πιθανόν,έχεις άλλο μοντέλο (XT)

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και είναι και το 16ν... Εμένα στο 205 μου (μοντέλο '89) δεν είχε ούτε δείκτη θερμοκρασίας νερού, ούτε λαδιού! Άλλες εποχές τότε βέβαια...

Χρύσα, τι κλίμακα έχει εκεί κάτω δεξιά η βελόνα? Αν ξεκινάει από 70 και πάει 90 τότε σίγουρα είναι νερού και όχι λαδιού. Μου φαίνεται πάρα πολύ καφρίλα να έχει ένδειξη για το λάδι και όχι για το νερό Confused

Επιστροφή στην κορυφή
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy όχι, είναι σίγουρα λαδιού!Αυτό το ξέρω Very happy Very happy Very happy
για την κλίμακα θα σε γελάσω...πάντως το 90 που λέω είναι στη μέση, δηλαδή ο δείκτης είναι οριζόντιος στο 90.και στην αντιπροσωπεία όταν το πήρα μου είπαν ότι η κανονική θερμικρασία λαδιού είναι στο 90.
Τώρα όσον αφορά αυτό που προανέφερες Steve για την ένδειξη της βέργας και γω δυσκολεύομαι.Άσε που όταν είναι βράδυ και μου αναβοσβήνουνε τρελλά οι παύλες δεν μπορώ φυσικά να ελέγξω τα λάδια με τη βέργα (λόγω φωτισμού)
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Very happy όχι, είναι σίγουρα λαδιού!Αυτό το ξέρω Very happy Very happy Very happy
για την κλίμακα θα σε γελάσω...πάντως το 90 που λέω είναι στη μέση, δηλαδή ο δείκτης είναι οριζόντιος στο 90.και στην αντιπροσωπεία όταν το πήρα μου είπαν ότι η κανονική θερμικρασία λαδιού είναι στο 90.
Τώρα όσον αφορά αυτό που προανέφερες Steve για την ένδειξη της βέργας και γω δυσκολεύομαι.Άσε που όταν είναι βράδυ και μου αναβοσβήνουνε τρελλά οι παύλες δεν μπορώ φυσικά να ελέγξω τα λάδια με τη βέργα (λόγω φωτισμού)

Οριζόντιος στο 90? Shocked Μάλλον είναι η θερμοκρασία νερού... Confused Εμένα αν είναι οριζόντια, τότε έχω 115 βαθμούς κελσίου Cool και είναι η βελόνα του λαδιού Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 14:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιμένω ότι είναι του λαδιού, άλλο είναι το σηματάκι του λαδιού και άλλο του νερού (και άλλο του ξυδιού) Very happy
με βάζεις σε υποψίες τώρα και παω να το κοιτάξω... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 14:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Επιμένω ότι είναι του λαδιού, άλλο είναι το σηματάκι του λαδιού και άλλο του νερού (και άλλο του ξυδιού) Very happy
με βάζεις σε υποψίες τώρα και παω να το κοιτάξω... Rolling eyes

στο XS η θερμοκρασια του νερου ειναι στο στροφόμετρο και στο 90 (εντελως καθετη) ειναι το νορμαλ. Η θερμοκρασία του λαδιού είναι δεξιά και εντελώς οριζόντια ειναι στο 115. Το νορμάλ ειναι το 90. Στο XT εκει που εμεις εχουμε λαδι, εχει νερο. ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ XT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 03:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε δεν ήθελα να είμαι τόσο ισχυρογνώμων αλλά μάλλον αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mr. Green Καλά λοιπόν...πολύ ωραία, το παραδέχομαι..... Nod
έκανα και γω έεεενα λαθάκι Rolling eyes ......ως πότε θα μου το χτυπάτε πια....
Silent
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά,
Και εγώ με την σειρά μου έχω πρόβλημα στον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού... Το αυτοκίνητο που έχω είναι το Peugeot 307cc μόλις 3 μηνών (λέτε να βγάζει τα δοντάκια του??? ή να περνάει ίκτερο??)
Κάνει το κλασικό σε όλους πρόβλημα : "όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί...."
Πήγα στο συνεργείο και μου έδωσαν την εξής απάντηση : Είναι ευαισθητος ο sensor και βγάζει συχνά πρόβλημα... Και να τον αλλάξουμε δεν θα δείς βελτίωση! Οπότε άστο έτσι όπως είναι...!!!! Surprised Surprised Twisted evil

Τί μου προτείνετε να κάνω??? Να το αφήσω???? Να ζητήσω αλλάγή στο πρώτο service???

Ευχαριστώ

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 15:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το επισημάνεις στο 1ο service μιας που είσαι ακόμα στην εγγύηση Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chrisa (ΧΡΥΣΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

1,4 16V (90HP) XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 19:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούστε λίγο......
Χθές που το πήγα για έλεγχο στα 1700km και τους επισήμανα ξανά το πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω και όπως το περιέγραψε και ο tgi μου είπανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι αυτή είναι η κανονική ένδειξη (να ανάβουνε όλα μαζί), όσο για τις παύλες που αναβοσβήνουνε να μη στεναχωριέμαι γιατί το κάνει συνήθως μετά από πολλές ώρες μη λειτουργίας (και πάλι δεν είναι πρόβλημα) Shocked
Μήπως με κοροϊδεύουνε μπροστά στα μούτρα μου??? Rolling eyes
Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 13:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Evil Evil Evil

Δυστυχώς ναι Sad Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 14:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tgi έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Και εγώ με την σειρά μου έχω πρόβλημα στον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού... Το αυτοκίνητο που έχω είναι το Peugeot 307cc μόλις 3 μηνών (λέτε να βγάζει τα δοντάκια του??? ή να περνάει ίκτερο??)
Κάνει το κλασικό σε όλους πρόβλημα : "όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί...."
Πήγα στο συνεργείο και μου έδωσαν την εξής απάντηση : Είναι ευαισθητος ο sensor και βγάζει συχνά πρόβλημα... Και να τον αλλάξουμε δεν θα δείς βελτίωση! Οπότε άστο έτσι όπως είναι...!!!! Surprised Surprised Twisted evil

Τί μου προτείνετε να κάνω??? Να το αφήσω???? Να ζητήσω αλλάγή στο πρώτο service???

Ευχαριστώ

Από όσο μπορώ να φανταστώ, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.

Και μένα μου το κάνει περιστασιακά.

Οι επιλογές σου είναι δύο : ή μαθαίνεις τέτοια μικροπράγματα να τα αγνοείς, ή αλλάζεις ό,τι μπορείς εντός εγγύησης, για να σου φύγει η ιδέα.

Εγώ θα το άφηνα το συγκεκριμένο (όπως έχω ήδη κάνει) όπως είναι. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2004, 08:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisa έγραψε:
Ακούστε λίγο......
Χθές που το πήγα για έλεγχο στα 1700km και τους επισήμανα ξανά το πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω και όπως το περιέγραψε και ο tgi μου είπανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι αυτή είναι η κανονική ένδειξη (να ανάβουνε όλα μαζί), όσο για τις παύλες που αναβοσβήνουνε να μη στεναχωριέμαι γιατί το κάνει συνήθως μετά από πολλές ώρες μη λειτουργίας (και πάλι δεν είναι πρόβλημα) Shocked
Evil Evil Evil

Eχουν πεί και χειρότερα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης