PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γενική συζήτηση για 307 (και όχι μόνο)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 09:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν το αμαξι σας ενα παγμα

Το σκεφτεται και αυτο πολυ πριν αποφασισει να επιταγχυνει/κορναρει/αναψει φωτα κλπ κλπ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

Ένταξη: 09 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 13:56:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Το σκεφτεται και αυτο πολυ πριν αποφασισει να επιταγχυνει/:

Αυτο τωρα τι το ηθελες και το εγραψες?????
στα αλλα συμφωνουμε.....
Δηλ πρεπει να σας κυρυξουμε και σας το πολεμο και να σας περναμε οπου σας βρισκουμε?????? Laughing Razz Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 11:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειρηνη ημιν αδερφια!
ειχα θεωρησει το τοπικ πεθαμενο, ειχα σταματησει να γραφω και στους 4τροχους μπας και ξεκουνηθουμε κι ερθουμε απο εδω, και με μεγαλη μου χαρα σημερα που μπηκα ειδα "φως".

λοιπον, το λιονταρακι μου μ εχει φερει απροωληματιστα μεχρι εδω, 6 μηνες και 8.500 χιλιόμετρα απο τη μέρα που το πήρα. μονη ενσταση καποια σκουξιματα απο τα καθισματα που ελπιζω να διορθωθουν στο πρωτο σερβις.

δεν μου έκανε κανένα από τα συνηθισμένα για 307 τετίπια ( ζουαν μουλτιπλέξινγκ φλασ και κορνα) κι ειμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. έχει κνομίσει και τις πρώτες του ψιλογρατζουνιές από απρόσεχτους, αλλά κι αυτές αναμενόμενες.

μπαίνω καμιά φορά και στους 4Τ και βλέπω τι γράφουν τα παιδιά, κι ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε μαζευτεί εδω. Το τοπικ εκει δεν μπορει να διαβαστεί από κάποιον που πρψτομπαίνει μιας κι έχει φτάσει τις 200 σελίδες.

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 12:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και ειρηνη ημιν

Δεν νομιζω οτι τιθεται ζητημα διαμαχης...εκανα ενα αστειο για να σπασει ο παγος που λενε.

Ευχομαι και αλλα απορβληματιστα χιλιομετρα στο αμαξι σου

Οσο για το topic τα ειπα μια φορα.Ελατε και ενσωματωθειτε μεσα στις επι μερους κατηγοριες (Κινητηρας,Αναρτηση κλπ) με το διακριτικο στον τιτλο 307.

Μην τα ξαναλεμε....αν δεν ερχεται ο λαος αυτον ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Ξαναλεω ομως μην περιμενετε να ξεκινησει καποιος με 206 κουβεντα για την αναρτηση του 307 Confused

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2004, 10:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα βρε μακη μου, αυτο το τοπικ δεν ανοιξε για να γίνει σαν το 307 τοπικ των 4Τ που λέγαμε μέσα απο το "τι κάνεις" μεχρι "ζουαν". Τα επιμερους θέματα και βέβαι θα συζητούνται σε άλλα τόπικσ, και πολλά απο αυτά δεν χρειάζεται καν να έχουν το διακριτικό 307: συνεργεια, δικτυο, εκδρομές, ζουαν, κινητήρες κλπ. δεν διαφέρουν απο 206 σε 307.

μιχάλη, η λαμιώτικη σαύρα πώς και δεν μπαίνει εδώ? ή πρόκειται για πολιτική της εταιρείας?

απο βδομάδα αρχίζει η άδεια μου... θα μου λείψετε παλιόπαιδα...

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2004, 11:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι για που με το καλο??

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 10:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γι αρχή θα πάμε σημερα βωβούσα με το χορευτικό του πολυτεχνειου για να χορέψουμε σε μια εκδηλωση του αρχειου ελληνικής μουσικής. Το πρόγραμμα στη συνέχεια λέει κρήτη και ίσως σκοτία. Μια οδική εκδρομή που ήταν προγραμματισμενη για παρίσι αναβλήθηκε.

κατά τα άλλα βλέπουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 10:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βωβουσα Ιωαννινων? Θα σου αρεσει πολυ σαν περιοχη. Αντε να δουμε και κανεναν "ξενο πεζουλα" εδω πανω!! Α! Μακη φτιαξτε και το topic για 307 να δουμε και εμεις καμια ασπρη μερα!! Δυο μιση χρονια το εχω με 33000 χλμ και ουτε ενα προβλημα!! Φτου να μην το ματιαξω!!! Μονο λιγο τα καθισματα και εμενα αλλα δεν με χαλαει!!!

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 10:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με την Σκωτια πολυ μου αρεσε.....

Ενα ταξιδι για τα Highlands ειναι το δικο μου ταξιδι στα Κύθηρα...

Καλα να περασεις οτι και αν κανεις

Topic παιδια ανοιγετε κατα βούληση και υπο την προυποθεση οτι δεν υπαρχει αντιστοιχο.

Τα γενικα θα τα λεμε απο εδω

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2004, 13:01:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξέρω ότι θα μ αρέσει , έχω ξαναπάει δύο φορές, μια βόλτα και τη δεύτερη το χειμώνα είχα μείνει στο βίκτωρα για 4 μέρες. είχε πολύ χιόνι και το 307 είχε κάτσει με την κοιλιά στο χιόνι και σκάβαμε με τα τάσια για να ξεκολήσουμε, στο διάσελο. άλλος ένας λόγος που το τάσι είναι καλύτερο από την αλουμινένια ζάντα.

τώρα θα μείνουμε στο καταφύγιο, λίγο πριν την πρώτη γέφυρα (την ασφάλτινη, όχι του χωριού την παλιά). το 307 δεν θα το έχω μαζί γιατί θα έρθουμε με πούλμαν σαν ομάδα (χορευτικός τομέας ΕΜΠ). Θα φοράμε μπλουζάκια και το όνομά μου - αν με ψάξει κανείς - είναι νίκος αποστολάκης και όλα τα παιδια του χορευτικού με ξέρουν.
Σε 1 ώρα έχουμε αναχώρηση. Μας βλέπω να φτάνουμε κατά τις 12.

Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2004, 12:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλοι μας φιλοι το θεμα ειναι απλουστατο...
Οπως σας ειχα πει ειμαστε καμμια 20 ατομα(και αν..) που αρχισαμε να γραφουμε στο 4Τ φορουμ και απο κει μεσα γνωριστικαμε.
Το θεμα με το αυτοκινητο μας ειναι σχεδον εξαντλημενο και αν πατε και δειτε αναλωνομαστε σε περιπου ανουσιες συζητησεις που θεμα εχουν την γνωριμια μας και τον ψιλοχαβαλε.
Οποτε θα ηταν αδικο να μεταφερουμε αυτες τις προσωπικες, περιπου,συζητησεις εδω.
Οταν με το καλο γινει γενικο το σαιτ για τα Πεζω και μπορουμε να βοηθησουμε τοτε θα κανουμε αισθητη την παρουσια μας.
Παντως σας παρακολουθουμε τακτικοτατα απλα δεν εχουμε κατι σπουδαιο να γραψουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
gr_nrg (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XS 1.6 3d

Ένταξη: 20 Ιούλ 2004
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 14:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε!! μαγκες! Υπαρχουμε κι αλλοι εδω 307ακηδες που δεν γνωριζομασταν απο το 4τ... Θα μαζευτουμε κι αλλοι πιθανοτατα. Αφου λεει και ο μακης οτι το club ειναι για τους απανταχου πεζακηδες και δεν ενοχλουμε! Very happy
Καιρο τωρα ολο εψαχνα στα διαφορα search engines για να διαβασω κατι σχετικα με το τουτου μου ή την peugeot και εβρισκα διαφορα αρθρακια φωτο κτλ. ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ! Εχει τοσο υλικο και peugeotmania που δεν χορταινω να αλλαζω σελιδες στα διαφορα topic! Πολυ καλη πρωτοβουλια απο τους ιδρυτες, αν και πιστευω πως ενα Peugeot club γενικοτερα (και τοσο οργανωμενο) ηταν απαραιτητο...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2004, 22:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikapos έγραψε:
γι αρχή θα πάμε σημερα βωβούσα με το χορευτικό του πολυτεχνειου για να χορέψουμε σε μια εκδηλωση του αρχειου ελληνικής μουσικής. Το πρόγραμμα στη συνέχεια λέει κρήτη και ίσως σκοτία. Μια οδική εκδρομή που ήταν προγραμματισμενη για παρίσι αναβλήθηκε.

κατά τα άλλα βλέπουμε...

χορευης.... Question

και εγω, εισαι σε καποιο συλλογο...(εκτος πολυτεχνειου) Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 11:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μόνο στο χορευτικό του πολυτεχνείου....

λοιπόν το καλοκαίρι πέρασε υπέροχα, περι τα 2500 χμ.
εξωτερικό τελικά δεν πήγα, αλλά παρέα με το 307 αλωνίσαμε τη δυτική ελλάδα.

λευκάδα, πάργα, σύβοτα, γλυκύ, ζάκυνθος, ζαχάρω.

είναι πολλά αυτά που μπορώ να γράψω και δεν θέλω να σας κουράσω.
αυτοκινητιστικά, πηγαίνοντας από μεσολόγγι προς λευκάδα, από το δρόμο που περνά από αστακό, αφέθηκα σε ανωριμότητες με τα λάστιχα να στριγγλίζουν και την ουρά να παίζει.
το 307 μπορεί να μην έχει τα κρατήματα του ραλλύ αλλά προειδοποιεί κι αυτό με βοήθησε πολύ.
Για χώρους να μη μιλήσω, έφτασα να μη στήνω τη σκηνή στα κάμπινγκ κι απλά να απλώνω το φουσκωτό στρώμα στο προρτμπαγκάζ με ριγμένα τα καθίσματα και να κοιμάμαι εκεί.
Ταξίδι άνετο, αλλά αυτά τα ξέρετε...
Από δύναμη πολύ ικανοποιητικό, μάλλον από τα πιο γρήγορα της κατηγορίας, αν και δεν βρήκα κόποιο μεγκάν να δω εκεί τι παίζει. Οι κορόλλες δεν πιάνονται γιατί οι περισσότερες είναι 1.4 αλλά κι οι 1.6 αυτοι που τις έχουν δεν τις πατάνε.

Προβλήματα...χμ... κάτι ψιλά, ακούγεται ένας θόρυβος δεξιά, κάτι σαν ανεμιστηράκι, θα το ψάξω. Το δερμάτινο κάθισμα θέλει μια μικροεπισκευή κι από την πόρτα του οδηγού,πίσω, από τα 100 και πάνω ακούγεται ένα ελαφρό σφύριγμα.
Το πιο σημαντικό είναι ότι πριν το ταξίδι, στα 8500 χμ. άρχισε να πατινάρει ο δίσκος, χωρίς λόγο και αιτία και μου τον άλλαξαν εντός εγγύησης.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 16:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήτω εύγε μπράβο το τουτου !!!! Καλό χειμώνα λοιπών και σε ακόμα περισσότερα απροβλημάτιστα χλμ!!! Φτου φτου μην το ματιάσω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 09:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με ολα οσα λεει ο Νikapos. Τα μερη που ανεφερες τα ξερω πολυ καλα και ειναι οντως ετσι. Αντε και καλα χιλιομετρα στην συνεχεια. Και να θυμασαι οτι το 307... στριβει και αλλο και αλλο και αλλο..........!!!!!! Στριβειειειειει!!!!

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 08:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sta λιμανάκια την παρασκευή γινόταν πανηγύρι. Ειδικά ένα ραλλάκι μάγεψε μπάινοντας με πολλά, αφήνοντας γκάζι έστριψε στιγμιαία δύο φορές τον κώλο για να διορθώσει και πέρασε χωρίς να ιδρώσει.

Ένας καραγκιόζης μας κοψοχώλιασε που μπήκε στο δεύτερο κομάτι του πετάλου στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει δύο άλλους χωρίς να έχει καθόλου ορατότητα. ΑΑΑΑ...

Το 307 με 5 άτομα την κυριακή υπέρστρεψε υποδειγματικά στην ανηφορική παρατεταμένη στο ναύπλιο πριν το παλαμίδι.

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 08:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikapos έγραψε:
sta λιμανάκια την παρασκευή γινόταν πανηγύρι. Ειδικά ένα ραλλάκι μάγεψε μπάινοντας με πολλά, αφήνοντας γκάζι έστριψε στιγμιαία δύο φορές τον κώλο για να διορθώσει και πέρασε χωρίς να ιδρώσει.

Ένας καραγκιόζης μας κοψοχώλιασε που μπήκε στο δεύτερο κομάτι του πετάλου στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει δύο άλλους χωρίς να έχει καθόλου ορατότητα. ΑΑΑΑ...

Το 307 με 5 άτομα την κυριακή υπέρστρεψε υποδειγματικά στην ανηφορική παρατεταμένη στο ναύπλιο πριν το παλαμίδι.

Shocked Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikapos έγραψε:

Eίναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Σεπ 2004, 14:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο περασα απο λιμανακια την Πεμπτη για να παω Καλυβια και ειχε καργα κοσμο...Παντως το 90% απο τα παιδια που ειναι εκει δεν πρεπει να εχουν και μεγαλη σχεση με την γρηγορη οδηγηση γιατι πηγαινοντας με σβελτους ρυθμους περασα τουλαχιστον 5-6 με ανεση...Το μονο που κανουν να κατεβαζουν δευτερες και να πατουν τερμα το γκαζι...Αντιμετωπιζουν τις στροφες σαν φουρκετες!!!
Και ειναι κριμα τοσα ατομα που δειχνουν οτι αγαπανε το αυτοκινητο να αναλωνονται σε ανουσιες πραξεις που δεν εχουν κανενα μα κανενα αποτελεσμα....
Φυσικα υπαρχουν και καποιοι πυραυλοι εκει που πανε ανεμος αλλα ειναι η μειοψηφια και βεβαια χαραμιζονται, κανοντας δυσφημηση στους αγωνες, ασε δε το ρισκο για αυτους και το κυριοτερο για τους απεναντι.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης