PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

6ο Τouring: Eπιλογή μέρους
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 11:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Θέλουμε το touring Πλαταμώναααα Πλαταμώνααααα ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ!!!

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΑΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΑΑAA ΠΛΑΤΑΜΩΩΩΩΩΩΩΝΑΑΑ !!!

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τώρα τι να λέμε, Πλαταμώνα και πάλι πλαταμώνα,

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει θηλυκό στοιχείο ούτε για δείγμα!!!
Ρε κορίτσια τι έγινε? καμία δεν μας καταδέχεται πια??!!!

Το 206 κλαμπ, το πιο μεικτό και ακάνγκουρο κλαμπ ξαφνικά θα ταξιδέψει μονόφυλλο.....

Γυναίκες του 206 κλαμπ, στυλοβάτισες ηρωίδες, ισσοροπίστε τις κακόηχες εξατμίσεις μας με τις γλυκές φωνές σας και εξαλύψτε τις κάκοσμες αναθυμιάσεις με τα αρώματά σας!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατός έγραψε:

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει θηλυκό στοιχείο ούτε για δείγμα!!!

Θα φέρει η Έφη την σκύλα της.... Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 14:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερε γα**το και δεν ειδα το ποστ.Σημερα το πρωι ημουν για μπανακι μετα του μωρου (εφαγα και ενα γρατσουνιδι αγριο γιατι ζαχαρωνα ενα κωλαρακο Razz ) και θα μπορουσα να μαθω.Παντως αν θελετε να ρωτησω για καποιο καμπινγκ στον παντελεημονα που ειναι διπλα απο πλαταμωνα και εινια μονο καμπινγκ μου ειναι ευκολο επειδη παραθεριζω εκει και μπορω να παρω τηλ. αλλιως το σαββατοκυριακο αν δεν κατεβω Αθηνα (σας ερχομαι!) που θα παω παλι ρωταω στον Πλαταμωνα.
Για να πω ομως του στραβου το δικαιο μαλλον δυσκολα θα βρουμε δωματια τετοια εποχη.Ο χωρος ομως για τις σκηνες ειναι αφθονος και δεν θα εχουμεπροβλημα.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 15:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσουκνιδας έγραψε:

, ισσοροπίστε τις κακόηχες εξατμίσεις μας με τις γλυκές φωνές σας και εξαλύψτε τις κάκοσμες αναθυμιάσεις με τα αρώματά σας!!!

Κακοηχες εξατμισεις Question Question Question Shocked Shocked Shocked Το δικο σου ναι Wink

κακοσμες αναθυμιασεις Question Question Question Μια χαρα ειναι ρε...Αν δεν σου αρεσει να πας να βαλεις MOTUL ή CASTROL...Φοβερες μυρωδιες.Θα γουσταρεις να μυριζεις..Ξερεις φερνουν κατι απο αναβαση μερια εκει που ειναι ανακατεμενα με καμενο τακακι και βενζινες Elf σε κατι απο λαδι Wink Wink Εγω δεν τις αλλαζω αυτες τις μυρωδιες με τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή...

Question Scratch

Δηλαδή ψάχνουμε για μέρος στον Πλαταμώνα που να έχει σκηνές + ενοικιαζόμενα? Rolling eyes

Δύσκολο εως αδύνατο. Ακόμα και να βρούμε κάτι τέτοιο, τέτοια εποχή που θα πάμε να κλείσουμε δωμάτια, έχω την εντύπωση πως θα φάμε πόρτα. Παρόλα αυτά, αν τελικά επιλεχθεί ο Πλαταμώνας, (που έτσι το βλέπω να γίνεται), Cool θα προσπαθήσουμε εγώ και ο -=Ν4Χ=- να κάνουμε ένα κυνήγι στο πλαταμώνα για μέρος και τιμές. Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

43 άτομα μέχρι στιγμής! Φτού φτού μη το ματιάσω! Καλά να είμαστε όλοι μέχρι τότε και ελπίζω να πάμε ακόμα περισσότεροι!!! Twisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 19:51:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ας γράψει κάποιος που γνωρίζει αν τα κάμπινγκ του Πλαταμώνα (κατά προτίμηση) ή κάποιο από τα υπόλοιπα,έχουν ενοικιαζόμενα μπανγκαλόους... Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να μείνουν σε σκηνή...

Συμφωνω με τον Teo! Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 20:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχάλη σε βλέπω να τραγουδάς:
"Greek lover - greek lover,
με τριχα για πουλοβερ!"

Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ανταποκρίθηκαν τόσοι πολλοί!
Ελπίζω να έρθετε κιόλας!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ!

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 21:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Μιχάλη σε βλέπω να τραγουδάς:
"Greek lover - greek lover,
με τριχα για πουλοβερ!"

Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ανταποκρίθηκαν τόσοι πολλοί!
Ελπίζω να έρθετε κιόλας!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ!

Laughing Laughing Laughing
Έτσι Πετράν! Greek Hot Lover και τα λοιπά συναφή!
Έλα γυρίζει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!
Προλάβετεεεεεεεεεεεεεε!! Διαλιέχτεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 06:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Question Scratch

Δηλαδή ψάχνουμε για μέρος στον Πλαταμώνα που να έχει σκηνές + ενοικιαζόμενα? Rolling eyes

Η προτίμηση είναι προσωπική,δεν έχω ψηφίσει ακόμα αλλά αν κάποιο μέρος προσφέρει οργανωμένο κάμπινγκ και μπανγκαλόους,θα το "σταυρώσω"...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 13:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως είπα και πριν, δύσκολα θα βρούμε κάτι τέτοιο, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αν τελικά πάμε πλαταμώνα! Επίσης αν τυχόν δεν δω στο touring αριθμό ατόμων ίσο με τους ψηφίσαντες, τότε θα στεναχωρηθώ πολύ και θα φτάσω στο συμπέρασμα πως εκδηλώθηκε προπαγάνδα κατά του πλαταμώνα Cool Twisted evil Razz Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Hostile (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Qs 1400 16V (2004)

Ένταξη: 04 Ιούλ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 20:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε, ψηφίστε ένα από τα τρία μέρη που προτείνονται να πάμε και δηλώστε συμμετοχή, για να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση.Οι τιμές θα ανακοινωθουν αφού αποφασιστεί το μέρος.

(η ψηφοφορία επιλογής μέρους λήγει την Δευτέρα 12/07 στις 9:30 πμ)
:ΡΟΒΙΕΣ- Β. ΕΥΒΟΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 00:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hostile έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Το 6ο Touring του 206club θα πραγματοποιηθεί στις 30 - 1 Αυγούστου 2004 και έπειτα από απόφαση της Π.Δ.Ε. θα είναι σε camping.

Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε, ψηφίστε ένα από τα τρία μέρη που προτείνονται να πάμε και δηλώστε συμμετοχή, για να μπορέσουμε να κάνουμε εγκαίρως κράτηση.Οι τιμές θα ανακοινωθουν αφού αποφασιστεί το μέρος.

(η ψηφοφορία επιλογής μέρους λήγει την Δευτέρα 12/07 στις 9:30 πμ)

Μη χάσεις εσύ ... καλά καλά δεν πήρες το αμάξι.... Ευβοια - Ευβοια!!

Αντε με το καλό!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 01:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: 6ο Τouring: Eπιλογή μέρους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hostile έγραψε:

Μεγειά το αμάξι!

Τo QS βγαίνει και 16v? Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 02:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα που το ματς γινεται ντερμπυ...προτιμω πλαταμωνααααααααααααααα Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 02:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω ότι οι περισσότεροι Πλαταμώνα θέλουνε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουνε Εύβοια Sad Εκεί τι τουρισμό έχει? Τι τσεχάκια και πολωνάκια έχει? Sad Πλαταμώνα τουλάχιστον θα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 14:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια λεω να ερθω σε αυτο το τουρινγκ παρεα με τον αδερφο μου.
Ψηφισα Γυθειο γιατι δεν εχω παει ποτε και εμαθα οτι εχει πολυ ωραιες στροφες....
Το καμπινγκ ελπιζω να εχει σκηνες,γιατι δεν εχω και δεν ψηνομαι να παρω.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύθειο δεν πρόκειται να πάμε ρε Κωστάκη... Sad Μεταξύ Εύβοιας και Πλαταμώνα παίζει η μπάλα! Αν μπορείς δήλωσε πως επιθυμείς Πλαταμώνα μπας και τελικά γίνει καμιά ανατροπή και πάμε εκεί! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΑ ΡΕ!!! ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΤΕ(άμα πάμε εκεί τελικά) ΓΙΑ ΝΑ Μ***ΣΕΤΕ ή για να μαζευτούμε όλοι και να περάσουμε ωραία;;;; Evil Evil Evil
Για σοβαρευτείτε και συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά... Rolling eyes Confused
Μην ακούω μαμακίες... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης