PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με τα φλας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2004, 22:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τα φλας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις να με πει γιατι οταν αναβω αριστερο ή δεξι φλας στην επαναφορα του τιμονιου ενω θα επρεπε να σβηνει αναβει το αντιθετο (δεν σημβαινει παντα) ειναι κατι ευκολο; μπορω να το λυσω μονος ή πρεπει να παω σε ηλεκτρολογο;

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Απρ 2004, 22:48:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διακοπτης φλας!
Κοινο φαινομενο στα λιονταρακια μας !
Εχω αλλαξει κ εγω μεσ την εγγυηση !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 18:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαγή φλασοδιακόπτες και είσαι έτοιμος!!! Τους έχω αλλάξει και εγώ και πολλοί άλλοι εδω πέρα εντός εγγύησης... Το πρόβλημα είναι συνηθέστερο ακόμα στα 307...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 18:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2-3 μέχρι τώρα και πάω για τέταρτο!!!! Sad
Μες την εγγύηση βέβαια! Very happy
Όρεξη να' χουμε. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 19:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Όρεξη να' χουμε. Wink

Nα τα εκατοστησεις Μητσοτασακη !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Απρ 2004, 20:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:
Όρεξη να' χουμε. Wink

Nα τα εκατοστησεις Μητσοτασακη !

Birthday

Lol Lol Lol Lol

:fist:

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 08:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nemo έγραψε:
Αλλαγή φλασοδιακόπτες και είσαι έτοιμος!!! Τους έχω αλλάξει και εγώ και πολλοί άλλοι εδω πέρα εντός εγγύησης... Το πρόβλημα είναι συνηθέστερο ακόμα στα 307...

Συμβαίνει και στο 406... Confused

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 18:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ 3 φορές έχω αλλάξει. Ο τρίτος μοχλός φαίνεται, ή καλύτερα, ακούγεται να λειτουργεί διαφορετικά από τους προηγούμενους, καθώς ακούγονται πολλά κρατς κρουτς κατά την επαναφορά. Εδώ και 8.000χλμ κανένα πρόβλημα.... μην το ματιάσω!

Επιστροφή στην κορυφή
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 19:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω εχω αλλάξει 2 φορές διακόπτες και πρόσφατα μου εχει βγάλει το ίδιο πρόβλημα. Θα πάω για 3ο.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 11:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο 4ος είναι όλα τα €!!!!! Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Κομπλέ λέμε, 0 προβλήματα! Very happy
Να μην το ματιάσω κι εγώ...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 12:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Ο 4ος είναι όλα τα €!!!!! Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Κομπλέ λέμε, 0 προβλήματα! Very happy
Να μην το ματιάσω κι εγώ...

Μα καλά ρε Χρήστο, 4 φλασοδιακόπτες; Πώς τα κατάφερες;
Μονόζυγο κάνεις; Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 13:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους φλασοδιακόπτες τους αλλάζουμε πιο συχνά και από τα λάδια από ότι βλέπω... Μήπως, λέω μήπως, κσεσκιζόμαστε στις σφήνες όλοι μας και τους χρησιμοποιούμε συνέχεια και αυτοί παίρνουν φωτιά και τινάζουν τα πέταλα??? Shocked Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 13:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mηπως ειναι μουφα ?????
οπως μερικες παρτιδες πολλαπλασιαστες ? Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 14:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και 9.000χλμ ο 3ος φλασοδιακόπτης που έβαλα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Λέτε να μην ξαναλλάξω;; Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι λειτουργούν κάπως διαφορετικά οι τελευταίοι διακόπτες; Αντί για έναν κλικ, στην επαναφορά, κάνει 3 κλικ! Σαν να εμποδίζει τον διακόπτη να γυρίσει από την άλλη πλευρά όταν επαναφέρεται...

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 14:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εδώ και 9.000χλμ ο 3ος φλασοδιακόπτης που έβαλα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Λέτε να μην ξαναλλάξω;; Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι λειτουργούν κάπως διαφορετικά οι τελευταίοι διακόπτες; Αντί για έναν κλικ, στην επαναφορά, κάνει 3 κλικ! Σαν να εμποδίζει τον διακόπτη να γυρίσει από την άλλη πλευρά όταν επαναφέρεται...

ΑΚΡΙΒΩΣ , ειναι πιο καινουργιοι αυτοι!
Ελπιζω να μεινουμε μ αυτους ! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 10:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Θα σε γελάσω για τα κλικ Ζήση, αλλά σίγουρα είναι τελείως διαφορετικό στο χειρισμό! Τα άλλα παίζαν αριστερά-δεξιά (ελάχιστα) εξαρχής, αυτό εκεί!!!! Δεν το κουνάει ρούπι! Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 23:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aurio epitelous tha allaksw ton prwto diakopti kai mazi tha balw kai probolis omixlis mprosta

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 23:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

evala simera ta probolakia kai mou eftiaksan kai ta flas tora einai pio sklira kai exoun diaforetiko ixo elpizo na anteksoun

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 01:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Και εμένα 3 κλικ κάνει αλλά όποτε στρίβω γρήγορα και η επαναφορά του τιμονιού γίνεται γρήγορα μου το πετάει στο αριστερό φλας. Απλά φροντίζω όσο μπορώ να στρίβω ήπια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 20:33:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
Και εμένα 3 κλικ κάνει αλλά όποτε στρίβω γρήγορα και η επαναφορά του τιμονιού γίνεται γρήγορα μου το πετάει στο αριστερό φλας. Απλά φροντίζω όσο μπορώ να στρίβω ήπια.

Σε γρήγορη επαναφορά μου κάνει 25 κλικ Razz Αλλά όχι, δεν ανάβει το αντίθετο φλας!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης