PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφάλμα Κοντέρ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 18:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Σφάλμα Κοντέρ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά για σας.
Έχω μία απορία.
Είτε πηγαίνεις με 100 χλμ/ώρα είτε με 200 χλμ/ώρα κοντερίσια, το σφάλμα του κοντέρ είναι το ίδιο ή αυξάνεται όσο αυξάνουν και τα χιλιόμετρα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 20:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σφάλμα είναι επί τοις εκατό, οπότε σε όλο το φάσμα των χιλιομέτρων είναι το ίδιο. Αν π.χ. έχεις 3% σφάλμα, στα 100 χλμ / ώρα έχεις 3 χλμ / ώρα σφάλμα και στα 200 χλμ / ώρα έχεις 6 χλμ / ώρα σφάλμα. Ελπίζω να κατάλαβες! (αν είχες καλό βαθμό στα μαθηματικά, θα θυμηθείς και τα περί σχετικού και απολύτου σφάλματος Razz )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 09:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δίκιο έχει ο Σταύρος.
το σφάλμα σε μαμά αυτοκίνητο είναι συνηθως απο 1% μεχρι και 8%!!!
που σημαινει οτι στα 200 κοντερισια η πραγματικη μπορει να ειναι και 184.
Βέβαια κάποιες εταιριες έχουν ISO και υποτιθεται οτι ειναι υποχρεωμενες να περιοριζουν το σφαλμα στο 1%
Έχει ISO η Peugeot???? Ξέρω οτι έχει η Toyota και το Group VAG. Βεβαια το κατα πόσο τηρειται η υποχρεωση για το 1% δε το ξερω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 19:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει καποιος (οποιοσδηποτε) τροπος να βρουμε το σφαλμα του κοντερ στο 206 μας ;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 19:56:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ο πλεον αξιοπιστος και εγγυημενος τροπος ειναι ο εξης ....

βρισκεις ενα μπλοκο της τροχαιας το περνας κανεις αναστροφη τελικιαζεις και την ωρα που περνας μπροστα κοιτα κοντερ ειναι σιγουρο οτι θα σε δουν θα σε σταματησουν και θα σου πουν ακριβως ποσο ετρεχες απλα μετα συγκρινε το με το κοντερ....

καλο ε?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Bluegrab Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 20:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
υπαρχει καποιος (οποιοσδηποτε) τροπος να βρουμε το σφαλμα του κοντερ στο 206 μας ;

Βασικά εδώ στη Λάρισα όπως μπαίνεις από την παλαιά εθνική οδό, έχουνε 2 ταμπέλες με μετρητές ταχύτητας που μέχρι τα 121 χ.α.ω. σου εμφανίζουν την ταχύτητα σου. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα. Αλλά όντας ηλεκτρονικά και υπολογίζοντας την ταχύτητα βάσει απόστασης διά χρόνου, σίγουρα είναι καλύτερα από το δικό μας κοντέρ. Στα 100 χ.α.ω. έχω 4 χ.α.ω. σφάλμα με αυτή την σύγκριση Rolling eyes Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 11:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αλλά όντας ηλεκτρονικά και υπολογίζοντας την ταχύτητα βάσει απόστασης διά χρόνου, σίγουρα είναι καλύτερα από το δικό μας κοντέρ. Στα 100 χ.α.ω. έχω 4 χ.α.ω. σφάλμα με αυτή την σύγκριση Rolling eyes Cool

Και τα δικά μας φουλ ηλεκτρονικά είναι τα όργανα, απλά είναι αναλογικά ηλεκτρονικά. Ενώ το όργανο που περιγράφεις (το έχω δει και εγώ) είναι ψηφιακό ηλεκτρονικό.
Η ακρίβειά του εξαρτάται από τους αισθητήρες που έχει, καθώς επίσης και από την "ποιότητα" μετατροπής του αναλογικού σήματος του αισθητήρα σε ψηφιακό σήμα για την συσκευή.
όλα τα λεφτά όμως είναι το τι αισθητήρες έχει, τι μετράνε αυτοί οι αισθητήρες, σε ποια θέση είναι τοποθετημένοι κ.τ.λ.

Η ακρίβεια των συσκευών αυτών δεν νομίζω να είναι μεγάλη. Απλά είναι ικανοποιητικά εκφοβιστική...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 20:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παμε παλι αλλη μια:

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 21:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
παμε παλι αλλη μια:

Γιατί Μήτσο μ';;;;
Θέλεις να ξέρεις ακριβώς πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ τελική έχεις;;;;; Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 21:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ, Η ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ.

Αλλά πρέπει να καταφέρεις να βάλεις το αμάξι σου σε πίστα της F1 Cool Εκεί θα έχεις ακρίβεια και στο 3ο δεκαδικό της ταχύτητας Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 19:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
παμε παλι αλλη μια:

Νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει και με χρήση του GPS. δεν ξέρω λεπτομέρειες όμως...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 19:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπααα το Gps το ειχα χρησημοποιησει στη διπλωματικη μου και προσπαθωντας να κανω διαφορα πειραματα καταλαβα οτι ειχε τεραστιες αποκλισεις μιλαμε πολλλλλλααααα μετραααα
υπαρχει μονο το vbox που εχουν τα περιοδικα σε τηλεμετρια...
εγω ΕΠΙΜΕΝΩ στησου μπρος απο μπατσους πλακα στη πλακα εχουν οργανα ακριβειασ λογω του οτι υπαρχει ο νομος ....
σκεψου να πηγαινεις με 122 και οριο 120 και να σε γραψει με 127... δεν παιζζουν το κεφαλι τους. και επιπλεον επειδη εχω δει τετοιο ρανταρ σε αγωνα - παιζαν οι 4τ με ενα τετοιο και βλεπαν τελικες - ειναι οντως ακριβες
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 11:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.gtechpro.com/
Μέτρηση με 3 επιταχυνσιόμετρα...
Διαβάστε το site λίγο. Είναι ωραίο το εργαλείο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 12:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όμορφο και με καλά specs... Τιμή δεν βλέπω όμως!!! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 21:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
http://www.gtechpro.com/
Μέτρηση με 3 επιταχυνσιόμετρα...
Διαβάστε το site λίγο. Είναι ωραίο το εργαλείο

ωραιο το εργαλειο οντως! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 21:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όμορφο και με καλά specs... Τιμή δεν βλέπω όμως!!! Sad

249.95$

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 23:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, για τα specs του είναι καλή προς μεγάλη τιμή Wink

Επιστροφή στην κορυφή
dimis 206gti (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6 (16v)gti(2006)

Ένταξη: 25 Ιαν 2010
Τόπος: farsala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καλησπερα.....εχω ενα προβλημα με το 206 μου και θα ηθελα λιγη βοηθεια.............σε λιγο καιρο θα κανω το servise των 60.000 και φυσικα εκτος αντιπροσωπειας γιατι εδω στη ΛΑΡΙΣΑ δεν ξερουν ουτε αυτοι τι ζητανε......(τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη..)μεχρι αυτη την στιγμη στην μικρη οθονη του κοντερ και πριν βαλω μπρος μου υπενθυμιζει τα χλμ που εχω να διανυσω μεχρι το service.οπως ειπα το service θα γινει εκτος αντιπροσωπειας και ο μαστορας μου ειπε πως δεν γνωριζει τον τροπο που σβηνει το κλειδακι.ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 60.000 Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ? (γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει).....αν καποιος ξερει τον τροπο παρακαλω να μου απαντησει με ΠΜ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
tnt_tuner (tnt)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει τροπως να σβισει το κλειδακι κ τροπος να το ρηθμισεις ποτε θα αναβει υπαρχει αλλα δν το θυμαμε τωρα Sad αν το βρω θα ξαναγραψω!!
ενα καλο gps κενει καλη μετριση ταχυτητας.... εντοπισμος θεσεις οντως εχει αρκετο σφαλμα εσχεμενα...
το http://www.gtechpro.com/ ειναι απαιχτο!!!!
υπαρχουν κ αλλα παρομοια πιο φτηνα π δν εχουν βεβαια ολες αυτες τις δυνατοτητες!

το σφαλμα παντος του κοντερ δεν ειναι παντου αναλογο.....πχ 1% δηλ
αλλα 1%-8% οπως ειπατε κ προηγουμενος... στα λιγα χλμ εχει ενα α σφαλμα που ειναι πσιλο μεγαλο κ μικραινει μεχρι να φτασει την ακριβαιστερη ενδιξη του κοντερ και μετα αρχιζει παλι να μεγαλωνει μεχρι να φτασει την μεγιστη δυνετη ενδηξη
αυτο γινεται γιατι οι αισθητηρες που χρισιμοποιουμε δεν ειναι απολυτα γραμμηκοι
αυτο σημενει οτι μπορει πχ να πηγαινω με 15 κ να λεει 12 μετα να πηγαινω με 120 κ ανα λεει 122(καλητερη ενδιξη) και μετα να πιγενω με 220 και να λεει 230
τωρα σε μερικες περπτωσεις π το σφαλμα ειναι γενικα πολυ μικρο 0.5-2% μπορει κ να λεει ασ πουμε σφαλμα 1.5% κ οχι 0.5-2% επειδη ειναι ανουσιο!
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 22:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως που εχω gps στο ταξι μου η αποκλιση απο το κοντερ στα 100χλμ ειναι 3 χλμ!το κοιταζα τωρα που ημουν στη δουλεια.
κοντερ 100χλμ
gps 97χλμ

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης