PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Kouzman/Hannibal-λοιποί:0-3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Όταν τελειώσεις το project σου, έλα από Λάρισα να δεις αν τελικά ξέρει γιατί εγώ αποδεικνύομαι πολλάκις μ*****ς αλλά εκ των υστέρων δικαιώνομαι Sad

Χεχ... Rolling eyes Δεν θέλω να κλέβω εκκλησίες... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Embarassed

Εξ'άλλου δεν είπαμε κάτι για εσένα... χαλάρωσε! Απλά πίστεψέ με οτι τα έχουμε ακούσει 1.000.000 φορες και πλέον ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις καλές δουλειές. Πιστεύω ότι μετά από ατελείωτες ώρες μελέτης, έρευνας, πρακτικής και λοιπών εργασιών μου δίνεται και αυτό το δικαίωμα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 15:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι η γνωστή κατηγορία οδηγού "φπε-κάγκουρας", όπου ως δια μαγείας το αυτοκίνητο παίρνει τα άλογα σαν στραγάλια Surprised

κολλητός μου προσπαθούσε να με πείσει ότι το corsa του (1.2 δεκαετίας) πήρε τουλάχιστον 5 άλογα (7 τον χειμώνα) μόνο με μία φιλτροχοάνη JR, καθώς έτσι του χει πει ο "μηχανικός" Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 16:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaka στη πλακα ο φιλος σου με το κορσα δεν ηταν εντελως βλακας...
το 1.2 ηταν το πρωτο μοτερακι που φοραγε το καημενο το κορσακι μου και ειναι 45 αλογα απο 1200κ.εκ οποτε οτιδηποτε και να κανεις σε αυτο ειδικα το μοτερ βλεπεις πολυ μεγαλες διαφορες σε σχεση με ενα καλοσχεδιασμενο και εξελιγμενο μοτερ οπως το δικο μας-1.6 ειμαι εγω-

αχ τι μου θυμισες νιαταααααα ισα ισα θυμαμαι ποσες φορες αλλαξε μοτερ αυτο το μπουρδελακι
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Το στρωσες ωρέ ή όχι ακόμα ???
Άντε να μετρηθούμε . . . Evil Twisted evil Wink

Φιλαρακο στη σειρα!!!! Shocked Laughing Laughing Laughing
Vvtssss...εδω ταιριαζει γαντι ομως! Laughing Laughing (κολλημενος με το τουρμπο Shocked )

Ωχ ωχ ωχ . . .
Κάποιος πρέπει να δουλεύει υπερωρίες . . . Wink Wink Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ανδρέα... αν πάς με το Civic... ίσως και να πικραθείς Cool

Εδώ στη λάρισα saxo 1ου σταδίου κόντεψε να πικράνει TypeR Cool

Πιστεύω οτι όντως θα πικραθώ αλλά . . . πίσω έχει η αχλάδα το . . . v.tec της ! ! ! !
Απλά υπολόγισε αναλόγία κιλών/ίππο του Άρη με 1000kg και 160hp και τα δικά μου με 1200kg και 155hp! Δεν είναι μόνο η αναλογία αλλά και άλλα όπως σασμάν που μάλλον είναι καλύτερος κτλ . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το κόντεψε εννοούμε 1 αμάξι διαφορά μόνο στο τελείωμα 400αριού... το saxo ξεκίνησε λες και το κλώτσησε κάποιος Cool (ξέρει να το δουλεύει!!!)

Το TypeR έχοντας χάλια σασμάν και τις θηριώδεις ζάντες, τα άλογα του δυστυχώς ζωρίζονται να βγούνε στον δρόμο... Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό Cool

Καταρχήν έχω στηθεί με saxo του κολλητού μου 129 άλογα και εγώ 153 και τα δυο δυναμομετρημένα την ίδια μέρα στο ίδιο δυναμόμετρο και από στάση παίζαμε και τον είχα 2-1,από 2ες όμως λόγω 1κιλού παραπάνω ροπής και λιγότερων κιλων του saxo μου έφευγε! Κάτι παρόμοιο έγινε και με το φίλο Μιχάλη με το 2λιτρο 206 που στη τρίτη μου έφευγε λόγω 6-7 κιλών ροπή παραπάνω! Από στάση δεν μπορώ να σου πω πολλά ελέο δίσκου μου! Τέλος μαμά-άντε και με εξάτμιση-pynto gt τα έχω εκτός και αν και οι δυο δεν ήξεραν τα πάνε!

Τώρα για το type-r από παιδιά που το ξέρουν έχω να σου πω οτι έχει το καλύτερο σασμάν από κλιμάκωση και κατεβάζει όλη τη δύναμη του κάτω με το καλύτερο δυνατό τρόπο για μπροστοκίνητο!
Μήπως ο τύπος με το type-r δεν ξέρει να το ξεκινήσει??? Το v.tec έχει και τα μυστικά του !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Το saxo είναι ΦΠΕ με 128 άλογα τροχό Cool

Και αυτό επίσης για πλάκα το λές ,έτσι δεν είναι ??

Πάνο το saxo του κολλητού μου που πήγαμε μαζί για δυναμομέτρηση με σκούπα της simota τη γνωστή και φιλτροχοάνη την ίδια που έχει στη συσκευασία η σκούπα και μόνο τελικό χειροποίητο έβγαλε 129 άλογα οπότε το άλλο με πρόγραμμα τα 135 μου φαίνονται ok!

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 11:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Πάνο το saxo του κολλητού μου που πήγαμε μαζί για δυναμομέτρηση με σκούπα της simota τη γνωστή και φιλτροχοάνη την ίδια που έχει στη συσκευασία η σκούπα και μόνο τελικό χειροποίητο έβγαλε 129 άλογα οπότε το άλλο με πρόγραμμα τα 135 μου φαίνονται ok!

Ανδρέα,του φίλου σου το saxo,τα έβγαλε στον τροχό τα 129 ή στο στρόφαλο?

Γιατί ο Σταύρος μιλάει για τροχό...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Στο στρόφαλο ρε συ αλλά μόνο με τελικό και σκούπα!
Και λέω εγώ οτι με μια ολόκληρη εξάτμιση και πρόγραμμα που λέει ο Σταύρος λογικό δεν είναι 135 στο στρόφαλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Judger έγραψε:
Steve έγραψε:

Στο στρόφαλο ρε συ αλλά μόνο με τελικό και σκούπα!
Και λέω εγώ οτι με μια ολόκληρη εξάτμιση και πρόγραμμα που λέει ο Σταύρος λογικό δεν είναι 135 στο στρόφαλο?

Μωρέ λογικά είναι...Αυτό που με παραξενεύει αρκετά ειναι τα ΜΟΝΟ 7 άλογα απώλεια....(135 στροφ-128 τροχό)...
Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε συ αυτό ήθελα να γράψω αλλά το ξέχασα!
Anyway,με αυτά τα saxoralla έχω χάσει τη μπάλα! Πολλά ακούγονται και λίγα αξίζουν!

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 22:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Daloup-man έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Vvtssss...εδω ταιριαζει γαντι ομως! Laughing Laughing (κολλημενος με το τουρμπο Shocked )

Ωχ ωχ ωχ . . .

Οι υπερωριες μας φαγανε...!
Αντι να τα μετησουμε δεν με τραβας μια μεχρι την πεζω λεω γω? Shocked Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 17:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανδρέα χαίρομαι που με δικαιώνεις περί της ιπποδύναμης που ανέφερα Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:18:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Ωχ ωχ ωχ . . .

Οι υπερωριες μας φαγανε...!
Αντι να τα μετησουμε δεν με τραβας μια μεχρι την πεζω λεω γω? Shocked Laughing Laughing Laughing

Τώρα που θα μπει ψυγείο από το 2λιτρο μην σε νοιάζει τίποτα . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ανδρέα χαίρομαι που με δικαιώνεις περί της ιπποδύναμης που ανέφερα Cool

Το θέμα δεν είναι να σε δικαιώνω ή όχι φίλε μου!
Τα παιδιά-ο Πρόεδρος,ο Πάνος-επειδή έχουν ακούσει πολλά και διάφορα είναι λογικό να έχουν τις αμφιβολίες τους!
Εγώ είπα τι είδα με τα μάτια μου σε ένα αυτοκίνητο που ήξερα! Αυτό είναι όλο! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης