Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 10:36:47 Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί από την οροφή 206cc |
|
|
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ , ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΡΟΦΗ;
ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 10:44:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμμμμ βασικά... αν το τρίξιμο της οροφης παραμένει οταν είναι ανοιχτή ή κλειστή προέρχεται συνήθως ή απο την βασή που είναι το κουρτινάκι, ή από την πλεξούδα... (πλεξούδα είναι η βάση με τα διακοπτάκια... αυτή που έχει και το κορδονάκι για να κλείνεις την οροφή αν χαλάσει.... )
ορμάς σε μια αντιπροσωπεία... και αν βγάλεις άκρη... χ*** με¨!
Πλάκα πλάκα το δικό μου φτου φτου φτου δεν κάνει κιχ! ... ακόμη (12700χλμ)
το δικό μου βεβαια λόγω οικονομίας της μαμας εταιρείας δεν εχει κορδονάκι αλλά λεμε τωρα 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206CC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 12:51:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα επιμείνω για την πλεξούδα...
για αλλη μια φορά ο Κρασούλης θα σε βοηθήσει....
POWERBOOST service
απλώς εκεί πλερώνεις δεν ειναι εξουσιοδοτημένο
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206CC
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 14:31:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΟΧΟ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΟΡΟΦΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 14:45:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και υπενθυμίζουμε...
όταν είμαστε εντος εγγυήσεως και αφήνουμε για πάνω από 24ωρο μέσα το αυτοκινητό μας για έλεγχο εγγυήσης... καλούμε την peugeot assistance στο 210 5761111, λέμε ποιό συνεργείο θα επισκευθούμε και φροντίζουμε να μας περιμένει αυτοκίνητο εκεί και πάντα τουλάχιστον του ίδιου κυβισμού.
Αυτά
Αύριο και εγω το βάζω στην Lion μπας και σταματησω να χρησιμοποιώ την ομπρέλλα όταν βρέχει. ( μεχρι και η ομπρέλα roland garros είναι )
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xeskepastos (Spyros) Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V
Ένταξη: 23 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: Italy
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2004, 23:41:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ |
Παιδια αυτους τους τριγμους τους ειχα και εγω και βρηκα το φαρμακο ειναι ενα σπρευ σιλικονης το απλωνεις μια φορα το μηνα σε ολα τα λαστιχακια γυρω-γυρω και ησυχαζεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206CC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 16:31:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ - ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|