PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναγερμός για Cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 16:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Συναγερμός για Cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχώ παραγγείλει ένα CC και έχω συμφωνήσει να μου βάλουν το συναγερμό που εξοπλίζεται από το εργοστάσιο. Στοιχίζει 163.000 δρχ με την τοποθέτηση. Τι γνώμη έχετε ; Μου είπαν επίσης ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πρόβλημα με άλλους συναγερμούς. Πιστεύω ότι μάλλον μ***κίες μου είπαν αλλά δεν τους είπα τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 16:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο εργοστασιακός συναγερμός (Texalarm) είναι αρκετά καλή λύση.

Αν έβαζες έναν οποιονδήποτε άλλο του εμπορίου θα είχες τα εξής προβλήματα:
1. Απ'οτι έχω ακούσει, λόγω μη συνεργασίας με το multiplex, δεν θα λειτουργούσε το κεντρικό κλείδωμα με το χειριστήριο του συναγερμού
2. Στην πρώτη μαλ***α με τα ηλεκτρικά, θα σου λέγανε ότι φταίει ο συναγερμός...

Γι'αυτό καλά έκανες και τον έβαλες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 16:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός για Cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
Εχώ παραγγείλει ένα CC και έχω συμφωνήσει να μου βάλουν το συναγερμό που εξοπλίζεται από το εργοστάσιο. Στοιχίζει 163.000 δρχ με την τοποθέτηση. Τι γνώμη έχετε ; Μου είπαν επίσης ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πρόβλημα με άλλους συναγερμούς. Πιστεύω ότι μάλλον μ***κίες μου είπαν αλλά δεν τους είπα τίποτα.

Φίλε μου καλωσόρισες.

Και εγώ όταν το πήρα (όχι όμως το CC Crying or Very sad ) τα ίδια μου λέγανε. Να μην πάω λέει να βάλω αλλού συναγερμό γιατί μπορεί να μου κάψει εγκέφαλο (!) και ένα σωρό τέτοιες άλλες μ##$ίες. Ο δικός τους εγκέφαλος έχει καεί εδώ και καιρό. Εν μέρει, βέβαια, μπορεί να έχουν δίκιο, γιατί όντως κάποιοι -άγνωστοι- συναγερμοί έχουν βγάλει προβλήματα, αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για το 206.

Η δικιά μου η συμβουλή είναι να βρεις έναν έμπιστο ηλεκτρολόγο (αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου συστήσω έναν), και να βάλεις έναν επώνυμο συναγερμό, ακόμα κι αν τον πληρώσεις κάπως ακριβά, σε καμιά περίπτωση όμως όσο της πεζό. Εγώ έβαλα τον κορυφαίο μιας επώνυμης εταιρίας, και το συνολικό κόστος (μαζί δηλ. με την εγκατάσταση) ήταν 125.000 δρχ!!

Μην ακούς τι λένε στην αντιπροσωπεία, λεφτά θέλουν να βγάλουνε. Άσε που δεν σου προσέχουν και το αυτοκίνητο όπως θα ήθελες (βλέπε παράδειγμα Slash). Εκείνο που μπορούν να σου κάνουνε (γιατί πήγαν να το κάνουν και σε μένα, αλλά τους πήρε ο Evil ) είναι να σε βγάλουν από την εγγύηση. Πρόσεξέ το αυτό. Εμένα προσωπικά κι από την εγγύηση να με βγάζανε, πάλι θα έβαζα έξω συναγερμό. Rolling eyes

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 18:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συναγερμός για Cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:

Λοιπόν τον ίδιο συναγερμό (ΤΕΧΤΑLARM) έχω και εγώ.
Είναι ένας συναγερμός με αρκετές δυνατότητες και τίποτα παραπάνω.

Γιατί όμως επιμένει η PEUGEOT να βάλεις αυτόν?
Απλό! Για να βγάλει περισσότερα χρήματα....

Γιατί θα έβαζες αυτόν?
Γιατί μπαίνει πανεύκολα (εδώ κολάει το multiplex, μπαίνει σε μία ώρα) χωρίς να σου ξεσκίσουν το αυτοκίνητο αν έβαζες κάτι άλλο. Ολες οι αναμονές είναι έτοιμες οπότε το μόνο που κάνουν είναι μια πλακέτα και ενεργοποίηση, α! και το πονηρό φωτάκι.... Wink

Γιατί δεν θα έβαζες αυτόν?
Γιατί θα ήθελες έναν άλλο συναγερμό που ίσως θα έκλεινε αυτόματα την οροφή, τα παράθυρα, το καπό ίσως και να σου έφτιαχνε και καφέ..... Wink

Πότε θα βάλεις τον εργοστασιακό?
Οταν στον κάνουν δώρο (όπως τον έκαναν και μένα). Τουλάχιστον αν δεν στο κάνουν δώρο να στον δώσουν στην μισή τιμή...

Ποια είναι τελικά η τιμή του?
Πάντως όχι 163.000δρχ! Η τιμή είναι 110.000δρχ....ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!!

Τελικά αξίζει ο εργοστασιακός ή όχι?
Για μένα ΝΑΙ γιατί μέχρι στιγμής είναι άριστος και συνεργάζεται καλά με το immobilizer το οποίο είναι και το critical σημείο στα νέα 206...

Τι να προσέξω αν πάρω κάποιον άλλο εκτός εργοστασίου?
Βασικά αν επικοινωνεί/συνεργάζεται με το immobilizer τότε ίσως έχεις προβλήματα με την εκκίνηση του 206. Διαφορετικά αν είναι ανεξάρτητος το μόνο που προσέχεις είναι η σωστή και αξιόπιστη τοποθέτηση.

Ο εργοστασιακός δέχεται αναβαθμίσεις π.χ. αυτόματα κλείσιμο παραθύρων?
Φυσικά...όλα γίνονται αρκεί να πάς σε κάποιο μαγαζί που ασχολείται συστηματικά με συναγερμούς.

Νόμιζω ότι σε κάλυψα? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 18:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Ο εργοστασιακός συναγερμός (Texalarm) είναι αρκετά καλή λύση.

Αν έβαζες έναν οποιονδήποτε άλλο του εμπορίου θα είχες τα εξής προβλήματα:
1. Απ'οτι έχω ακούσει, λόγω μη συνεργασίας με το multiplex, δεν θα λειτουργούσε το κεντρικό κλείδωμα με το χειριστήριο του συναγερμού
2. Στην πρώτη μαλ***α με τα ηλεκτρικά, θα σου λέγανε ότι φταίει ο συναγερμός...

Γι'αυτό καλά έκανες και τον έβαλες!

Για το πρωτο που θετει ο φιλος overgr δεν γνωριζω και πολλα μιας το δικο μου δεν ειναι multiplex. Για το δευτερο ομως διαφωνω ρητα και κατηγοριματικα. Μονο στην περιπτωση που οντως ο συναγερμος δεν κανει για multiplex τοτε θα στην πουνε. Εαν ομως ο ηλεκτρολογος-μαγαζι ειναι σωστος επαγγελματιας τοτε ουτε περιπτωση μ@λακιας υπαρχει (ποτε μη λες ποτε Wink ) ουτε περιπτωση να στην πει η αντιπροσωπια. Με 160 χηνες εγω φιλε θα εβαζε συναγερμο με τηλε-ειδοποιηση (οπως και εχω Wink ) συν ρανταρ καμπριο κτλ κτλ

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες.

Δεν σας είπα ότι ο συναγερμός είναι ο ογκομετρικός ειδικά για το CC.
Άρα φαντάζομαι ότι η τιμή δεν θα είναι η ίδια με αυτή για το κλειστό 206.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Vini πραγματικά με κάλυψες.
Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες.

Δεν σας είπα ότι ο συναγερμός είναι ο ογκομετρικός ειδικά για το CC.
Άρα φαντάζομαι ότι η τιμή δεν θα είναι η ίδια με αυτή για το κλειστό 206.

αχ!....φίλε μου...σε όλους ο textalarm είναι ογκομετρικός και μάλιστα υπάρχει και αντίστοιχος διακόπτης ενεργοποίησης... Wink Wink

Σε όσους δεν έχουν βάλει τον διακόπτην...χμμμ! μάλλον την πάτησαν.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:25:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil ΑΑΑχχχ!!! Vini σοβαρά μιλάς ;

Η συμφωνία που έκανα με τον Ντάσιο είναι να μου κάνει 25% έκπτωση και δωρεάν την εργασία. Μου είπε ότι δεν θυμάται το ποσό αλλά στοιχίζει 180-185 χιλιάδες δρχ. Μου είπε επίσης ότι μπορεί να μου βάλει όχι ογκομετρικό που στοιχίζει περίπου 110.000 δρχ.
Πήρα τηλέφωνο στη LION και τους είπα πόσο στοιχίζει ο ογκομετρικός για το CC και μου είπαν 163.000 με την εγκατάσταση.

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τον ίδιο συναγερμό ;
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
Evil ΑΑΑχχχ!!! Vini σοβαρά μιλάς ;

Η συμφωνία που έκανα με τον Ντάσιο είναι να μου κάνει 25% έκπτωση και δωρεάν την εργασία. Μου είπε ότι δεν θυμάται το ποσό αλλά στοιχίζει 180-185 χιλιάδες δρχ. Μου είπε επίσης ότι μπορεί να μου βάλει όχι ογκομετρικό που στοιχίζει περίπου 110.000 δρχ.
Πήρα τηλέφωνο στη LION και τους είπα πόσο στοιχίζει ο ογκομετρικός για το CC και μου είπαν 163.000 με την εγκατάσταση.

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τον ίδιο συναγερμό ;

ΝΤΑΣΙΟΟΟΟΟΟΟΣ????????!!!!!!!!!!!!

Από εκεί το πήρα και μου το έκαναν δώρο!
Πες του Αλέξανδρου (Παπαθεολόγου) ή του Κώστα (Ντάσιος) ότι είσαι φίλος του ....σου στέλνω με PM το ονοματεπωνυμό μου.... Wink

Τι είπες τώρα...???
Επιστροφή στην κορυφή
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

:D Φίλε peugeot206cc καλώς ήρθες στην παρέα!!!
Η τιμή που σου δώσανε (185.000) είναι η ίδια με αυτήν που μου δώσανε
Κι εμένα πριν από 6 μήνες που πήρα το δικό μου.
Είναι όντως ακριβά. Εγώ παντός τον έβαλα (με έκπτωση 80.000).
Τι παίζει, καταρχάς σου βγάζουν την μπαταρία ( πάνε όλες οι μνήμες του ραδιόφωνου!) Evil
Τοποθετούν κάτω από την βάση της μπαταρίας την σειρήνα , μετά βάζουν την κύρια μονάδα του συναγερμού στο ντουλαπάκι με τις ασφάλειες (κάτω από το τιμόνι),το λαμπάκι και τέλος μια άλλη μονάδα(πιθανόν ογκομετρητη) κάτω από τον λεβιε ταχυτήτων!
Η μονάδα που μπαίνει στο ντουλαπάκι είναι και ο εγκέφαλος του συναγερμού, ο οποίος κατά την πρώτη φορά (ενεργοποίηση) συνδέεται με έναν υπολογιστή, όπου και προγραμματίζεται! Άλλου τύπου radar δεν έχει. Όσο για προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει , εκτός από κάποιες φορές που ενεργοποιείτε μόνος , πιθανόν από παρεμβολή.
Αν θες την γνώμη μου ζητά μια καλή έκπτωση! (και μην ρωτάς την χρέωση για την τοποθέτηση! )
Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης