PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα από πού?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Από ποιον?? (οι επιλογές είναι με αλφαβητική σειρά)
Δημητριάδη
16%
 16%  [ 5 ]
Liolios Racing
30%
 30%  [ 9 ]
MEGATEC
0%
 0%  [ 0 ]
Powerboost Service (Κρασούλης)
6%
 6%  [ 2 ]
Powerchips
6%
 6%  [ 2 ]
Stergiou motorsport
0%
 0%  [ 0 ]
Superchips
13%
 13%  [ 4 ]
Vamag
6%
 6%  [ 2 ]
Άλλο
20%
 20%  [ 6 ]
Σύνολο Ψήφων : 30

Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 17:19:00    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόγραμμα από πού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τόπικ "Πρόγραμμα 206 1,6?" και "Bελτίωση Εγκεφάλου σε 206! Γίνεται?...." ενσωματώθηκαν στο παρών ενώ εμπλουτίστηκε και το poll με περισσότερες επιλογές.

Εκ της MOD Team
MEMsound

Λοιπόν αφού έκανα κάποιες επαφές και ψαξίματα περί βελτίωση εγκεφάλων βρήκα την παρακάτω Γαλλική εταιρία:
http://www.powersystem.fr

οι οποίοι είναι βελτιωτές εγκεφάλων.... Surprised Surprised κυρίως Γαλλικών!
Λοιπόν έστειλα email (πρωτότυπο ε?) και έχουμε τα εξής:

Περίληψη του email μου... Wink
PEUGEOT 206XS/1600/16V (mod.2002 with multiplex)
Ιnfo about this product for 206....
Guaranty for this product...
Telephone number and the name of Greek distributor.

Και η απάντηση:
Hello to you,
We do have an additional box for your vehicule, you can win 13 hp and 1,95 mkg for the torque. We have a distributor in Greece , here is the address and the phone number:
TS Motorsport
Thanasis Sarantopoylos
El. Venizeloy 3
Metamorfosi Attikis
14452 ATHENS
Tel/Fax: 010 2856850

If you have any question call our distributor.
Thanks for the interest in our product.
Best regards
POWER SYSTEM

Με λίγα λόγια βελτιώνεται το 1600 και μάλιστα και αυτό με το multiplex!...!
13άλογα, 1.95ροπή και από το site βλέπω ότι παρέχουν και 5 χρόνια εγγύηση!!!

Λοιπόν:

The Computer Injection Power box

To overcome the technical difficulties with the installation of an EPRON, the Power System Compagny, has realised, developped and producted an electronic box called : CIP

This box has the same fonctions than a modified EPRON, and can be installed, in a few minutes with links. You do not have to take apart and open up the analog computer.

With an additional box, we give us some new driving parameters, wich imply the commutation of the analog computer on the existant program. So you have a smootherdriving, a better accelaration and a higher power. The winning of power in full loading is about 10%, and in half-load about 15% for petroled-cars, and from 25% to 35% for turbo-dieseled cars.

The fact that the engine-torque is also improved on all engine speed, you are sure not to be heavy on petrol.

With the additional box Power System, the engine flies without problems to higher engine speeds, but without changing the limit of the maximum engine speed.

IMPORTANT : Exhaust gas stay in the limits of the anti-pollution European law, and it does not play on technical control.

Better driving charms :
Power increased from 13 to 50 ch. (depands on the cars).
Better acceleration.
Move smouthness, thanks to the torque winning from the lowest engine speed.
Reduction of the consommation (in low speed)

Unique design feature of the CIP box :
Does not push away the regulation in high engine speed
Sets up without opening the analog computer (respecting the builder securities)
Easy to instal
Easy to take it off and to use it again (after programming), without marks on cars
Guaranteed for 5 years
Phone assistance

Anti-pollution norms :
OK with European norms.

Περιμένω κρίσεις,επικρίσεις,κατακρίσεις.... Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vini στις Δευ 30 Σεπ 2002, 07:21:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 17:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν πήρα και τηλέφωνο.... Wink

Το παληκάρι (Θανάσης) ιδιαίτερα εξυπηρετικό και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μάλιστα με κάλυψε και σε πολλές άλλες...τις οποίες δεν τις σκεφτόμουνα....

Καταρχήν να ξεκινήσω με το κοστολόγιο!
585euro με δύο δυναμομετρήσεις πριν και μετά...το εγκεφαλικό... Wink

Επίσης τα 5 χρόνια εγγύησης ισχύουν και αφορούν την συσκευή POWER SYSTEM.

Eπιπλέον μου διευκρίνησε ότι ΔΕΝ πειράζεται καθόλου ο εγκέφαλος απλά γίνεται παρεμβολή παράλληλα συσκευής πάνω στον 3-φυσο η οποία συσκευή μελετάται ειδικά πάνω στο εγκέφαλο π.χ. BOSCH, SAGEM, MAGNETTI του κάθε 206. Η μελέτη γίνεται εξ'ολοκλήρου στην Γαλλία η οποία αποστέλει την συσκευή για να μπει στο αυτοκίνητο.

Στον εγκέφαλο ΔΕΝ μπαίνει εργαλείο αλλά ούτε και κατσαβίδι.

Ειδικά για το 206/1600/16V μου είπε ειλικρινά ότι παίρνει 10άλογα και 1,95ροπή με βενζίνη 95οκτανίων ενώ μπορεί να δώσει τα 13άλογα με βενζίνη 98οκτανίων ή καλύτερη....

Το παληκάρι είναι στη διαθεση μας για οποιαδήποτε πληροφορία ενώ ΔΕΝ προχωρά σε καμιά εργασία χωρίς δυναμομέτρηση και εγγύηση ότι ΔΕΝ θα υπάρξει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.

Είπαμε πολλά....αλλά εγώ θα τον επισκεφτώ να τον γνωρίσω κιόλας γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος αντιμετώπισης και η συζήτηση που είχαμε....ενώ το μαγαζί του είναι ανοιχτό για όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για αυτό το νέο τρόπο βελτίωσης εγκεφάλου.... Wink

Οποιοι θέλουν έρχονται... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 18:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδου και η φωτο του προ'ιοντος...

Και ιδου και οι τιμες απο την αντιπροσοπεια...

MODELES Initial-Power(ch)-Majored Power(ch)-Majored Torque
206 1.1 60 11 1,95

206 1.4 75 13 2,00

206 1.6 90 13 2,10

206 1.6 16V 110 13 1,95

206 2.0 16 V 137 15 2,25

206 CC 1L6 16V 110 13 1,95

206 CC 2.0 16V 137 15 2,25

ΓΙα ολα τα παραπανω μοντελα το κοστος ειναι 380 ευρω (βαση κατασκευαστη)

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 20:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

11 ιπποι μονο 380 Ευρω Exclamation ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Exclamation
Απ'οτι ειδα βγαινει για ολες σχεδον τις μαρκες αυτοκινητων
Αυτο σημαινει οτι με αναπρογγραματισμο μπορεις μετα να το βαλεις και σε αλλο αμαξι? Twisted evil Για ρωτηστε το Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 20:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρε
Αυτό που ρωτάς εάν αναπρογραμματίζετε ώστε να μπει σε άλλο αυτοίνητο μάλλον γίνεται. Αν μπεις στο site powersystem.fr το οποίο αναφέρει ο Vini θα δεις στην αρχική του σελίδα ότι γράφει:
Reprogrammable to another car.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 21:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω ναι το ειδα το γραφει και αλλου στα Majorities

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 21:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To κόστος είναι 585 euro και αφορά:
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, 2 ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΔΟΚΙΜΕΣ

Τα 380 euro αφορούν τιμή ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Επίσης να σημείωσω, επειδή το ξέχασα πριν, ότι τα άλογα και την βελτίωση στην ροπή την δίνει άσχετα αν υπάρχει άλλη μετατροπή στο αυτοκίνητο δηλ. σκούπα, χοάνη, φίλτρο, εξάτμιση, μπουζοκαλώδια κλπ....
Οπότε κάθε άλλη βελτίωση προστίθεται στα άλογα του POWER SYSTEM.

Επίσης μου διευκρίνησε ότι σε περίπτωση που θα μπει σκούπα ή χοάνη στο αυτοκίνητο τότε ΠΡΕΠΕΙ να αναπρογραμματιστεί το POWER SYSTEM (γίνεται σε πολύ μικρό χρόνο και είναι χωρίς χρέωση) ώστε να βελτιώσει περισσότερο την μηχανή ίσως και να αποτρέψει πιθανά προβλήματα από την υπερβολική εισαγωγή αέρα και την κατανάλωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 21:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

seridim έγραψε:
Αλέξανδρε
Αυτό που ρωτάς εάν αναπρογραμματίζετε ώστε να μπει σε άλλο αυτοίνητο μάλλον γίνεται. Αν μπεις στο site powersystem.fr το οποίο αναφέρει ο Vini θα δεις στην αρχική του σελίδα ότι γράφει:
Reprogrammable to another car.

Σωστός!
Επίσης σε περίπτωση που θέλει να επισκεφθεί κάποιος την PEUGEOT το Power System μπορεί να βγει ή να κρυφτεί κατάλληλα ώστε να μην το παρουσιάσει σε εξουσιοδοτημένο.

Μου πρότεινε να πάω από το μαγαζί και να δοκιμάσω ένα PEUGEOT 106/1600/16v με το Power System....όπως επίσης μου είπε να πάω να δω και τις δυναμομετρήσεις από SEAT LEON 1600 που το έφτιαξε αυτές τις μέρες και το έχει σε δοκιμή....

Μου είπε ότι πλέον διαφημίζεται και στο Max Power...
(τώρα αυτό είναι καλό ή κακό??? Rolling eyes Rolling eyes )
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 22:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφέρον. 13 αλογάκια για τους 1400αρηδες γρήγορα και προφανώς υπεύθυνα. :D

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 22:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, χωρίς να ξέρω από τέτοιες επεμβάσεις, ξέρετε τι γίνεται με την αξιοπιστία του κινητήρα; Αν το έκανα θα είχα πρόβλημα αξιοπιστίας σε δυο-τρία χρόνια; Question

Πάντως ακούγεται όντως προκλητικότατο, ακόμη και για τύπους σαν κι εμένα που δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι μετατροπές πάσης φύσεως (αν και για να είμαι ειλικρινείς με σας εδώ πέρα έχω αρχίσει να μεταλλάσσομαι Mr. Green ) Δεν είναι καθόλου άσχημα τα 13 αλογάκια, όπως λέει ο φίλος ο Slash, και ιδιαίτερα τα δύο κιλά της ροπής, θα προσθέσω εγώ.

Κρατάτε μας ενήμερους!

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 22:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούγεται καλό.
Για να δούμε... πολύ θα ήθελα να το δω στην πράξη - ο κυριότερος προβληματισμός μου βρίσκεται στο αν η δύναμη είναι ομαλή και αν δεν χειροτερεύει η καμπύλη ροπής. Μακάρι να είναι όλα όπως πρέπει... τότε θα λέει πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 07:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Μου πρότεινε να πάω από το μαγαζί και να δοκιμάσω ένα PEUGEOT 106/1600/16v με το Power System....

Νίκο καλημέρα,

Μήπως θέλεις να παμε μαζι να δοκιμάσουμε το 106 γιατι θελω να του ψυθιρίσω & εγω 2 φωνήεντα του φίλου.Αν ειναι παρε τηλέφωνο.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 07:54:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο αν υποψιαστώ ότι θα πας χωρίς εμένα ....θα πεθάνω Crying or Very sad

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς PUGSANG, PEZOMANIA

Εγώ θα πάω το Σάββατο (με περιμένει άλλωστε) κατά τις 12.30....εννοείτε ότι είστε καλεσμένοι... Wink Wink Wink

Διαφορετικά αν δεν μπορείτε κανονίζουμε κάποια άλλη στιγμή....

Πάντως αν είναι να πάμε το Σάββατο να τον πάρω ένα τηλέφωνο για να έχει το 106 stand-by... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Ακούγεται καλό.
Για να δούμε... πολύ θα ήθελα να το δω στην πράξη - ο κυριότερος προβληματισμός μου βρίσκεται στο αν η δύναμη είναι ομαλή και αν δεν χειροτερεύει η καμπύλη ροπής. Μακάρι να είναι όλα όπως πρέπει... τότε θα λέει πολύ!

Ακριβώς αυτό...
Γιατί αν δίνει τα 15hp στις 8500 σαλ τότε τι να το κάνεις Crying or Very sad
Αν όμως οι 15hp είναι γραμμικοί και στη σωστή περιοχή τότε, βουρ...... Cool

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειμαι μεσα για το Σαββατο .Παρε τηλέφωνο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 08:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Eπιπλέον μου διευκρίνησε ότι ΔΕΝ πειράζεται καθόλου ο εγκέφαλος απλά γίνεται παρεμβολή παράλληλα συσκευής πάνω στον 3-φυσο η οποία συσκευή μελετάται ειδικά πάνω στο εγκέφαλο π.χ. BOSCH, SAGEM, MAGNETTI του κάθε 206. Η μελέτη γίνεται εξ'ολοκλήρου στην Γαλλία η οποία αποστέλει την συσκευή για να μπει στο αυτοκίνητο.

Ειδικά για το 206/1600/16V μου είπε ειλικρινά ότι παίρνει 10άλογα και 1,95ροπή με βενζίνη 95οκτανίων ενώ μπορεί να δώσει τα 13άλογα με βενζίνη 98οκτανίων ή καλύτερη....

Vini σε γεβικές γραμμές ακούγεται πολύ καλό, αλλά τι εννοεί όταν λέει ότι παρεμβάλλεται παράλληλα συσκευή πάνω στον εγκάφαλο; Μιλάει για κάποια πλακέτα που κολλάει πάνω στην ήδη υπάρχουσα τους εγκέφαλου; ή απλά βγαίνει κάποιο καλλώδιο και παρεμβάλλεται ανάμεσα το πρόσθετο εξάρτημα;; Εγώ πάντως κολλήσεις πάνω στα ηλεκτρονικά του εγκεφάλου μου δεν θα έκανα...Μετά απο λίγο καιρό θα ήταν OFF στα σίγουρα (Μιλάω εκ πείρας γενικά σε ηλεκτρονικά και controllers, αφού έχω τελειώσει Μηχανικός Η/Υ Ε.Μ.Π.και ειδικεύομαι πάνω σε τέτοια συστήματα...) Μάθε πως ακριβώς γίνεται η σύνδεση του έχτρα μηχανήματος, για να σου πω και πόσο σοβαρά αυτή η γαλλική εταιρεία μελατάει τα ηλεκτρονικά της...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 09:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ Vini, Pugsang, Pezomania.

Αν και έχω κάποια προβληματάκια, θα προσπαθήσω!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 10:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:
Vini έγραψε:

Vini σε γεβικές γραμμές ακούγεται πολύ καλό, αλλά τι εννοεί όταν λέει ότι παρεμβάλλεται παράλληλα συσκευή πάνω στον εγκάφαλο; Μιλάει για κάποια πλακέτα που κολλάει πάνω στην ήδη υπάρχουσα τους εγκέφαλου; ή απλά βγαίνει κάποιο καλλώδιο και παρεμβάλλεται ανάμεσα το πρόσθετο εξάρτημα;; Εγώ πάντως κολλήσεις πάνω στα ηλεκτρονικά του εγκεφάλου μου δεν θα έκανα...Μετά απο λίγο καιρό θα ήταν OFF στα σίγουρα (Μιλάω εκ πείρας γενικά σε ηλεκτρονικά και controllers, αφού έχω τελειώσει Μηχανικός Η/Υ Ε.Μ.Π.και ειδικεύομαι πάνω σε τέτοια συστήματα...) Μάθε πως ακριβώς γίνεται η σύνδεση του έχτρα μηχανήματος, για να σου πω και πόσο σοβαρά αυτή η γαλλική εταιρεία μελατάει τα ηλεκτρονικά της...

john η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν ξέρω και πολλά για την αναβάθμιση αυτή. Αλλά (και εγώ ως Ηλεκτρονικός Μηχ/κός) και από αυτά που μου είπε κατάλαβα ότι η ΣΥΣΚΕΥΗ παραμβάλλεται στα καλώδια του τρίφυσου. Αν γίνονται ή όχι κολήσεις δεν το ξέρω αλλά θα το διαπιστώσω σύντομα....

Παρακαλούνται οι κκ. SIDOBRE, PEZOMANIA να είναι standby το Σάββατο πρωί...ή και να με πάρουν ένα τηλ.... Ο κος Pugsang έχει ενημερωθεί ήδη.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Σεπ 2002, 12:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως φαίνεται και απο την φωτογραφια που υπάρχει πιο πάνω για τα δικα μας πρέπει να ειναι το μεσαίο αυτο που είναι πάνω στο κουτί με τα διαγράμματα δυναμομέτρησης.Απ οτι εχω καταλάβει αυτό μπαίνει στην μια απο τις τρεις φίσες του εγκεφάλου χωρις κολλήσεις επάνω στον αντάπτορα του εγκεφάλου(απ οτι ειδα εχουν την ιδια φισα με την μανισια) και στο αλλο ακρο (το κιτρινο ας πούμε) μπαίνει η φίσα του αυτοκινήτου.

Θα δουμε το Σαββάτο ειναι κοντά

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης