PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.6 gti vs ...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 131, 132, 133  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 19:45:42    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.6 gti vs ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εχω μονο 5800χλμ -1.6ειμαι- αρα σφιχτο μοτερ ακομα αλλα μου εχει κανει αντυπωση το εξης.
σε ανοιγμα με γκολφ 1.8 2ες-3ες και 3ες-4ες δυο φορες ο τυπος δεν μου εφευγε...μαμα το γκολφ.

εν αντιθεση με το κολλητο μου που εχει παλι γκολφ 1.8 αλλα 2000 μοντελο με μηχανικο γκαζι και το γνψστο προγραμμα που λεω αλλου οτι αγορασε απο ebay με 12.5ευρω... και απο εν κινησει που βεβαια βοηθα το τουρμπο ουτε που τον εβλεπα...περιπου 2καροτσες καθε ταχυτητα...........
ειναι βεβαια κανα 170αρι φουλ αλλα το θεμα ειναι σε σχεση με τα γκολφακια που κινουμαστε????
ξερω ξερω αλλο οι βουρτσες και αλλο οι .... αλλα εχει ενδιαφερον να κυνηγας ενα αυτοκινητο 150+αλογα απλα και μονο επειδη ειναι 1400+κιλα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 21:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικότερα "πυροβολάμε" τα περισσότερα 1.600 και 1.800 ατμόσφαιρα της αγοράς ,λόγω ροπής -σχετικά χαμηλού βάρους -και κιβωτιού που είναι πιο κοντό σε 3η-4η-5η σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές

*Για 1800 τούρμπο απο το γκρούπ VAG τουλάχιστον ,το έχω μετρήσει με ένα Πασσάτ και ένα Α6 σε εθνική .Μου έκανε εντύπωση -αν και δεν πηγαίναμε για καρότσες, κάναμε ταυτόχρονα προσπεράσεις και αποφασίσαμε να ξεφορτωθούμε πολύ κόσμο (σαλίγκαρους-σαλίγκαρους )-
οτι κατα το άνοιγμα σε τρίτη -τετάρτη ναι μεν δεν χανόμουν στο ορίζοντα Laughing αλλά δεν μίκραινε και η απόσταση. Cool

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 21:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.6 gti vs ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
λοιπον εχω μονο 5800χλμ -1.6ειμαι- αρα σφιχτο μοτερ ακομα αλλα μου εχει κανει αντυπωση το εξης.
σε ανοιγμα με γκολφ 1.8 2ες-3ες και 3ες-4ες δυο φορες ο τυπος δεν μου εφευγε...μαμα το γκολφ.

Σε μαμά 1600 να δεις τι θα κάνεις Twisted evil Twisted evil Twisted evil

volvos έγραψε:
εν αντιθεση με το κολλητο μου που εχει παλι γκολφ 1.8 αλλα 2000 μοντελο με μηχανικο γκαζι και το γνψστο προγραμμα που λεω αλλου οτι αγορασε απο ebay με 12.5ευρω... και απο εν κινησει που βεβαια βοηθα το τουρμπο ουτε που τον εβλεπα...περιπου 2καροτσες καθε ταχυτητα...........
ειναι βεβαια κανα 170αρι φουλ αλλα το θεμα ειναι σε σχεση με τα γκολφακια που κινουμαστε????
ξερω ξερω αλλο οι βουρτσες και αλλο οι .... αλλα εχει ενδιαφερον να κυνηγας ενα αυτοκινητο 150+αλογα απλα και μονο επειδη ειναι 1400+κιλα!!!!

Εσύ το βρίσκεις ενδιαφέρον αλλά φρόντιζε να προσπερνάς γρήγορα γιατι μερικοί απο την τσαντίλα τους γεμίζουν το κόσμο ατμό -εκ των αυτιών και όποιος κατάλαβε κατάλαβε Laughing Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 13:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FSI 1600 115 ΑΛΟΓΑ - 15,8 ΡΟΠΗ

εντύπωση μου κάνουν κάποια καινούργια Α3 με αυτόν τον κινητήρα τα νιώθω πολύ δυνατά και σίγουρα πιο δυνατά απο τα προηγούμενα.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 13:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσγειωθηκαν λοιπον τα νεα Golf Fsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 13:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι θεμα ειναι αυτο???? 206 VS.....
Ουυυυυ.... δολοφονοι της ασφαλτου!!! Shocked Shocked Shocked
Λοιπον...., εγω παιδια που λετε τα ανοιξα προχθες με γκολφ 1.8t και.... ωχ ξεχασα ειμαστε σε δημοσια συζητηση!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 14:25:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fsi και φυσαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ειδικα μολις βαλεις νοθευμενη βενζινη σε αυτοτο μοτερ π.χ σε καμια επαρχια θα δεις να πεταειιιιιιι η τσεπη σου απο τη ζημια α α α α α
καλα θα γελασω πολυ με αυτους που παιρνουν τετοια μοτερ τα επομενα χρονια......
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 14:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
fsi και φυσαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ειδικα μολις βαλεις νοθευμενη βενζινη σε αυτοτο μοτερ π.χ σε καμια επαρχια θα δεις να πεταειιιιιιι η τσεπη σου απο τη ζημια α α α α α
καλα θα γελασω πολυ με αυτους που παιρνουν τετοια μοτερ τα επομενα χρονια......

Κι όμως, τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν κινητήρες άμμεσου ψεκασμού μόνο. Και ο "δικός μας" κινητήρας είναι έτοιμος Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 14:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα οπως υπαρχουν και λειτουργουν και ντισελ στην εθρωπη τοσα χρονια
απλα εμεις ζουμε στη μπανανια που πουλανε μιξη κατουρου-βενζινης....

αρα αυτοι που θα πεσουν στο μεταβατικο σταδιο που στην ελλαδα μπορει να διαρκεσει και 2 χρονια θα κλαινεεεεεεεεεεε

διοτι τη πιεση θα την ασκησουν οι ιδιες οι αντιπροσωπειες που θα πληρωνουν τις λυπητερες μεσα στην εγγυηση..........................
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 16:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
FSI 1600 115 ΑΛΟΓΑ - 15,8 ΡΟΠΗ

εντύπωση μου κάνουν κάποια καινούργια Α3 με αυτόν τον κινητήρα τα νιώθω πολύ δυνατά και σίγουρα πιο δυνατά απο τα προηγούμενα.

Χαίρομαι που μπήκες στον κόπο να το βρεις αυτό. Κάνε όμως άλλο ένα κόπο και δες και τα κιλά του και βγάλε αναλογία κιλών ανά ίππο... Wink

Επίσης, τα γερμανικά έχουνε τρελές ροπές, αλλά δυστυχώς... έχουν και τρελά βάρη! Sad

Για να φανταστείς, κέρασα ένα Arosa 101hp, 11 άλογα διαφορά δηλαδή... στα τεχνικά χαρ/κα του δίνει 0-100 χλμ σε 10" ενώ σε εμένα 10,9"... Και μου έφυγε και μισό αμάξι μπροστά στην εκκίνηση γιατί δεν κατάλαβα ότι ήθελε κόντρα ο τύπος Cool Αλλά νταξ, 0,9" δεν είναι και λίγα σε 0-100... και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο τυπάς δεν ήξερε να το χώσει το αμάξι! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 20:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μαμά octavia 150 ps είχα μαμά σαξόραλλους.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να τα κυνηγήσετε σε ευθεία κάνετε λάθος. Απλά δεν άνοιξαν γιατί βαριούνται. Wink

Μαζεύουν πολύ γρήγορα χιλιόμετρα. Και σ' αυτό είμαι κάθετος. Το 206 μου έχει 15000 φρέσκα λαδάκια σκουπίτσα και αποκλειστικά 100 βενζίνη, και όποτε παίρνω βόλτα το μεγάλο (με απλή βενζίνη και λίγα χλμ πριν σέρβις) σκέφτομαι: Κλ@νει ο πεθαμένος?

Και δεν μιλάμε για φτιαγμένα...
Δεν θα ψήσω τον πατέρα να βάλει το Revo... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 21:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα γκολφ μετα 2000με ηλεκτρικο γκαζι!!!!! εχουν 150 αλογα και οχι 150+ και τα περιοδικα τα δινουν 9,2 0-100 και χαμηλα 30 στο χλμ.

το σκοντα ειναι τουλαχιστον 200κιλα λιγοτερο δηλ 1240 αντι 1415 του γκολφ και το δινουν τα περιοδικα γυρω 8,5 αρα ειναι απολυτα φυσιολογικο να χανεται.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2004, 22:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
Με μαμά octavia 150 ps είχα μαμά σαξόραλλους.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να τα κυνηγήσετε σε ευθεία κάνετε λάθος. Απλά δεν άνοιξαν γιατί βαριούνται. Wink

Μαζεύουν πολύ γρήγορα χιλιόμετρα. Και σ' αυτό είμαι κάθετος. Το 206 μου έχει 15000 φρέσκα λαδάκια σκουπίτσα και αποκλειστικά 100 βενζίνη, και όποτε παίρνω βόλτα το μεγάλο (με απλή βενζίνη και λίγα χλμ πριν σέρβις) σκέφτομαι: Κλ@νει ο πεθαμένος?

Και δεν μιλάμε για φτιαγμένα...
Δεν θα ψήσω τον πατέρα να βάλει το Revo... Cool

με μαμα octavia, rallye?Μαλλον κιαυτος θα βαριοτανε να το ανοιξει η θα ειχε κανει καμια ταρζανια με διαστασεις ελαστικων-ζαντων, φιλτρα,προγραμματα κτλ.Απο σταση ξεχασε το με ατομο που επιδιδεται στο αθλημα και ξερει πως να ξεκολησει το 106 (πανε καπου τα ιδια μεχρι το χιλιομετρο και ισως το 106 λιγο μπροστα).Εν κινησει βεβαια το τουρμπο εχει τον πρωτο λογο παντου.
Επισης αυτα τα 'ανοιγματα' με τον διπλανο μου χωρις να ειναι μιλημενα δεν λενε τιποτα αφου ποτε δεν ξερεις αν ο αλλος το πιεσε μεχρι εκει που το πιεσες εσυ Wink η αν την ωρα που εσυ 'καρφωνεις΄ο αλλος κανει cruise

Eπισης μια καλη αντιπαραθεση θα ηταν civic (μοντελα 2000 και μετα με 110 αλογα ivtec) και 206 1,6 αν και το civic θεωρειται segment C (συγκρισιμο με 307 περισσοτερο)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 14:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου πολυαρέσει αυτή η κουβέντα γιατί μου κάθεται πολύ καφρίδικη, αλλά με τον 106 πηγαμε όλα τα φανάρια από την εθνική άμυνα μεχρι το σταυρό. Δεν νομίζω να μην το έδινε και απλά έτυχε να ανεβάζει 7άρες. Με αντισπίν με είχε, χωρίς τον είχα. Με το σαξό, παπανικολή (χαλάνδρι) μέχρι βριλήσσια και με αντισπίν.

Να αναφέρω ότι το οκτάβια είναι μετά-facelift με τα μεγαλύτερα μπεκ την ΚΚΚ03s και το μεγαλύτερο intercooler. Τυπικές τιμές δυναμόμετρου 160+ ίπποι(μαμά).

Τέσπα, πιστεύω πως η προθυμία του 1,8Τ δεν παίζεται, άσχετα από κόντρες, ξεχνάς το σασμάν γιατί απλά τραβάει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 15:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exei k3sport και μιλας ντροπη σου καροιδευεις το κοσμο....
ενα παιδι με γκολφ-εχουν γινει κλικα οι πουστ#@$δες- εχει κ3σπορτ-προγραμμα το γνωστο των 12.5ευρω και εξατμιση και εδειξε 204 αλογα αρα αστο εισαι πιο πανω απο 160.... μαλλον προς το 180- σε βλεπω...

το παιδι με το μηχανικο γκαζι με ραλλυ μαμα πηγαινε μαζι πριν...
τωρα ουτε τον βλεπουν με προγραμμα μονο.

ειναι τελικα μακραν το πιο φτιασαρικο μοτερ.....................
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 07:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ και το έλεγε παλιότερα ο Μίλτος(Miltelas) ,
κυνηγάμε και μας κυνηγάνε μεγαλύτερα ατμοσφαιρικά
τώρα βάλαμε και τα τούρμπο στο μενού !!!

Και έλεγα ότι δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε λόγω μεγεθών Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 17:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια εδω ειμαστε....
Λοιπον καθηστε και διαβαστε κ οποιος δεν πιστευει ο steve μπορει να το διαβεβαιωσει.
1)Εγω (μονο σκουπα) vs focus 1600 φιλτρο εξατμιση ρυθμιστη πιεσης 400m
1-0 με 4+ αμαξια

2)Εγω vs passat 1.8 turbo καπου στα 300 μετρα
2-0 με 2 αμαξια

3)Εγω(σωπα) vs civic 1400 περιπου 110ps 1000μετρα
3-0 με μολις 1 αμαξι (δυνατο το ατιμο)

4)Εγω(ελα ρε?) vs rallye 1.6 8v φιλτρο εξατμιση 400m
4-0 με 3 αμαξια

5)Εγω(ξανα) vs ibiza top gun 400m
5-0 με 3 αμαξια (ο αλλος τα πηρε αγρια)

6)Εγω vs μαμα rallye 1600 400m
5-1 με 1,5 αμαξι