PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανεπίσημες Συναντήσεις Μελών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2004, 17:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παμε απο την αρχη για @@@@ το θεμα !
Εγω ( ναι ναι ΕΓΩ) ο Πετρος κ ο Σπυρος θα μαστε στο γνωστο μερος ( Ολυμπικο) στις 4 !
Οποιος θελει να ερθει για καφε-ποικιλια με ουζα -μπυρες ΚΑΙ κουβεντα !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2004, 02:26:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τελικα ακυρο, για σαββατο αν πατε και κυριακη μεσα στειλτε msg... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2004, 19:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Me , Πετρος , Crusader , Teoman , MR2 , Val , Kouzman( bro ) k 2 φιλοι του ( ο ενας με κοκκινο RC) * πηγαμε στο meeting κ αργοπορημενος ηρθε κ ο Lord Cypher !

Τελικα μαλλον καθημερινη πρεπει να γινεται για να χουμε κοσμο !

Την επομενη φορα να παμε καπου οπου θα χουμε κ χορο για φιλικα ανοιγματα , τι λετε ? Twisted evil Twisted evil
Eιπαμε κατι για Σκιπερς αλλα Confused

*Κανε κανα ποστ να σε δουμε ! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2004, 20:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, ωραία ήταν και σήμερα, γελάσαμε, ηπιαμε, φαγαμε και τα ειπαμε... αλλα για ακομα μια φορα ήμασταν λίγοι... Το θεωρώ βλακεία να ειμαστε ένας σύλλογος 1000+ μελών με τουλάχιστον 60-70 πολύ ενεργά μέλη και να μαζευόμαστε μονο 10. Ειδικά όταν όλοι φωνάζουν και ζητάνε προσωπική επαφή των μελών-συναντησεις κτλ. Αν καποιος περιμένει μονο να γινει κατι επισημο για να πάει τότε ειναι Silly !! Και μη μου πείτε οτι σάββατο απόγευμα ολοι δουλεύετε...Τέσπα, όπως είπε και ο teoman εμείς θα συνεχίσουμε τις συναντησεις κι οποιος θέλει ας έρχεται...όποιος δε θέλει κακό του κεφαλιού του. Evil

φιλικά πάντα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 14:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Me , Πετρος , Crusader , Teoman , MR2 , Val , Kouzman( bro ) k 2 φιλοι του ( ο ενας με κοκκινο RC) * πηγαμε στο meeting κ αργοπορημενος ηρθε κ ο Lord Cypher !

Τελικα μαλλον καθημερινη πρεπει να γινεται για να χουμε κοσμο !

Την επομενη φορα να παμε καπου οπου θα χουμε κ χορο για φιλικα ανοιγματα , τι λετε ? Twisted evil Twisted evil
Eιπαμε κατι για Σκιπερς αλλα Confused

*Κανε κανα ποστ να σε δουμε ! Wink

Αυτή η εξεταστική μας έχει γα**σει! Sad
Πάντως αν είχα έρθει μετά που μυαλό για διάβασμα, γιατί με το RC θα γινόταν ό,τι και με το pug του Αλέξανδρου (BUBA). Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 10:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δημητρης, ο φιλος του αδερφου μου, με το RC δεν πολυμπαινει ΝΕΤ...
Το αμαξι του ειναι ουτε ενος μηνος...
αρκετα ευχαριστημενος... προς το παρον απο γκαζι τιποτα τραγικο...
ακομα βολτα δεν εχω κανει εγω, αλλα και ο αδερφος μου και ο δημητρης που εχει οδηγησει και το cc δεν βλεπει ουσιαστικες διαφορες στο γκαζι... και μην ξεχναμε πως το cc ακομα δεν δουλευει 100%...

αυτο που δεν του αρεσει, ισως εχει επηρεαστει απο εμας... ειναι τα φρενα του (βασικα οποιος οδηγησει το cc μετα νομιζει πως το αμαξι του δεν εχει φρενα) και συντομα θα τα αλλαξει με ενα σετ 4πιστονα σαν τα δικα μας αλλα με τις 308mm δισκοπλακες... Laughing Laughing

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 10:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πάλι οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι δώσαμε το παρόν, με μόνη εξαίρεση την Μαρία και τον αερφό του kouzman με τα φιλαράκια του, αλλά και πάλι ο βαθμός προσέλευσης ήταν τραγικός για εμένα. Crying or Very sad
Τεσπα...

Επίσης προτείνω (όπως είπε και ο Φίλλιπος) την επόμενη φορά να συναντηθούμε στις 5 που αλλάζουν βάρδια οι σερβιτόρες.
Προτιμώ την 2μετρη sexbomb με τα κανόνια του Ναβαρόνε Shocked , από την άλλη την ξενερουα... Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 11:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Τελικά πάλι οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι δώσαμε το παρόν, με μόνη εξαίρεση την Μαρία και τον αερφό του kouzman με τα φιλαράκια του, αλλά και πάλι ο βαθμός προσέλευσης ήταν τραγικός για εμένα. Crying or Very sad
Τεσπα...

Επίσης προτείνω (όπως είπε και ο Φίλλιπος) την επόμενη φορά να συναντηθούμε στις 5 που αλλάζουν βάρδια οι σερβιτόρες.
Προτιμώ την 2μετρη sexbomb με τα κανόνια του Ναβαρόνε Shocked , από την άλλη την ξενερουα
... Laughing

Σεμνα ...σεμνα....
την ειδα πρωτος ! Laughing

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 12:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
crusader έγραψε:
Τεσπα...

Προτιμώ την 2μετρη sexbomb με τα κανόνια του Ναβαρόνε Shocked , από την άλλη την ξενερουα
... Laughing

Σεμνα ...σεμνα....

Μπαααα,όποιος έχει τα περισσότερα άλογα κερδίζει... Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 12:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
crusader έγραψε:
Τεσπα...

... Laughing

Σεμνα ...σεμνα....

Μπαααα,όποιος έχει τα περισσότερα άλογα κερδίζει... Laughing Laughing

τωρα λοιπον εχουμε ενα στοχο για να βελτιωσουμε το 206 μας ....... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Αύγ 2005, 10:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρών ξεκλειδώνεται προσωρινά, ώστε να μπορούν τα μέλη μας να κανονίζουν από εδώ τυχόν "ανεπίσημες" συναντήσεις μεταξύ τους.

Θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την ανεύρεση από το ΔΣ και τους υπεύθυνους του Συλλόγου, νέου χώρου για τις επίσημες εβδομαδιαίες συναντήσεις μας, οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά μετά το πέρας του Αυγούστου.

®
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα άσχετα ποστ (κοψιδιακό παραλήρημα) διαγράφηκαν.

®
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 16:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί ρε μάστορα τα σάρωσες όλα εδώ πέρα...;
Question Question Question Question

Τι λέει το ΠΟΣΤ? ΑΤΥΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ...; Question Question Question

Ε, άτυπη συνάντηση είναι και αυτή... Γιατί δηλαδή λέει πουθενά ότι στις άτυπες συναντήσεις θα πρέπει να μείνουμε νηστικοί...;;;;;
ScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratch

Αλλά δε φταις εσύ, ο μούργος, ο μοναχοφάης ο Τουρίστας φταίει... 50 κιλά άνθρωπος, και φοβήθηκε μην του φάμε το φαί... Να δω που θα το βάλεις ρε καημένε... Evil Evil Evil Evil Evil

Υ.Γ. Πω, πω, έτσι όπως πάει, με βλέπω να γίνομαι kick για κάνα χρόνο από το chat... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 16:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βεβαίως και ΔΕΝ λέει πως πρέπει να μείνουμε νηστικοί...

Αλλά δεν λέει να κάνουμε συνάντηση με το ζόρι και να πάμε να φάμε το φαϊ του άλλου!! Laughing Laughing Laughing

Αφού βλέπεις ότι δεν μας θέλει, τα θέλει τα κοψίδια όλα για πάρτη του... άστονε μωρεεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation

®
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2005, 19:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως δεν ειναι οτι πιο ωραιο να σβηνετε ποστς και να διαγραφετε τοπικς ετσι "ψυχρα".
Πιστευω πως δεν καταφερνετε τιποτα με αυτο.Καλυτερα να κανετε συστασεις παρα ετσι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 06:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααα ωραίο πράμα η προβατίνα ρε παιδί μου……..αλλά και το κατσικάκι μια χαρά ήταν Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2005, 08:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Παντως δεν ειναι οτι πιο ωραιο να σβηνετε ποστς και να διαγραφετε τοπικς ετσι "ψυχρα".
Πιστευω πως δεν καταφερνετε τιποτα με αυτο.Καλυτερα να κανετε συστασεις παρα ετσι.

Λευτέρη και συστάσεις γίνονται με π.μ και υπάρχουν και οι κανόνες του forum τους οποίους οφείλουν να έχουν διαβάσει και να ακολουθούν όλοι όσοι συμμετέχουν εδώ.
Επίσης θα έχεις παρατηρήσει ότι πάντα δίνουμε μια περίοδο χάριτος σε θέματα που ξεφεύγουν πριν κάνουμε κάτι. Τίποτα δεν γίνεται "ψυχρά". Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2005, 11:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου.

(στη δεξιά μεριά, εκεί που κάνουν windsurfing το πρωί, όχι πρός Παλαιά Φώκαια).
Είστε όλοι καλεσμένοι βέβαια καθώς & φίλοι-γνωστοί.

Ώρα προσέλευσης & αποχώρησης ελεύθερη, (κατά προτίμηση μόλις σκοτεινιάσει λιγάκι.....)

Καλούνται οι μουσικοί του club να φέρουν τις κιθάρες τους & να μας διαμορφώσουν το πρόγραμμα με δικές τους επιλογές....

Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot 307 (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 8v 2003

Ένταξη: 21 Ιούλ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2005, 12:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Οι λιονταρίνες του PSclub διοργανώνουν beach party για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού την τελευταία Παρασκευή του μήνα 26/8 στην παραλία της Αναβύσσου.

(στη δεξιά μεριά, εκεί που κάνουν windsurfing το πρωί, όχι πρός Παλαιά Φώκαια).
Είστε όλοι καλεσμένοι βέβαια καθώς & φίλοι-γνωστοί.

Ώρα προσέλευσης & αποχώρησης ελεύθερη, (κατά προτίμηση μόλις σκοτεινιάσει λιγάκι.....)

Καλούνται οι μουσικοί του club να φέρουν τις κιθάρες τους & να μας διαμορφώσουν το πρόγραμμα με δικές τους επιλογές....

μπορουν να ερθουν και οι λεοντες του κλαμπ?

Μπορη να εχw το πιο αργο peugeot στο club αλλα στριβω καλα.Ο γαλλος καλα κρατει.
french kisses
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2005, 17:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:

Σούπερ!!! Clapping
Θα αποχαιρετώ το καλοκάιρι στην Αλεξανδρούπολη αυτές τις μέρες! Onfire

Να περάσετε όμορφα! :* Yahoo!

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 12 από 33

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης