PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

New IMPREZA by Zapatinas

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 08:47:57    Θέμα δημοσίευσης: New IMPREZA by Zapatinas Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι θα ναι το επομενο Impreza απο τα χερια του Ελληνα σχεδιαστη Ζαπατινα!

http://uploads.webrats.com/webrats/screencap-006.jpg

http://uploads.webrats.com/webrats/screencap-005.jpg

http://uploads.webrats.com/webrats/screencap-004.jpg

http://uploads.webrats.com/webrats/screencap-001.jpg

http://uploads.webrats.com/webrats/screencap-003.jpg

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 11:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτα από 206
Μάσκα από alfa romeo

et voila!

Πολύ ωραίο... Ρε τον ζαπατίνα... Κάνει και τέτοια;; Very happy

btw, πολύ σχιστομάτης ο ζαπατίνας... μήπως είναι άλλος; ο ζαπά τινά; (α χα, κακό ε Razz)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 15:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως μ' αρέσει.. Razz

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 16:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μουρη του εμενα μου θυμιζει clio! Confused

όπως και να εχει σημασια εχει τι θα εχει κατω απο το καπώ...τα υπολοιπα λίγο ενδιαφέρουν καθώς ποτέ το impreza δεν ηταν όμορφο αυτοκίνητο...

αντίθετα με το αντίπλαο δέος Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 17:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oτι έγραψα και σε ένα άλλο Φορουμ για το ίδιο θέμα

Το εικονιζόμενο είναι το Subaru Extreme που ξεκλειδώνει στο Professional level του WRC 3 . Shocked Exclamation

Kάποιο κολπάκι που εμφανίστηκε τώρα που κατεβηκαν και τα spechs του WRC3 απο το wrc.com-εκεί είχε όλα τα extreme Peugeot ,Citroen κλπ - και εβαλαν το WRC 4 Exclamation

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 18:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:

Το εικονιζόμενο είναι το Subaru Extreme που ξεκλειδώνει στο Professional level του WRC 3 . Shocked Exclamation

Kάποιο κολπάκι που εμφανίστηκε τώρα που κατεβηκαν και τα spechs του WRC3 απο το wrc.com-εκεί είχε όλα τα extreme Peugeot ,Citroen κλπ - και εβαλαν το WRC 4 Exclamation

αντε ρε...μαλλον πρεπει να ξεκινησω να παιζω παιχνιδια πάλι...καλη φαση!!

ΥΓ αν δεν κανω λαθος η λεξη technique στα γαλλικα ειναι θηλυκο άρα... la technique...γαλλομάθεια γαρ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 19:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:
Recifees έγραψε:

ΥΓ αν δεν κανω λαθος η λεξη technique στα γαλλικα ειναι θηλυκο άρα... la technique...γαλλομάθεια γαρ...

Στα μόνα γαλλικά που είμαι/ήμουνα καλός ήταν τα "@#$%#%@#" Very happy ευπρόσδεκτη η παρατήρηση.

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 19:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:
Recifees έγραψε:

Στα μόνα γαλλικά που είμαι/ήμουνα καλός ήταν τα "@#$%#%@#" Very happy ευπρόσδεκτη η παρατήρηση.

και στα Γαλλικά φιλιά...μη ξεχνιόμαστε ε? Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2004, 10:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εξαιρεσουμε αυτο που λεει ο Πετρος...
πετρος έγραψε:
όπως και να εχει σημασια εχει τι θα εχει κατω απο το καπώ...

κατα τα αλλα ειναι χαλια.... Puke right Puke left

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης