PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το τιμόνι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 14:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το τιμόνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού αλλάχτηκαν κολώνα τιμονιού και ζαμφόρες...Μάλλον παω για κρεμαγιέρα... Τζόγος μικρός με ελαφρό χτύπημα το σύμπτωμα...Και η απάντηση τους...Ε!! έτσι κάνουν όλα...
Το εχει κανεις αλλος αυτο?

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 16:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι κάνουν όλα Question Question Question Shocked Sniper

Ρε τι λένε τα παληκάρια Exclamation

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 17:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τιμόνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
Αφού αλλάχτηκαν κολώνα τιμονιού και ζαμφόρες...Μάλλον παω για κρεμαγιέρα... Τζόγος μικρός με ελαφρό χτύπημα το σύμπτωμα...Και η απάντηση τους...Ε!! έτσι κάνουν όλα...
Το εχει κανεις αλλος αυτο?

Μαλλον το κεφαλι τους εχει τετοια συμπτωματα φιλε Αρη!!! Laughing

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 12:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξαναπηγα και πιεσα. θα παω παλι για ελεγχο αυριο και τα λεμε. παντως ολο μαλ**ιες ειναι το αμαξακι μου και εχω ξενερωσει
τοσο που σκεφτομαι να το πουλησω.
οπωσ λεω και πιο κατω. rallye for ever. κριμα που δεν το πηρα

Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 17:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νεοτερα παιδια... και μετα την αλλαγη κρεμαγιερας..
παλι το τιμονι μου ειναι σαν ελαφρως ξεχαρβαλομενο. σοβαρα μου εχει γ####ει τα νευρα. τι να πω. πολυ δυσαρεστημενος απο την πεζο.
δεννομιζω οτι προκειται να ξαναπαρω. και ας ετυχε ελλατωματικη παρτιδα το δικο μου(ετσι πιστευω δηλαδη)
αν παωστα καντρικα τωρα που θα κατεβω αθηνα? υπαρχει παριπτωση ναμου πουν κατι διαφορετικο???

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2004, 15:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφού όπως λένε έτσι κάνουν όλα, γιατι δεν πας μια βόλτα το test drive τους να δείς?!

να δούμε τι θα πούν μετά.

Αν κατέβεις Αθήνα και έχεις το χρόνο και τη διάθεση να πας στα κεντρικά, πές μου να σε στείλω σε συγκεκριμένο άνθρωπο που πραγματικά με εξυπηρέτησε και ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ να φυγω χαμογελαστός από εκειμεσα!

Καλη τύχη

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης