Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

206cc R.G.
Ένταξη: 21 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 33 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 08:00:34 Θέμα δημοσίευσης: Δεν αντέχονται |
|
|
Και όμως… συνέβη και αυτό…
Πριν 10 περίπου ημέρες, επισκέφτηκα την mini moke για αντικατάσταση του δορυφόρου που περιλαμβάνει τους καθαριστήρες (δεν πέταγε νερό στο παρμπρίζ όπως είχα αναφέρει). Η αντικατάσταση έγινε άμεσα και δωρεάν (λόγω εγγύησης). Αλλάχτηκαν μάλιστα και οι 2 δορυφόρου (φώτα-καθαριστήρες) γιατί πάνε set όπως μου είπαν.
Τι είχαν κάνει οι άνθρωποι;
Το ανταλλακτικό που χρησιμοποίησαν ήταν από απλή έκδοση CC, και δεν κάλυπτε ούτε το αυτόματο άνοιγμα φώτων ούτε των καθαριστήρων!!! Δεν δείχνουν την παραμικρή προσοχή. Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι πρέπει να ξαναπάω για αντικατάσταση, όσες συγνώμες και αν ζήτησαν. Φανταστείτε τι γελοιότητες μπορούν να μου συμβούν σε σοβαρότερες βλάβες.
Σας ζητώ για μία ακόμα φορά να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο «σοβαρό» συνεργείο κοντά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 08:09:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά...
έχω ακούσει ότι είναι καλό το συνεργείο της LION στην ΑΝΟΙΞΗ (μετά την δροσιά, σχετικα κοντα σου).... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 01:43:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν αντέχονται |
|
|
savras έγραψε: | Και όμως… συνέβη και αυτό…
Πριν 10 περίπου ημέρες, επισκέφτηκα την mini moke για αντικατάσταση του δορυφόρου που περιλαμβάνει τους καθαριστήρες (δεν πέταγε νερό στο παρμπρίζ όπως είχα αναφέρει). Η αντικατάσταση έγινε άμεσα και δωρεάν (λόγω εγγύησης). Αλλάχτηκαν μάλιστα και οι 2 δορυφόρου (φώτα-καθαριστήρες) γιατί πάνε set όπως μου είπαν.
Τι είχαν κάνει οι άνθρωποι;
Το ανταλλακτικό που χρησιμοποίησαν ήταν από απλή έκδοση CC, και δεν κάλυπτε ούτε το αυτόματο άνοιγμα φώτων ούτε των καθαριστήρων!!! Δεν δείχνουν την παραμικρή προσοχή. Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι πρέπει να ξαναπάω για αντικατάσταση, όσες συγνώμες και αν ζήτησαν. Φανταστείτε τι γελοιότητες μπορούν να μου συμβούν σε σοβαρότερες βλάβες.
Σας ζητώ για μία ακόμα φορά να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο «σοβαρό» συνεργείο κοντά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. |
Καλητερα να το πας στον Ντασιο (χωρις να του δινω λευκη επιταγη βεβαια) στο Ψυχικο (στο γηροκομειο διπλα).Στη Mini Moke και επειδη ειναι ασχετοι και επειδη κοιτανε να βγαλουν γρηγορα την δουλεια κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 10:29:39 Θέμα δημοσίευσης: Περι LION ανοιξης |
|
|
Αρκετο καιρο πριν παρο το Πεζουλι κοιταζα ενα Saxo μεταχειρισμενο! Πηγα στους τυπους να μου το κοιταξουν και βρηκαν αρκετα πραγματακια που ειχε και το συμαντικότερον οταν τους ειπα για λεφτα ουτε που δεχτηκαν κατι τετοιο! Το θεμα ειναι τι θα μου κανουν τωρα σαν κανονικος πελατης! θα δουμε......
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc R.G.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 05:43:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και το τελικό χτύπημα... το τιμόνι το είχαν βάλει στραβά και ξαναπήγα για 3η φορά!!!! πόσο μ@@@@@@ είναι; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 12:17:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
savras έγραψε: | και το τελικό χτύπημα... το τιμόνι το είχαν βάλει στραβά και ξαναπήγα για 3η φορά!!!! πόσο μ@@@@@@ είναι; |
το τιμονι?καλα τι αλλαξαν?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 84 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 13:21:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aporw pws tous epitrepei i LION na thewrountai AKOMA exousiodotimeno sunergeio ti stigmi pou OLOI tous KRAZOUN sti MINI MOKE. TO LIGOTERO pou mporei na pei kaneis einai oti einai APARADEKTOI....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
Ένταξη: 27 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: Ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 14:00:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
saura έγραψε: | Aporw pws tous epitrepei i LION na thewrountai AKOMA exousiodotimeno sunergeio ti stigmi pou OLOI tous KRAZOUN sti MINI MOKE. TO LIGOTERO pou mporei na pei kaneis einai oti einai APARADEKTOI....
 |
γιατι ρε παιδια δεν στελνετε ενα E-mail παραπονων στην πεζο να τους ριξει με τη σειρα τους ενα καλο χε@@@ο?
πιστευω πως ειναι η καλητερη και η μονη λυση απεναντι σε τετοιους αλητες |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 14:17:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To ekana egw 2 fores. Mia otan to agorasa (apo MINI MOKE) kai mexri pou na paw spiti to autokinito eixe xasei olo to ladi opote tous ekraxa kanonikotata kai alli mia fora pou sto service den sumplirwsane to doxeio tou nerou gia to psigeio me apotelesma na minoun elaxista ixni nerou kai kala pou to elenxa monos mou sto epomeno plusimo...
Kai tis duo fores esteila 2selides epistoles sti Lion kai anaferomoun akoma kai ston upeuthino tou sugekrimenou sunergeiou o opoios itan aparadektos. H APANTHSH pou peira toso eggrafws oso kai proforikws apo ti LION (epeidi me peirane kai tilefwno 2 fores) HTAN APLA MHN XANA-PATE sto sugekrimeno sunergeio.... Etsi apla.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 16:30:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω τηλεφωνικα και μαλιστα επωνυμα ειχα κανει παραπονα (για την dakar) και τιποτα δεν αλλαξε.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 18:20:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
saura έγραψε: | To ekana egw 2 fores. Mia otan to agorasa (apo MINI MOKE) kai mexri pou na paw spiti to autokinito eixe xasei olo to ladi opote tous ekraxa kanonikotata kai alli mia fora pou sto service den sumplirwsane to doxeio tou nerou gia to psigeio me apotelesma na minoun elaxista ixni nerou kai kala pou to elenxa monos mou sto epomeno plusimo...
Kai tis duo fores esteila 2selides epistoles sti Lion kai anaferomoun akoma kai ston upeuthino tou sugekrimenou sunergeiou o opoios itan aparadektos. H APANTHSH pou peira toso eggrafws oso kai proforikws apo ti LION (epeidi me peirane kai tilefwno 2 fores) HTAN APLA MHN XANA-PATE sto sugekrimeno sunergeio.... Etsi apla.....  |
τι μου θυμησες τωρα!!!δευτερο service στο συνεργειο γυρναω και λεω στον υπευθηνο να κοιταξει τα πισω φρενα γιατι τριζουν λιγο και προφανος θελουν αλλαγη.και τι γυρναει και μου λεει???
δεν θα μου μαθεις εμενα τη δουλεια μου ξερω εγω καλητερα!!!
ακου θρασος ο καραγκιοζης λες και του εβρισα τη μανα!!
κατοπιν χε@@@@@ος στον διευθηντη τα ακουσε και αυτος με τη σειρα του.
ενταξει η αληθεια ειναι πως ο διευθηντης ειναι γνωστος οποτε βγαζω καποια ακρη.
τι να πω ρε παιδια απο οτι καταλαβα το κακο ξεκινα δυστηχως απο τη ριζα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 19:07:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shark_zak έγραψε: | εγω τηλεφωνικα και μαλιστα επωνυμα ειχα κανει παραπονα (για την dakar) και τιποτα δεν αλλαξε....  |
τι ναλλαξει?αφου και στην lion αμα πας τα ιδια θα σου κανουν.μιλαμε οτι η peugeot στην Ελλαδα εχει μακραν το χειροτερο δικτυο σερβις.
απο ποιον ναρχισεις και που να τελειωσεις.πολυ λιγοι κανουν καλη δουλεια και συνηθως ειναι μικρα συνεργεια (για εξουσιοδοτημενα μιλαμε παντα).Και λογικο ειναι να γινεται αυτο αφου το μεγαλο συνεργειο ειναι δυσκολο να το επιβλεψει ο ενας υπευθηνος που υπαρχει συνηθως.Και αμα ειναι και ιδιος με της Mini Moke (δεν λεμε ονοματα) τοτε κλαυτε τα.
Εγω λεω ναρχισετε να στελνετε email στην peugeot Γαλλιας να κραζετε μπας και γινει τιποτα σοβαρο.Κατι παρομοιο ειχα κανει εγω στην honda στην Ιαπωνια και το email διαβαστηκε κανονικοτατα,σταλθηκαν χιλιες συγνωμες και μετα με πηραν απο το συνεργειο στην Ελλαδα και μονο που δεν εκλαιγαν .Και ειμαι στο αμην να το ξανακανω τωρα παλι αφου εντος εγγυησης εδω και 3 χρονια στο crv μας το παραθυρο του οδηγου (οι ραγες) εχουν προβλημα και εχουν αλλαχτει 4 φορες και ακομα το τζαμι εχει τζογους (και μιλαμε για αυτοκινητο 34,000 ευρο που οταν τα δινεις λες τουλαχιστον οτι τετοια 'κολπα' δεν θα βγουν στην φορα, και ειναι και γιαπωνεζικο)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 19:14:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μονο με γραμμα στο κατασκευαστη βρισκεις ακρη....
ακομα και βοηθεια να μη βρεις τους τριζουν τα δοντια στα κεντρικα δηλ στη λιον
το εχω δει και εγω με πολλους φιλους |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 20:45:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | shark_zak έγραψε: | εγω τηλεφωνικα και μαλιστα επωνυμα ειχα κανει παραπονα (για την dakar) και τιποτα δεν αλλαξε....  |
τι ναλλαξει?αφου και στην lion αμα πας τα ιδια θα σου κανουν.μιλαμε οτι η peugeot στην Ελλαδα εχει μακραν το χειροτερο δικτυο σερβις.
απο ποιον ναρχισεις και που να τελειωσεις.πολυ λιγοι κανουν καλη δουλεια και συνηθως ειναι μικρα συνεργεια (για εξουσιοδοτημενα μιλαμε παντα).Και λογικο ειναι να γινεται αυτο αφου το μεγαλο συνεργειο ειναι δυσκολο να το επιβλεψει ο ενας υπευθηνος που υπαρχει συνηθως.Και αμα ειναι και ιδιος με της Mini Moke (δεν λεμε ονοματα) τοτε κλαυτε τα.
Εγω λεω ναρχισετε να στελνετε email στην peugeot Γαλλιας να κραζετε μπας και γινει τιποτα σοβαρο.Κατι παρομοιο ειχα κανει εγω στην honda στην Ιαπωνια και το email διαβαστηκε κανονικοτατα,σταλθηκαν χιλιες συγνωμες και μετα με πηραν απο το συνεργειο στην Ελλαδα και μονο που δεν εκλαιγαν .Και ειμαι στο αμην να το ξανακανω τωρα παλι αφου εντος εγγυησης εδω και 3 χρονια στο crv μας το παραθυρο του οδηγου (οι ραγες) εχουν προβλημα και εχουν αλλαχτει 4 φορες και ακομα το τζαμι εχει τζογους (και μιλαμε για αυτοκινητο 34,000 ευρο που οταν τα δινεις λες τουλαχιστον οτι τετοια 'κολπα' δεν θα βγουν στην φορα, και ειναι και γιαπωνεζικο) |
καλα λεμε ετσι και και ξανακανεις παραπονα στην Ιαπωνια μου φαινεται θα σου στειλουν ολοκληρη την πορτα μαζι με το τζαμι delivery!!
μη τους λυπασαι κατα τη δικη μου γνωμη αφου το αξιζουν και εναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι ξαναστειλε e-mail οχι μια αλλα χιλιες φορες.
το ισχυει και για τα πεζο.στειλτε ενα μηνυμα στη Γαλλια να δουμε τι θα γινει , ετσι απο περιεργεια βρε παιδια.
πιστευω πως εμεις φταιμε για αυτη τη κατασταση εφοσον τα ανεχωμαστε η λεμε ''δε βαριεσαι μωρε'' η ''που να στελνω τωρα e-mail και σιγα μη δωσουν σημασια''.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc R.G.
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 05:31:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | savras έγραψε: | και το τελικό χτύπημα... το τιμόνι το είχαν βάλει στραβά και ξαναπήγα για 3η φορά!!!! πόσο μ@@@@@@ είναι; |
το τιμονι?καλα τι αλλαξαν? |
για να αλλάξεις δορυφόρους πρέπει να βγει τιμόνι, αεορόσακος κτλ . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 07:35:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ερώτημα όμως που συνεχίζει να υπάρχει για πολλούς από εμάς είναι αφού το συγκεκριμένο συνεργείο είναι ..... ότι είναι .... για τον καθένα μας, υπάρχει κάποιο άλλο στην περιοχή που να μπορεί να ικανοποιήσει τις οποιεσδήποτε ανάγκες μας (service, επισκευές κτλ.) και η δουλεία και τα υλικά που προσφέρει να είναι αξιόπιστα?
Επίσης στο συγκεκριμένο συνεργείο για το οποίο γίνεται η κουβέντα ζήτησα όταν αγόρασα το αυτοκίνητο μου (206XS 1.6) να μου βγάλουν το περιβόητο CD PLAYER της CLARION (ο Θεός να το κάνει CLARION) και να τους το χαρήσω .... και ας μην τοποθετούσαν τίποτα στη θέση του. Η απάντηση ήταν αρχικά "ναι" μετά "ίσως" και τελικά .... "δεν μπορούμε γιατί δεν μπορούμε να αρχίσουμε να σκαλίζουμε".....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc R.G.
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 07:39:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
την ερώτηση για άλλο συνεργείο την έκανα πριν από πολύ καιρό, αλλά απαντηση δεν έλαβα. Ίσως το νέο συνεργείο του Καννέλη στην Κλεισθένους να μας σώσει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2004, 14:14:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρεις εάν είναι ανοικτό και Σάββατο το συγκεκριμένο?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc R.G.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 05:29:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχω ιδεα...φαντάζομαι πως οχι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2004, 07:40:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρουμε τουλάχιστον εάν έχει σχέση με τον ΚΑΝΕΛΗ στη Λεωφ. Πεντέλης (γιατί και για αυτόν δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα στο site)....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|