PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα";

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 21:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο αμαξι λεμε "μπεμπα";
Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 23:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την BMW ίσως;; Razz

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2004, 21:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωταω επειδη εχω διαβασει εδω μεσα να λεει καποιος το αυτοκινητο μπεμπα. Δεν ξερω ομως τι αυτοκινητο εννοει. Μηπως το παλιο; Μηπως το μακρυ; Ενα τραγουδι απο τα imiskoubira που λεγεται METH STO BOLAN λεει καπου ο στιχος <<σπινιαροντας γκαζωνω την μπεμπα του μπαμπα και χωνω κασετιδι στο τερμα ο λεπα>>
Ελπιζω σε καποια βοηθεια
Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2004, 22:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Μπέμπα" έχουμε συνηθίσει να λέμε τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου. Ίσως να έμεινε έτσι λόγω ομοιότητας στο όνομα (Μπε Εμ Βε). Νομίζω ότι το
"μπέμπα" για τις BMW είναι μια ακόμα ελληνική αποκλειστικότητα Laughing Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με το "σκαραβαίος" ή το "βάτραχος" μόνο που εκεί το "παρατσούκλι" δόθηκε λόγω σχήματος...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 07:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
"Μπέμπα" έχουμε συνηθίσει να λέμε τις BMW ανεξαρτήτως μοντέλου. Ίσως να έμεινε έτσι λόγω ομοιότητας στο όνομα (Μπε Εμ Βε). Νομίζω ότι το
"μπέμπα" για τις BMW είναι μια ακόμα ελληνική αποκλειστικότητα Laughing Φαντάσου κάτι αντίστοιχο με το "σκαραβαίος" ή το "βάτραχος" μόνο που εκεί το "παρατσούκλι" δόθηκε λόγω σχήματος...

Α ρε παλιουρα πως τα ξερεις ολα ! Wink Laughing Laughing Laughing

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 07:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:

κι εκει που εμεις το λεμε σκαραβαιο ή βατραχο , οι αλλοι το λενε beetle=ζουζουνι. Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 11:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
κι εκει που εμεις το λεμε σκαραβαιο ή βατραχο , οι αλλοι το λενε beetle=ζουζουνι. Twisted evil Twisted evil

"Σκαραβαίος" και "Βάτραχος" είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα. "Βάτραχο" έλεγαν το παλιό Citroen DS λόγω των τεράστιων εμπρός φώτων και του περίεργου σχήματός του.

Το θυμάστε; Καταπληκτικό αυτοκίνητο!

Μήπως το τόπικ θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Παρατσούκλια αυτοκινήτων"; Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 16:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπεμπα λεμε τα B.M.W και Μαρίκες της MERCEDES Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 19:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλήθεια... τα peugeot γιατί τα λένε pug;

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2004, 19:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
αλήθεια... τα peugeot γιατί τα λένε pug;

pug ξεκινησε να τα λεει το max power στην αγγλια πριν απο καμια δεκαετια και εμεινε.ειναι απο το peugeot

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2004, 20:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="zzzleepy"]

Φοβερό αυτοκίνητο φίλε μου.Με αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα για την εποχή του,όπως τα φώτα που έστριβαν προς την είσοδο της στροφής.Δυστιχώς η Σιτροέν έχασε τη προσωπικότητά της μόλις μπήκε στο γκρούπ PSA.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2004, 08:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
.....και Μαρίκες της MERCEDES Wink Laughing

και εγώ που νόμιζα οτι τα λέγαμε Μερτσέντια...... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 13:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιό αμάξι λέμε "μπέμπα"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
Ποιο αμαξι λεμε "μπεμπα";
Ευχαριστω

ΜΠΕΜΠΑ=BMW

ΗΜΑΡΤΟΝ NodNo
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2004, 16:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="1.1 i love you"]
zzzleepy έγραψε:

Φοβερό αυτοκίνητο φίλε μου.Με αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα για την εποχή του,όπως τα φώτα που έστριβαν προς την είσοδο της στροφής.Δυστιχώς η Σιτροέν έχασε τη προσωπικότητά της μόλις μπήκε στο γκρούπ PSA.

Που είσαι ρε γιάννη , που χάθηκες!!

C3 βλέπω ...εσύ δεν πήγαινες για RENAULT???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης