PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

3 νέες εκδόσεις στην γκάμα της Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
savras (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc R.G.

Ένταξη: 21 Απρ 2004
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 07:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα, αυτό μου φαίνεται τραβιγμένο... μόνο στα δώρα νομίζω πως διαφέρουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 08:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου το δινουν σαν προσφορα-εκπτωση για καποιον χ λογο και καλα...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 00:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λ¨ογω της ιδιότητας μου εκτός απο Ταβερνιάρης να είμαι και υπεύθυνος μεταχειρισμένων Της αντιπροσωπείας της Peugeot εδώ στον Βόλο έχω να αναφέρω τα εξης!

Οι τιμές που ισχύουν για τα αυτοκίνητα όλων των εταιριών είναι κοινές είτε το πάρεις απο Αθήνα είτε απο Αλεξανδρούπολη.

Το νέο αυτοκίνητο συνοδεύεται απο Τιμολόγιο Πώλησης της ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και όχι απο τιμολόγιο πώλησης αντιπροσώπου

Μέσα στο τιμολόγιο αναφέρονται
Εργοστασιακή Τίμή αυτοκινήτου
ΦΠΑ
Ειδικός φόρος μεταβίβασης

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 07:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τα περιθωρια κερδους...ειναι τα ιδια παντου... Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 08:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει κέρδος παρα προμήθεια αντιπροσώπου την οποία παίρνει 20 μέρες αφού εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας του πωληθέντος αυτοκινήτου και η οποια αλλάζει απο μοντέλο σε μοντέλο

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 08:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ μας καλυψατε κυριε Νικο.... Idea Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2004, 10:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Δεν υπάρχει κέρδος παρα προμήθεια αντιπροσώπου την οποία παίρνει 20 μέρες αφού εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας του πωληθέντος αυτοκινήτου και η οποια αλλάζει απο μοντέλο σε μοντέλο

Και πόση είναι η προμήθεια για ένα 206 για παράδειγμα?
Έτσι ρωτάω από περιέργια!!!!

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2004, 00:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν ξέρω με ακρίβεια αλλα είναι κάπου 300 ευρώπουλα

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2004, 07:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 206 μου 1.6 - αναλογα με κυβικα παει- ηταν 420 ευρω........
εφτασα μεχρι και στον γαμπρο του θεοχαρακη για να μου κανουν καλυτερη τιμη και ....μη σου πω τι μου κανανε οποτε φιλε μη παραμυθιαζεσαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης