PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου κλέψανε το καινούργιο μου MP3 PLAYER...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 17:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Μου κλέψανε το καινούργιο μου MP3 PLAYER... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παει το πρωι ο bro μου να παρει το αμαξι απο την Κασσανδρου (Θεσσαλονικη) που το ειχα παρκαρει σε κεντρικο μερος πανω σε διασταυρωση και με το που παταει απο μακρια να ξεκλειδωσει το αμαξι, αυτο κλειδωνει... Καταλαβαινετε τι παγωμαρα εφαγε. Με παιρνει αμεσως τηλεφωνο και τρεχω να δω τι εγινε και τι βλεπω... Ολα τα καλωδια βγαλμενα πεταμενα ως την πορτα φτανανε... Η κλειδαρια του συνοδηγου παραβιασμενη και βεβαιως το ολοκαινουργιο μου MP3 PLAYER που ειχα σκασει 500 ευρω να το παρω να εχει κανει φτερα... Επειδη το αμαξι το χρησιμοποιω καθε μερα, την προσοψη ναι μεν την βγαζω αλλα την βαζω μεσα στο ντουλαπακι στην θηκη του. Αυτοι λοιπον ανοιξαν σαν κυριοι και το ντουλαπακι, πηρανε την προσοψη και πηρανε και το τηλεκοντρολ που ειχε το mp3 player και μια θηκη με CDs που ειχα... Τιποτα αλλο δεν πηρανε... Συναγερμο βεβαια δεν ειχα, αλλα δεν μου πηγαινε το μυαλο οτι μπορει τοσο πανευκολα να μπαινει καποιος στο αμαξι σε 5 δευτερολεπτα με ενα απλο κατσαβιδι... Αποτυπωματα εννοειται δεν αφησανε οποτε χαμενη δουλεια... Και δεν το ειχα ουτε 1 μηνα πανω το mp3 player, ακομα δεν ειχα μαθει καλα τις λειτουργιες του... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 20:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Κασσάνδρού μια απο τα ίδια στο υψος της οδού Μακ. Αμυνης.. Πάνω απο τον Αγ. Δημήτριο στην ευθεία της Αριστοτέλους.. Το Clarion αντιστάθηκε όμως..

Η άνωθι ιστορία πρίν 2 χρόνια... Την έβγαλα με ένα σπασμένο τζάμι

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 21:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μου κλεψανε το καινουργιο μου MP3 PLAYER... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Παει το πρωι ο bro μου να παρει το αμαξι απο την Κασσανδρου (Θεσσαλονικη) που το ειχα παρκαρει σε κεντρικο μερος πανω σε διασταυρωση και με το που παταει απο μακρια να ξεκλειδωσει το αμαξι, αυτο κλειδωνει... Καταλαβαινετε τι παγωμαρα εφαγε. Με παιρνει αμεσως τηλεφωνο και τρεχω να δω τι εγινε και τι βλεπω... Ολα τα καλωδια βγαλμενα πεταμενα ως την πορτα φτανανε... Η κλειδαρια του συνοδηγου παραβιασμενη και βεβαιως το ολοκαινουργιο μου MP3 PLAYER που ειχα σκασει 500 ευρω να το παρω να εχει κανει φτερα... Επειδη το αμαξι το χρησιμοποιω καθε μερα, την προσοψη ναι μεν την βγαζω αλλα την βαζω μεσα στο ντουλαπακι στην θηκη του. Αυτοι λοιπον ανοιξαν σαν κυριοι και το ντουλαπακι, πηρανε την προσοψη και πηρανε και το τηλεκοντρολ που ειχε το mp3 player και μια θηκη με CDs που ειχα... Τιποτα αλλο δεν πηρανε... Συναγερμο βεβαια δεν ειχα, αλλα δεν μου πηγαινε το μυαλο οτι μπορει τοσο πανευκολα να μπαινει καποιος στο αμαξι σε 5 δευτερολεπτα με ενα απλο κατσαβιδι... Αποτυπωματα εννοειται δεν αφησανε οποτε χαμενη δουλεια... Και δεν το ειχα ουτε 1 μηνα πανω το mp3 player, ακομα δεν ειχα μαθει καλα τις λειτουργιες του... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

προφανώς, κάποιος παρακολούθησε την κίνησή σου, να βάλεις την πρόσοψη στο ντουλαπάκι..........
δεν εξηγείται διαφορετικά να ρίσκαρε να παραβιάσει το αυτοκίνητο, υποθέτωντας οτι το έχεις εκεί.......
κρίμα πάντως, εύχομαι να βρεθεί........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 21:33:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη τι να πω... Sad Να του κοπούν τα χέρια αυτουνού που το πήρε (κι ευγενικά το είπα Evil ).

Άσχετο... το αμάξι έχει αυτοκολλητάκι 206club.gr πίσω;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2004, 23:46:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μάκη τι να πω... Sad Να του κοπούν τα χέρια αυτουνού που το πήρε (κι ευγενικά το είπα Evil ).

Εχει εχει...Λες να μου το πηρε κανενας που δεν γουσταρει το club??? (κανω και αστεια να με καλμαρω...)

Το θεμα ειναι οτι μαλλον κανει μπαμ το αμαξι επειδη εχω βαλει Lexus φωτα πισω...

Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to 80% βάζει την πρόσοψη στο ντουλαπάκι, το 15% στο πορτ μπαγκαζ ή κάτω από το κάθισμα. Καλύτερα να την άφηνες πάνω, θα νόμιζε ο κλέφτης ότι είναι της πλάκας - εκτός κι αν έκανε μπαμ!

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Εχει εχει...Λες να μου το πηρε κανενας που δεν γουσταρει το club??? (κανω και αστεια να με καλμαρω...)

Το θεμα ειναι οτι μαλλον κανει μπαμ το αμαξι επειδη εχω βαλει Lexus φωτα πισω...

Σε ρώτησα γιατί το είδα στην Κασσάνδρου κάποιο βράδυ και έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιανού είναι αυτό το pug! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 08:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikapos έγραψε:
to 80% βάζει την πρόσοψη στο ντουλαπάκι, το 15% στο πορτ μπαγκαζ ή κάτω από το κάθισμα. Καλύτερα να την άφηνες πάνω, θα νόμιζε ο κλέφτης ότι είναι της πλάκας - εκτός κι αν έκανε μπαμ!

Και το 5% στην θήκη της πόρτας.Και τί να το κάνεις αν σου μείνει η πρόσοψη?Απλώς θα έχεις την ικανοποίηση ότι θα τους είναι άχρηστη η μισή πηγή...

Μάκη,εσύ να'σαι καλά και θα πάρεις άλλο καλύτερο.Πάντως κάποια καινούργια R/CD δίνουν και ασφάλεια κλοπής.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 10:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς συναγερμό τα pug μας; Ποτέ! Έχω ακούσει ότι η πόρτα μας ανοίγει απίστευτα εύκολα...

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 10:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του είχες έτοιμο φαί στο πιάτο φίλε...Μάκη

Χωρίς συναγερμό και καινούριο MP3 palyer και μέσα στο αυτοκίνητο η πρόσοψη....?

Ε αυτό είναι η χαρά του κλέφτη...και ειδικά αν είναι pug....

Μου το χουν ανοίξει και μένα κάτω από το σπίτι μου σε ηρεμη γειτονιά...καλοκαιράκι...και την πρόσοψη την είχα στο σπίτι....

Συναγερμο δεν είχα αλλά είχε το pioneer ένα σύστημα που όταν ανοιγες την πόρτα αν δεν έβαζες την πρόσοψη ....χτύπαγε από τα ηχεία ένας εκοφαντικός ήχος-σειρήνα σαν συναγερμός...

Ε άνοιξαν γιατί είδαν ότι δεν είχα συναγερμό...μπήκαν μέσα...ανοιξαν το ντουλαπάκι...δεν βρηκαν πρόσοψη εκείνη την ώρα άρχησε να βαράει και από τα ηχεία...ο ήχος...και έκλεισαν την πόρτα και σηκώθηκαν και έφυγαν...
Αποτέλεσμα η πόρτα του οδηγού λυγισμένη από την κολώνα...το αμάξι μια μέρα στο τμήμα για να πάρω χαρτί κλοπής και να μου πληρώσει η ασφαλιστική στα καπάκια καινούρια πόρτα ευτυχώς λόγω της ασφάλειας κλοπής που χα κάνει μόλις 2 εβδομάδες πρίν... Shocked

Λοιπόν παιδιά...Συναγερμός απαραίτητα στα πεζουδάκια...και πρόσοψη ποτέ μέσα στο αυτοκίνητο ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.....

Εγώ προτείνω και ασφάλεια κλοπής....για να κοιμόμαστε ήσυχοι...

Κατα τα άλλα ....εσυ να σαι καλά....και πρόσεχε λίγο....το χες αμελήσει και συ πιστεύω και διστυχώς...δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο... Cussing out

Έχει επεξεργασθεί από τον/την p206Mike στις Πεμ 10 Ιούν 2004, 14:39:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 13:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

A ναι ξεχασα να πω οτι αυτο το συμβαν δεν εγινε τωρα αλλα πριν 2 βδομαδες... Για αυτο και ειμαι καπως ηρεμος... Την ιδια μερα που εγινε αυτο πηγα απο εκει που πηρα το ΜΡ3 μπας και γινει τιποτα με την εγγυηση αλλα τιποτα... Και μιας που ημουνα εκει, εβαλα και εναν συναγερμο που μαλλον τρελος ημουνα που δεν ειχα εως τωρα... Οχι οτι ειναι πανακεια, αλλα τουλαχιστον ειμαι "λιγο" πιο ασφαλης... Βεβαια το καλυτερο που εγινε ειναι το οτι βρηκα θεση σε παρκινγκ επιτελους οποτε τωρα νιωθω καπως πιο ασφαλης. Ο αδερφος μου απο τα νευρα του πηγε και πηρε αμεσως καινουργιο ΜΡ3 επειδη με ειδε μεσα στα μαυρα χαλια, και ευτυχως αυτο εχει και ασφαλεια κλοπης! Οποτε πιστευω οτι τωρα πια ειμαι καλυτερα...

zzzleepy ενα Pug στο τελος της Αγ.Δημητριου πριν απο τα Goody's που εχω δει μερικες φορες με σηματακι πισω, δικο σου ειναι? Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 14:01:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:

zzzleepy ενα Pug στο τελος της Αγ.Δημητριου πριν απο τα Goody's που εχω δει μερικες φορες με σηματακι πισω, δικο σου ειναι? Cool Cool Cool

Εγώ μένω Ευαγγελίστρια και δεν έχω πια σηματάκι (ξεκόλλησε όταν έβαλα τα φυμέ). Θα το καταλάβεις το pug μου γιατί έχει δυο αυτοκόλλητους δράκους στα πλάγια... Αν θες στείλε κανένα πμ με το τηλέφωνό σου να βρεθούμε όταν θα είσαι στα μέρη μου Wink

Πάλι ξεφύγαμε...

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2004, 14:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lexus εχεις Αντωνη? Question Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης