PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος μετά τα 140χλμ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 23:55:13    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος μετά τα 140χλμ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα 1.6 04 με 4300χλμ στηνεθνικη μετα τα 140 ακουω ενα μικρο θορυβο σαν σφυριγμα και με ταχυτητα και με νεκρα
πωσ κανει οταν χαλασει το ρουλεμαν του διαφορικου κατι τετοιο...
ειναι λογικο?? μηπως πρεπει να το κοιταξω??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρουλεμάν διαφορικού ? πού έχει τέτοιο πράγμα...

Ότι και να σου πώ απο εδώ.. αμα δεν ακούσω δεν μιλάω...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 02:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: θορυβος εθνικη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εχω ενα 1.6 04 με 4300χλμ στηνεθνικη μετα τα 140 ακουω ενα μικρο θορυβο σαν σφυριγμα και με ταχυτητα και με νεκρα
πωσ κανει οταν χαλασει το ρουλεμαν του διαφορικου κατι τετοιο...
ειναι λογικο?? μηπως πρεπει να το κοιταξω??

Δεν μου λες;
Μήπως είναι σαν σφύριγμα-βόμβος σαν αυτόν που κάνουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ όταν οι οδηγοί τους έχουν ταχύτητα στο σαζμάν και αφήνουν τελείως το γκάζι;

Εμένα παλιά μου το έκανε αυτό και ήταν από τα λάστιχα. Μόλις άλλαξα τα Continental Premium Contact (εργοστασιακά) και έβαλα τα TOYO T-1S, δεν θυμάμαι να ξανάκουσα τον θόρυβο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρουλεμαν διαφορικου εχουν ολα τα καρα απο οσο ξερω
οχι δεν ειναι απο λαστιχα το εχω ακουσει και αυτο που λεσ απο τα κοντινεταλ μοιαζει βομβο οπως λεσ αλλα μεταλικο και πολυ σιγανο
Επιστροφή στην κορυφή
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:53:41    Θέμα δημοσίευσης: oeoeoe Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατεμε ειναι το ζοαν το ζοαν τησ εξατμισης , το ιδο προβλημα που ειχαν και οι πρωτες παρτιδες των 206. βασικα τα 2004 ειναι τα πρωτα μοντελα με τα μαυρα καντραν που δεν ειχαν πουκηθει κι εχουν ςχεδον τα ιδια προβληματα. οταν ανοιγεις αποτομα γκαζι σε χαμηλες ταχητυτες προσεχε αν ακους καποιο τρηξιμο απο κατω.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν καταλαβαινω τι λεσ το δικο μου εχει ημερομηνια παραγωγης 22-2-04 και το ζουαν μαλλον αποκλειεται γιατι το κανει και με νεκρα στην εθνικη....
ειχα αλλαξει στο κορσα3 φορες ζουαν και ξερω πως κανει ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο εκει....κατι με τη μεταδοση παιζει.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 15:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιχχχχχχχ ρουλεμάν διαφορικού... ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ είμαι.... σκεφτόμουνα πώς είναι το διαφορικό και ξέχασα τα ρουλεμαν στις φωλιές των ημιαξονίων.....

Ας κάνω λιγάκι ΜΠΕΕΕ

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 15:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
κατι με τη μεταδοση παιζει.

Πολύ πιθανό...
1) Στο κάνει σε όλες τις σχέσεις μετάδοσης που μπορούν να πιάσουν τα 140km/h και πάνω (3η, 4η, 5η);
Αν ναι, τότε δεν νομίζω να είναι από γραζάζι του σαζμάν. Πολύ πιθανό όμως να είναι κάποιο ρουλεμάν, είτε του σαζμάν, είτε του διαφορικού, έιτε κάποιου τροχού. Δεν νομίζω να είναι κάτι χειρότερο (αν και αυτό είναι ήδη πολύ κακό Rolling eyes ).
2) Τον ήχο τον ακούς καλύτερα με κλειστά παράθυρα;
3) Παρουσίασε επιδείνωση από τότε που το πρωτάκουσες (πάρα πολύ σημαντικό, φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί); Αν παρουσιάσει επιδείνωση με την πάροδο του χρόνου, τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με την άσχημη εκδοχή...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 16:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oτι και να ειναι με γ***σε εχω κανει 4300 σε 45 μερες που το εχω και αυτα για δουλειες οχι βολτουλες και μονο που σκεφτομαι οτι θα φαω 1-2-3...μερες με τη πεζο φρικαρω...
μαλλονα θα παω πρωτα στο ξαδερφο μου που εχει συνεργειο πεζο να μου το βρει και μετα στη πεζο να τους πω μονοσ μου τι εχει τα γιδια...
δεν εχω βαλει 4η στα 150 δεν το σκεφτηκα αλλα εκει ακουγεται ο κινητηρας υποθετω πιο πολυ...
ρουλεμαν τροχου δεν ειναι γιατι θα ακουγοταν και οταν στριβω

δημητρη τα λαστιχα ποσοσ πολυ σου ακουγονταν και σε τι ταχυτητες
θα το σηκωσω στο συνεργειο και θα το τρεχω στον αερα για να το ακουσουν απο κατω μαλλον.....
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 16:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δημητρη τα λαστιχα ποσο πολυ σου ακουγονταν και σε τι ταχυτητες
θα το σηκωσω στο συνεργειο και θα το τρεχω στον αερα για να το ακουσουν απο κατω μαλλον.....

Τα λάστιχα ακουγόταν σε διάφορες ταχύτητες, μπορεί να έπαιζε ρόλο και το οδόστρωμα. Τον έκαναν μόλις ζεσταίνονταν. Τον άκουγα όταν γυρνούσα από κάπου, μέσω εθνικής, είτε έτρεχα, είτε όχι.

Ο θόρυβος που έκαναν ήταν σαν κιβώτιο ταχυτήτων με ταλαιπωρημένα γρανάζια. Δηλαδή σαν γρανάζια που παράγουν εκείνο τον χαρακτηριστικό βόμβο όταν δουλεύουν. Είναι παρόμοιος ήχος με αυτόν που κάνουν κάποια παλιά λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 16:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα κατω απο 130 δεν ακουγεται κιχ αυτο ειναι που με φρικαρει

λοιπον χτες με το βγηκα εθνικη - κρυο ακομα- το πλακωσα ....
το κανει και με 4η και το ιδιο πολυ απο 130 ως 180 που εφτασα ουτε πιο πολυ ουτε πιο λιγο. ελπιζω να ειναι λαστιχα...
παντως και αθηνα κανουν θορυβο τα λαστιχα αλλα οχι τον ιδιο με μικρες ταχυτητες το καταλαβαινεις οτι ειναι απο τη κυλιση τους
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 15:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ακρη με το θορυβο ακομα δεν εχω βγαλει...
στη πεζο για τα 10000χλμ που πηγα με κοιτουσαν σα χανοι και μου ζητησαν να το αφησω γιατι λογικα μεσα στην αθηνα 140+δε πιανεις ευκολα!!!

μετα ομως απο συζητηση με μηχανικο πεζο φιλο μου απεκλεισε μηχανικο θορυβο-προβλημα καθως μου λεει θα επρεπε να στο κανει και ποιο χαμηλα εστω και λιγο...αυτος ηταν σιγουρος οτι ειναι αεροδυναμικο το θεμα...

και ερωτω -αν πουμε οτι δεν ειναι τα κοντινεταλ- κανει αεροδυναμικους βορυβους το 206???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 15:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
και ερωτω -αν πουμε οτι δεν ειναι τα κοντινεταλ- κανει αεροδυναμικους βορυβους το 206???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Με πλευρικούς ανέμους απο τις πάνω ενώσεις κολόνας -παρμπρίζ αλλά μετά τα 100 χλμ το έχω παρατηρήσει. Με 190 ήταν την πρώτη φορά και κοίταγα ξανά και ξανά την κολώνα ,μέχρι που κοίταξα τι γινόταν εκτός εθνική και υσήχασα Exclamation
Αν δεν έχεις κλέισει εντελώς τα παράθυρα απο την ίδια περιοχή.
Απο Καθρέπτες με κάποια χλμ σε θεομηνία ...
Αυτά απο μένα

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θόρυβο τον είχα και 'γω στα 150-170 αλλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και δεν τον άκουσα ξανά.Πιστεύω όμως ότι ήταν απ' τον αέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

???μα καλα πως εξαφανιστηκε?
ο θορυβος ειναι απο εμπρος ειμαι σιγουρος και ειναι σα θορυβος κυλισης !
παντως ρουλεμαν μου το απεκλεισε γιατι θα εκανε και απο χαμηλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 22:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ρίχνεις καμια ματιά απο κάτω μην έχει πιαστεί τπτ ή έχει λασκάρει ?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 18:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4 ατομα το κοιταγαμε τις προαλλες απο κατω στη πεζο για τα 10000χλμ και 3 στο μηχανικο που αλλαξα βαλβολινες-λαδια......................
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 10:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
4 ατομα το κοιταγαμε τις προαλλες απο κατω στη πεζο για τα 10000χλμ και 3 στο μηχανικο που αλλαξα βαλβολινες-λαδια......................

Σταμάτησε μετά την αλλαγή?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 17:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπα τα ιδια.....ψαχνω τετραδα λαστιχα με ζαντες να βαλω πανω για μια μερα να δω αν φταινε κοντινεταλ....
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Σεπ 2004, 10:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
???μα καλα πως εξαφανιστηκε?
ο θορυβος ειναι απο εμπρος ειμαι σιγουρος και ειναι σα θορυβος κυλισης !
παντως ρουλεμαν μου το απεκλεισε γιατι θα εκανε και απο χαμηλα...

Πιθανότατα να είναι απ' τον αεραγωγό πάνω στο καπό γιατί αν ήταν κάτι άλλο θα τον άκουγα ακόμα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης