PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

4 φορές ιμάντα μήπως ειναι κάτι αλλο?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 00:12:20    Θέμα δημοσίευσης: ΣΠΡΕΥ ΙΜΑΝΤΩΝ (BELT DRESSING) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΟ (ΣΦΥΡΙΖΕ) ΣΤΑ 56000χλμ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΘΡΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ .ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΩΝ ΙΜΑΝΤΩΝ GATES ,ΑΠΟ ΤΗΝ ELTREKKA ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΘΕ 60000χλμ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 13:43:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 1,1 και 1,4 ι ιμάντας χρονισμού αλλάζεται κάθε 60,000Κμ

Στα 1,6 16V απο ανοιξη 2002 και μετα ανα 80,000κμ

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 14:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: 4 φορές ιμάντα μήπως ειναι κάτι αλλο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
εχω παρει το 206 cc εδω και 2 χρονια
στο 1 εξαμηνω ακουγα απο μπροστα ενα σφυριγμα ... το πηγα στο ντασιο απο εκει που το αγορασα ... μου αλλαξαν ιμαντα.. σε εγγυηση.
στα 7.000 χλμ ξανα σφυριζε παλι ιμαντα.στα 12.000 παλι τα ιδια και πηγα στην lion kai παλι τα ιδια... και το κουφο ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και συμβενει συχνα....
τωρα ειμια στα 17.000 και παλι εχω το ιδιο σφυρηγμα μολις ζεσταθει το αυτοκινητο σταματει ... τι σκ**α να κανω ρε παιδια ! Evil
ασε που την τελευταια φορα πληρωσα και τον ιμαντα...στην lion...
Evil φυσικα δεν δεχτεικα να πληρωσω εργασια.
μηπως φταει κατι αλλο
εχει συμβει σε καποιον απο εσας Question [/b]

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ:
1.ΤΕΝΤΝΩΤΗΡΑ ΙΜΑΝΤΑ
2.ΡΟΥΛΕΜΑΝ
3.ΙΜΑΝΤΑ Κ6-LE 1560
...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ....ΑΚΟΜΑ Wink
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΛΑ ΒΕΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 08:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Στα 1,1 και 1,4 ι ιμάντας χρονισμού αλλάζεται κάθε 60,000Κμ

Στα 1,6 16V απο ανοιξη 2002 και μετα ανα 80,000κμ

Εγώ άλλαξα στα 80.000 km...
Ρώτησα και μου είπαν οτι τα μοντέλα πρίν το 2000, αλλάζουν στα 70.000, ενώ τα μοντέλα μετά το 2000, αλλάζουν στα 80.000

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 00:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ό,τι νά'ναι ο καθένας...

Υπάρχουν σχετικές τεχνικές οδηγίες περί αυτού..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης