PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ακόμα δεν το πήρα....και
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 13:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασούλη, το δικό μου που είναι Μαύρο, το πλύνω ή δεν το πλύνω, το χρώμα μου δεν μασάει τίποτε ε; Razz

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 13:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλλικο Μπλε Σαντοριν? Και μενα Μπλε Σαντοριν ειναι αλλα δεν ειναι μεταλλικο... νομιζω βασικα οτι δεν εβγαινε σε μεταλλικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%.. Οι φωτο του RC στο αντιστοιχο topic με κανουν να πιστευω οτι μαλλον τελικα υπαρχει και μεταλλικο...(η απλα το εχουν πεθανει στο γυαλισμα το συγκεκριμενο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 13:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
alemao_rallye έγραψε:
το άσπρο γιατί δεν ξεβάφει; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Xα χα! καλό!

Για να με διορθώσω κι'όλας το Ασπρο και το Μαύρο ΔΕΝ συγκαταλέγονται στα "χρώματα".

Το Ασπρο προκύπτει από την ανάκλαση όλων των χρωμάτων του φάσματος και το Μαύρο από την απορρόφηση των χρωμάτων.

αρα αυτά τα 2 χρώματα δεν είναι χρώματα, αλλά μια ψευδαίσθηση; Very happy
Κάποιο αμάξι που νομίζουμε ότι είναι άσπρο, δεν είναι, αλλά μας ανακλά όλα τα χρώματα, τα οποία εισερχόμενα στα οπτικά νεύρα του ματιού (κωνία και ραβδία) βγάζουν το λευκό; Laughing Laughing Laughing Laughing
Ομοίως το μαύρο;

ΥΓ: Ας το φιλοσοφήσουμε λίγο Shocked Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 18:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
Τασουλη, το χρωματακι δεν ειναι καθολου μια χαρα , απλα εσυ δεν καταλαβαινεις ποσο χανει απο τη γυαλαδα του πειδη αυτο γινεται σιγα-σιγα. Βαλτο διπλα σε ενα αυτοκινητο εκθεσης και θα δεις ποσο ποιο φρεσκο ειναι το χρωμα του καινουργιου και ποσο ματ εχει γινει το δικο σου.

Οσο για το αλατι, φαινεται πως κανεις πολες αναβασεις το Χειμωνα γιατι στο λεκανοπαιδειο ουτε αλατι ουτε και χιονι...

Eταιροχρονισμένα μεν (είχα ξεχάσει ότι στο είχα στείλει αυτό... Rolling eyes ) αλλά θα σου απαντήσω!

Πριν κάτι μήνες έκανα ένα "μπαλωματάκι" στο αυτοκίνητο και περίμενα να δω μια διαφορά στο χρώμα. Ομως δεν φάνηκε καμμία διαφορά στο χρώμα. Μάλιστα σε σχέση με καινούργιο αυτοκίνητο ΔΕΝ έχει απολύτως καμμία διαφορά!

Να σου κάνω και μια ερώτηση; Πλένεις το αυτοκίνητο με (έστω μαλακό) σφουγγάρι; ή μόνο με πίεση;

Γιατί αν το πλένεις με σφουγγάρι σίγουρα το χρώμα σου έχει αποκτήσει μικρές μικρές γρατζουνίτσες στο χρώμα που ως αποτέλεσμα έχουν να θαμπώνουν το βερνίκι.

Α, ξέχασα! Σου ανέφερα ότι η επιστήμη του χρώματος είναι η δουλειά μου; Very happy

Οχι ως "μπογιατζής" αλλά σαν Τεχνικός του είδους. Για να γίνω λοιπόν αυτός που είμαι έπρεπε να μάθω καλά την συμπεριφορά των χρωμάτων και των βερνικιών (ασχέτου εφαρμογής) σε διάφορα υλικά!

Το ξέρεις ότι τα Κίτρινα - Πορτοκαλί ξεθωριάζουν πρώτα, μετά τα κόκκινα πράσινα και τελευταία τα κυανά/μπλέ και μαύρα; Οτι το πιο ανθεκτικό χρώμα στις ακτινοβολίες του ήλιου είναι το κυανό; (χρώμα πλούσιο στο καθημερινό τοπίο!)

Η σκόνη παρεπιπτόντως λειτουργεί ώς φίλτρο κατά του ήλιου και μόνο κατ'όπιν υψηλής θερμοκρασίας μπορεί να βλάψει την δομή του βερνικιού. Αν όμως κάπως την τρίψεις πάνω στο βερνίκι τότε και μόνο τότε κάνεις ζημιά.

Αυτό που οξειδώνει το χρώμα είναι τα άλατα γιατί διασπούν την δομή του βερνικιού και του χρώματος δεσμεύοντας το οξυγόνο.

Το πλύσιμο μεν αφαιρεί την σκόνη και την βρώμα αλλά μειώνει το πάχος του βερνικιού αφήνοντας το χρώμα εκτεθειμένο. (έχετε δεί κάτι παλιά αυτοκίνητα που το χρώμα τους είναι τελείως ματ;)

καλα ρε Τασο μη βαρας, δεν προσβαλω τη δουλεια σου απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η τεχνικης φυσεως εξηγηση (περι σκονης ως φιλτρο/χρωματων /ακτινοβολιας/κ.λ.π) δεν με πειθει.
προσκολημενος στον "μπακαλιστικο τροπο" βλεπω πως οταν το αμαξι εχει σκονη επανω του ειναι το ιδιο ευκολο να ακουμπησει καποιος πανω του και να τριψει τη σκονη αυτη πανω στο χρωμα δημιουργοντας μικρογρατσουνιες - οσο ευκολο ειναι να γινουν με το μαλακο σφουγκαρι κατα το πλυσιμο. ως αποδειξη ελα να σου δειξω τις γρατσουνιες στους μασπιεδες εκει που ειχε σκονη και χωμα και που ο μαλακ@ς ο τεχνητης εκατσε για να περασει κατι καλωδια για το ηχοσυστημα. Αν ηταν καθαρο το 206 αυτο δεν θα γινονταν. Οσο για το σφουγκαρι ναι εχεις δικιο και ειναι ενα αναγκαιο κακο.
Τελος δηλωνω για μια ακομη φορα κολημενος με το ...πλυσιμο... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 21:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα είμαι λίγο Cussing out και Crying or Very sad.
Ανακάλυψα μία υπογραφή. Ένα βήτα με ένα μεγάλο τόξο Arrow προς την
τάπα βεντζίνης (την καινούρια peugeot)(λέτε να σημαίνει κάτι αυτό Scratch Confused ) πάνω στα φαναράκια μου lexus και κάτι ψιλογρατζουνιές τριγύρω από αυτο.
Θέλω να τον 2gunfire Sniper Armed Bluegrab :fist:
Να πέρνεις ένα αυτοκινητάκι με κόπο και στέριση, να το ομορφένεις λιγάκι και να το βρίσκεις έτσι Crying or Very sad Σε κάνει Afroman

Έχει επεξεργασθεί από τον/την smaraghi στις Παρ 04 Ιούν 2004, 22:18:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 21:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Μιχάλη ευχαριστώ! Thumb right

Έχει επεξεργασθεί από τον/την smaraghi στις Παρ 04 Ιούν 2004, 22:20:48, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 21:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σμαραγδή μπορείς να κάνεις το post σου edit και να το βγάλεις. Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 21:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Τώρα αυτό Wink πως μπήκε. Άλλο είχα πατήσει. Τέλος .....

ο κώδικας για το Wink είναι το ; και το ), οπότε όποιος τελειώνει σε μια παρένθεση με ερωτηματικό, μας κλείνει το μάτι Wink

Όσο για την "υπογραφή", πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα μυαλό για να τα κάνει αυτά. Μια φορά μόνο να πιαστεί στα πράσα ένας, να ξυλοφορτωθεί μήπως και ηρεμήσει λίγο
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 22:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζόχα είνα! Ο μ@λ@..ς

Διονύση πράγματι ήταν το ; Wink

Ένας θα φάει ξύλο, πολλοί θα βάλουν μυαλό; Question

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Ανακάλυψα μία υπογραφή. Ένα βήτα με ένα μεγάλο τόξο Arrow προς την
τάπα βεντζίνης (την καινούρια peugeot)(λέτε να σημαίνει κάτι αυτό Scratch Confused )

Πρέπει να σημαίνει "Βενζίνη", αλλά αν βρεις αυτόν που στο έκανε, να του χαράξεις ένα "Κ" κι ένα βέλος που θα δείχνει προς τη "μαύρη τρύπα". Rolling eyes Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι μα**κες στις μέρες μας...ξεφυτρώνουν από παντού, βγαίνουν από τους υπονόμους σαν τις κατσαρίδες... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ελπίζω να σας έφτιαξα το κέφι. Razz Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 14:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Ένας θα φάει ξύλο, πολλοί θα βάλουν μυαλό; Question

Όχι, η θεραπεία δουλεύει σε ατομικό επίπεδο.....αλλά με το μυαλό που κουβαλάνε, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος εκμάθησης μου φαίνεται. Δεν οδηγεί πουθενά βέβαια, μόνο εκτόνωση της στιγμής είναι, αλλά γιατί όχι στην τελική....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 16:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ψιλοάσχετο, αλλά μια που θίχτηκε το θέμα...

Παιδιά εγώ το πλένω λιγότερο από 12 φορές τον χρόνο (τουτέστιν σπανιότερα από 1 φορά τον μήνα).

Όταν όμως το πλένω...
Το καθαρίζω από έξω, από μέσα και από κάτω (μαρσιπιέ θόλοι κ.τ.λ.). Ειδικά με το από κάτω πλύσιμο έχω γίνει υποχονδριακός. Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω λερωμένο θόλο...
Το πηγαίνω σε έναν δικό μου άνθρωπο και μου το καθαρίζει. Όταν το πλένω μόνος μου, λιώνω από την βαρεμάρα! Χώρια που σπάνια βρίσκω ΤΟΣΟ χρόνο (πολλές ώρες) για να τον διαθέσω στο πλύσιμο... Απλά προσπαθώ από μέσα να μην το λερώνω πολύ. Επίσης μια φορά καθάρισα και τις ταπετσαρίες - καθίσματα με αφρό (μόνος μου)!

Τις προάλλες έπλυνα και τον κινητήρα!
Γιατι τα κοσμήματα πρέπει να αστράφτουν!!! Rolling eyes Rolling eyes Very happy Very happy Very happy
Μόλις βρώ χρόνο (να τελιώσει η εξεταστική), θα του κάνω και ένα κέρωμα! (μόνος μου, γιατί αν ακούσετε τιμές για κερώματα θα λιποθυμήσετε!!)

Επίσης, δόξα τω Θεώ, το αυτοκίνητο έχει μόνο μια μικρή γρατζουνιά στο πίσω μέρος του, την οποία δεν έκανα εγώ. Επίσης έχει ελάχιστα (1~2) σημαδάκια στην πόρτα του συνοδηγού από μαλ***ες των φίλων μου, που ανοιγαν απρόσεχτα την πόρτα και αυτή χτυπούσε κάπου.
Όλες τις άλλες μικρογρατζουνιές (οι περισσότερες από αυτές δεν φαινονται με την μία) τις έκανα εγώ από μαλ***α μου...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2004, 17:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι όμορφο να έχεις ένα καθαρό και αγρατζούνιστο αυτοκίνητο σίγουρα! Ειδικά αν έχεις αφιερώσει χρόνο γι' αυτό Smile

Άπό την άλλη, ένα περιποιημένο αυτοκίνητο δυστυχώς γίνεται πιο εύκολα στόχος keying και άλλων κακών, κατά τη γνώμη μου.΄

Επιλογές και προτεραιότητες είναι αυτές...
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 22:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ξανάρθαμε στο Θέμα γρατζουνιές!!!!!!
Τι να πω ότι είμαι Crying or Very sad ή Twisted evil ή Lol
Την παρασκευή πάρκαρα το αμαξάκι μου ως συνήθως,
έτυχε να έχει μόνο μία θέση πάρκιν (λόγο ότι είναι free)
Εκεί που το άφησα υπάρχει μία καντίνα!!!!!!
Όταν σχόλασα πάω να το πάρω, βλέπω ότι αυτός με την
καντίνα είχε βάλει ομπρέλα δίπλα στο αμάξι, η πρώτη σκέψη
που έκανα ήταν "ωραία είχε σκιά το αμαξάκι μου"
για να το βγάλω έπρεπε να κλείσω τον καθρέφτη γιατί θα
χτυπούσα στο σίδερο της ομπρέλας!!!!!!!
Κλείνω τον καθρέπτη πάω λίγο πιο εκεί για να το ανοίξω και
να φύγω και τι να δω Eek γρατζουνισμένο

(εδώ το έχω πλύνει για να δω το βάθος Shocked
Τα πήρα Cussing out δεν ήξερα τι να κάνω αλλά δεν είχα την δύναμη
να αντιδράσω κι έτσι έφυγα.
Μάλλον αυτός πήγε να βάλει την ομπρέλα ο μ@.... και του έφυγε
απ' τον αέρα κι έτσι μου έκανε την ζημιά!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 22:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Λοιπόν ξανάρθαμε στο Θέμα γρατζουνιές!!!!!!
Τι να πω ότι είμαι Crying or Very sad ή Twisted evil ή Lol
Την παρασκευή πάρκαρα το αμαξάκι μου ως συνήθως,
έτυχε να έχει μόνο μία θέση πάρκιν (λόγο ότι είναι free)
Εκεί που το άφησα υπάρχει μία καντίνα!!!!!!
Όταν σχόλασα πάω να το πάρω, βλέπω ότι αυτός με την
καντίνα είχε βάλει ομπρέλα δίπλα στο αμάξι, η πρώτη σκέψη
που έκανα ήταν "ωραία είχε σκιά το αμαξάκι μου"
για να το βγάλω έπρεπε να κλείσω τον καθρέφτη γιατί θα
χτυπούσα στο σίδερο της ομπρέλας!!!!!!!
Κλείνω τον καθρέπτη πάω λίγο πιο εκεί για να το ανοίξω και
να φύγω και τι να δω Eek γρατζουνισμένο..........

μη στεναχωριεσαι αυτα και πολλα αλλα θα συμβουν.εγω το πηρα αποφαση μετα απο λιγο καιρο οταν οι γρατσουνιες αρχισαν να φυτρονουν σαν μανιταρια!
δεν θα ξεχασω την φραση που μου ειχε πει ενας τυπος οταν τρακαρα το αμαξι ενα μηνα κατοπιν αγορας. ημουν στον δρομο εβλεπα τη ζημια τραβουσα τα μαλια μου και την στιγμη που ημουν ετοιμος να παθω εγκεφαλικο πεταγεται απο το πουθενα και μου λεει: δεν αξιζει τον κοπο φιλε μη στεναχωριεσαι σιδερα ειναι και φτιαχνονται εσυ να σαι καλα και μη σ απασχολει τιποτα.εκεινη τη στιγμη τον ελεγα μαλ**α(απο μεσα μου φυσικα!)
μετα απο 2 χρονια καταλαβα ποσο δικιο ειχε.
προσωπικη λυση για τις γρατσουνιες ειναι να το κρατησω αλλα 2 χρονια και μετα βαψιμο.

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 00:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ χάρηκα μόνο 6 βδομάδες τον πέζουλα μου όταν από χαζομάρα μου, έφαγε γρατζουνιά στο πίσω δεξιά φτερό... αλλιώς θα έτρωγα μετωπική και θα έδινα φιλάκια στον οδηγό του άλλου αμαξιού Cool

Το πιο δύσκολο στις γρατζουνιές, είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, όπως βρήκαμε τα λεφτά για να το αγοράσουμε το αμάξι (αν όντως το αγοράσαμε και δεν μας το πήραν δώρο Evil Twisted evil ) έτσι θα βρούμε και λεφτά για να το συντηρήσουμε και να το επισκευάσουμε... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 12:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γραντουνιες...αναγκαιο κακο!!! Evil Εχω μαθει να ζω μαζι τους πλεον!!! Οσο και να τρεχω να τις φτιαξω, ολο και καποιος θα μου την ξανακανει, ισως και ο ιδιος ο φαναρτζης οπως θα το βγαζει απο το συνεργειο!?!?! Very happy Γιαυτο καλυτερα ειναι να περιμενουμε να μαζευτουν μερικες και μετα να φτιαχτουν ολες μαζι!!! Οπως λεει και ο Σταυρος, περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 14:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:πριν λιγο καιρο ειχα γρατσουνισει και εγω το αμαξι μου η οποια γρατσουνια ειναι αρκετα βαθεια.αν δεν το φτιαξω αμεσωσ (μιασ και κοστιζει 300 ευρω και λεφτα γιοκ) υπαρχει περιπτωση να σκουριασει και να σαπισει?
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 15:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:πριν λιγο καιρο ειχα γρατσουνισει και εγω το αμαξι μου η οποια γρατσουνια ειναι αρκετα βαθεια.αν δεν το φτιαξω αμεσωσ (μιασ και κοστιζει 300 ευρω και λεφτα γιοκ) υπαρχει περιπτωση να σκουριασει και να σαπισει?

εαν εχει φανει η λαμαρινα επομενο ειναι.πουλαει η Peugeot μαρκαδορο στο χρωμα του αυτοκινητου, μαζι και βερνικι.δες το σαν προσορινη λυση μεχρι να εχεις την ανεση να σκασεις 300 ευρο.θα εχεις μια διαφορα στην αποχρωση αλλα αποφευγεις την καταραμενη σκουρια.

"Lucifer" is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιούλ 2004, 21:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Σκράτς... Αόυτς... Κλάψ!... Κλάιν!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση με το "στυλό" να γίνει Silly το τουτού και μετά να παρακαλάω να το είχα αφήσει με τις γρατζουνιές;
Είχα ακούσει γι αυτή τη θεωρία παλιότερα αλλά τώρα βλέποντας την τιμή και μετά απο αρκετές "γρατζουνίτσες" λέω να την δοκιμάσω... Άλλωστε είναι πολύ μικρό το κόστος... Είναι σε στύλ αλοιφής που το "τρίβεις" για να γίνει η δουλειά; Μετα, πόση ώρα θέλει για να βάλεις το βερνίκι; Δεν θα φαίνεται σαν μπάλωμα? Αυτές οι λίγες ερωτησούλες για όποιον ξέρει τι παίζει! Cool
Και μιλώντας για γρατζουνιές.. κι εγώ το πρώτο μου ξυσιματάκι το είχα κάνει μέσα στον πρώτο μήνα.. μη ξέροντας ακόμα καλά το αυτοκίνητο μέσα σε κάτι παλιοστενά στο παγγαίο... Ψυχολογία σκ@τ@!
Αλλά βλέποντας το τώρα απο μακριά βλέπω οτί δεν άξιζε η στεναχώρια! Όπως είπε κάποιος παραπάνω τα σίδερα φτιάχνονται! Εμείς να μαστε καλα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης