PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

4 φορές ιμάντα μήπως ειναι κάτι αλλο?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 12:45:08    Θέμα δημοσίευσης: 4 φορές ιμάντα μήπως ειναι κάτι αλλο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω παρει το 206 cc εδω και 2 χρονια
στο 1 εξαμηνω ακουγα απο μπροστα ενα σφυριγμα ... το πηγα στο ντασιο απο εκει που το αγορασα ... μου αλλαξαν ιμαντα.. σε εγγυηση.
στα 7.000 χλμ ξανα σφυριζε παλι ιμαντα.στα 12.000 παλι τα ιδια και πηγα στην lion kai παλι τα ιδια... και το κουφο ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και συμβενει συχνα....
τωρα ειμια στα 17.000 και παλι εχω το ιδιο σφυρηγμα μολις ζεσταθει το αυτοκινητο σταματει ... τι σκ**α να κανω ρε παιδια ! Evil
ασε που την τελευταια φορα πληρωσα και τον ιμαντα...στην lion...
Evil φυσικα δεν δεχτεικα να πληρωσω εργασια.
μηπως φταει κατι αλλο
εχει συμβει σε καποιον απο εσας Question [/b]
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 17:35:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο από τους Ambelogardens Razz Αύριο πάω συνεργείο και εγώ διότι έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα... είμαι σχεδόν στα 2.300 χλμ και από τα 1.000 χλμ ήδη ακούγεται αυτό το "τζιτζίκισμα" στην αρχή, αν μείνει εν στάσει και σβηστό το αμάξι πάνω από 5 ώρες Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 23:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να χαλάει ο ιμάντας τόσο συχνα δεν είναι καλό σημάδι.
Μάλλον δε είχε ευθυγραμμιστεί σωστά από το εργοστάσιο. Αυτή η μη ευθυγράμμιση προκαλεί ανάπτυξη επιπλέον φορτίσεων στον ιμάντα, με αποτέλεσμα να εμφανίζει διάρκεια ζωής μικρότερη της προβλεφθείσας.
Δηλαδή μπορεί κάποιο εξάρτημα στο οποίο δίνει κίνηση ο ιμάντας (π.χ. η αντλία του τιμονιού) να μην είναι τοποθετημένη σωστά και να δημιουργείται αυτή η έλλειψη ευθυγράμμισης.
Επίσης μπορεί να μην έχει την σωστή προένταση (τέντωμα), λόγω κάποιου ελαττωματικού εξαρτήματος. Έτσι αν έχει μπόσικα ο ιμάντας, ταλαντώνεται κατά την περιστροφή του, κάτι που του μειώνει την διάρκεια ζωής του. Και αυτό παίζει...

Κοιτάξτε το!! (και οι δυό σας). Είναι σημαντικό!

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 00:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριε, το κακό είναι ότι δεν μου το παρουσίασε από την αρχή το πρόβλημα, αλλά μετά τα 1.000 χλμ. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Τέλοσπαντων, 10 ώρες υπομονή και θα λυθούν οι απορίες μου Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 00:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δημήτριε, το κακό είναι ότι δεν μου το παρουσίασε από την αρχή το πρόβλημα, αλλά μετά τα 1.000 χλμ.

Ακρβώς έτσι θα έπρεπε να στο παρουσιάσει...
Εντάξει, μειώνεται η διάρκεια ζωής του, αλλά όχι και έτσι!!

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 08:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου σε κοβω ειτε για μη ευθειγραμμισμενες τροχαλιες, ειτε για στραβωμενες... οι αχρηστοι στις αντιπροσωπειες χλωμο το βλεπω να ασχολουνται να βρουν το προβλημα...

δωσε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, διοτι δεν θελεις να σου σπασει κανας ιμαντας και να κλαις ολοκληρο το μοτερ...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 09:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
φιλε μου σε κοβω ειτε για μη ευθειγραμμισμενες τροχαλιες, ειτε για στραβωμενες... οι αχρηστοι στις αντιπροσωπειες χλωμο το βλεπω να ασχολουνται να βρουν το προβλημα...

δωσε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, διοτι δεν θελεις να σου σπασει κανας ιμαντας και να κλαις ολοκληρο το μοτερ...

και που σκ...α να παω πηγα 3 φορες ντασιο και μια lion ellas.
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
Kouzman έγραψε:

και που σκ...α να παω πηγα 3 φορες ντασιο και μια lion ellas.

Πήγαινε πρώτα απο έναν καλό μηχανικό ρώτα τον για το πρόβλημα αυτό Ο μηχανικός θα σε δεί και ώς μελλοντικό πελάτη με όσα θετικά ή αρνητικά μπορεί να το ακολουθούν αυτο ,η αντιπροσωπεία να μην πω πως μας βλέπει Evil Evil Evil
Οι αντιπροσωπείες έχουν πλέον εκτός το¨"δημοσιουπαλληλίκι" Evil ,την αναμονή για πέρας της εγγύησης Evil και την γραμμή απο την εταιρία μας Evil να περιορίζονται στην αλλαγή μηχανικών μερών Evil Evil Evil για τα αυτοκίνητα που είναι εντός εγγυήσεως

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: 4 φορές ιμάντα μήπως ειναι κάτι αλλο? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
εχω παρει το 206 cc εδω και 2 χρονια
στο 1 εξαμηνω ακουγα απο μπροστα ενα σφυριγμα ... το πηγα στο ντασιο απο εκει που το αγορασα ... μου αλλαξαν ιμαντα.. σε εγγυηση.
στα 7.000 χλμ ξανα σφυριζε παλι ιμαντα.στα 12.000 παλι τα ιδια και πηγα στην lion kai παλι τα ιδια... και το κουφο ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και συμβενει συχνα....
τωρα ειμια στα 17.000 και παλι εχω το ιδιο σφυρηγμα μολις ζεσταθει το αυτοκινητο σταματει ... τι σκ**α να κανω ρε παιδια ! Evil
ασε που την τελευταια φορα πληρωσα και τον ιμαντα...στην lion...
Evil φυσικα δεν δεχτεικα να πληρωσω εργασια.
μηπως φταει κατι αλλο
εχει συμβει σε καποιον απο εσας Question [/b]

Δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει αλλα εκτός του ιμάντα και των τζόγων που πιθανών να έχει μήπως καμια ανλτία υδραυλικου τιμονιού ??Μια αλλαγή αντλίας υ/τ έξαφάνισε ανάλογο θόρυβο απο 307 .
Μια σύγκριση πάντως με άλλο 206 και με μετρήσεις των αποστάσεων των εξαρτημάτων μπορούν να σου δώσουν κάποια στοχεια για το αν κάποιο είναι λάθος τοποθετημένο.

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε μπας και το πλένετε συχνά και πάνε νερά πάνω στον ιμάντα και ξερένεται;;;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Βρε μπας και το πλένετε συχνά και πάνε νερά πάνω στον ιμάντα και ξερένεται;;;

oxi φιλε μου τασο ... το εχω σε γκαραζ και εχω να το πλυνω κατα εξαμηνο και γενικα δεν ειμαι πολυ του πλυσιματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 11:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Δημήτριε, το κακό είναι ότι δεν μου το παρουσίασε από την αρχή το πρόβλημα, αλλά μετά τα 1.000 χλμ. Αυτό είναι που με ανησυχεί. Τέλοσπαντων, 10 ώρες υπομονή και θα λυθούν οι απορίες μου Rolling eyes

οταν θα πας πεσ μου νεα σου ... εγω παω την πεμπτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 12:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο σήμερα μου αλλάξανε τον ιμάντα τελικά (μέσα στην εγγύηση). Αν κατάλαβα καλά πρέπει να ήτανε από το δυναμό. Cool

Θα δώ πως θα εξελιχθεί το θέμα και άν έχω πάλι τριξήματα θα τα γράψω εδώ. Προς το παρόν, το αμάξι πάει όμορφα και σταματίσανε τα "τζιτζικίσματα" Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 16:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:

Ε όχι και να κλαίει αν του κοπή ο ιμάντας σαν να τα παραλές λιγάκι δεν νομίζεις !!
Και όσο για τους άχρηστους σε πληροφορώ ότι το έχουν ψάξει το θέμα !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 21:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πές τα Ανάργυρε Πές τα... Δεν κάνει να τους βάζουμε ολους στο ιδιο καζάνι

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 22:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά Evil Evil

Υ.Γ. Αργύριος είμαι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 23:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα θειε Αργυρη Smile

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 09:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω κάνει 37000km και χθες με την ευκαιρία ενός μικρού service που του έκανα τον έλεγξα.Είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση (αν και είναι δύσκολο να το τσεκάρεις μόνο οπτικά).Και δεν τον έχω αλλάξει ποτέ.Μου φαίνεται πολύ περίεργο να υπάρχει τέτοια δυσλειτουργία για το ίδιο υλικό και στον ίδιο κινητήρα.Αν αυτό το σφύριγμα ακούγεται για 1-2 δευτερόλεπτα κατά την εκκίνηση του μοτέρ,δεν είναι ανησυχητικό.Αν ακούγεται για περισσότερο,δοκίμασε να του ρίξεις λίγο νερό κατά την λειτουργία του.Θα σταματήσει να σφυρίζει?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 10:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Εγώ έχω κάνει 37000km

Πόσα??

Περίεργα πράγματα βρε Θοδωρή μου...Και εγω,να δεις έχω κάνει σε 6 μήνες 15.000km... Wink

teoman έγραψε:

Αν ακούγεται για περισσότερο,δοκίμασε να του ρίξεις λίγο νερό κατά την λειτουργία του.Θα σταματήσει να σφυρίζει?

Η υγρασία θα το χειροτερέψει... Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 11:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
teoman έγραψε:
Εγώ έχω κάνει 37000km

Πόσα??

Περίεργα πράγματα βρε Θοδωρή μου...Και εγω,να δεις έχω κάνει σε 6 μήνες 15.000km... Wink

Αφού κάθε βράδυ τριγυρνάς σε μέρη ακατανόμαστα,λογικό είναι... Laughing

Judger έγραψε:

Η υγρασία θα το χειροτερέψει... Exclamation Exclamation

Όχι,όταν είναι ξερό σταματάει να σφυράει.Λίγο νερό ρίχνεις,όχι ένα κουβά...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης