PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στούκα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 21:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Στούκα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεβαινα την Ροδου ,δεξια ενα τεραστιο φορτηγο ξαφνικα μου βγαινει ενας μαυρουκος με ενα χρεπι διαλυμενο χιλιοχτυπημενο χωρις να κοιταξει ουτε να σταματησει!
Πλακωθηκα στα φρενα ( με 30 το πολυ να πηγαινα) κ με βρισκει στο φτερο !
Ζημια δικια του ενα σπασμενο φλας!
Δικια μου : φτερο ολο μεσα..προφυλακτηρας φαινεται οκ.φαναρι αναβει δεν εσπασε αλα ξεκουμπωσε , μασκακι ( αυτο με το λιονταρι) ξεκουμπωσε ισως να χει σπασει !
Το στενο ουτα καν φαινοτανε λογο φορτηγου!
ΣΤΟΠ δεν ειχες κανεις !
κοινως την εκατσα !

Οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του στο εξης :
Tης δικες μου ζημιες δεν της καλυπτει η ασφαλεια μου?
Τα βαζω απο την τσεπη μου?

Πηρα τροχαια καπακι μετα απο 2 ωρες κ τρελλα νευρα ( ευχαριστω τον Θεο που δεν βουτηξα τον εριστικοτατο οδηγο που δεν μιλαγε Ελληνικα κ ελεγε @@@ στα Αγγλικα λες κ δεν ξερω εγω) ηρθανε κ καναμε τα χαρτια κ τωρα ΤΡΕΞΙΜΟ ! Crying or Very sad Crying or Very sad

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 21:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΤΟΥΚΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Δικια μου : φτερο ολο μεσα..προφυλακτηρας φαινεται οκ.φαναρι αναβει δεν εσπασε αλα ξεκουμπωσε , μασκακι ( αυτο με το λιονταρι) ξεκουμπωσε ισως να χει σπασει !

Κι εγώ αυτά είδα όταν ακούμπησα σε αντίστοιχη φάση με 30 χλμ, αλλά μολις αρχίσαμε να λύνουμε... αστο. Είναι όλα μιας χρήσης.

Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον φταίς. Αλλά ρώτησεις το μαυρούκο αν έχει δίπλωμα?

Αν τελικά πληρώνεις από την τσέπη σου σκέψου το πριν πας στην αντιπροσωπία...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 21:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΤΟΥΚΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gavanas έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Κι εγώ αυτά είδα όταν ακούμπησα σε αντίστοιχη φάση με 30 χλμ, αλλά μολις αρχίσαμε να λύνουμε... αστο. Είναι όλα μιας χρήσης.

Έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον φταίς. Αλλά ρώτησεις το μαυρούκο αν έχει δίπλωμα?

Eιχε διπλωμα κ ασφαλεια( ξενες πινακιδες βεβαια)!Ηρθε τροχαια!
Το στενο που βγηκε ΧΩΡΙΣ να κοιταξει η να κοψει ηταν ενα ελεινο δρομακι που ισα ισα χορανε αμαξια το φορτηγο στην γωνια δεν μου αφηνε καν να δω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ στενο εκει αφουν δεν εκοβε καθετα το δρομο αλλα απλα ηταν απο δεξια κ εβγαινει στη δρομο που ανεβαινα εγω!

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2004, 22:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώρε κι συ Φίλιππε! γα** το μάτι μου δηλαδή! Κρίμα ρε συ!

Φταις αν ο τύπος που έβγαινε δεν είχε stop αλλά υπάρχει και το θέμα του φορτηγού που έτσι όπως ήταν παρκαρισμένο σου έκοβε την ορατότητα. Αλλά θα μου πεις, τι ψάχνω τώρα να βρω... Σε βλέπω να τα βάζεις από την τσέπη σου φίλε... Sad Sad Sad

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 01:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω ρε Φίλιπς... Sad Sad Sad

Βγήκε το δικό μου από το φαναρτζίδικο (φτερό και πόρτα και κάτι άλλα πολύ ψιλά, ευτυχώς τίποτα μηχανικό Smile ), μπήκε την ίδια μέρα του φίλου μου. Sad
Βγήκε σήμερα του φίλου μου Smile , μπήκε το δικό σου... Sad
Ελπίζω όταν βγει το δικό σου να μη μπει κανενός άλλου.

Βάλε και κανένα μάτι στο 206 σου. Rolling eyes Wink

Όσο για το ποιος τα πληρώνει, δυστυχώς αν δεν έχεις full ασφάλεια που (αν δεν απατώμαι) είτε φταις είτε όχι σε αποζημιώνει, δυστυχώς εσύ, όπως σου είπα κι από το τηλέφωνο. Sad

Καλά που δε χτυπήσατε και το αμάξι φτιάχνεται. Wink

gavanas έγραψε:

Θα συμφωνήσω 100% με το Γιωργάρα! Very happy
Θυμίσου πόσο κόστισε το δικό μου (να 'ναι καλά το παληκάρι, όπου κι αν είναι, που άφησε τα στοιχεία του, κι όχι σαν τους περισσότερους που στο χτυπάνε και φεύγουν Evil Evil Evil ), αλλά θυμίσου πως μπήκαν και καινούρια ανταλλακτικά by Peugeot. Wink

Εύχομαι να το φτιάξεις γρήγορα και φθηνά και να νιώσεις όπως ένιωσα κι εγώ όταν το πήρα και πάλι σαν καινούριο!
Α και να μην ξεχάσω, μετά μην το πας για πλύσιμο... Laughing Laughing Laughing Laughing (σε έφτιαξα ε????? Razz Wink ).

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 06:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ματι δεν εχω κλεισει ολο το βραδυ!
Εχω τρελλλλλα νευρα !
Ολα αυτη την εποχη μαζεμενα !Τελικα οσο σκεφτομαι το περιστατικο βιδωνω κ αλλο με το φορτηγο .
Στα καλα καθουμενα ΚΑΘΕ @@@@@@@@ παρκαρει οπου γουσταρει κ καθε @@@@@@@ χαρος στριβει με οσα χωρις να κοιταει καν !
Χτυπησαμε κ με κοιταγε σαν @@@@ ο αλλος ουτε καταλαβε τι εγινε !
Αρκουδα εντελως!
Ουτε καθρεφτες ειχε , το αμαξι του ολο χτυπημενο παντου !
Τι να πω δεν ξερω!
Οι αλλοδαποι ειναι εντελως ΧΑΡΟΙ !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 08:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις ΡΜ για το φτερο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 08:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 09:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μικτη ασφαλεια δεν εχω...αρα τα δικα μου τα φτιαχνω μονος μου !
Αν κανω δηλωση κ απο 9 μου παει το μπονους 11 τι γινεται?
Απο 280e το 6 μηνο ποσο μπορει να παει η ασφαλεια ?

FULL THROTLE....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Κυρ 30 Μάϊ 2004, 13:15:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 10:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μηπως το στενακι ειναι μονοδρομος και ανεβαινε αναποδα πολυ χλωμο αλλα κοιτα το το εχω δει και αυτο....
η ασφαλεια σου θα ανεβει 8% αφου πλεον καθε κατηγορια ειναι 4% η διαφορα και σε καθε δηλωση ανεβαινεις 2 μπονους... δηλαδη απο 6 θα πας 8... αν ληγει συντομα η ασφαλεια -σε ενα δυο μηνες- ισως μπορεσω να σε βοηθησω αρκετα και να σου το παω πιο κατω το μπονους (ασχομουμαι μα αυτες τις αηδιες) στειλε pm.
αν ηρθε αστυνομια και ειδε τα χαρτια του αρα ειναι οκ δεν εχεις καμια ελπιδα πρεπει να του κανεις δηλωση προφανως ειναι νομιμος...απλα κοιτα μηπως του δωσεις κανα 50ευρω και παει στα κομματια αρκει να σου κανει μια δηλωση του νομου 105 οτι αποζημιωθηκε
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 10:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα φταιω επειδη ηταν δεξια!
Αρα η καλυτερη λυση ειναι να παρω το χαρτι απο τη τροχαια κ μετα να τον παρω να παμε σ ενα αστυνομικο τμημα να τον βαλω να υπογραψει οτι δεν διεκδικει τιποτα εκτος απο το φαναρι κ να τελειωσουμε ?

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 10:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαφως και αμα σου πει για παραπανω λεφτα πες του οτι εχει καταγραψει τη ζημια η αστυνομια οποτε θα κολλοσει και θα τελειωνεις...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 12:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα φταιει και το φορτηγο λογω της παρανομης σταθμευσης του.
Ψαξτο λιγο και με το φορτηγο μπας και η τροχαια του καταλογισει ευθυνη.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2004, 16:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλιππε, κάνατε στο Αστ. Τμήμα καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων?

Επίσης, αν είσασταν και οι 2 κανονικά κινούμενοι κατά την φορά των δρόμων σας, και τρακάρατε σε σταυροδρόμι χωρίς σήμανση, τότε ο δεξιά ερχόμενος έχει προτεραιότητα άρα φταίς. Τώρα για το φορτηγό, ότι και να πείς, άκρη και δίκιο δεν νομίζω να βρείς. Το 30 χλμ/ωρα απλά σε δικαιολογεί (αν όντως πήγαινες με τόσα Rolling eyes ) διότι τόσο είναι το όριο εντός πόλεως. Από εκεί και πέρα, εφόσον φταις, λεφτά από ασφάλεια δεν θα πάρεις. Θα βάλεις από την τσέπη σου τα πάντα για να καλύψεις της ζημιές του αυτοκινήτου σου. Επίσης, για 2 πόντους μπόνους, δεν νομίζω! Παραείναι πολλοί! Shocked Ρώτα και τον ασφαλιστή σου, πάνω από €30 το εξάμηνο δεν νομίζω να πάει.

Βασικά αν τα βρείτε μόνοι σας με τον "εισαγόμενο" και δεν πείτε τίποτα στις ασφάλειες σας, γλιτώνεις και τα "μπόνους" και τις αυξήσεις των ασφαλίστρων Wink

Ακολούθησε και ότι σου είπε ο volvos. Βόλεψε το παληκάρι με καμιά 50άρα ευρά και άστον να πάει στο δι Cussing out ολο... Evil Evil Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Daloup-man (Ανδρέας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο

Ένταξη: 21 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 08:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα ρε συ Φίλιππε!
Μην στενοχωριέσαι ρε συ!
Περιμένω να φτιαχτεί και να πάμε τη βόλτα που λέμε!!!
Wink Wink Wink

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 09:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

76 το φτερο +120 το βαψιμο !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 13:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Πολυ φθηνο παντως το φτερο.....λιγο τσουχτερο ειναι το βαψιμο αλλα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλες στουκες!!

Παλι καλα να λες Φιλιπ!!!! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 13:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Πολυ φθηνο παντως το φτερο.....λιγο τσουχτερο ειναι το βαψιμο αλλα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλες στουκες!!

Παλι καλα να λες Φιλιπ!!!! Very happy

Αυθεντικο το φτερο -Λιον ( το φουσκωτο εχει 95-100 μου πανε )

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 11:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Αυθεντικο το φτερο -Λιον ( το φουσκωτο εχει 95-100 μου πανε )

Τον Νοέμβρη είχα γράψει τις τιμές από το auto-Τρίτη:

teoman έγραψε:
Το τελευταίο auto-τρίτη,συγκρίνει κόστος τρακαρίσματος σε "μικρά" αυτοκίνητα.Για το 206:

-Εμπρός φτερό: 75,5 (170,0)
-Εμπρός φανάρι:81,4 (110,0)
-Καθρέφτης:100,2
-Καπό:202,1 (324,1)
-Εμπρός προφυλακτήρας:179,0 (235,0)

Οι τιμές στις παρενθέσεις είναι με βαφή και τοποθέτηση (σε Ευρώ).

Στο συγκριτικό,το 206 έχει το φθηνότερο φτερό από όλα τα υπόλοιπα...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης