PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τιμή Βενζίνης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 00:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Τιμή Βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Κι αν δοκιμάζαμε ... δε θα χάναμε πολλά πράγματα...Έστω κι αν δεν έχετε
αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας αφορά σε
ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου. Λένε ότι οι τιμές της
βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,5 Ευρό το λίτρο! θέλετε να κατεβούν οι
τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.

Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ΄ αυτή, που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου "γέλασαν" μ΄αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για
πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία , σ' εμάς παρά σ΄ αυτές.
'Ομως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε με
συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει
ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά το
λίτρο ). Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί
που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να
αντιδράσουμε.

Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να
χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη
βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. ¶ρα αφού χρειαζόμαστε τα
αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης. Μπορούμε
όμως να δώσουμε ένα << ΧΤΥΠΗΜΑ>> στην αγορά της βενζίνης δηλ. να
αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών .

Ιδού μια πρόταση:

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ- ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ - (SHELL KAI ESSO).Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις
ακολουθήσουν.Για να προκληθεί ένα τέτοιο "χτύπημα", θα πρέπει να
εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ESSO. Το
διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Το μήνυμα αυτό εστάλη σε30 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 30 x 10 = 300 και 300 x 10 = 3000 άτομα κ.ου. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στούς καταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να
κάνετε,είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς γνωστούς που θα κάνουν
κι αυτοί το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι,διαδώστε
το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.

**Η μετάφραση έγινε από γαλλικό κείμενο.

Το mail αυτο το ελαβα απο ενα φιλο μου,πιστευω πως η τιμη της βενζινης ειναι μεγαλο προβλημα για ολους.Αλλωστε ενα ταπεινο 206 εχουμε κι οχι καμια Μερτσεντε πολυεκατομυριων...

Προς Mods:Αν κρινεται το θεμα ατοπο σβηστε το

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 05:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω βλεπω στον Τσιαμτσικα τους "παραπονιαρηδες" καταναλωτες και γελαω. Λενε "με τα ποδια θα πηγαινουμε" και τετοια. Ολο παραπονα ειναι αλλα αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι ισως ειμαστε η μοναδικη ευρωπαϊκη χωρα που εχει τη βενζινη κατω απο 1Ε/λιτρο (και μεχρι προσφατα, σημαντικα χαμηλοτερα. Εβρισκες και με ~0.70)

Η τιμη απ'τις εταιριες ειναι γυρω στα 0.30-0.33 στις αλλες χωρες και παρεμβαλλονται φοροι, βενζιναδικα και μεσαζοντες. Στην Ελλαδα φευγει απ'τις εταιριες γυρω στο 0.37 (εκει εχουμε περιθωριο κατεβασματος), παρεμβαλλεται μικρη φορολογια και σχετικα μεγαλη τιμη μεσαζοντων. Και φυσικα και το μεριδιο του βενζινά.

Αν μπορει να αλλαξει το 0.37 απο μπουκοταζ, χλωμο το βλεπω. Ακομα και να αλλαζε ποσο θα πηγαινε? 0.30? Το θεμα ειναι να πεσει θεαματικα απ'τα 0.9 στα 0.7 και για να γινει αυτο θελει καταργηση μεσαζόντων.

Σ'αυτη τη χωρα τα παντα ειναι ακριβα λογω μεσαζοντων και χοντρεμπορων. Αυτο ειναι σχεδον κανονας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 07:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ- ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ - (SHELL KAI ESSO).

συμφωνω μαζι σου....και το κανω κι ολας εχω σταματιση εδω και καιρο να βαζω v - power, το θεμε ειναι οτι οσο και να το παλευουμε οι τιμες δεν θα πανε εκει που ηταν.....

Alex έγραψε:
Ολο παραπονα ειναι αλλα αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι ισως ειμαστε η μοναδικη ευρωπαϊκη χωρα που εχει τη βενζινη κατω απο 1Ε/λιτρο (και μεχρι προσφατα, σημαντικα χαμηλοτερα. Εβρισκες και με ~0.70)

ναι αλλα ισως ειμαστε και μονη ευρωπαικη χωρα με τοσο χαμηλο μηνιαιο εισοδημα...για σκεψου.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2004, 07:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

ειμαστε η μοναδικη ευρωπαϊκη χωρα που εχει τη βενζινη κατω απο 1Ε/λιτρο (και μεχρι προσφατα, σημαντικα χαμηλοτερα. Εβρισκες και με ~0.70)

Ναι Alex αλλα ο αντιστοιχος Ευρωπαιος pugsang που αγοράζει την βενζινη 1,5 Ευρω το λιτρο παίρνει τον μηνα 2000 ευρω παραπάνω απο μενα.Οποτε μην τρελλαινομαστε οτι και καλα παιρνουμε φθηνα την βενζινη και συνεπως να ειμαστε ευχαριστημενοι.Αυτο που γινεται ειναι να λεμε ναι συγκλιση τιμων και οχι στους μισθους.Ας επαιρνα τον μισθο του Γερμανου ομολόγου μου και ας πληρωνα την βενζινη και 700 δρχ το λιτρο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 01:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αν μπορουσαμε να το κανουμε αυτο ολοι θα ηταν καλο σιγουρα.Παντως κατι πρεπει να γινει εδω που τα λεμε γιατι αρχισανε να ξεφευγουν τα πραγματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 04:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα δεν ειναι λιγο 'ατοπο' το πως να χτυπησουν οι καταναλωτες τις βενζινες?Και ποιος μου λεει εμενα οτι πρεπει να χτυπησω την shell και οχι την Bp???? Μηπως ειναι παιχνιδι με σκοπο να χτυπησουν την shell και οχι τις τιμες βενζινης?Δεν στεκει αυτο σαν αντιδραση,εκτος αυτου οι μειωμενες πωλησεις οδηγουν σε αλλα συμπερασματα τα στελεχη εταιριων και οχι στην τιμη βενζινης που η shell επειδη ανταγωνιζεται την bp ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να μειωσει.
Τροπος αντιδρασης στο μονοπωλειο ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν υπαρχει,μονο να κατεβουμε σε απεργεια ολοι μαζι και να παρκαρουμε 1 εκατομυριο αυτοκινητα στο κεντρο της Αθηνας ωστε η κυβερνηση ναναλαβει να ΄διωξει'΄τους μεσαζοντες που ανεβαζουν την τιμη.Η Ελλαδα μονο για μεσαζοντες ειναι πρωτη,μονο να παραγει τιποτα δεν ξερει,και σαυτο φταινε ολοι.
Τελοσπαντων χαζο το ακουω αυτο και ειδικα να σαμποταριστει η esso που επενδυει πολλα δις σε ερευνα για εναλλακτικα καυσιμα οπως και η shell που μαλιστα διοργανωνει και αγωνες οικονομιας (shell eco marathon),εταιριες που εστω κιαν το κανουν για δημοσιες σχεσεις, συμβαλουν στην ερευνα για ΄καθαροτερη' κινηση και περιβαλλον (οχι δεν πηρα ποσοστα,ουτε εχω πατερα με βενζιναδικο Very happy )
Και φυσικα πρεπει στην Ελλαδα οι τιμες να διατηρηθουν χαμηλες,γιατι και το εισοδημα ειναι χαμηλοτερο και το χαος στους δρομους ειδικα στην Αθηνα συμβαλει στην αυξημενη καταναλωση,αλλα μηπως απο την αλλη ανεβαζοντας τις τιμες ο Ελληναρας θα σκεφτεται περισσοτερο να παρει την κουρσα να παει στο κεντρο το μεσημερι της δευτερας?μηπως η 'Ρουλα' θα ξανασκεφτει να παρει την Bmw του αντρα της να παει για ψωνια ωρα αιχμης και να σπασει τα νευρα αυτων που πανε στις δουλειες τους?Γιατι τελευταια μετα τις 5 το απογευμα οι δρομοι ειναι τιγκα στις γηναικες-μια σε καθε αμαξι- να πηγαινουν βολτα στα μαγαζια και στο κομωτηριο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2004, 19:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως μαγκες δεν βαζω Shell εδω και χρονια, απο τοτε δηλαδη που ειδα και εμαθα τι εχει κανει στη Νιγηρια προς οφελος των συμφεροντων της... Ξεχωρα απ'αυτο, πιστευω οτι με το παραμυθι οτι και καλα εχουμε την πιο φτηνη βενζινη στην Ευρωπη (αληθεια σε απολυτα νουμερα-απλη αμολυβδη στην Ιταλια 1,16 ευρουλια- αλλα ΟΧΙ σε σχεση με τους μισθους) δεν προκειται να φτηνηνει ποτε, οπως με το παραμυθι της ρυπανσης δεν επιτρεπουν την πετρελαιο- και υγραεριο-κινηση παρ'οτι ειναι πλεον αποδεδειγμενο οτι οι νεοι πετρελαιοκινητηρες ρυπαινουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο τους βενζινοκινητους-για το υγραεριο τι να λεμε, νερακι βγαζει...
Οσο για τις καθε ειδους απεργιες σωστη η ιδεα αλλα αφηστε το καλυτερα, δεν ειμαστε λαος για τετοια, αμα εισαι καυ**τιμονος και θες καθημερινα τη βολτιτσα σου τεζα για να στανιαρεις δεν κανεις απεργια, τ'αρχ$$$α σου σπας...αλλιως να καναμε και μια απεργια αγορας αυτοκινητου που τα πληρωνουμε χρυσαφι (το σε-σε μου το πηρα στην Ιταλια 5 χιλιαρικα φτηνοτερα απ'οτι θα το πληρωνα στη μαμα πατριδα) μπας και φτηναινανε κι αυτα, αλλα μπορεις χωρις το καινουργιο σου γκαζακι? δεν μπορεις...

Αυτα παιδες και σορυ για το μηκος ελπιζω να μην σας κουρασα

Καλες Βολτες Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 01:05:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το κρατος δεν μπορει να κανει και παρα πολλα. Το πολυ να πεσει 10 λεπτα. Ειμαστε στα ορια της φορολογιας (δεν παει πιο κατω εκτος απο προσωρινη Ευρωπαικη οδηγια-εξαιρεση)

Εξ'αλλου δεν φταιει κανεις για το γεγονος των μισθων και το ποσο πληρωνουμε. Μην ξεχνατε οτι το βαρελι το αργο, εχει ~40$ ανεξαρτητα αν το αγοραζει Ελληνας, Αγγλος ή Βουλγαρος. Και υπαρχουν χωρες που μπροστα τους ειμαστε "Αμερικη" απο αποψη μισθων (5-10 φορες επανω) αλλα ή βενζινη τους εκει φυσικα και δεν κανει 5-10 φορες πιο κατω γιατι πολυ απλα το πετρελαιο εχει flat price για ολον τον κοσμο. Δεν ειναι τσιγαρα που στα "τιγκαρουν" με φορους και ας κανουν 15 λεπτα πραγματικης αξιας.

Διαφωνω για την υποστηριξη μεγαλων εταιριων γιατι και καλα υποστηριζουν εναλλακτικες πηγες ενεργειας. Τα κονδυλια τους για το συγκεκριμενο λογο ειναι το αντιστοιχο των κυβερνητικων κονδυλιων που πηγαινουν απο χωρες για ερευνα του διαστηματος απο οργανισμους σαν τη ΝΑΣΑ. Μιλαμε για επιχειρησεις βιτρινες. Και εναλλακτικες (μιλαω ελευθερες και ανεξαντλητες οχι ανανεωσιμες ή οικολογικες) ενεργειες υπαρχουν και επαρκης γνωση του διαστηματος υπαρχει (σε σχεση με αυτα που μας δειχνουν) απλα δεν προκειται να το ακουσετε ή να το διαβασατε ποτε για πολυυυυ καιρο.

Ο κοσμος παει κατα Evil ...

edit: Και μετα απο πολυ προχειρο search στο ιντερνετ, ενα Link με διαφορες επαναστατικες εφευρεσεις που "θαφτηκαν".

http://www.handpen.com/meg/free.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2004, 12:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει
ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά το
λίτρο ).

Εδω για ποια εταιρια λεει???

Μηπως διαλεξανε αυτοι οι τυποι την πιο ευκολη διαφημηση????Απο στομα σε στομα???? Confused

Εγω που βαζω βενζινη Shell V-Power την αγοραζω 0,80-0,88ευρο\Λιτρο!!!Η διαφορα τις με την πιο φθηνη βενζινη που εχω δει ειναι 15-20λεπτα,το πολυ.

Τι διαφορα κανει στα 30 λιτρα που βαζω????Μονο 5 Λιτρα???Και για 5 λιτρα εγω θα βαλω την Ελληνικη ή την δεν ξερω τι??? Shocked

Να λεγανε για την shell V-Power Racing που εχει 1+ευρο\Λιτρο...ΝΑι!!!!
Μια φορα ετυχε να βαλω γιατι του ειχε τελειωσει η απλη V-Power και απο μονος του ο βενζινας μου ειπε οτι ειναι ακριβη και οτι μαλλον θα κανουν κατι και θα την καταιβασουν!!!

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 08:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:

Να λεγανε για την shell V-Power Racing που εχει 1+ευρο\Λιτρο...ΝΑι!!!!
Μια φορα ετυχε να βαλω γιατι του ειχε τελειωσει η απλη V-Power και απο μονος του ο βενζινας μου ειπε οτι ειναι ακριβη και οτι μαλλον θα κανουν κατι και θα την καταιβασουν!!!

και αντι να κατεβασουν την racing ανεβασαν και τις υπολειπες...

που παμε....θα μας πιουν το αιμα σε λιγο.....

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 08:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αυτήν την εβδομάδα, παρατήρησα μια ελαφρά μείωση των τιμών, μετά από ΠΟΛΥ καιρό........
Ας ελπίσουμε οτι θα κατέβει κιάλλο... (κάτι ακούγεται για μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα από την κυβέρνηση...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 09:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως απ ότι φαίνεται δεν πρέπει να περιμένουμε μείωση των τιμών στα επιπεδα που είχαμε συνηθήσει ένα χρόνο πριν.
Από το αρχείο μου:
28/5/02 Shell 0,74
27/5/03 BP95 0,706 και Shell v power 0,789

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 10:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Πάντως απ ότι φαίνεται δεν πρέπει να περιμένουμε μείωση των τιμών στα επιπεδα που είχαμε συνηθήσει ένα χρόνο πριν.
Από το αρχείο μου:
28/5/02 Shell 0,74
27/5/03 BP95 0,706 και Shell v power 0,789

σιγουρα δεν θα φτασουν εκει παλι οι τιμες ....

το κακο ειναι οτι μονο η ΕΚΟ εχει μειωση τις τιμες της οι υπολειπες κοροιδευουν....

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 10:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα προκύπτουν από τις τιμοληψίες του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (28/05).

Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται στα 84,8 λεπτά το λίτρο από 84,7 λεπτά το λίτρο την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σε πέντε νομούς υπερβαίνει τα 89 λεπτά.

Για τη σούπερ αμόλυβδη, η μέση τιμή είναι 94,9 λεπτά και σε τέσσερις νομούς ξεπερνά το 1 ευρώ, αυτή της σούπερ διαμορφώθηκε στα 89,9 λεπτά και του ντίζελ στα 73,9 λεπτά.

πηγη: AutoPress

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 15:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην ΕΚΟ της γειτονιας (Θηβων προς Πειραια μετα το Village) παρατηρηθηκε μειωση τιμης 2,5 λεπτα / λιτρο, ετσι το φούλαρα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 11:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειπα και παραπανω μονο η ΕΚΟ εχει μειωση τις τιμες της γενικοτερα σε ολες τις περιοχες....
γι' αυτο βουρ ολοι για ΕΚΟ......ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης